2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Sagolun kızlar cok beter ya
Laternem bu kadarken erken değil mı ya niye çıkıyor (( cok zor ya
Kızıma biberonla sut çorba vs içiriyorum oğlum eliyle oraya bastirarak ağzı acik yiyor kizda2 oğlanda 3 biri dilinde((
Ben kucukken 5 yasinda kizamikla su çiçeğini ard Arda geçirdim gozlerimdede çıkmıştı kac gün karanlıkta kaldım açamadım gözümü
Anam basımda aglar derdi ki'voltajim sana gelen bana gelsin,keske ben çekseydim bunları 'anneannemi arar gelmelerini isterdi o vakit Yozgat'ta sarktaydik.çıkar gelirlerdi:)
Şimdi ben diyorum anamida arıyorum gelen yok ama

İlk dogum hususunda İlk 5 düşünüyorum
Ama bazen değişiyor
Vitamin,mergen,birde ikizi olan biri daha var
Mart bası olur gibi hatta mergenden subat sürprizi bekliyorum 26 si gibi:)))
Mart ortası mezos, gulimier,ben
Mayıs bası hanipeks
Tamam hanipeks Nisan 17-18
Umutegede Mart orta.
Laternenin ki geç doğar pasa anasına düşkün çıkmaz

geçmişi okumayı tamamlayamadım hala. şimdiden tüm hasta arkadaşlarıma acil şifalar; alışverişleri tamamlayanlara Allah güzel günlerde giydirmeyi/ kullanmayı nasip etsin inşallah.
benim hamile günlüğümde bugün SSVD (sezaryen sonrası vajinal doğum) den bahsetmiş; çok şaşırdım. ben de tam konu hakkında derin bir araştırmaya girmek üzereydim. ilkini çok istemem rağmen normal doğuramadım. acaba bunda nasip olurmu diye düşünüyorum :S

walla doğru diosun cnm nie dir bilmem ama bende gereksiz bi kaygısızlık var anlamadım yeni doğunca bide çok kusar diolar en iyisi alayım bende biraz üst

ya bu site ha bire atıyor beni bugün,biraz iş yapayım,bir bakayım diyorum hooopp yeniden giriş yapın diyor..noldu bu siteye yaaaaa....(

Peki neden sezaryen yaptılar
Mesela ben sorunca çatın kapalı istersen 5. Yap yine Sezaryen dedi.
İsteğe bağlı sezaryense olabilir ama diğer etkenlerse üzgünüz aradığınız kriterde konu bulunmamaktadır Bacim.

HEdiye çekiliş sayfasında ben yüklemiştim fotosuna uzaktan. Çok belli olmayabilir ama orada sag tarafta var

Kizlar özellikle markalarıni yazdım kullanılmış ve tavsiye edildiği için daha aklıma gelen olursa yazarım dedi yazdıktan bende size yazarım eğer alacaksanız mothercare cek kampanyası bu ay sonu bitiyor kaçırmayın derim ben , birde chakranin Bornoz ve havlularını tavsiye etmiş badiler için de yine mothercare ve chakra

ooooohh acımayalım sürünsünler, ay sorma inanılmaz bir horlama, ay bizimkiler erken başladı bu ne ya, ben diorum bu nedir yani 40ından sonra başla tamam amenna, ama bu nedir yahu 30unda horul horul uyutmuyo, ne yapsak faydasız, yastığı alıp içeri de gidemem sabah küser, ya da gelir alır mutlaka, aaah dertli başım:)uykusuz gecelerdeyim ben de, geçen gğn dedim, dur hele sen madem öle önce ben uyuycam, yavrum yazık , bekledi beni, ben uyudum sonra o uyudu, ama sonra çişe kalkınca ne fayda yine aynı horultu.Allah sabır ve kolaylık versin bize valla hamişlikte zor bu işler karddeş:):)

