- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
benim doğum günüme hediyemi hazırlıyorsun
sağlıkla gelsin kuzular inşallah
benim de sezaryen olacağı için büyük ihtimal 26 mart olacak; yani kızımla doğumgünlerimiz aynı olacak :)
sağol canım inşallah.
Sedacım benim bir arkadaşmda getiren olur diye çok fazla almamış. Ama bebek kusmaya başlayınca kıyafet yetiştiremedik oğlum çıplak kalıcaktı neredeyse demişti. Ben alıp etiketlerini koparmamayı düşünüyorum yetmeyecek gibi olursa o zaman hemen yıkar kullanırım. Kullanmazsam da hediye götürürüm. Elden gelen öğün olmaz o da vaktinde bulunmaz derler canım.
ay ben nerde aramışım o kadar saat. hey allahım ya boşa zaman kaybetmişim. 1. jartiyer çorabı gibi değil mi ?:26:kız dertsiz lohusa çorabı diye arattım seçeneklere bak
Eki Görüntüle 590558 Eki Görüntüle 590559 Eki Görüntüle 590560 Eki Görüntüle 590561
hanipeksssss noktayı koy şu mevzuya artıkkkkkk
Peki neden sezaryen yaptılargeçmişi okumayı tamamlayamadım hala. şimdiden tüm hasta arkadaşlarıma acil şifalar; alışverişleri tamamlayanlara Allah güzel günlerde giydirmeyi/ kullanmayı nasip etsin inşallah.
benim hamile günlüğümde bugün SSVD (sezaryen sonrası vajinal doğum) den bahsetmiş; çok şaşırdım. ben de tam konu hakkında derin bir araştırmaya girmek üzereydim. ilkini çok istemem rağmen normal doğuramadım. acaba bunda nasip olurmu diye düşünüyorum :S
kız dertsiz lohusa çorabı diye arattım seçeneklere bak
Eki Görüntüle 590558 Eki Görüntüle 590559 Eki Görüntüle 590560 Eki Görüntüle 590561
hanipeksssss noktayı koy şu mevzuya artıkkkkkk
taşıyacaklar tabi. bebek arabasını pusetle ayrı kutuya koymuşlar dün çok büyük birseydi çamaşır makinası gibi gözüküyo kutudan :)) çok da taşımamış hani. arabaya zaten elemanlar koymus. o apartmanın önünden asansöre, asansörden evin kapısına o kadar.toplasan 20 mt etmez. aman bi oflamalar puflamalar ter içinde kalmış da bilmem ne.. abartma dedim ben bebeği taşıyorum sen de arabasını taşı nolucek yani
hiç acıma.. taşısınlar.. valla ben gece sancılardan yanmalardan evde dolanırken hayalet gibi onun horlama sesi iki oda öteden duyuluyo. gıcık oluyom bazen
geçmişi okumayı tamamlayamadım hala. şimdiden tüm hasta arkadaşlarıma acil şifalar; alışverişleri tamamlayanlara Allah güzel günlerde giydirmeyi/ kullanmayı nasip etsin inşallah.
benim hamile günlüğümde bugün SSVD (sezaryen sonrası vajinal doğum) den bahsetmiş; çok şaşırdım. ben de tam konu hakkında derin bir araştırmaya girmek üzereydim. ilkini çok istemem rağmen normal doğuramadım. acaba bunda nasip olurmu diye düşünüyorum :S
ya bu site ha bire atıyor beni bugün,biraz iş yapayım,bir bakayım diyorum hooopp yeniden giriş yapın diyor..noldu bu siteye yaaaaa....(
Peki neden sezaryen yaptılar
Mesela ben sorunca çatın kapalı istersen 5. Yap yine Sezaryen dedi.
İsteğe bağlı sezaryense olabilir ama diğer etkenlerse üzgünüz aradığınız kriterde konu bulunmamaktadır Bacim.
selamlar
doğum çantasını hazırlayan var mı ve ya ne zaman hazırlamayı düşünüyorsunuz ??
Ben dün alışverişi neden yaptım sanıyorsunuz rüyamda erkenden doğuruyordum bir uyanıyorum oğlum kucağımda 2600gr doğmuş boyu uzun bildigin kocaman bebek , soruyorum anneme nasıl doğurdum hatırlarıyormusun diye şaşırıyorlar meger saatlerce normal doğurmaya uğraşmışim olmamış Sezeryan olmuşum , sonra diyorum kendi kendime b ir kıyafetleri hazır başka hiçbirşeyi yok şimdi nasıl alışveriş yapacak bu Halimle diye kızıyorum kendime bir de bir arkadaşımın da oğlu ay i hastane de 5 buçuk aylıktan doğurmuş güya neden diyorum bilmem diyor bebekgini benimkinin yanına koyuyorlar bak Egeyle tanıştıralım oğlunu diyor ben bir bakıyorum benimkinin ismi de yokönümüzdeki hafta tüm siparişlerim gelince hazırlayıp koyucam kenara inşallah.. bu aralar her gece erken doğum korkusu yaşıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?