Sağol canım çok iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın ?
Rubella sonucunu başka bir doktora gösterdim o da bana bir problem olmadığını bu hastalığı daha önce geçirdiğimi söyledi...
Yani diğer doktor bizi kandırmış sırf para kazanmak için yok kanın temizlenmeli yok ozon tedavisi vs. çok sinirlendim bir daha gitmedim ona...
yaşım zaten geçiyor voltajım ne güzel olurdu ikiz olsaydı.:))
Dert bu olsun,
Hehe sizler agzim gozum diyene kadar hele hele 2. Cocuga krar verene kadar Kiz mergen 2 sinı birden büyütp kurtulacak mis gibi
Ben 9 senedir çabalıyorum bakalım büyüsünler diye:))
hayırlısı canım ya... benim belki bundan sonra olur 6 çift ikizimiz var bizim.Dertsizim ben de çok istemiştim ilkinde de bunda ikiz olsun diye(
elbette kolay değil ama herkes nasıl büyütüyorsa biz de öyle büyütürdük
açıkçası söylemek istemiyorum başka hastaneye gittiğimi bebişime zararlıysa tekrar yaptırmicam o zaman mecbur söylemek zorundayım
Voltajım etmiş gelmiş kahvaltısını;afiyet bal şeker olsun
benim şafak 89 oldu,artık günler pek hızlı ilerliyor sanki:44:
benim gibi kramplarla başı dertte olan var mı?? çok acıyor ve bunun başlangıç olduğunu düşündükçe moralim bozuluyor(
yaşım zaten geçiyor voltajım ne güzel olurdu ikiz olsaydı.
hayırlısı canım ya... benim belki bundan sonra olur 6 çift ikizimiz var bizim.
Bizde seni bizde seniSoğuk bir günden,sıcak bir merhaba
Güzel bir hafta sonu olması dileğiyle...
Hepinizi kocamaaan öperim
canlarımm çok teşekkür ederim hepinize..
dün kaynanacığımın peşinde dolaşmaktan yoruldum sanırım tüm bu sıkıntılar ondan.. anacığımın evine sağ salim varalım hele orda iyi olurum ben Allah'ın izni ile
kızlar ben 9 kilo almışım ya inanamıyorum şu anda 71 kiloyum, bu benim doğuma girmek istediğim kiloydu, çok canım sıkıldı, hayır niye sıkıldı çünkü aşırı bişe yemedim, noldu anlamadım, 6yla 9 arası yok yani bende hiç görmedim ben orayı, çok çok çok dikkat etmem lazım artık, zaten fazla kilolu hamile kalmıştım,
sizde durumlar nası? nası besleniyosunuz? ben çok mu yiyorum ya???
kızlar ben 9 kilo almışım ya inanamıyorum şu anda 71 kiloyum, bu benim doğuma girmek istediğim kiloydu, çok canım sıkıldı, hayır niye sıkıldı çünkü aşırı bişe yemedim, noldu anlamadım, 6yla 9 arası yok yani bende hiç görmedim ben orayı, çok çok çok dikkat etmem lazım artık, zaten fazla kilolu hamile kalmıştım,
sizde durumlar nası? nası besleniyosunuz? ben çok mu yiyorum ya???
Benim dün ayağımda oldu ama umarım öylesine Aklına estiği için tutmuştur
Bacakta olacağını ve bir süre acilmayacagini düşünmek istemem hayir yok
hanipeks tatlım biliyor musun dün akşam nette lohusa çorabı aradım ama bulamadım. nasıl bişey ki o?
kız dertsiz lohusa çorabı diye arattım seçeneklere bak
Eki Görüntüle 590558 Eki Görüntüle 590559 Eki Görüntüle 590560 Eki Görüntüle 590561
hanipeksssss noktayı koy şu mevzuya artıkkkkkk
Sagolun kızlar cok beter ya
Laternem bu kadarken erken değil mı ya niye çıkıyor(( cok zor ya
Kızıma biberonla sut çorba vs içiriyorum oğlum eliyle oraya bastirarak ağzı acik yiyor kizda2 oğlanda 3 biri dilinde((
Ben kucukken 5 yasinda kizamikla su çiçeğini ard Arda geçirdim gozlerimdede çıkmıştı kac gün karanlıkta kaldım açamadım gözümü
Anam basımda aglar derdi ki'voltajim sana gelen bana gelsin,keske ben çekseydim bunları 'anneannemi arar gelmelerini isterdi o vakit Yozgat'ta sarktaydik.çıkar gelirlerdi:)
Şimdi ben diyorum anamida arıyorum gelen yok ama
İlk dogum hususunda İlk 5 düşünüyorum
Ama bazen değişiyor
Vitamin,mergen,birde ikizi olan biri daha var
Mart bası olur gibi hatta mergenden subat sürprizi bekliyorum 26 si gibi:)))
Mart ortası mezos, gulimier,ben
Mayıs bası hanipeks
Tamam hanipeks Nisan 17-18
Umutegede Mart orta.
Laternenin ki geç doğar pasa anasına düşkün çıkmaz
Hapinekssss nerdesin koş sana mobilya kulpu buldum limango sitesinde hemde3,90
Selam kızlar
Fena bir gribe yakalandım. 2 gün evdeydim, bugün işe geldim. Başım ağrıyor ve hastalık beni çok mutsuz etti.
Bebeci,nabersin şekerim karşılaşamıyoruz?
Hanipeks hoş gelmişsin kuzum...
Bende işlerimi toparladım ve yine burdayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?