Voltajım etmiş gelmiş kahvaltısını;afiyet bal şeker olsun
benim şafak 89 oldu,artık günler pek hızlı ilerliyor sanki:44:
benim gibi kramplarla başı dertte olan var mı?? çok acıyor ve bunun başlangıç olduğunu düşündükçe moralim bozuluyor(
Mergencim bende şöyle bir mantık yürüttüm belki o iğneyle bebek gelişimini tamamlamış gibi olduğundan doğmaya çalışıyordur yani söylediğin çok mantıklı benim bildiğim ikiz anneleri(tüp bebek) nedense hem 7. ayı doldurup doğum yapıyor belkide tüp bebek olmalarındandır çok merak ediyorum bu konuyu...
bebişlerin erken doğsa bile sakın üzülme canım ikizler çok durmuyor içerde daralıyorlar heralde
Gercekten mi:18:
Cogu hamile ve ikize yapılıyor Suna bak hıhDr anlamak zor.
Benim kızım ciğeri gelismedigi için yatmıştı ,bana gorede sondayi uyuyunca taktirdim ,birinin aklına uyup cocuk narkozda kaldı
Sonda dan korkup yapsam icim yanmayacakta
Keyfi suzmelik ettim.
Benimde erken dogum riski var ve bir çöp almadım
Mergenim ben cok eriniyorum ya
Canım tüp bebek olmalarıyla ilgili değil,erken doğum en önemli nedenlerden biri çoğul gebelik...Çoğul gebeliklerde rahim içi çok gerildiği için ağrıları tetikliyor ve rahim bebekleri dışarı çıkartmak için harekete geçiyor,mantık bu yani...O nedenle sıkı takip şart...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Canım benim hiç öyle düşünme...
Öyle bir risk olsa müsade etmezlerdi...
Zor günler geçirmişsinizdir eminim ama çok şükür kuzucuğun şimdi iyi...
Buarada sonda hiç korkulacak birşey değil kuzum inan,bana defalarca takıldı...
Sen deneyimli annişsin,senin alışverişin çok daha bilinçli ve pratik olur.Neyi ,nerden alacağını biliyorsundur o yüzden endişe etme...Biz ne gereklidir,ne gereksizdir,ne iyidir,ne kötüdür araştırdığımız,okuduğumuz kadar biliyoruz.
Haha mergen listeyi koyarsa sen benimkini gor
Cocuk ve kilo artış durumunda rekor bende,demedi demeyin :))
Hayir ne ara oturdum ne ara yedim,
Nefes alsan yarar :)))
Bebis emerken gor hatta arkasından koşarken
Eski kilolar bile gidiyor İnan bak
Bende peynir ve zeytinden feragat edemem.
Ama favorim tulum( 2 gündür yiyorum dayanamayip hicte tansiyonla alakası yokmuş Yada benim tansiyonum tuzdan çıkmıyor .
Bende elizabeth fenwick annelik ve bebek bakımı kitabı vardı oğlana hamileyken almıştı esim
Sadece kilo alimi hizliysa süt tüketimini azaltın yada yagsiz sut diyordu
Kardesimde süt içme sadece yoğurt ye diyor
Bende balli yoğurt yiyorum
ben hiç süt içmiyorum beni ishal yapıyor mesela dr da içme dedi kalsiyum alıyorum günde 1000 mg bana göre sütede ihtiyac kalmıyor zaten peyniri çok severim her çeşidinden yerim bence sende süt içme peyniri bırakmak istemyorsan yoğurt ye yoğurt asla kilo yapmaz ben evlenmeden önce çok fazla yoğurt yerdim yoğurdu annem yapardı evde çok severdim her öğünde kase kase yerdim annem bazen kızardı size yoğurt yetiştiremiyorum diyeve onun dışında çok yememe rağmen inceciktim 52 kilonun üstüne çıktığımı bilmezdim ve sıfır göbek tabi boyumda 1.63 istanbula geldim üniversiteye yoğurt yemez oldum çünkü hazır yoğurtları sevmem bide wc sıkıntısı yaşadım yurtta başladım şişmeye hayatımda ilk defa 52nin üzerine çıktım 60ları gördüm göbek çıktı şekilsiz bişe oldum geçen yaz 62 kiloydum göbek ve yanlar çoktu şekilsi diyorum çünkü kalça çok yok bacaklar ince göbek ve yanlar almış başını gitmiş :18:
kızlar ben oda yapmaktan tamamen vazgeçtim sadece beşik alacağım bebeğim 1 yaşına gelince oda yapacağım (tabi doğana kadar fikrim değişmezse :18:)
bu beşik nasıl sizce fiyatı 240tl hepsiburadada
Eki Görüntüle 591156
Gercekten mi:18:
Cogu hamile ve ikize yapılıyor Suna bak hıhDr anlamak zor.
Benim kızım ciğeri gelismedigi için yatmıştı ,bana gorede sondayi uyuyunca taktirdim ,birinin aklına uyup cocuk narkozda kaldı
Sonda dan korkup yapsam icim yanmayacakta
Keyfi suzmelik ettim.
Benimde erken dogum riski var ve bir çöp almadım
Mergenim ben cok eriniyorum ya
kızlar bu kadar kilodan konuşmuşken çatlamaya başlayanınız var mı ? merak ediyorum acaba ne zman başlıyor diye:26:
bende başlamadı daha inşallahta başlamaz , bol sıvı bol krem ...hiç merak etmeki başlamasın
slm anneleeerr uzun süredir giremedim hem internetim bittii hem de sınavlarıma hazırlanıyorum telefondan takip ettiğim için yazamadım dün beşiğimizi aldık Eki Görüntüle 591302 işte burdaa :)))
ay çok cici çok güzel, güle güle uyusun bebeşin
slm anneleeerr uzun süredir giremedim hem internetim bittii hem de sınavlarıma hazırlanıyorum telefondan takip ettiğim için yazamadım dün beşiğimizi aldık Eki Görüntüle 591302 işte burdaa :)))
maşallah kız bu ne enerji patlaması tü tü tü maşallah:)ama kızımıza da dikkat :)kaç haftalıksın?
canım biraz yüksek çıkmış ama dikkat edersen sorun olmaz inşallah şekerden hamur işinden uzak dur diyetine dikkat et bende 50 gr la yükleme yapıldı açlık 78 tokluk 104 çıktı normaş dedi dr hayırlısıyl alalım kucaklarımıza bebişerimizi inşallah24+6 dayım,şeker yüklemesi yüksek çıkanlar var mı?50 gr yüklemede açlık:92 1.saat 152(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?