mergenden subat sürprizi bekliyorum 26 si gibi:)))
gunaydin canlar..
beni uyku tutmadi hic..
tum gece bel agrisindan sagdan sola bile donemedim.. perisanim perisan..
sol kasigimda tuhaf bi sizlama var.. hareket ettikce agriyo gibi oluyo anlamadim gitti..
herseyimi hazirladim,aksam ustu kocacik gelince cikicaz yola hayirlisi ile..
Canım Allah gönlüne göre versin inşallahmergen canım akşam ikiz bebek arabalarını görünce aklıma sen geldin.
bir an kendimi hayal ettim. arabanın arkasında 2 puset
ben nerde oturucam ortaya oturmam uygun olur herhalde diye düşündüm :26:
ay bi biri ağlıyor bi biri ağlıyor bir an ağzımdan zor olcak lafı çıktı.
eşimde zor olan ne diyor. hiçç dedim ikiz olsaydı ne yapardım diye düşünüyordum dedim.
eşimde hatun senin düşüncek başka şeyin mi yok dedi.
ailemizde ikiz çoktu çok istedim ama olmadı. inşallah 2.de olur bir anda 3 çocuk.
Rabbim bu günleri görmeyi nasip etti,inşallah o günleride görmek nasip olur canım:))
Dert bu olsun,
Hehe sizler agzim gozum diyene kadar hele hele 2. Cocuga krar verene kadar Kiz mergen 2 sinı birden büyütp kurtulacak mis gibi
Ben 9 senedir çabalıyorum bakalım büyüsünler diye:))
kızlar ben 9 kilo almışım ya inanamıyorum şu anda 71 kiloyum, bu benim doğuma girmek istediğim kiloydu, çok canım sıkıldı, hayır niye sıkıldı çünkü aşırı bişe yemedim, noldu anlamadım, 6yla 9 arası yok yani bende hiç görmedim ben orayı, çok çok çok dikkat etmem lazım artık, zaten fazla kilolu hamile kalmıştım,
sizde durumlar nası? nası besleniyosunuz? ben çok mu yiyorum ya???
Voltajım küçüğünle ilgili kaygılarını çok iyi anlıyorum( onu evde bırakıp gitme fikri şuan imkansız görünüyordur (
ama sıkma canını el mecbur oyalayacaklar çocuğu;zaten taş çatlasın 2 gün yatarsın Allahın izni ile..
odan uygun olursa gündüz de getirirler yanına ( tabi bu işleri daha da zorlaştırabilir de )
Sen annene mı gidiyorsun canım
Haha mergen listeyi koyarsa sen benimkini gor
Cocuk ve kilo artış durumunda rekor bende,demedi demeyin :))
Hayir ne ara oturdum ne ara yedim,
Nefes alsan yarar :)))
Bebis emerken gor hatta arkasından koşarken
Eski kilolar bile gidiyor İnan bak
:18: Voltajım herkes bana senin doğum mart'ı bulmaz diyor ama benim aklım çıkıyor kuzucuklarım ya yeterince gelişemezse küvözde kalırlarsa diye...Rabbim vaktinde,sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah....
Canım benimde bel ağrısı,sırt ağrısı,bacak kramplarıyla geçiyor gecelerim...
Bacak krampları magnezyum eksikliğinden oluyormuş...
Hayırlı yolculuklar,kendine dikkat et
Haha mergen listeyi koyarsa sen benimkini gor
Cocuk ve kilo artış durumunda rekor bende,demedi demeyin :))
Hayir ne ara oturdum ne ara yedim,
Nefes alsan yarar :)))
Bebis emerken gor hatta arkasından koşarken
Eski kilolar bile gidiyor İnan bak
iveet ivveeettttt
tatile ve alışverişe gidiyorum..
yaa dönüp dolaşıp kiloya geliyorsunuz.. hepiniz fıstık gibisiniz bi de kiloları dert ediyorsunuz..
ben ölmeliyim o halde..
