kııız utandırma benio senin güzelliğin canım benim
peki kalitesi nasıl geceliklerin beden konusu dışında nasıl?
senin adınada sevindim tatlım en azından senden beklemiyormuş. benimki yapmaz mesela. bugünlerde eşimin çok canı sıkkın. ev alma telaşı içindeyiz. doğum yapıcam, bebek geliyor neden kendimizi sıkıntıya sokalım diyorum. yok biran önce alalım hem oğlumuz geliyor artık almak lazım diyor. eşimin ne düşündüğünü çok iyi biliyorumda maalesef dile getiremiyorum. allah korusun bana bişey olsa siz açıkta kalacaksınız oğlumla beraber diyemiyor. bi de annesinin ne dediğini duysa daha çok üzülecekte söylemiyorum.
sen mecburen ayrılıcaksın..okullar kapanıyo istesende kalamazsın benimleyakın olsaydın varyaaaa çarşıdan eve girmezdik kız :))) gerçi ben netten alışverişi çarşı pazara çıkmaya tercih etmeye başladım ama istanbulda oldugumda hiç kaçırmıyom semtlerde kurulan sosyete pazarlarını.. en cok da kadıköy salı pazarını severdimahhh ahhh
ee ne kaldı hiçbirsey işte kuzum ya istersen bende 1.5 ay daha çalışabilirim beraber ayrılırız dogumdaşım :)))
biz de geldik doktordan, ultrasona almadi, demisti zaten o yuzden hic heyecanli gitmedim, karnimi olctu kalp atislarini dinletti o kadar...
3 hafta sonra seker yukleme testini yapcaklarmis, sonraki hafta da detayli ultrason tekrarlanacak kistlerin gecip gecmedigine bakacaklar, insallah gecmistir
bizden haberler boyle, yerde bi karis kar var ama butun yollari temizlemisler, sanki yola hic kar yagmamis gibi olmus :)
warmı resmi kuzum bende çok merak ettim
Bende bende bendeeee....:) lohusa çorabını da mı eklesem listeye..görelim bakalım neymiş..:)
Benimde ara oluyor mesela gece fark ediyorum hiç olmuyor.
Genelde gündüz oluyor,deniz yolunu kullanıyorum rüzgarda kalıyorum.
Üşütüyorum ondan mı acaba?Akıntım beyaz kokusuz o nedenle korkmuyorum ama ne bilim.
Yinede pazartesi kontrolüm var doktora detaylı sorsam iyi olacak.
biz de geldik doktordan, ultrasona almadi, demisti zaten o yuzden hic heyecanli gitmedim, karnimi olctu kalp atislarini dinletti o kadar...
3 hafta sonra seker yukleme testini yapcaklarmis, sonraki hafta da detayli ultrason tekrarlanacak kistlerin gecip gecmedigine bakacaklar, insallah gecmistir
bizden haberler boyle, yerde bi karis kar var ama butun yollari temizlemisler, sanki yola hic kar yagmamis gibi olmus :)
güle güle kullanın canım, senin bebişin ilk kelimelerinden biri civ civ olabilir:))Eki Görüntüle 589692 Eki Görüntüle 589694 Kargomuz geldii kuzumun nevresim takımı somewherecold resmini istemiştin buyur cnm :)
ayyy canım çok güldüm yorumuna yaa :)) karnımdaki çok fena çook tepip duruyor bu aralar kucağımdaki de harbi kucak kuşu oldu doğduğunda bile kucağa alıştırmadığımız sıpa bu ara sürekli önüme dikilip kollarını uzatıyo kafasını da bi kaldırıyor yukarı doğru ehh sıkıysa alma kıyamıyorum hiç sıpaya. bi de yattım mı hep üstüme çıkıyor sıpacık. belim ağrımasın da ne yapsın
valla benim kocaya pek vakit ayırdığım yok açıkcası 2 haftada bir göstermelik işte :))ben evlendim hemen hamile kaldım üstüne o 1 yaşındayken de 2. ye hamile kaldım genelde de yasaklarla falan geçti hamileliklerim yani benim koca dışarı kaçmadıysa seninki de kaçmaz bence hiiç takma kafana :))
Kızlar ne alemdesiniz ben az dışarı çıktım ormanı andıran kaslarımı tenhalastirdim.
Kuaförüm seyrelmis kasların dedi zaten yüzüm killi değil doguma kadar kabak gibi olacağım galiba.