ay ben çok yoğunlaştım , öpüyorum sizi

Bende onu görünce bilgi sahibi olmak için bakmıştım sanki birini çok becerdim ötekini yapıcam.
yine burda KK da canım şiddetle herkes bi kadını tavsiye etmişti. prof tu sanırım. o hallediyormus. hatta kız sey yazmıstı bana tüm doktorlar birincinin üstünden bırkaç yıl gecmeden olmaz dedıler ama bu kadın 1 yılı geçtiyse olur gel iç dikişlerine bakalım demiş

ya bu site ha bire atıyor beni bugün,biraz iş yapayım,bir bakayım diyorum hooopp yeniden giriş yapın diyor..noldu bu siteye yaaaaa....(

sen dün evdende girmeye çalıştınya şuan kullandıgın pc dünkü kayıtını unuttu..
kullanıcı adını şifreni tekrar gir..ve hemen yanındaki beni hatırlayı tıkla..

oğlum biraz iriceydi voltajcım; 4200 gram 52 cm doğdu; daha doğrusu doğamadı; sıkıştı kaldı :) 12 saat normal doğum sancısı çekip sezeryana alındım malesef. belki kız çocuğu erkek kadar iri olmaz diye düşünüp ümitlendim bu sefer. yoksa çatı falan maşallah bende öyle diyim :)

bugün çok yoğun birgün takip edemiyorum burayı bugün sabahtan beri kızım bir tekmeler atıyor bir tekmeler eşimle yatarken sarılıyoruz tam öpüyorum onu tekme atıyor konuşuyorum tekme atıyor hoppp kızınız var burda kesin muhabbeti benimle ilgilenin der gibiydi tekmelerden sonra karnım pıt pıt pıt 2 dakika falan attı karnım ve kızımın ilk hıçkırıklarını duyduk hisettik kalp atışı gibi pıt pıt pıt 1-2 dk devam ediyor aradan 5 dk geçti tekrar hıçkırık tuttu canım benim dedim hıçkıtığın bile beni mutlu ediyor. çoookk seviyorum kızım günler çabucak geçsin doğum zamanı gelsin kızıma kavuşayım ve hiç ayrılmayalım

önümüzdeki hafta tüm siparişlerim gelince hazırlayıp koyucam kenara inşallah.. bu aralar her gece erken doğum korkusu yaşıyorum da
Ben dün alışverişi neden yaptım sanıyorsunuz rüyamda erkenden doğuruyordum bir uyanıyorum oğlum kucağımda 2600gr doğmuş boyu uzun bildigin kocaman bebek , soruyorum anneme nasıl doğurdum hatırlarıyormusun diye şaşırıyorlar meger saatlerce normal doğurmaya uğraşmışim olmamış Sezeryan olmuşum , sonra diyorum kendi kendime b ir kıyafetleri hazır başka hiçbirşeyi yok şimdi nasıl alışveriş yapacak bu Halimle diye kızıyorum kendime bir de bir arkadaşımın da oğlu ay i hastane de 5 buçuk aylıktan doğurmuş güya neden diyorum bilmem diyor bebekgini benimkinin yanına koyuyorlar bak Egeyle tanıştıralım oğlunu diyor ben bir bakıyorum benimkinin ismi de yok Hemen sabah kalktım esime anlattım aksama alisveristeydik

kızlarr 1 haftadır sürekli olan ve aslında en çok iki gündür takıyorum bu durumu..
bebeğim çok az hareket ediyo..panik yapmamaya çalışıyorum..çok da dile getirmek istemiyorum ama neden geçen haftaki gibi hissetmiyorum..

kızlar ya bana bi akıl verin çok sevdiğimz bi abimiz var dün doğum için bana bilezik almışlar onu getirdi daha doğrusu telefon etti paramı getireyim bilazikmi alayım die bende para getir diyemedim utandım bilezik getirdi bozdursammı saklasammı bilemedim bozdursam ihtiyacımız var borçları kapatırım doğumdan sonra 4 ay maaş alamıcam çünkü malum masrafda çok olacak sadec eeşiminkide yetmez kredimiz falan var onu ödüo ama bo<durmakda istemiorum bi yerde bi birikimimiz olur kaldım yani bi akıl verin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…