2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Yok tatlım ben hep tlf giriyorum 2 tur sürümü var.biri tlf biri full.full sürüm ağır .merakla bekliyorum hayatım...
Erinme şekerim kuzucuğunun kalp atışlarını duyarsın ne güzel.
Benim aile hekimliğim evime uzak olduğu için ayarlayıp gidemedim yoksa giderdim.
Yani iğneden tırsmamla hiç alakası yok
Aman iğne vs bana hak getire:)iğne artık bende yasam bicimi
2si yanımda kiz ağlıyor iğne yapılırken bana.kucagima geliyor
Zor dostum zor...
tuşe ne arkadaşım ben cahil kaldım
:)))) Sedagg hep cool...reelde de boylemisin kiz.
Vajinal muayene canım.
ikinci ve diger cocukta sadece 2 doz.
.belki haftan ona uygundur.
21. Hafta ilk,4 hafta sonra 2,6 ay sonra 3,1 yıl sonra 4,1 yıl sonra 5.
Kiz maşallah sende fit gacilerdensin.birde itilmiş sankim gobus
kıyafetler pek hoş ya:)az daha baksam gaza gelecegim sanki.
Güle güle kullan canım.

bayıldım canım çok güzeller, özellikle şu hastane çıkışına bayıldım, ördekli olan, süpermiş, göbek de minnacık, maşallah

değildir cnm resmi tatil çünkü

Kötü oldu ya:S

Çarşamba sabahı ilk işim bilgi veririm kuzucum...

Oyy kıyamam ben yaa.Benim oğluşumda büyürde böyle olur mu acaba.
Ahh ahh,sağlıkla kucağıma alaydım.

Hadi yaa illa herkee yapılıyor mu?
Ben hiç hoşlanmıyorummm

Ben sezeryan olmuştum ne doğum öncesi ne de doğumda yapılmadı öle bişey,O bence normal doğumda rahim açıklığını kontrol etmek için yapılıyordur..

Kiz maşallah sende fit gacilerdensin.birde itilmiş sankim gobus
kıyafetler pek hoş ya:)az daha baksam gaza gelecegim sanki.
Güle güle kullan canım.[/QUOTE]

bana da hep başkalarının göbekleri güzel geliyor..Fotoğrafı işyerimde kendim çektim,pek iyi beceremedim ama neyse...Göbeğimi itmedim,albüme de öyle yorum yazmışlar,orada da açıkladım benim bel oyuntum biraz fazla,anne tarafımın beli böyle hem incedir hemde bel girintimiz fazladır,ablamda daha fazladır hatta.Arkladaşlarım arasında da hep buna dikkat çeker.Bilmiyorum ki bu bize özgü bir durum mu sadece???

Kıyafetler öle şimdilik aldıklarımız,ben fazla tulum filan almıycam ilk aylar için çünkü oğlumdan kalan bir sürü tulum var..Hadi renk olsun bir kaç pembe diye aldım bunları.Diğer aldıklarımı da daha sonra çeker,koyarım..

selam kızlar nasılsınız?? ben azıcık uykusuzum oğluşum uyumadı ve uyutmadı sağolsun. güç bela geldim işe. sabahtan bütün işlerimi bitirdim malum yıl sonu ya.
şimdi boş boş oturma zamanım geldi :)) keşke eve gitsem de evde otursam hatta uyusam. neden bizde yarım gün değil yaaa ((

hadi ya bu ilk haftalarda uzun çubuk gibi bişeyle bakıolar o değil demi

Yok canım değil.Ultrasonun ucunda bir şey.
Bayada büyük yani yabana atılır küçüklükde değildi.
O an telaş ve korkuyla anlamadım tabi.Ama bir daha tövbee.
allahım düşürmesin zor.

bende ya bide burda bi arkadaşım sölemişti parmak haricinde böle bişey sokmuşlar alet gibi

Ne gibi birseymis?
Yani ben doguma girerken Dr eliyle baktı işaret ve orta parmagiyla.en fazla spekulum Yada vajinal usg dir.olcu almak için ekstra birseyse bilemem bana daha başka hiç birseyle bakmadılar.
Doğumun en gicik ve zor yani bu.cogunuzda yasadiniz,buna göre doguma bakış acınız olsun.
Yani beni sadece bu yipratti onun dısında hersey gayet rahat.
Oda uzun gelecek zannettim ama ilk dogum ya herseyden tirsarak yaklaşıyorsun ve insan ısını kendi zorlaştırıyor.

