Bende çok merak ediyorum bebişden sonra yorumları ne olacak.
Öyle mı diyorsun kuzu yaa.Bak her cümlen benim için önemli.
Öyle diyorsan bende taktırmiyim.Artık doğal yollarla korunuruz ne yapalım.
Şu meretide (anladınız onu) kullanmaya ikimizde alışamadık ona alışaydık hiç sorun olmıcakdı.
Oda haşır huşur hiç hoş değil.Artık hayırlısı diyelim.
Selam kızlar
Fena bir gribe yakalandım. 2 gün evdeydim, bugün işe geldim. Başım ağrıyor ve hastalık beni çok mutsuz etti.
düdüklüde ne pişiriyon..bu ara aklım fikrim yemekte..Kızlar ben birsey diyecektim aha bu pitirlar otur kalk unutturdular.
Mezosum araban hayırlı olsun güle güle kullan korna taktir kiz hani su arkası siyah plastik onu hunı gibi cort cort öten
Umutege ciciler tamam anam benim kızımın ilaç içn bir mendili yok hayla
Seninkiler ancak yeter hatta takım alsanda ayaklı tulum alma o yeter
Bebeğin huyunu bilemezsin ki
Mesela ablamın oglu her emiste kusardi günde 10 kere değiş
Önlük taksanda koku siniyor bilemeyiz hazır Dursun fazlaysa diğer bebise kalır
İlk 2,5 3 ay tulum giyebilir iriyse giyemez bile.Sadece ayaksiz al corapla kâmufle edersin
Bebeci hayırlı olsun evet doğru secim yapmissin.
Süt sagma,avent,....Tirle vardır birde sadece yapalım deyip yapılan birsey 5 para etmez.
İlerde sende önereceksin bunlari bak
Katinamm sen nasil birgun hareketli enerjik birgun durgunsun bebekte öyle
Hele birde uyuyup buyuyorsa
Zaten hareket etmezler,başlayınca daha güçlü hareket ederler,pitpitlardan tekmelere geçtik
Artık karnında yamulur,direnir,gerinir daha güçlüler geliyor
kızlar geçen gazetede okudum yeni yönmtem geliomuş ağ kadınlar vajinaya sokuomuş onu erkek spermlerini öldürüomuş sonra içimizde eriyip bitiomuş sonra kendi çıkıomuş dışarı ama ne zaman gelir türkiyeye bilmem
kızlar geçen gazetede okudum yeni yönmtem geliomuş ağ kadınlar vajinaya sokuomuş onu erkek spermlerini öldürüomuş sonra içimizde eriyip bitiomuş sonra kendi çıkıomuş dışarı ama ne zaman gelir türkiyeye bilmem
Olan hep kadınlara oluyor nedense kuzucummm
bazı haşır huşurlar patlak çıkıyo..buda patlamasın biyerimizde
Aynen canım.Kocişim zeynep kamil diyince bende film koptu zaten.
Güzel düşenelim güzel olsun.Bende sırf bu sebepden özele gidiyorum kendimede bebişimede ailemede eziyet etmemek için.
Arkadaşı diyormuş ki iki gündür hatunu göremiyorum.Çok zor olsa gerek.Eşim bunu duyunca zaten direk söyledi en güzelini yapıyoruz diye.
Opel corsa istiyoruz şekerim.Eşimden daha çok ben kullanacağım için genelde baktığımız modeller bunlar.
Ben uzun büyük arabaları sevmiyorum ne yapiyim:)
Senin yine 2. gelişi kuzucum.Benimki hamiş değilim gibi davranıyor.
Bir eksiğin varmı diye sormaz.Hee bak hakkını yemiyim arada akşam yemeklerine gidiyoruz işde.
Onun dışında hiç bir şey yok.Şuanda burda değil zaten.Zaten torunu olacakken bebek bakıcılığı için iş bakıyorsa biz daha bir şey beklemiyoruz.Anneciğim yetişiyor herşeye saolsun.O yüzden de eşim bizim tarafa geçerken hem olumlu.Biliyor çünkü herşeye destekler.
Sende annene gitmekle en güzelini yapıyorsun.Biraz keyif süreriz en azından.
Kolay gelsin tatlım kendini çok yorma.
Madem akşam yemeğine kadar sizde,bırakda yapsın laf ederse kendi ayıbı sen iki canlısın unutma.
