süet gibi değil ama naylon gibi de değil.. fena değil işte.. altına bi penye battaniye atarım illa ki . aha bu da koltuğu
Eki Görüntüle 590526
umutege benim göbekte seninki gibi tatlım.. aynı hattahatta bende 25 martta doğurma kararı aldım :))))))))
Kızlar hayırlı cumalar
Bugünüm bayağı zorlu başladı daha oğlumun ağzındaki aftlar geçmedi ki şimdide kızımda çıkmış
Tırnak kadarlar
Oğlumu aktara yolladım dut şurubu alsin diye kenacort bana misin demiyor
Cam dibinde oğlumu bekliyorum
Yüreğim hiç yerine oturmuyor biri ağlıyor birinin yolunu gözle
Terfi terfi terfi
Mezos arabanı güle güle kullan kumaşı oyle netteki gibi naylonumsu degil suet gibi duruyor nasılmış ?
Umutege ha sen ha ben hatta o resim aynı ben:)
Mergenim 70 çekiyorum
Ayyyyy paşam geliyor anası gurban kartanem.
Durun geliyorum
bebeci güle güle güzel günlerde kullan inşallah aldıklarını
epey hazırlanmışsın valla,darısı başımıza
tecrübeli annelerin hali başka oluyoryeter tatlım çok bile almışsın
güle güle giydir inşallah
CNM BENCE İYİ OLUŞUN Bİ OLSUN DURUMA GÖRE ALIRSIN BENİM ALDIKLARIM OKADAR BİLE YOK BEN KAYGISIZ DURUORUM HEDİYE GETİRİRLER DİE KALACAĞIM ORTADA ONDAN SONRA:d
Canım üstüne baktım yazan su kapalı bir sekilde dik konumdayken : L86x w55,5x H37 (cm)canım graconun bagaj boyutu ne kadar , yani çok küçük bi bagaja sığarmı sence?
pusetide güzelmiş annisi..mışıl mışık yatıcak kızın bunun içinde ..
benim göbüşde böyle kızlar..o zaman 26 martı garantiledim
maşallah tatlım gçbüşüne nezar değmesin canım benim dr ultrason filmine 29 mart yazmış muhtemel doğum
Canım üstüne baktım yazan su kapalı bir sekilde dik konumdayken : L86x w55,5x H37 (cm)
süet gibi değil ama naylon gibi de değil.. fena değil işte.. altına bi penye battaniye atarım illa ki . aha bu da koltuğu
Eki Görüntüle 590526
umutege benim göbekte seninki gibi tatlım.. aynı hattahatta bende 25 martta doğurma kararı aldım :))))))))
tecrübeli annelerin hali başka oluyor
tamam canım daha almam artık
banada hep hediye gelir falan dediler çok alma :26::26: ben de emin olamadığım için aldım canım
ama bak kızlarda fazla almışsnın diyor bana bence kendini çok zorlama baktın yetmiyor o zaman gider alırsın
benim doğum günüme hediyemi hazırlıyorsun
sağlıkla gelsin kuzular inşallah
sağol canım inşallah.cnm çok güzeller güle güle kullan inş
sedacım benim bir arkadaşmda getiren olur diye çok fazla almamış. ama bebek kusmaya başlayınca kıyafet yetiştiremedik oğlum çıplak kalıcaktı neredeyse demişti. ben alıp etiketlerini koparmamayı düşünüyorum yetmeyecek gibi olursa o zaman hemen yıkar kullanırım. kullanmazsam da hediye götürürüm. elden gelen öğün olmaz o da vaktinde bulunmaz derler canım.CNM BENCE İYİ OLUŞUN Bİ OLSUN DURUMA GÖRE ALIRSIN BENİM ALDIKLARIM OKADAR BİLE YOK BEN KAYGISIZ DURUORUM HEDİYE GETİRİRLER DİE KALACAĞIM ORTADA ONDAN SONRA:d
evet aft uzmanı geldi kızlar.. evet evet dut şurubu köklü çözüm. (hanipeksin kulakları çınlasın) bende ufaktan yenileme belirtileri başladı ikinci şişeyi de açıcam bu akşam(
voltajımm sür ha bire tadı da çok güzel :)
bebeci bu liste iyi oldu canım tşkler markalar önemli.. benim sanırım o listeden bi göğüs ucu kremi kaldı. bana da lansiroh dedi arkadas cok şiddetle.
bizim bugün beşikte gelecek. artık bi eksik kalmadı diyordum tam şeytan dürtüyo halıyı ve perdeyi değiştirsek mi diye :26: butikbebe de çok tatlı bebek odası halıları vardı
kocam hamileyim diye üstüme gelmiyo sanırım her gün bir iki kargo gidiyo ona. taşıma sıkıntısı olmasın diye onun işyerine gönderiyorum herşeyi sabır çeke çeke taşıyo şimdilik.. dün de elemanlar demişki ..... bey size bebek arabası geldi yalnız koli çok büyük bagaja sığmadı başka yere aldık giderken unutmayın diye. hemen aradı üstüne mi yazdırdın diyo. Allahım dedim ne bileyim belki fatura üstüne yapıştırıldıgı ıcın okumuştur meraklılar .. niye utanıyorsa anlamadım. bi de tüm kargo kutuları bebecik, e-bebek vs diye geliyo ya şirkete
kayınvalide gelsin gitsin odayı düzenlemeye başlayacagım
güle güle kullanın canımm
peş peşe doğurucaz hepimizzzz desene bir günde kaç kişinin heycanla haberini beklicez allah bilirrrrr:18::18::18::18:
sağol canım inşallah.
sedacım benim bir arkadaşmda getiren olur diye çok fazla almamış. ama bebek kusmaya başlayınca kıyafet yetiştiremedik oğlum çıplak kalıcaktı neredeyse demişti. ben alıp etiketlerini koparmamayı düşünüyorum yetmeyecek gibi olursa o zaman hemen yıkar kullanırım. kullanmazsam da hediye götürürüm. elden gelen öğün olmaz o da vaktinde bulunmaz derler canım.
alışveriş canavarı mezoşşşşşşşşilk laterne doğuracak
hımmm bu tespite göre butikbebe nin bugünkü kampanyalarını kaçırmamak lazım :26: bir kaç tulum falan eklesek mi ki
oh valla maşallah, güle güle kullansın hepsini kuzucum, ben de hep eşime yollatıyorum valla, adamceiz bi de servisle ve otobüsle geliyo, daha çok ağır bişe almadım ama hain planlarım da var tabi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?