2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
açıkçası söylemek istemiyorum başka hastaneye gittiğimi bebişime zararlıysa tekrar yaptırmicam o zaman mecbur söylemek zorundayım

İnanmıyorum ya Zaten ben de anlamamıştım, sen bana msj atmıştın ya test sonuçlarını, hatta yazmıştım sana niye kanını temizlediler ki, zaten bağışıksın sen diye.. İnanmıyorum gerçekten, o yaşadığın korku nasıl telafi edilir?? Nasıl insanlar var ya!!

Dertsizim ben de çok istemiştim ilkinde de bunda ikiz olsun diye (
elbette kolay değil ama herkes nasıl büyütüyorsa biz de öyle büyütürdük

:))
Dert bu olsun,
Hehe sizler agzim gozum diyene kadar hele hele 2. Cocuga krar verene kadar Kiz mergen 2 sinı birden büyütp kurtulacak mis gibi
Ben 9 senedir çabalıyorum bakalım büyüsünler diye:))
yaşım zaten geçiyor voltajım ne güzel olurdu ikiz olsaydı.

Dertsizim ben de çok istemiştim ilkinde de bunda ikiz olsun diye (
elbette kolay değil ama herkes nasıl büyütüyorsa biz de öyle büyütürdük
hayırlısı canım ya... benim belki bundan sonra olur 6 çift ikizimiz var bizim.

açıkçası söylemek istemiyorum başka hastaneye gittiğimi bebişime zararlıysa tekrar yaptırmicam o zaman mecbur söylemek zorundayım

Zararını bilmiyorum ama sonuçta vücuduna fazladan seker giriyor
Zirt pirt kan aldirmakta cabası.
Sen bilirsin ama hiç öyle düşünme bu testi ben yaptırdım de
Ben yaptırmadım bu kez,yaptirmayacagim da.

Voltajım etmiş gelmiş kahvaltısını;afiyet bal şeker olsun

benim şafak 89 oldu,artık günler pek hızlı ilerliyor sanki:44:

Sagol canım benim oğlan sabahciya alisiklar tatilde bile erkenden kalkıyorlar
Laternem benim icimde hüzün oluyor ya,günler gecti gitti sadece son bir ay geçmez :)
Ben tuhafım yani hani dogum zamanı falan geliyor aklıma
Cocukları bırakacağım falan,oğlum kocaman dururda kızım asssssla(
Ve isin kötüsü babasıyla avunmaz,cok asiri düşkün babasına ama ben olmayınca nnasil mahsunlasiyor.
Geçenlerde avm gittik,oğlanı sinemaya bırakmaya gittim kiz babasıyla
Geldim ki esim ter icinde kiz kucağında boynuna sarılmış yatıyor baktım ağzı ters "C"
Aglamaktan harab olmuş .
Ne etmeli bilemedim

Soğuk bir günden,sıcak bir merhaba

Güzel bir hafta sonu olması dileğiyle...

Hepinizi kocamaaan öperim

benim gibi kramplarla başı dertte olan var mı?? çok acıyor ve bunun başlangıç olduğunu düşündükçe moralim bozuluyor (

Benim dün ayağımda oldu ama umarım öylesine Aklına estiği için tutmuştur
Bacakta olacağını ve bir süre acilmayacagini düşünmek istemem hayir yok

canlarımm çok teşekkür ederim hepinize..

dün kaynanacığımın peşinde dolaşmaktan yoruldum sanırım tüm bu sıkıntılar ondan.. anacığımın evine sağ salim varalım hele orda iyi olurum ben Allah'ın izni ile

yaşım zaten geçiyor voltajım ne güzel olurdu ikiz olsaydı.

hayırlısı canım ya... benim belki bundan sonra olur 6 çift ikizimiz var bizim.

Kiz ne yas geçmesi
Hadi seneye ötekini yap ikiz niyetine diye :))
Esimin kardesleri,teyzeleri,teyze kızları benim teyzelerim dayılarım amcam
Bunlarda hep ikiz veya cocukları ikiz
Bizde olmadı
Marifet anam bu isler,ben 4. Bile tutturamadim

kızlar ben 9 kilo almışım ya inanamıyorum şu anda 71 kiloyum, bu benim doğuma girmek istediğim kiloydu, çok canım sıkıldı, hayır niye sıkıldı çünkü aşırı bişe yemedim, noldu anlamadım, 6yla 9 arası yok yani bende hiç görmedim ben orayı, çok çok çok dikkat etmem lazım artık, zaten fazla kilolu hamile kalmıştım,

sizde durumlar nası? nası besleniyosunuz? ben çok mu yiyorum ya???

Soğuk bir günden,sıcak bir merhaba

Güzel bir hafta sonu olması dileğiyle...

Hepinizi kocamaaan öperim
Bizde seni bizde seni
Liste duzluyorsuuuuun , seni seniii:18:

Sen annene mı gidiyorsun canım

Voltajım küçüğünle ilgili kaygılarını çok iyi anlıyorum ( onu evde bırakıp gitme fikri şuan imkansız görünüyordur (
ama sıkma canını el mecbur oyalayacaklar çocuğu;zaten taş çatlasın 2 gün yatarsın Allahın izni ile..
odan uygun olursa gündüz de getirirler yanına ( tabi bu işleri daha da zorlaştırabilir de )

Haha mergen listeyi koyarsa sen benimkini gor
Cocuk ve kilo artış durumunda rekor bende,demedi demeyin :))
Hayir ne ara oturdum ne ara yedim,
Nefes alsan yarar :)))
Bebis emerken gor hatta arkasından koşarken
Eski kilolar bile gidiyor İnan bak

canım ya bana en son kontrolümüzde dr um sabah kahvaltısını ve ögleni yayarak yemem gerektiğini söyledi.akşam ise corba iç bir saat sonrada 1 kase yogurt ye başkada bişey yeme dedi.ve 12 gündür bu şekilde besleniyorum midem çok rahat.acıkma hissi bile oluşmuyor.midemde ne yanma ne şişkinlik yok çok şükür ve tartılıyorum kiloda almadım.inş bundan sonra sadece bebeğimi besleyeceğim

hanipeks tatlım biliyor musun dün akşam nette lohusa çorabı aradım ama bulamadım. nasıl bişey ki o?

Ay kızlar bildiğiniz çorap yha, şimdi koycam resmi aman bu muydu diyeceksiniz :2: Akşam çekemedim ama resmini, eşimin annesi babası, teyzesi kuzeni,anneannesi geldiler. Kendimi yatağa zor attım, şimdi de işteyim.

Mayıs deme bana deme deme deme ben oğluşumu çok özledim ama

Hapinekssss nerdesin koş sana mobilya kulpu buldum limango sitesinde hemde3,90

Baktık canım akşam misafirlerim gidince, çapı 5,2 cm diyor, baya büyük emin olamadım. Ama çok güzeller, bir de porselen kullanışlı olur mu acaba bilemedim.

Selam kızlar

Fena bir gribe yakalandım. 2 gün evdeydim, bugün işe geldim. Başım ağrıyor ve hastalık beni çok mutsuz etti.

Çok geçmiş olsun canım benim. Acil şifalar.

Bebeci,nabersin şekerim karşılaşamıyoruz?

Hanipeks hoş gelmişsin kuzum...

Bende işlerimi toparladım ve yine burdayım..

​Biraz geç oldu ama hoşbulduk canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…