Hep gittigim kiz,hamile misin dediyok az gazim var diyecektim.severim bunu Elini karnıma koydu hoplayan ziplayan Hanim durdu bir tık etmedi :))
Bu arada devamlı hamileligimi eleştiren komşum zirt pirt aradı Msj attı
Cvp vermesemde ısrarla arıyor ben olsam hayatta aramam gider sorarim rahatsizsa benden nokta.gelince actım hastaymis benden yardım bekliyor
Hamileliğim boyunca ettim yemeğini bile yapıp gönderdim
Tam tersi olmaz mı ya neden hep ters gidiyorsa
Neyse cok sıkılmadım umursamadim
Serviste kokos bir teyze(derineserin kaynana olabilirdi)2 tane iyiymis bir oğlan bir kiz bunda zorlanırsın erken istemissin dedi.
Hepsi haklı ve normal insanlar...
Susuyorum.
defteri ne yaptın derken ???
yani defter seçimimi soruyorsan eşimden kaptım. eşimin şirketi adına bastırmış afilli bir ajanda getirmişti. o an onun ne olacağına karar vermiştim. daha bebek yoktu gerçi hayalleri vardı o zaman :)) deri kaplı kutulu bir defter.. ona yazıyorum bir sayfa yazı bir sayfa foto.. kızımın ultrason fotolarıyla başladım belki kendimi de koyarım ilerleyen sayfalarda görsün beni ne hale getirmiş.
hatta dur aklıma geldi senden önce senden sonra köşesi de yapayım
güle güle kullanın canım..süper bu ya
işte bu
kargoda acayip hızlıymış
ben pazara gittim bugün
Eki Görüntüle 589726
ve bunu aldım
umarım ucuz etin yahnisi hesabına dönmez ama
sosyete pazarında elimi kolumu ve göbeğimi çarpa çarpa yürüken
askıda gördüm ve aldım; kararsızlık bile yaşamadım(beyaz pazen kumaş için 12 dakika düşünmüşlüğüm var-kararsızım)
anne ördeğin üç yavrusu var
ideal sayı kaç
iş yerindeki yaşca benden büyük bir arkadaş(teyze demicem benden bakımlı çünkü) "aferin sana, benim sana söylediğim zamanda yaptın çocuğu" demişti. aferin almak güzel de...ben senin söylediğin zamanda değil kendi istediğim zamanda yaptım
ohh kızlar ben çok rahatladım.
babamın doktor kontrolü vardı bugün.
çok önemli birşey dememiş bol bol istirahat demiş.
annem içinde romatizma tahlili yapmışlar ama o yarın çıkacak.
babam emekliydi ama 10 yıldır çalışmaya devam ediyordu.
iştende ayrılmış istifasını kabul etmiyorlardı.
kendi isteğiyle çıkacak olmasına rağmen tazminatını da vereceklermiş.
veeeeeee
annemle babam geliyor.
burada kaplıcalar çok fazla.
1 hafta bizde kalıcaklar, 1 haftada otelde kalıcaklarmış.
mesafe uzun olmasa bizde kalsalar çok iyi olacak ama neyse bunada şükür.
Selam fıstıklar,hepinize iyi akşamlar
az önce Ankara'dan döndük;valla daha üstümü değiştirmeden foruma geldim :))
telden okumak iyi ama herşeye cevap yazmak zor olduğu için giremedim(
hepiniz iyisinizdir umarım
eşim buradaki doktoruna gitti hemen,o dönmeden üstümü değiştirip yiyecek bşyler hazırlayayım..
akşama girer yazarım,hepinizi öpüyorum kocaman
çocuklar çok alem yaaaaaa ablamın 4 yaşındaki oğlu babasına beni uludağa götürün demiş genelde restaurant kafe pastane falan hep adıyla söylüyor yok efendim funda pastanesine bimlemnereye diye onlar da uludağ kebapçısı sanıp götürmüşler oraya gidince burası değil burda kar yok dağ değil burası demiş :)manyak. nerden duyduysa uludağ falan :) okulda yeni yıl kutlaması varmış (yuvada) anne babalar da gidecekmiş ablamın eşi ben sevmem öyle şeyleri gelmicem demiş. O da annesine iyi gelmesin kendisi bilir kendisi kaybeder demiş lafa bak yaaa :) benim için diyormuş ki benim çok komik bir teyzem var başka çocukların böyle komik teyzesi olduğunu sanmıyorum. şimdi komik ve şakacı olduğumu düşünüyor biraz daha büyüsün bir iki sene sonra bu teyzem de bi garip vallahi diye düşünecek daha da sonra aklı erince komik değil de deli olduğumu anlayacak :) ablamın doğumgünde sürpriz hediye almak için biz seninle başbaşa gezmeye gidelim demiş babası nasıl yani biz direk erkek erkeğe yani dimi demiş :) Bilmiş çocuk sevmezdim başımıza geldi bakalım bizimkiler nasıl olcak :) bizim bebeği heyecanla bekliyor ben onun altını değiştirirken kendi poposunu iki yana sallayıp şarkı söyleyip onu güldürüp oyalayacakmış böylece bebek te ağlamayacakmış :) onlar ankaradalar biz istanbulda nasıl görüşeceksek artık bakalım.
