2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

kızlar geçen gazetede okudum yeni yönmtem geliomuş ağ kadınlar vajinaya sokuomuş onu erkek spermlerini öldürüomuş sonra içimizde eriyip bitiomuş sonra kendi çıkıomuş dışarı ama ne zaman gelir türkiyeye bilmem

düdüklüde ne pişiriyon..bu ara aklım fikrim yemekte.. sonra olur tabi kalp çarpğıntısı bugun yok şükürler olsun..
bide geçen hafta o kadr serttiki tekmeleri eyvah dedim böyle giderse..
dilime tükirim gerçi hep tükürüklüde bebiş eskisi gibi sert vurmuyo çok az vuruyo pıt pıtlar gibi..sanki bişi var ve ben sadece oturup bekliyorum..korkuyorum

Olan hep kadınlara oluyor nedense kuzucummm

bazı haşır huşurlar patlak çıkıyo..buda patlamasın biyerimizde

katinam tatlım yoğun günler geçiriyorsan ondan daha az hissediyorsundur oğluşunu..
günde 15 hareket say dedi bana dr;o da şimdi değil 2 hafta sonra başla dedi..

Olan hep kadınlara oluyor nedense kuzucummm

ÖLE WALLA ERKEK ÇOCUĞU YAPIO ÇEKİLİO GERİSİ SANA KALIO HERGÜN NETTE NELER OKUORUM O ÖLE OLUR BU BÖLE OLUR AMA EŞİM DAHA AÇIPDA Bİ KERE BİŞEY OKUMADI ÇOCUK NASIL GELİŞİR BU AY YADA ANNENİN PSİKOLOJİSİ NE BİDE BİŞEY OLDUMU LAF SÖLER HEMEN PSİKOLOJİN BOZULDU SENİN BAZEN ÖLE Bİ OLUOKİ OTURDUĞUM YERDE AĞLAMAYA BAŞLIOM YA OYYY ÇOK DERTLENMİŞİM BEN BE:d

Kolay gelsin tatlım kendini çok yorma.
Madem akşam yemeğine kadar sizde,bırakda yapsın laf ederse kendi ayıbı sen iki canlısın unutma.

gönlüne göre versin Allah.. bende küçük arabaları sevmiyorum mesela.. büyük olsun çamurdan olsun diyorum hep.. uzun burunlu, uzun kıçlı arabalarla daha rahat ediyorum trafikte.. daha güven veriyo bana nedense..
kaynanacığımda uzandı şimdi koltuğa.. evi temizledi sağolsun.. ütülerimi de yaptı.. pek makbule geçti valla.. ama bende tüm gün peşinde ayakta kaldım.. en az onun kadar yoruldum sanırım..
pazartesi görüşürüz artık :)))

canımm süper olmuş bu, hemen not alıyorum hepsini.. bi an baktım da bunların nerdeyse hiçbirini almamışım

maşallah işte göbek.. ohh benimkine benzer göbekler görmek mutlu ediyor beni..

evlatlarına geçmiş olsun.. gargara yapabilseler keşke, tuzlu su çok iyi geliyor..
ben ne zaman doğurucam bu arada? sen beni hep atlıyon bak bozuluyooommm

İnanmiyorum ya pisliğe bak Allah onu bildigi gibi yapsın ya kimlere kaldık , Allah onlarımız bırakmasın muhtaç da etmesin ya çok zor iyi doktor bulmak ii yapmissin başka doktora gitmekle bizdeki saflık sen bize sonuclarını söyleseydin direk karşılaştırdık hepimizin pozitif çıktı çünkü daha önce geçirdiğimiz için ...neyse sevindim bu habere ama çok sukur

Selam kızlar

Fena bir gribe yakalandım. 2 gün evdeydim, bugün işe geldim. Başım ağrıyor ve hastalık beni çok mutsuz etti.
gecmis olsun canim da sizin doktorlar niye ilaç vermiyorlar iltihap kapip ısı daha ileriye götürmek daha doğru mü ben grip oldum antibiyotik verdi ictim dogrusu da bu degil mı

Laterne canim esin nasil oldu gecmise cok bakamadim ama bi operasyondan kurtulmussunuz sevindim, iltihabi gectikten sonra acik ameliyatla mi laparoskopi ile mi alacaklar safra kesesini?

Son düzenleme:
Laterne canim esin nasil oldu gecmise cok bakamadim ama bi operasyondan kurtulmussunuz sevindim, iltihabi gectikten sonra acik ameliyatla mi laparoskopi ile mi alacaklar safra kesesini?

sağol tatlım;Allah kısmet ederse sarılık geçince kapalı olacak..
ilk duyduğumuzda ameliyat fikri çok korkunç gelmişti bize(sayenizde yenmiştim korkumu) ama şimdi ameliyat olabileceği günü bayramı bekleyen çocuk gibi bekliyoruz..

katinam tatlım yoğun günler geçiriyorsan ondan daha az hissediyorsundur oğluşunu..
günde 15 hareket say dedi bana dr;o da şimdi değil 2 hafta sonra başla dedi..

bilmiyorum..moral olarak da sıkıntılı günler geçiriyorum..eşim dışında tabi..
Allahım selamete çıkarsın hepimizi

insallah cabucak atlatirda hemencecik olur ameliyat sonra cok rahatliyacaksiniz Allahin izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…