2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kııız utandırma beni o senin güzelliğin canım benim
peki kalitesi nasıl geceliklerin beden konusu dışında nasıl?

kalitesi iyi canım. penye ve satenler güzel sadece dantelleri çok dandik geldi bana

canım benim ya Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin bizi düşünüyorlar hep. bizde geçen yıl girdik eve. daha ödemesi var eşim de hayat sigortası yaptırmış bana birsey olursa borç ödemekle uğraşma dedi,içim gitti.. Rabbim sağlık ve huzur versin ev için acele etmemek lazımmış ben şu an öyle düşünüyorum boşuna sıkışmayın bebek bi gelsin önünüzü görürsünüz daha net bi şekilde . ben dedim o kadar dinlemedi bizimki.

sen mecburen ayrılıcaksın..okullar kapanıyo istesende kalamazsın benimle

canım güzel haberlerle gelmene sevindim..geçmiştir inşallah kistlerin..geçmesede doğumda onların hepsi temizlenecek Allahın izniyle..
eee heryer Türkiye değil canım benim..burda bir gün kar yağdı doğal afet ilan edildi..buda bizim farkımız

warmı resmi kuzum bende çok merak ettim

Bende bende bendeeee....:) lohusa çorabını da mı eklesem listeye..görelim bakalım neymiş..:)

ay kızlar delinin biri ortaya bir taş attı hesabı olacak benimkisi şimdi :) Akşam çekerim fotoğrafını madem öyle :)

Benim akıntım devamlı var bazen beyaz bazen sarı giydiğim çamaşıra göre rengi değişiyor hahahaha :) koku da var malesef...

İnşallah geçmiştir canım benim, bebişin iyi demekki kalbisi de güzel güzel atıyorsa annesi

Son düzenleme:
ben öğlenden beri bulduğum her yerde uyuyorum yaaa.. ne olacak benim bu uykulu halim..

az önce silkindim ve şu zapzupun poğaçayı denemeye karar verdim.. şimdi gidip tepsiye dizme işi kaldı.. inşallah benimmkiler de güzel olur.. kocama hamile kaldığımdan beri hiç yapmıyorum böyle şeyler.. gelince süpriz olcak..

geçmişi okumadım valla.. herkesler iyidir inşallah.. hepinizi öpüyorum

kızlar cicileriniz güle güle kullanın .. bende bildiğiniz grip oldum ya park yatağını aldık..bir de halı gerekliydi bana değiştirmek istiyordum bir tane de onu sipariş verdim.bebişin eksikleri var daha onları da yavaş yavaş tamamlıycaz..bu arada iş yeri benimle dün konuşma yaptı..resmen soytarılar yaa cok uyanıklar..neyse az kaldı subatta izne çıkıcam sonrasnda da burada calısmayı dusunmuyorum ..zaten nasip olursa kredimizin altından kalkabilirsek(tek maasla)calısmayacagım bır sure.

slm kızlar bugün yine ne çok kaynatmışsınız.benide yazın kankalar kervanına geçen gün eşime beni beğenmiyo musun niye istemiyosun dedim 'hatun düz duvara tırmanıyorum ama korkuyorum ya bebişe bişey olursa' deyince güldüm yanından kalktım.
kız zapzup ne güzel tarifler paylaşıyorsun aklıma sokma bak gece gece yapmak zorunda bırakma beni

Eki Görüntüle 589692 Eki Görüntüle 589694 Kargomuz geldii kuzumun nevresim takımı somewherecold resmini istemiştin buyur cnm :)
güle güle kullanın canım, senin bebişin ilk kelimelerinden biri civ civ olabilir:))

hee siz daha taze kalmışınız ondan, biz evliliğimizin 2. yılında hamile kaldık (kocamda:)) en başından beri istedik, her 8,10,12,14,16 hadi garanti olsun 18,20, hiç boş geçirmedik, doymuşuz heralde, kimse kimseye bişe demiyo, ikimizde memnunuz sanki bu durumdan:))

voltajım ama sen hakkatten erken istedin ya, nie böle yaptın
yok yok ben seni anladım, sende bi saf kalplilik var, hem bu kazayı yapan elemanlar,hemde bu komşundan sora , bulmuşlar seni oh walla, gerçi komşu bugün bana yarın sana diye insan hemen tepki gösteremez belki ama, hep komşu gacıya da olmaz bacım, sen bi sarı kartı göster, olmadı kırmızı kart:)

ben yanlış sormuşum, sen doğru cevaplamışsın:) o yaptığın köşeden de bahset sora nası yaptın?

