Gunaydin tatlimgunaydiiiiinnn guzeller guzeli anneler ve miisss kokulu evlatlari..
biz bel ve sirt agrisindan yine uyuyamadik.. yatakta vakit geciriyoruz.birileri uyansa da kalksak modundayiz.. cok yorulmusum sanirim. oglusumda pek az pitpitladi..
anne evinee kavusmanin mutlulugu paha bicilemez.. Allah'im ben gibi gurbette olan herkese nasip etsin..
hepinizi sevgi ile kucakliyoruzz..
mutlu pazarlar olsun insallah..
Selam kızlar,ben geldiiimm..artık evden de giriyorum,fotoğrafları ekledim az evvel,bakabilirsinizzz..:)
sagol canım benim...bunu kilo aldığım için ağlarken bikaç kişi daha söledi, o kadar çok inanmak istiyorumki:)) kimide emzirirken kilo alıyomuş
yoğurt vücutta yağ yakımını hızlandırıyomuş, benim dr da en iyisi evde yaptığın yoğurt demişti.
bende bi şimdiden hazırlasam diyorum, bi sora yapsam, bu sabahki fikrim yaza bırakmaktı, ilk doğduğunda zaten beraber yatıcaz, yatak odasında yatsa eşim çalışacak rahatsız olmasını istemiyorum, oda yapsamda benmi orda yatsam diyorum, hala karar veremedim.
voltajım sen hiç düşünme, sadece bebişin ve sen sağlıklı olun önemli olan o, sen doğurunca foruma yaz, hepimiz hemen kargoyla göndeririz walla:))hanipeks organize eder bizi:))
Güle güle kullan canım ,slm anneleeerr uzun süredir giremedim hem internetim bittii hem de sınavlarıma hazırlanıyorum telefondan takip ettiğim için yazamadım dün beşiğimizi aldık Eki Görüntüle 591302 işte burdaa :)))
Ay ne mutlu sana...gunaydiiiiinnn guzeller guzeli anneler ve miisss kokulu evlatlari..
biz bel ve sirt agrisindan yine uyuyamadik.. yatakta vakit geciriyoruz.birileri uyansa da kalksak modundayiz.. cok yorulmusum sanirim. oglusumda pek az pitpitladi..
anne evinee kavusmanin mutlulugu paha bicilemez.. Allah'im ben gibi gurbette olan herkese nasip etsin..
hepinizi sevgi ile kucakliyoruzz..
mutlu pazarlar olsun insallah..
Kiz burnumun direği sızladıGunaydin guzellerim
Yilin son pazari hepiniz icin guzel ve keyifli bir gun olsun
Voltajım internetten aldık biz 155 lira kargo bedava kapına kadar getiriyolar yalnız elini çabuk tut alacaksan sanırım bir tane kalmış :)))sagol canım benim...
Hee hanipekse soyleyemde bana salgam yollasın Demi:18:
daha zaman var desekte,az kaldı
Bazısı evet emzirirken herseyi yiyor süt olsun diye şişiyor halbuki bilseler sutu en cok su yapar
Kiz bebisle yatacağım diye kocacigini da ihmal etmeartık anne olunca hersey senin cocuğun yetişti yetisebildigince
Güle güle kullan canım ,
İlk şaşırdım açıkcası ,bebisin kızmış
Birde ne kadara aldın sorması ayıp olmasın ,bende bu tarz alsammi diye düşünüyorum .park yatağımız var ablamizdan yadigar ama o yatıracak gibi değil
Ay ne mutlu sana...
Güzel güzel dinlen utuydu yoldu isti yordu seni.bugun de yer yadirgarsin yarina gecer ohh sefanız olsun.
Kiz burnumun direği sızladı
Ya bu yıl benim için omur boyu en unutulmaz yıl olarak kalacak...
Sanada mutlu huzurlu pazarlar olsun canım benim...
Kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar. Sanirim dogum izni dogumdan once 2 ay dogumdan sonra 4 ay olarak duzenlenecek. Az once atv haberlerde dinledim. Ayyyyy ocagin ilk haftasi yasalasip yasalasmayacagi sonuclanacakmis, dua edin kizlar nolurrrrr.
Kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar. Sanirim dogum izni dogumdan once 2 ay dogumdan sonra 4 ay olarak duzenlenecek. Az once atv haberlerde dinledim. Ayyyyy ocagin ilk haftasi yasalasip yasalasmayacagi sonuclanacakmis, dua edin kizlar nolurrrrr.
öğretmen olduğum için beni etkilemiyor. yaz tatilinde kaynıyor izinler... artık 2.ye kısmet:) inşallah yasalaşır, sizin için çok iyi olur canım.
Laternem,dün beslenme listeni yolladın ya ben yarısını yemiyorum dedim,süt cok değil mı dedim.
Sonra okuyunca sanki cokmus demiş gibi olmuşum .
Benim gece aklıma duş , sag don sol don.icime dert oldu canım benim .
Yani listen super , sadece süt yağlı olur demek istedim(
günaydın kızlar doğum iznini bende duydum dün haberlerde kızlar 24 haftaya çıkıyormuş 1 ayda belli olacakmış bugun de memurlar nette yazıodu haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?