86 kilo ile hamile kaldım ve mergen duymasın ama 94 olmuşum bu sabah tartıldım.. maşallah vücudum ağ gibi örüyor kiloları
saol canım..
inşallah bebekler için en hayırlı olan zamanda olur doğumun..
laterne canım magnezyum tablet alıyormusun? benimde bi ara çokdu o tabletlerden sonra baya azaldı.. ama hala zaman zaman yaşıyorum kramp sorununu..
** bu arada dün bir tanıdığın doğal yollardan 3üz hamile kaldığını duydum.. bir kızı vardı zaten yalnız olmasın bir kardeş yapalım demişler.. alın size kardeş olmuş
canım ya bana en son kontrolümüzde dr um sabah kahvaltısını ve ögleni yayarak yemem gerektiğini söyledi.akşam ise corba iç bir saat sonrada 1 kase yogurt ye başkada bişey yeme dedi.ve 12 gündür bu şekilde besleniyorum midem çok rahat.acıkma hissi bile oluşmuyor.midemde ne yanma ne şişkinlik yok çok şükür ve tartılıyorum kiloda almadım.inş bundan sonra sadece bebeğimi besleyeceğim
tatlım ben de tam 8 buçuk aldım ki heran 9 olabilir( ben de çok yediğimi düşünmüyorum hatta herkes az bile olduğunu çok dikkat ettiğimi söylüyor (
benim en büyük sıkıntım hiç yürüyüş yapamadım bu aya kadar(
yediklerimi paylaşayım sizinle bakalım ne diyeceksin:26:
iveet ivveeettttt
tatile ve alışverişe gidiyorum..
yaa dönüp dolaşıp kiloya geliyorsunuz.. hepiniz fıstık gibisiniz bi de kiloları dert ediyorsunuz..
ben ölmeliyim o halde..
86 kilo ile hamile kaldım ve mergen duymasın ama 94 olmuşum bu sabah tartıldım.. maşallah vücudum ağ gibi örüyor kiloları
saol canım..
inşallah bebekler için en hayırlı olan zamanda olur doğumun..
laterne canım magnezyum tablet alıyormusun? benimde bi ara çokdu o tabletlerden sonra baya azaldı.. ama hala zaman zaman yaşıyorum kramp sorununu..
** bu arada dün bir tanıdığın doğal yollardan 3üz hamile kaldığını duydum.. bir kızı vardı zaten yalnız olmasın bir kardeş yapalım demişler.. alın size kardeş olmuş
kahvaltı : 2 kibrit kutusu peynir ( çoğunlukla eski kaşar ve lor )
3-5 ceviz
haşlanmış yumurta
yumurta yemediğim ve iştahım olduğu zamanlarda 2 dilim tereyağlı ekmek/yada simit.. ( haftada 1 en fazla 2 gün )
arada : 2 tatlı kaşığı balla tatlandırılmış sıcak süt..
öğlen : 2 porsiyon meyve
yada 1 porsiyon sebze yemeği..
arada : 5şer badem ve fındık..
1 bardak yoğurt..
akşam : az çorba,zeytin yağlı az salata
bir porsiyon et/balık/bakliyat yada sebze yemeği..
pilav,makarna nadiren yiyorum(
gece : ballı sıcak süt
çok iştahlı olduğumda nadiren;
-kaşarı ve yoğurdu daha fazla miktarda tüketebiliyorum..
-meyveyi de 2 yerine 3 bazen 4 yiyebiliyorum(
mutlaka günde enaz 2 buçuk litre su içiyorum..
kendimi pek şımartmıyorum;pasta börek çukulata cips vs. yemiyorum..