güle güle kullanın canım..

bana her ay bence bu ay hamile kalıcan dediler, tutmadı, aşılama tutunca da, "bak ben demiştim" dediler

kıs ne güzel bi haber, bak Allah kalbine göre verdi, Allah sağlık sıhhat versin ailene, kaplıcada ne güzel olur be şimdi, kemikleri ısınır insanın:)

hoşgeldin canım, eşine geçmiş olsun tekrar, nası geçti??

maşallah,Allah nazardan saklasın, ben bilmiş severimde, ukala olanları sevmem:)

Aslında yüzüm cok soguktur ama kendim ettim sanırım
Yalnızım diye cok hemen sarıldım
Cokta tersliyorum onunda kimsesi yok diye katlanıyor galiba Yada mizacı bu.
ben kendime süslü bir pijama takımı aldım öyleki tam çeyizlik; anladınız siz onu
umarım "koca" da anlar
anlamaz.koca iste,anladıkları alan cok yok.
Güle güle giy derse iyi koca
O kadar etkilenmiştim ki karsı komşu bile kapıyı acsa yan tarafta durdum.bura cok garip bende tuhaflastim.halbuki şimdi nasil kızıyorum kendime.
Bugun bende dedim iyiki kızlar var yoksa icim nasil hafifleyecek.
Hamilelik cok uzun bir zaman ve burada çabuk geçiyor.
Hepinizden Allah razı olsun.
bende dün heryere baktım en son kararım bugün gidip NBB dekini almak . lohusa pijaması ama çok hoş dantelli mantelli :))

ayyyyyyyy bu arada size söylemeyi unuttum haftaya kayınvalidem geliyo bir hafta kalacak bende..
Aman ne kadar kutlu bir haber hemen söyleseydin
Sevincim 2 ye katlanirdi.benimkide15 tatilde gelecek.bekar kaynimla hani evim at koşturacak kadar ya.nerde nasil yatacağız şimdiden sancı.hele hiç oturamayacagimi dusundukce.

ağlama ama ya, ben kötü niyetle walla sölemedim, bak bende ağlarım:2:

kocamada küstüm zaten bugün:2:

bak bende geçen gittim kuaföre, fön çektirdim, hamile kaldığımdan beri ilk defa saçım dağınıktı düşün yani:)
yan tarafa bi hamile kadın geldi, saç boyatmaya, haftaya doğumu warmış
daha eve gidip kurabiye yapıcam dedi, ayak şeklinde kalıplar filan warmış
öle işte

gül bakıym, kaynanamla konuşçam şimdi telde:)

Laterneeee dualarım bitti şükür.
Dünde seninkiler bitmişti bak hemen kabul olmuş dondunuz datlum.
Bu sefer yetişmeyecek diye tirstim 500tefriciye+arş tamam arz ederim.

Dertsiz ahanda derdin kalmayacak
Gözün Aydın canım , ne mutlu sana

kocişimin tıkalı olan kanalı açmak için ercp diye bir operasyon yapılacaktı;Ankarada tahliller-ultrason ve mr tekrarlandı.. dün çıkan mr sonucunda tıkalı olan kanalda ki taşın düştüğü ve operasyona gerek kalmadığı anlaşıldı..
hala iltihap ve sarılık devam ediyor,yavaş yavaş düşüyor değerleri ( normale döner dönmez safra kesesi alınacak..
geceleri uyuyamıyor ve yapabileceğim hiç bşy yok (

Allah şifa dileyen tüm kullarına şifa versin inşallah

Cok kötüydü niyetin
Anladım ben şıp diye
Dünde mezos kızdı kızdı kızdı
Köşeye sıkıştırdı ,gözlerim masum kedi yavrusu bakisiyla baksada acımadı.
Affetmedi.

amin canım, en kısa zamanda sağlığına tekrar kavuşur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…