2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
gunaydiiiiinnn guzeller guzeli anneler ve miisss kokulu evlatlari..

biz bel ve sirt agrisindan yine uyuyamadik.. yatakta vakit geciriyoruz.birileri uyansa da kalksak modundayiz.. cok yorulmusum sanirim. oglusumda pek az pitpitladi..

anne evinee kavusmanin mutlulugu paha bicilemez.. Allah'im ben gibi gurbette olan herkese nasip etsin..

hepinizi sevgi ile kucakliyoruzz..

mutlu pazarlar olsun insallah..

Gunaydin tatlim
Kendini cok yordun bide ustune yol..
Anneciginde bol bol dinlenirsin insallah ama sen simdi gezmeden de duramazsin

Son düzenleme:
hayırlı pazarlar bugün hava çok güzel konyada tam gezme havası bugidişle kar görmicez heralde koçişlerde evde herkeze mutlu günler olsun

sagol canım benim...
Hee hanipekse soyleyemde bana salgam yollasın Demi:18:
daha zaman var desekte,az kaldı

Bazısı evet emzirirken herseyi yiyor süt olsun diye şişiyor halbuki bilseler sutu en cok su yapar
Kiz bebisle yatacağım diye kocacigini da ihmal etmeartık anne olunca hersey senin cocuğun yetişti yetisebildigince
slm anneleeerr uzun süredir giremedim hem internetim bittii hem de sınavlarıma hazırlanıyorum telefondan takip ettiğim için yazamadım dün beşiğimizi aldık Eki Görüntüle 591302 işte burdaa :)))
Güle güle kullan canım ,
İlk şaşırdım açıkcası ,bebisin kızmış
Birde ne kadara aldın sorması ayıp olmasın ,bende bu tarz alsammi diye düşünüyorum .park yatağımız var ablamizdan yadigar ama o yatıracak gibi değil
Ay ne mutlu sana...
Güzel güzel dinlen utuydu yoldu isti yordu seni.bugun de yer yadirgarsin yarina gecer ohh sefanız olsun.
Gunaydin guzellerim
Yilin son pazari hepiniz icin guzel ve keyifli bir gun olsun
Kiz burnumun direği sızladı
Ya bu yıl benim için omur boyu en unutulmaz yıl olarak kalacak...
Sanada mutlu huzurlu pazarlar olsun canım benim...

Laternem,dün beslenme listeni yolladın ya ben yarısını yemiyorum dedim,süt cok değil mı dedim.
Sonra okuyunca sanki cokmus demiş gibi olmuşum .
Benim gece aklıma duş , sag don sol don.icime dert oldu canım benim .
Yani listen super , sadece süt yağlı olur demek istedim (

Kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar. Sanirim dogum izni dogumdan once 2 ay dogumdan sonra 4 ay olarak duzenlenecek. Az once atv haberlerde dinledim. Ayyyyy ocagin ilk haftasi yasalasip yasalasmayacagi sonuclanacakmis, dua edin kizlar nolurrrrr.

Voltajım internetten aldık biz 155 lira kargo bedava kapına kadar getiriyolar yalnız elini çabuk tut alacaksan sanırım bir tane kalmış :)))
Sunny Baby Sleeper beşik-ücretsiz kargo GittiGidiyor'da 68372284

Kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar. Sanirim dogum izni dogumdan once 2 ay dogumdan sonra 4 ay olarak duzenlenecek. Az once atv haberlerde dinledim. Ayyyyy ocagin ilk haftasi yasalasip yasalasmayacagi sonuclanacakmis, dua edin kizlar nolurrrrr.

evet bende başka bir haber kanalında duydum, inşallah canım ya.
bütün hafta sonu ev aradık ayaklarım koptu. gerçi cumartesi sabahı iki bacağıma da 2 saat arayla kramp girdi, hala ağrıyor. kramplar çok feci bir hal aldı neyse

doğum izni uzasın lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Canlarim nasilsiniz biz iyiyiz prensesimle
Herkesin de iyi oldugunu umuyorum
Ben atama isleri ile ugrstim sonunda bitti :)) yrn yeni kurumumda ise basliyorum
Dogum izni ile ilgili habrleri ben de izledim insallah bi an once yasalasir
Opuyorum hepinizi sevgiler

öğretmen olduğum için beni etkilemiyor. yaz tatilinde kaynıyor izinler... artık 2.ye kısmet:) inşallah yasalaşır, sizin için çok iyi olur canım.

öğretmen olduğum için beni etkilemiyor. yaz tatilinde kaynıyor izinler... artık 2.ye kısmet:) inşallah yasalaşır, sizin için çok iyi olur canım.

al benden de beni de etkilemiyor ben de öğretmenim. ben 32. haftamda ayrılacağım izne. en çok bu izinden yararlanacak arkadaşlar adına çok sevindim. bebişleriyle bol bol vakit geçirsinler. ben Allah izin verirse ücretsiz izinde kullanırım bir 6- 7 ay kadar.

Hadi inşallah , zaten en az 6 ay olmalı bu zamana kadar yasalaşmaması mantıksız.

ayy hadi inşallah canım yaa.allahım dualarımızı kabul etsinnn

ayy tatlım kıyamam sana;ben senin ne demek istediğini anladım merak etme

yediklerimi;yanlışımı bulup bana akıl verin diye paylaştım tatlım;akıl akıldan üstündür öyle değil mi??
dünden beri süt içmiyorum;içersem de balsız ve yağsız içeceğim bundan sonra

bu arada yeni resmin çooook şirin olmuş

iyi geceler kızlar,
benim kabusum geliyormuş yarın. (kim mi kayınvalidem tabiki)
off hemde eşimin anneannesi ve dedesinide getireceklermiş.
5 kişi geliyorlar. ben nerde yatırcam düşünen yok. yer yatağım yok.
bu hamile halimle neyim var neyim yok ortaya çıkacak.
bi de onları yıkaması yerleştirmesi var sonra.
ne kadar düşüncesiz insanlar ya...
sen de nasılsın diyen yok, beni arayan yok
geliyoruz demek ne kadar kolay
2 gündür belim daha çok ağrıyor
ayakta kalsam kramp giriyor
2 gecedirde sabahı zor ediyorum sancım oluyor
sadece eşimin dedesi dertsiz yorulur gelmek istemiyoruz diyor
kayınbabamsa eşimi arıyor sen dedeni ara ikna et
eşimde arıyor gelin dertsiz iyi bişey yok diyor
eşime daha çok kızıyorum.bu halimi görüyor ve bişey demiyor
sinirlerim zıplıyor aklıma geldikçe.
beni düşünseler hiç üzülmeyeceğim.
herşeyi benden beklicekler.
bi de isim konusu yüzünden eşimle tartıştık.
onuda yarın anlatayım bari.
kusuruma bakmayın nolur paylaşacak birilerini arıyorum.
bu saatte pireler uçardı ama bu gece uyuyamıyorum bile.

günaydın kızlar doğum iznini bende duydum dün haberlerde kızlar 24 haftaya çıkıyormuş 1 ayda belli olacakmış bugun de memurlar nette yazıodu haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…