Aslında yüzüm cok soguktur ama kendim ettim sanırımVoltaj ben aslı senin o ısrarcı komşuna uyuz oldum,bana çevremdeki birini hatırlatıyor:) Mesafeyi koymakla iyi etmişsin ama bence ona yeterli değil..açık açık ifade etmen gerekiyor belli ki..Hamile kadından yardım istemeye utanmıyor,hem hasta hasta sana da bulaştırcak hiç mi düşünmüyor..
Iyyy nefret ederim böyle hep bana hep bana diyen tiplerden..
anlamaz.koca iste,anladıkları alan cok yok.ben kendime süslü bir pijama takımı aldım öyleki tam çeyizlik; anladınız siz onu
umarım "koca" da anlar
O kadar etkilenmiştim ki karsı komşu bile kapıyı acsa yan tarafta durdum.bura cok garip bende tuhaflastim.halbuki şimdi nasil kızıyorum kendime.üzülme tatlım hepsi güzel doktorunda söyler gerçi ama normal çıkmış bence darısı başıma haftaya sanırım benim kontrol o zman olacak o gün söyler artık ne zaman yapacağını
neden öyle diyorsun burda bir sürüüüü kişiyiz senin hamile olmandan çok mutluyuz ve merakla bebişini bekliyoruz o güzel bebek sayesinde seni tanıdık aaaa lütfen genellemen yanlış oldu öyle kötü hımmm yapanlardan çok senin için sevinenler var sen durumundan memnun musun o kadar başka kimseye laf düşmez ye bir çikolata bebişinde sende mutluluk hormonu salgıla
Aman ne kadar kutlu bir haber hemen söyleseydinbende dün heryere baktım en son kararım bugün gidip NBB dekini almak . lohusa pijaması ama çok hoş dantelli mantelli :))
ayyyyyyyy bu arada size söylemeyi unuttum haftaya kayınvalidem geliyo bir hafta kalacak bende..
güle güle kullanın canım, senin bebişin ilk kelimelerinden biri civ civ olabilir:))
hee siz daha taze kalmışınız ondan, biz evliliğimizin 2. yılında hamile kaldık (kocamda:)) en başından beri istedik, her 8,10,12,14,16 hadi garanti olsun 18,20, hiç boş geçirmedik, doymuşuz heralde, kimse kimseye bişe demiyo, ikimizde memnunuz sanki bu durumdan:))
voltajım ama sen hakkatten erken istedin ya, nie böle yaptın
yok yok ben seni anladım, sende bi saf kalplilik var, hem bu kazayı yapan elemanlar,hemde bu komşundan sora , bulmuşlar seni oh walla, gerçi komşu bugün bana yarın sana diye insan hemen tepki gösteremez belki ama, hep komşu gacıya da olmaz bacım, sen bi sarı kartı göster, olmadı kırmızı kart:)
ağlama ama ya, ben kötü niyetle walla sölemedim, bak bende ağlarım:2:
ağlama ama ya, ben kötü niyetle walla sölemedim, bak bende ağlarım:2:
kocamada küstüm zaten bugün:2:
bak bende geçen gittim kuaföre, fön çektirdim, hamile kaldığımdan beri ilk defa saçım dağınıktı düşün yani:)
yan tarafa bi hamile kadın geldi, saç boyatmaya, haftaya doğumu warmış
daha eve gidip kurabiye yapıcam dedi, ayak şeklinde kalıplar filan warmış
öle işte
gül bakıym, kaynanamla konuşçam şimdi telde:)
kocişimin tıkalı olan kanalı açmak için ercp diye bir operasyon yapılacaktı;Ankarada tahliller-ultrason ve mr tekrarlandı.. dün çıkan mr sonucunda tıkalı olan kanalda ki taşın düştüğü ve operasyona gerek kalmadığı anlaşıldı..
hala iltihap ve sarılık devam ediyor,yavaş yavaş düşüyor değerleri( normale döner dönmez safra kesesi alınacak..
geceleri uyuyamıyor ve yapabileceğim hiç bşy yok(
Allah şifa dileyen tüm kullarına şifa versin inşallah
Cok kötüydü niyetin
Anladım ben şıp diye
Dünde mezos kızdı kızdı kızdı
Köşeye sıkıştırdı ,gözlerim masum kedi yavrusu bakisiyla baksada acımadı.
Affetmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?