aynen aynen . bende yüklemeyi geciktiriyorum sürekli bir iki gün kesebilsem tatlıyı öyle gidicem :)))

canım sana bir sorum olacak sezeryanmı oldun bilmiyorum ama belki biliyorsundur diye tahmin ediyorum sezeryandan önce tuşe yapılıyor mu? ölecem korkudan bu yüzden biliyor musun?

tuşe ne be :18: sonda dan sonra bi de onun stresine mi girem ben

Kızlar nereye gittiniz
Kimse yok galiba.
Bugun tetanoz asımın 2. Dozu var ama canım istemiyor

canın çekmiyorsa yaptırma

Kızlar sizce yarın aile hekimliği açık mıdır?

hayırrrrrrrrrrr

Ben hafta sonu çantamı da Puma'dan aldım.İnternette beğenmiştim aynısını buldum.Çok güzel,içi geniş..kullanışlı,hemen doldrdum ihtiyaçlarımı hepsini aldı,yavaşa yavaş eksikleri detamamlarım..Böyle bir şey istiyordum ben zaten,benim zevkime daha çok hitap ediyor.Benim gibi isteyenlere fikir olsun diye paylaşıyorum

Eklentiler

• $pr_01_456_max.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 32
  • $pr_03_456_max.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 33
Bende tam konu dogum mezos yokmu diyecektim:))
Dogum anında kim bakarsa baksın ne takarsa ne sokarsa hiç gözünde değil
Hatta alttan muayene göbeği düşürüyor aslında iyi birsey:))
Yalnız asistan ve ogrenci furyasına denk gelirseniz o zaman kotu.
Gelen giden yoklamadan geçmez :))
Benim sonda takilirken 3 ogrenci vardı ebede arkadasimdi cikarttirdim onları,ama ısımız bu diye cirlasalarda
Ne münasebet

Arkadaşlar çok aşırı yoğunum zor açtım hepinize mutlu huzurlu neşeli sağlıklı bereketli sevgi dolu başarılı bol paralı güzel bir yıl diliyorum. Bu yıl hepimize allahım en güzel armağanı veriyor zaten minişlerimizi kucağımıza alacağız inşallah. Herşey gönlünüzce olsun. Bütün dualarınız dilekleriniz kabul olsun inşallah. Kalın sağlıcakla. Bugün de akşam için iyi eğlenceler bebekli girdiğimiz ilk yılbaşı çok seviniyorum ve duygulanıyorum.biz eşimle evde başbaşa olmaya karar verdik bu yılbaşı annemleri göremicem malesef üzülüyorum ama ne yapalım bu sene de böyle olsun geçen sene ablamlar gelmişti ankaradan hepbirlikteydik bu sene eşim başbaşa kalmak istedi ben de israr etmek istemedim. Neyseki annem de yanlız kalmayacak teyzemlerle olacak onları çağırmış yemeğe. :) inşallah sizlerin de tam istediğiniz gibi eşlerinizle ailenizle çocuğu olan arkadaşlar çocuklarıyla keyifli bir gece geçirirsiniz. Hepinizi çok çok öpüyorum ve çok seviyorum. Yarın da tatil görüşemeyiz çarşamba günü görüşmek üzere. Arkadaşlığımız inşallah nice seneler devam eder de önümüzdeki sene de bebeişlerimizle birlikte yine burdan birbirimizin yeni yılını kutlamak nasip olur. Amin.

ya kızlar bişe sorucam , ay canınız çeker diye de korkuyorum sabahtan beri ama bilemedim,

tramisu yapıcam da akşama, 2 dilim yeriz bırakırız , kayınvalidemler gelicek 1-2 haftaya kadar o zamana kadar derin dondurucuya atsam, nası olur sizce?durur mu çirkin olur mu bilemedim???

Yaa Voltajım ben sonda takıldığını da hatılamıyorum,acaba ameliyathanede beni uyuşturduktan sonra mı taktılar kii??...Anaaa ilk defa doğum yapacak garılara döndüm galibaa...vıyyy..

Alıklık aldı başını gitti bende..İnanmayacaksınız bu akşamın yılbaşı akşamı olduğunu bile burda öğrendim..yoksa ben bu şaşkınlıkla yarın işe de gelecektim..)

Yok canım değil.Ultrasonun ucunda bir şey.
Bayada büyük yani yabana atılır küçüklükde değildi.
O an telaş ve korkuyla anlamadım tabi.Ama bir daha tövbee.
allahım düşürmesin zor.

anaaa o ne be tısrtım şimdi baktırmam ben ya şartmı o ay bi an alet gözümün önüne geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…