ayıptır söylemesi parmakla muayene demek tatlım...
Hadi yaa illa herkee yapılıyor mu?
Ben hiç hoşlanmıyorummm
Kızlar sizce yarın aile hekimliği açık mıdır?
bende ya bide burda bi arkadaşım sölemişti parmak haricinde böle bişey sokmuşlar alet gibi
Yok tatlım ben hep tlf giriyorum 2 tur sürümü var.biri tlf biri full.full sürüm ağır .merakla bekliyorum hayatım...
Bakalım kuzucum bende merakla bekliyorum.
İnşallah hayırlısıyla atlatırım.Bugun tek başıma gideceğim,hastanede tek beklemeyinede hiç sevmiyorum.
Benim telim KK ya bağlansada giriş yapmama izin vermiyor.
Kocişim beni bu iyi telefon diye kadırmış meğerse
Artık haberleri çarşamba günü veririm kısmetse.
Aman iğne vs bana hak getire:)iğne artık bende yasam bicimiErinme şekerim kuzucuğunun kalp atışlarını duyarsın ne güzel.
Benim aile hekimliğim evime uzak olduğu için ayarlayıp gidemedim yoksa giderdim.
Yani iğneden tırsmamla hiç alakası yok
:)))) Sedagg hep cool...reelde de boylemisin kiz.tuşe ne arkadaşım ben cahil kaldım
ikinci ve diger cocukta sadece 2 doz.Ben 2 hafta önce yaptırdım tetenozun 2. dozunu .Yoksa erken mi başladılar benim aşıma...Ama ben sormuştum dr.a erken mi uapıldıu diye yok bir sorun normal zaman dediydi..Ama şimdi sizleri okuyunca şüpheye düştüm gene???
Kiz maşallah sende fit gacilerdensin.birde itilmiş sankim gobusBenim de göbüş resmim nihayet eklendi,Göremeyen arkadaşlar için albümü herkese açık olarak dönüştürdüm..Acemiyüükk az biraz kusura bakmayın artık..:)
Eki Görüntüle 592334 Eki Görüntüle 592335 Eki Görüntüle 592336 Eki Görüntüle 592337 Eki Görüntüle 592338 Eki Görüntüle 592339 Eki Görüntüle 592340 Eki Görüntüle 592341 Eki Görüntüle 592342 Eki Görüntüle 592343 Eki Görüntüle 592344 Eki Görüntüle 592345 Eki Görüntüle 592346 Eki Görüntüle 592347 .
Benim de göbüş resmim nihayet eklendi,Göremeyen arkadaşlar için albümü herkese açık olarak dönüştürdüm..Acemiyüükk az biraz kusura bakmayın artık..:)
Eki Görüntüle 592334 Eki Görüntüle 592335 Eki Görüntüle 592336 Eki Görüntüle 592337 Eki Görüntüle 592338 Eki Görüntüle 592339 Eki Görüntüle 592340 Eki Görüntüle 592341 Eki Görüntüle 592342 Eki Görüntüle 592343 Eki Görüntüle 592344 Eki Görüntüle 592345 Eki Görüntüle 592346 Eki Görüntüle 592347 .
Söylemesi ayıp alttan muayene işde o.
Benim başıma 6. haftada gelmişdi berbat bişi ya.
Kadın olmak cidden zor.
değildir cnm resmi tatil çünkü
Yok tatlım ben hep tlf giriyorum 2 tur sürümü var.biri tlf biri full.full sürüm ağır .merakla bekliyorum hayatım...
Aman iğne vs bana hak getire:)iğne artık bende yasam bicimi
2si yanımda kiz ağlıyor iğne yapılırken bana.kucagima geliyor
Zor dostum zor...
Hadi yaa illa herkee yapılıyor mu?
Ben hiç hoşlanmıyorummm
hadi ya bu ilk haftalarda uzun çubuk gibi bişeyle bakıolar o değil demi
bende ya bide burda bi arkadaşım sölemişti parmak haricinde böle bişey sokmuşlar alet gibi
Iyyyyy..ben demiycem kesinlikle,tüylerimi dikiyor resmen bu bayat espiri...:)))))
Ben de 2 Ocakta şeker yüklemesi için gideceğim,merak ediyorum eğer şimdiden az şekerli şeyler yersem düşük çıkma ihtimali var mı,yüksek çıkmasın istiyorum..ben diyet falan yapamamm yaavvvv...
canım sana bir sorum olacak sezeryanmı oldun bilmiyorum ama belki biliyorsundur diye tahmin ediyorum sezeryandan önce tuşe yapılıyor mu? ölecem korkudan bu yüzden biliyor musun?
Kızlar nereye gittiniz
Kimse yok galiba.
Bugun tetanoz asımın 2. Dozu var ama canım istemiyor
Kızlar sizce yarın aile hekimliği açık mıdır?
Yok canım değil.Ultrasonun ucunda bir şey.
Bayada büyük yani yabana atılır küçüklükde değildi.
O an telaş ve korkuyla anlamadım tabi.Ama bir daha tövbee.
allahım düşürmesin zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?