2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
benim gibi kramplarla başı dertte olan var mı?? çok acıyor ve bunun başlangıç olduğunu düşündükçe moralim bozuluyor (

bol sıvı tüket canım okudum çok su içiyorum yazmışsın ama sıkma meyve suyu falanda tüket ,bol sıvı daha yardımcı olacaktır diye düşünüyorum

Canım tüp bebek olmalarıyla ilgili değil,erken doğum en önemli nedenlerden biri çoğul gebelik...Çoğul gebeliklerde rahim içi çok gerildiği için ağrıları tetikliyor ve rahim bebekleri dışarı çıkartmak için harekete geçiyor,mantık bu yani...O nedenle sıkı takip şart...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Canım benim hiç öyle düşünme...

Öyle bir risk olsa müsade etmezlerdi...

Zor günler geçirmişsinizdir eminim ama çok şükür kuzucuğun şimdi iyi...

Buarada sonda hiç korkulacak birşey değil kuzum inan,bana defalarca takıldı...

Sen deneyimli annişsin,senin alışverişin çok daha bilinçli ve pratik olur.Neyi ,nerden alacağını biliyorsundur o yüzden endişe etme...Biz ne gereklidir,ne gereksizdir,ne iyidir,ne kötüdür araştırdığımız,okuduğumuz kadar biliyoruz.

Banada cok takıldı canım benim.uyumadan taktirdim hep.o gün iste bir bayanın aklına uydum iste.
Dr isteksiz yaptı zaten ,hala anlamadım,hayir zorlansak da yaptırsak neyse de keyfi oldu (((( şimdi Dr hemen kızıyor narkozda kalmasın diye...

Son düzenleme:

bunu kilo aldığım için ağlarken bikaç kişi daha söledi, o kadar çok inanmak istiyorumki:)) kimide emzirirken kilo alıyomuş

yoğurt vücutta yağ yakımını hızlandırıyomuş, benim dr da en iyisi evde yaptığın yoğurt demişti.

bende bi şimdiden hazırlasam diyorum, bi sora yapsam, bu sabahki fikrim yaza bırakmaktı, ilk doğduğunda zaten beraber yatıcaz, yatak odasında yatsa eşim çalışacak rahatsız olmasını istemiyorum, oda yapsamda benmi orda yatsam diyorum, hala karar veremedim.

voltajım sen hiç düşünme, sadece bebişin ve sen sağlıklı olun önemli olan o, sen doğurunca foruma yaz, hepimiz hemen kargoyla göndeririz walla:))hanipeks organize eder bizi:))

kızlar bu kadar kilodan konuşmuşken çatlamaya başlayanınız var mı ? merak ediyorum acaba ne zman başlıyor diye:26:

slm anneleeerr uzun süredir giremedim hem internetim bittii hem de sınavlarıma hazırlanıyorum telefondan takip ettiğim için yazamadım dün beşiğimizi aldık işte burdaa :)))

kızlar benim için zaman akmıyor artık çok sıkıldım yaaaaa bir garibim böyle giderse depresyona grecem :18:

ben bir saate annemde olucam.. yoldayiz su an.. duzcedeyiz simdilerde.. bitti sayilir artik.. ama yoruldum sanirim,yolculuk hirpaladi bu sefer..
Allah'im sag salim evime kavusmak nasip etsin..

24+6 dayım,şeker yüklemesi yüksek çıkanlar var mı?50 gr yüklemede açlık:92 1.saat 152 (
canım biraz yüksek çıkmış ama dikkat edersen sorun olmaz inşallah şekerden hamur işinden uzak dur diyetine dikkat et bende 50 gr la yükleme yapıldı açlık 78 tokluk 104 çıktı normaş dedi dr hayırlısıyl alalım kucaklarımıza bebişerimizi inşallah

mrb kızlar işim dolayısyla hiç alışverişe çıkamadım neler aldınız elinde listesi olan var mı yardımınıza ihtiyacım var...alışverişe çok fazla vaktım ayıramıyorum. Bu yüzden neyi nerden aldığınız hakkında da bilgi verirseniz sevinirm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…