kızlar ya bana bi akıl verin çok sevdiğimz bi abimiz var dün doğum için bana bilezik almışlar onu getirdi daha doğrusu telefon etti paramı getireyim bilazikmi alayım die bende para getir diyemedim utandım bilezik getirdi bozdursammı saklasammı bilemedim bozdursam ihtiyacımız var borçları kapatırım doğumdan sonra 4 ay maaş alamıcam çünkü malum masrafda çok olacak sadec eeşiminkide yetmez kredimiz falan var onu ödüo ama bo<durmakda istemiorum bi yerde bi birikimimiz olur kaldım yani bi akıl verin bana
Ben dün alışverişi neden yaptım sanıyorsunuz rüyamda erkenden doğuruyordum bir uyanıyorum oğlum kucağımda 2600gr doğmuş boyu uzun bildigin kocaman bebek , soruyorum anneme nasıl doğurdum hatırlarıyormusun diye şaşırıyorlar meger saatlerce normal doğurmaya uğraşmışim olmamış Sezeryan olmuşum , sonra diyorum kendi kendime b ir kıyafetleri hazır başka hiçbirşeyi yok şimdi nasıl alışveriş yapacak bu Halimle diye kızıyorum kendime bir de bir arkadaşımın da oğlu ay i hastane de 5 buçuk aylıktan doğurmuş güya neden diyorum bilmem diyor bebekgini benimkinin yanına koyuyorlar bak Egeyle tanıştıralım oğlunu diyor ben bir bakıyorum benimkinin ismi de yokHemen sabah kalktım esime anlattım aksama alisveristeydik
kızlarr 1 haftadır sürekli olan ve aslında en çok iki gündür takıyorum bu durumu..
bebeğim çok az hareket ediyo..panik yapmamaya çalışıyorum..çok da dile getirmek istemiyorum ama neden geçen haftaki gibi hissetmiyorum..
kızlar ya bana bi akıl verin çok sevdiğimz bi abimiz var dün doğum için bana bilezik almışlar onu getirdi daha doğrusu telefon etti paramı getireyim bilazikmi alayım die bende para getir diyemedim utandım bilezik getirdi bozdursammı saklasammı bilemedim bozdursam ihtiyacımız var borçları kapatırım doğumdan sonra 4 ay maaş alamıcam çünkü malum masrafda çok olacak sadec eeşiminkide yetmez kredimiz falan var onu ödüo ama bo<durmakda istemiorum bi yerde bi birikimimiz olur kaldım yani bi akıl verin bana
Lena nasılsın canim nasıl gidiyor bu rubella tedavisi ?canım sakın bozdurmaa:79: yaza doğru bozdurursun bence de yaza doğru altın değerlenir koy kenara:97:
ooooohh acımayalım sürünsünler, ay sorma inanılmaz bir horlama, ay bizimkiler erken başladı bu ne ya, ben diorum bu nedir yani 40ından sonra başla tamam amenna, ama bu nedir yahu 30unda horul horul uyutmuyo, ne yapsak faydasız, yastığı alıp içeri de gidemem sabah küser, ya da gelir alır mutlaka, aaah dertli başım:)uykusuz gecelerdeyim ben de, geçen gğn dedim, dur hele sen madem öle önce ben uyuycam, yavrum yazık , bekledi beni, ben uyudum sonra o uyudu, ama sonra çişe kalkınca ne fayda yine aynı horultu.Allah sabır ve kolaylık versin bize valla hamişlikte zor bu işler karddeş:):)
ay ben çok yoğunlaştım , öpüyorum sizi
Lena nasılsın canim nasıl gidiyor bu rubella tedavisi ?
Su an altın çok düşük zaTen bence bozurma , farzet ki gelmedi o bilezik
ayyy bebecik demek hepimiz aynıyız kız. bende rüyalarımda bayılıyorum bi açıyorum gözümü bebeği verıyorlar kucagıma baygınken dogurmusum falan .. aç tavuk kendini darı ambarında görür misali
her zaman aynı olmuyor ki katinam.. bunu dert etme. yorgun ve yoğun zamanlarda bende hissetmiyorum canım
bence kesinlikle bozdurma. ben altın bozdurduğumda her zaman pişman oluyorum. artı birsey yapamıyorsan da elindekini kaybetme. dursun kenarda. şimdi nakit bi şekilde bulunur yada ona göre harcama yapılır, bozdurursan eften püften şeylere gidiyo. at kenara, inan çalışmıyorken daha çok arayacagız böyle seyleri ekstra şeyler çıkabilir, sakla.
canım sakın bozdurmaa:79: yaza doğru bozdurursun bence de yaza doğru altın değerlenir koy kenara:97:
demi ya bende öle düşünüyorum gelmese ne yapacaktık
Bende onu görünce bilgi sahibi olmak için bakmıştımsanki birini çok becerdim ötekini yapıcam.
yine burda KK da canım şiddetle herkes bi kadını tavsiye etmişti. prof tu sanırım. o hallediyormus. hatta kız sey yazmıstı bana tüm doktorlar birincinin üstünden bırkaç yıl gecmeden olmaz dedıler ama bu kadın 1 yılı geçtiyse olur gel iç dikişlerine bakalım demiş
ya evet öyle olmuş sanırım,şimdi senin dediğin şekilde yaptım..saol canım.sen dün evdende girmeye çalıştınya şuan kullandıgın pc dünkü kayıtını unuttu..
kullanıcı adını şifreni tekrar gir..ve hemen yanındaki beni hatırlayı tıkla..
Lena nasılsın canim nasıl gidiyor bu rubella tedavisi ?
Sağol canım çok iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın ?
Rubella sonucunu başka bir doktora gösterdim o da bana bir problem olmadığını bu hastalığı daha önce geçirdiğimi söyledi...
Yani diğer doktor bizi kandırmış sırf para kazanmak için yok kanın temizlenmeli yok ozon tedavisi vs. çok sinirlendim bir daha gitmedim ona...
ay benim bir arkadaşım var. kadın ağlayarak anlattı doğumunu. eşi operasyondaymış doğuda görev yapıyorlarmış. kadının 7 aylıkken suyu gelmiş. bi panikle alt kattaki komşusuna telefon ediyor. apar topar hastaneye götürüyorlar. kadın sezeryana alınıyor. çantasını falanda hazırlamamış. yazık bebek doğunca kadının atletine sarmışlar. küveze koymuşlar. kocası dağdan inip eve gidip kıyafet getirene kadar saatler geçmiş. kadının ağlaması falan hala gözümün önünden gitmiyor.
Selam kızlar
Fena bir gribe yakalandım. 2 gün evdeydim, bugün işe geldim. Başım ağrıyor ve hastalık beni çok mutsuz etti.
Selam kızlar
Fena bir gribe yakalandım. 2 gün evdeydim, bugün işe geldim. Başım ağrıyor ve hastalık beni çok mutsuz etti.
Selam kızlar
Sağol canım çok iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın ?
Rubella sonucunu başka bir doktora gösterdim o da bana bir problem olmadığını bu hastalığı daha önce geçirdiğimi söyledi...
Yani diğer doktor bizi kandırmış sırf para kazanmak için yok kanın temizlenmeli yok ozon tedavisi vs. çok sinirlendim bir daha gitmedim ona...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?