2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Yok ya, ne geç kalması :))
Ben de buradan bilmiş bilmiş yazıyorum ama aldıklarımdan değil listemden konuşuyorum yani. Yoksa çok eksik var bende de...
Ben de tezi teslim ettikten sonra (1 hafta sonra) odayla ilgilenmek istiyorum, oda meselesi daha mühim aslında, aceleye gelirse hem pahalı oluyor hem de içine sinmiyor insanın. Oda için bir sıralama yaptım kendimce; perde-tül, halı, tablolar, kanepeye kılıf falan diye. Yani yine karyola ve dolabı falan en sona bırakacağım, çok da erken olmasın...Oda mobilyalarını 7 aydan önce almayın diyorlar, doğru da söylüyorlar.

Son düzenleme:
gunaydin canlar..

beni uyku tutmadi hic..

tum gece bel agrisindan sagdan sola bile donemedim.. perisanim perisan..
sol kasigimda tuhaf bi sizlama var.. hareket ettikce agriyo gibi oluyo anlamadim gitti..

herseyimi hazirladim,aksam ustu kocacik gelince cikicaz yola hayirlisi ile..

Canim kendini cok yormussun demekki ondandir bel agrin ve kasiginda ki sizlama
Kendine dikkat et,vucudun yorgunluk sinyali verdiginde dinlen mutlaka
Hayirli yolculuklar

canım geçmiş olsun çok, benim de olmuştu geçen hafta kasık ağrısı hatta çok kormuştumm ama sonra geçti, yorgunluk, yolculuk stresi falan belki olabilir,hayırlı yolculuklar canım

günaydın kızlar,

koçiş uyuyo horul horul, ben de onu bekliyorum ki, kalksa da kahvaltı yapsak diye , sonra da araba mobilya falan bakmaya gidicez inş., bugün sadece bakıp fikir ediniriz

günaydın herkese, ben de bütün gece hiç uyumadım. sağ tarafımda bir ağrı vardı. sabahı zor ettim valla. apandist falan mı diye düşünmeye başladım o kadar kötüydü ki. neyse ki nedenini anladım afedersiniz kabızlıktan dolayı ağrım varmış. çok şükür geçti. sadece uykusuzluktan midem bulanıyor.

tunc canım sana da geçmiş olsun. topiğe bidaha giremem bugün şimdiden iyi yolculuklar. kendine dikkat et. Allaha emanet olun tatlım.

mergen canım akşam ikiz bebek arabalarını görünce aklıma sen geldin.
bir an kendimi hayal ettim. arabanın arkasında 2 puset
ben nerde oturucam ortaya oturmam uygun olur herhalde diye düşündüm :26:
ay bi biri ağlıyor bi biri ağlıyor bir an ağzımdan zor olcak lafı çıktı.
eşimde zor olan ne diyor. hiçç dedim ikiz olsaydı ne yapardım diye düşünüyordum dedim.
eşimde hatun senin düşüncek başka şeyin mi yok dedi.
ailemizde ikiz çoktu çok istedim ama olmadı. inşallah 2.de olur bir anda 3 çocuk.
o zaman arka koltuğada sığamayız. 3 çocuk bi de ben.
voltaj neyin derdine düştüm canım ya... sen nereye oturacaksın şimdi
hadi beni bu düşünceden bir kurtar

günaydın kızlar inşallah güzel bir hafta sonu geçiririz.şimdi kızımla kahvaltı yapayım gelicem yine sohbete

oğluşum şimdi kalktı biz de kahvaltı ederiz az sonra

günaydın kızlar inşallah güzel bir hafta sonu geçiririz.şimdi kızımla kahvaltı yapayım gelicem yine sohbete

afiyet bal şeker olsun kızlar.

günaydın kızlar,

koçiş uyuyo horul horul, ben de onu bekliyorum ki, kalksa da kahvaltı yapsak diye , sonra da araba mobilya falan bakmaya gidicez inş., bugün sadece bakıp fikir ediniriz
bende eşimi bekliyorum. yarım gün çalışıyor bugün ama erken gelicem dedi. gelsede kahvaltımızı etsek.

kendini çok yorma canım. kolay gelsin.

kızlar günaydın, güzel bir haftasonu olur inşallah...
bugün hava çok güzel, kahvaltıdan sonra çıkıp biraz bebek mağazalarını dolaşalım diyoruz. malum burda yeniyiz önce mağazaların nerde olduğunu keşfetmemiz lazım. işimiz uzun yani görüşürüz...

Günaydın mis kokulular
Bugun dehşet bir bel tutukluguyla gözümü actım
Malum dün kızım hep kucagimdaydi.
Birde yağmur
Hepiniz iyisiniz inşallah
Kahvalti sonu,Çay sefası cam kenarında ohh

:))
Dert bu olsun,
Hehe sizler agzim gozum diyene kadar hele hele 2. Cocuga krar verene kadar Kiz mergen 2 sinı birden büyütp kurtulacak mis gibi
Ben 9 senedir çabalıyorum bakalım büyüsünler diye:))

Benim görüşüm geç değil
Bende henüz almadım hatta subat sonu Mart bası bakalım demiştik .
Erken almak insanı sabirsizlastirir.gor ,bak ,düzle falan bir an evvel doğurmak istersin:)
Listen ve birikimin hazırsa 1 günlük is.

slm kızlar size birşey soracam iki hastaneye birden gidiyorum birinde şeker yüklemesi oldum diğer hocamda istedi tekrar şeker yüklemesi olursam bir sakıncası olurmu lütfen yardım

slm kızlar size birşey soracam iki hastaneye birden gidiyorum birinde şeker yüklemesi oldum diğer hocamda istedi tekrar şeker yüklemesi olursam bir sakıncası olurmu lütfen yardım

Diğer hastanenin sonucunu goturebilirsin.bazi hastaneler sadece kendi sonucunu ister gerçi.
Dr dan çekiniyor musun başka Dr a gittiğini söylemiyor musun?
Hiç öyle endişe duyma sonucu ver istersen 5 Dr gidersin .
Secim hastanindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…