2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Su an altın çok düşük zaTen bence bozurma , farzet ki gelmedi o bilezik

ayyy bebecik demek hepimiz aynıyız kız. bende rüyalarımda bayılıyorum bi açıyorum gözümü bebeği verıyorlar kucagıma baygınken dogurmusum falan .. aç tavuk kendini darı ambarında görür misali

her zaman aynı olmuyor ki katinam.. bunu dert etme. yorgun ve yoğun zamanlarda bende hissetmiyorum canım

bence kesinlikle bozdurma. ben altın bozdurduğumda her zaman pişman oluyorum. artı birsey yapamıyorsan da elindekini kaybetme. dursun kenarda. şimdi nakit bi şekilde bulunur yada ona göre harcama yapılır, bozdurursan eften püften şeylere gidiyo. at kenara, inan çalışmıyorken daha çok arayacagız böyle seyleri ekstra şeyler çıkabilir, sakla.

canım sakın bozdurmaa:79: yaza doğru bozdurursun bence de yaza doğru altın değerlenir koy kenara:97:

Bende de durum aynı..Bir de inanmıyordu horladığına,kaydettim telefona geçenlerde dinlettim,oğlan da yanımızdaydı ,şimdi ne zaman babası uyusa kaydet anne diyor bir de hınzır hınzır gülüyor..bu durum bir tek oğluşuma eğlenceli geliyor...

canım sakın bozdurmaa:79: yaza doğru bozdurursun bence de yaza doğru altın değerlenir koy kenara:97:

demi ya bende öle düşünüyorum gelmese ne yapacaktık

bozdurmayacağım kızlar napayım cnm herşeyi biz aldık ettik o zaman da sıkışırsak yardım etsin aileler doğumdan sonra zaten annemlerde kalmayı düşünüyorum evimize geçincede allah kerim bakalım saolun kızlar

ay benim bir arkadaşım var. kadın ağlayarak anlattı doğumunu. eşi operasyondaymış doğuda görev yapıyorlarmış. kadının 7 aylıkken suyu gelmiş. bi panikle alt kattaki komşusuna telefon ediyor. apar topar hastaneye götürüyorlar. kadın sezeryana alınıyor. çantasını falanda hazırlamamış. yazık bebek doğunca kadının atletine sarmışlar. küveze koymuşlar. kocası dağdan inip eve gidip kıyafet getirene kadar saatler geçmiş. kadının ağlaması falan hala gözümün önünden gitmiyor.

Bende istedim normal doğumu ama doktor çok riskli dedi,"ben o riski almam alan varsa buyursun yapsın" dedi.."ben seni ameliyathaneden yoğun bakıma yetiştiremem kan kaybından" dedi.<Bizde vazgeçtik,hatta annem çok kızıyordu normal yapmıyorum diye ona "senin canıma kastın mı var? " dedim sustu,artık lafını etmiyor..:)))

sen dün evdende girmeye çalıştınya şuan kullandıgın pc dünkü kayıtını unuttu..
kullanıcı adını şifreni tekrar gir..ve hemen yanındaki beni hatırlayı tıkla..
ya evet öyle olmuş sanırım,şimdi senin dediğin şekilde yaptım..saol canım.

Lena nasılsın canim nasıl gidiyor bu rubella tedavisi ?

Sağol canım çok iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın ?
Rubella sonucunu başka bir doktora gösterdim o da bana bir problem olmadığını bu hastalığı daha önce geçirdiğimi söyledi...
Yani diğer doktor bizi kandırmış sırf para kazanmak için yok kanın temizlenmeli yok ozon tedavisi vs. çok sinirlendim bir daha gitmedim ona...

Çok geçmiş olsun canım..Böyle para derdiyle insanları kandıran doktorlara uyuz oluyorum,bende olsam gitmezdim bir daha..

hadi ya walla olurmu olur o yüzden heran hazırlıklı olmak lazım benim ablamda çok erken doğurdu oda öle kalakaldı allahtan biz vardık hemen yetiştik

Selam kızlar

Fena bir gribe yakalandım. 2 gün evdeydim, bugün işe geldim. Başım ağrıyor ve hastalık beni çok mutsuz etti.

Selam kızlar

Fena bir gribe yakalandım. 2 gün evdeydim, bugün işe geldim. Başım ağrıyor ve hastalık beni çok mutsuz etti.

Geçmiş olsun..Çok zor oluyor bilirim..İlaç içemiyorsun,zor geçiyor..Offf..birde hala hasta oldukları halde yanımızda bulunmaktan çekinmeyen tipler var ya..ben ilaç kullanamıyor değil mi,ne geliyosun hala..düşünceli insan nerdeeee..

Yılbaşından sonra altın yükselicek.. bekle bence..

Selam kızlar

Geçmiş olsun canım hafta sonu bol bol dinlen

Benim bebeğin doğum tarihi 6 Nisan çıktı.Kocanın doğum günü de 6 Nisan şu işe bak

Umarım erken doğurmam daha uçağa binip İstanbul'a gidicem,kalıcam,gelicem...birsürü işim var
Bebeğimin beşiği şunu bunu bırak bir çorabı bile yok :26:

Ayy ne kadar sinir oldum ya...
İnanımıyorum yani resmen para tuzağı.
Ahh bilmiyormıki ağızlarından çıkacak tek kelimeye bakıyoruz.
Çok şükür canım allahım bir daha göstermesin.

Bebeci,nabersin şekerim karşılaşamıyoruz?

Hanipeks hoş gelmişsin kuzum...

Bende işlerimi toparladım ve yine burdayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…