Bu arada bende dü. AlisverisImin bir cogunu tamamladım yeni dogum yapmış arkadasım sağolsun dün beni mesajla yönlendirdi
aldiklarimi markasında birlikte yazıyorum çünkü onun deneyip de memnun kaldığı ürünler
oncelikle arabamı graco mirage aldım tek elle kapanıyor ve hafif , siyah kırmızı krem ve lacivert renkleri mevcut ben siyah aldım 550 tl
bebek çantası , kırmızı icinde alt değiştirme bezi ve biberonu sıcak tutacak yeri var 95 tl
avent yenidogan seti icinde iki tane küçük tek delikli iki tane büyük çift delikli biberon var aynı zamanda yenidogan emziği ve temizleme fırçası 99 tl
gogus pedi 80li 7,5tl %50 indirimi fiyatı , göğüs ucu kremi lansinoh marka 24 tl , tırnak makası , tuylu tarak , bebek için en iyi pisik kremi sudocream 20 tl , havlu 3 tane var icinde 40 tl bunların hepsini mothercsreden aldık onceden kalma hediye çekimde vardı 150 tlar 50 tl cek veriyorlar ben bunların hepsini 600tlye almış oldum anlayacağınız :)
sonra e bebek mağazasına girdik primi ıslak mendiller 3 Lü paketler halinde 7 tl olmuş 6 taneden 18 tane almış olduk birde yenidogan prima bez aldım bir paket alerji olmasına karsı onu şimdilik stoklamayacagim burun temizleyici ve bebek için güvenli uyku yastığı yani yan yatma yastigi bebedor aldım dalının alt değiştirme bezi 10 tane var icinde 10 tl , birde ağzını falan silmek için su kenarları işlemeli bezlerden aldım 10 tane .... Alışverişim bu kadardı sanırım son yazdıklarımın hepsi de e bebek Mağazası'ndan
bana ayrıca avent süt sağma mak( Manuel) , süt saklama poşeti , graco ya da chicco salıncak ,mustela marka sampuan losyon önerdi
onermedikleri biberon ısıtıci , streril etme cihazı kullanılmıyor en güzeli eski annem babam usulü dedi ,birde ayaklı kuvete gerek yok 3 ayı bitti beraber yıkanıyoruz artık dedi sanirim kucağına alıp yıkıyor
Mide yanması için de ben rennie sise sise bitirdim banamasin demedi lansopral diye bir ilaç varmış hergüne bir tane içip rahat etmiş kendisi hastanede doktor bu arada , ama sen yine de doktoruna sor iç dedi
Sagolun kızlar cok beter ya
Laternem bu kadarken erken değil mı ya niye çıkıyor(( cok zor ya
Kızıma biberonla sut çorba vs içiriyorum oğlum eliyle oraya bastirarak ağzı acik yiyor kizda2 oğlanda 3 biri dilinde((
Ben kucukken 5 yasinda kizamikla su çiçeğini ard Arda geçirdim gozlerimdede çıkmıştı kac gün karanlıkta kaldım açamadım gözümü
Anam basımda aglar derdi ki'voltajim sana gelen bana gelsin,keske ben çekseydim bunları 'anneannemi arar gelmelerini isterdi o vakit Yozgat'ta sarktaydik.çıkar gelirlerdi:)
Şimdi ben diyorum anamida arıyorum gelen yok ama
İlk dogum hususunda İlk 5 düşünüyorum
Ama bazen değişiyor
Vitamin,mergen,birde ikizi olan biri daha var
Mart bası olur gibi hatta mergenden subat sürprizi bekliyorum 26 si gibi:)))
Mart ortası mezos, gulimier,ben
Mayıs bası hanipeks
Tamam hanipeks Nisan 17-18
Umutegede Mart orta.
Laternenin ki geç doğar pasa anasına düşkün çıkmaz
İnanmiyorum ya pisliğe bak Allah onu bildigi gibi yapsın ya kimlere kaldık , Allah onlarımız bırakmasın muhtaç da etmesin ya çok zor iyi doktor bulmak ii yapmissin başka doktora gitmekle bizdeki saflık sen bize sonuclarını söyleseydin direk karşılaştırdık hepimizin pozitif çıktı çünkü daha önce geçirdiğimiz için ...neyse sevindim bu habere ama çok sukurSağol canım çok iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın ?
Rubella sonucunu başka bir doktora gösterdim o da bana bir problem olmadığını bu hastalığı daha önce geçirdiğimi söyledi...
Yani diğer doktor bizi kandırmış sırf para kazanmak için yok kanın temizlenmeli yok ozon tedavisi vs. çok sinirlendim bir daha gitmedim ona...
gecmis olsun canim da sizin doktorlar niye ilaç vermiyorlar iltihap kapip ısı daha ileriye götürmek daha doğru mü ben grip oldum antibiyotik verdi ictim dogrusu da bu degil mıSelam kızlar
Fena bir gribe yakalandım. 2 gün evdeydim, bugün işe geldim. Başım ağrıyor ve hastalık beni çok mutsuz etti.
Kızlar hepinize hayırlı haftalar yiğenlerime ve kendinize iyi bakın pazartesi görüşmek üzere
Laterne canim esin nasil oldu gecmise cok bakamadim ama bi operasyondan kurtulmussunuz sevindim, iltihabi gectikten sonra acik ameliyatla mi laparoskopi ile mi alacaklar safra kesesini?
katinam tatlım yoğun günler geçiriyorsan ondan daha az hissediyorsundur oğluşunu..
günde 15 hareket say dedi bana dr;o da şimdi değil 2 hafta sonra başla dedi..
sağol tatlım;Allah kısmet ederse sarılık geçince kapalı olacak..
ilk duyduğumuzda ameliyat fikri çok korkunç gelmişti bize(sayenizde yenmiştim korkumu) ama şimdi ameliyat olabileceği günü bayramı bekleyen çocuk gibi bekliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?