çok mecbur olmadığım sürece dışarıda yemek yemiyorum;yersem balık / ızgara parça et tercih ediyorum..
sizce beslenmemde fazlalık var mı?? gözümden kaçan dikkat etmem gereken bşy var mı?
akıl verin bana;daha fazla şişmek istemiyorum(
Canım benim amin inşallah
Üçüz hamileliği çok zor yakın bir arkadaşımdan biliyorum,Allah yardım etsin,sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş.
kahvaltı : 2 kibrit kutusu peynir ( çoğunlukla eski kaşar ve lor )
3-5 ceviz
haşlanmış yumurta
yumurta yemediğim ve iştahım olduğu zamanlarda 2 dilim tereyağlı ekmek/yada simit.. ( haftada 1 en fazla 2 gün )
arada : 2 tatlı kaşığı balla tatlandırılmış sıcak süt..
öğlen : 2 porsiyon meyve
yada 1 porsiyon sebze yemeği..
arada : 5şer badem ve fındık..
1 bardak yoğurt..
akşam : az çorba,zeytin yağlı az salata
bir porsiyon et/balık/bakliyat yada sebze yemeği..
pilav,makarna nadiren yiyorum(
gece : ballı sıcak süt
çok iştahlı olduğumda nadiren;
-kaşarı ve yoğurdu daha fazla miktarda tüketebiliyorum..
-meyveyi de 2 yerine 3 bazen 4 yiyebiliyorum(
mutlaka günde enaz 2 buçuk litre su içiyorum..
kendimi pek şımartmıyorum;pasta börek çukulata cips vs. yemiyorum..
çok mecbur olmadığım sürece dışarıda yemek yemiyorum;yersem balık / ızgara parça et tercih ediyorum..
sizce beslenmemde fazlalık var mı?? gözümden kaçan dikkat etmem gereken bşy var mı?
akıl verin bana;daha fazla şişmek istemiyorum(
hakikaten kardeste kardes.
Kiz hadi güle güle git,gel.ne zamana doneceksin ?
Bana Dr ne kalsiyum nede magnezyum vermedi.zaten kadin uyusa uyusa bir hal oluyor pifff
tuncss evet tatlım 12. haftadan beri magnezyum kullanıyorum(
Kiz Allah im icim çekildiama sen zayıftın zaten cnm ya senin hakkın var daha fazla almaya:) benim hakkım yoktu ne ara böle oldu anlamadım valla o ara yok yani gerçekten,
inş. emer tabi bir de ben bütün memeler dize inene kadar vermek istiyorum da bakalım o istiycek mi:)keşke eski kilolar da gitse,
sana güveniyorum bak voltajım:)
Şttt,uyanık senii hemende anladınvoltaj senin bazen annem olduğunu düşünüyorum..
ben kilo aldım dedikçe sen gibi o da emzirirken gider, peşinde koşarken eskisinden bile daha çok zayıflarsın deyip duruyor.. işbirlikçisi misin annemin
amiiiin, cümlemize inşallah..
anaaam listeye bak hele.. ben ilk 16 haftamı bu tarz bir beslenme ile tamamladım ve sadece 1,5 kg almıştım.. sonrasında koyverdim gitti.. şimdi sabahları koskoca bir tost yiyorum, gün içinde sürekli ceviz badem fındık meyve tüketiyorum.. akşamları da güzeeelce çorba içiyorum ve ne yemek varsa onu yiyorum.. yemekten sonra yatmaya yakın muhakkak acıkıyorum ve süt içebilirsem süt, içemiyor isem de ufak bir parça ekmekle koca bir parça peynir höpletiyorum..
vee tabiiki sonucunda da geçen 10 haftada alınan 6,5 kilo olarak bana geri dönüyor bu dengesizlik..
suyu bende çok içiyorum, günde 3 litre civarında.. hatta içediğim dönemlerde tuhaf şekilde ani kilo artışlarım oluyor..
ama maşallah listen on numara..
ay canım ne güzel besleniyomuşsun sen böyle, ben senden çok yiyomuşum benimki çok normal o zmndikkat edicem artık çok, çok sağlıklı ve çok yeterli bi miktarda yiyosun bence ya, zaten bence aldığın da normal ya senin gebeli,k haftan ilerde, ben senin gibi olsam başka bişe istemezdim valla, senin listeni kullaıcam ben de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?