2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ben çok net pazarlığımı yapıcam doktorla. ne istiyorsan vericem diycem. hastane yönetimi de tanıdık onlara da söyledim bir sohbet anında tamam dediler ama gerekirse yazı alıcam ellerinden. kesinlikle doktor dışında kimseye dokundurtmam dedim onların o acemi ebeleri yırtacak heryerımı. bir de sondayı uyuşmadan taktırmayacagım isterseniz doğuma almayın diyeceğim. bu konuda cok ısrarcıyım. ebe ve hemşireler o gün benden uzak dursunlar tek isteğim bu :18:

amin..........
nice nice senelere sağlıkla.. huzurla inşallahhh

Canım valla eşim tatlıyı çok sever.
Genelde ogün bittiği için buzluğa atma fırsatım hiç olmaz.
Sende madem iki dilim yiyorsunuz dökmekdense at buzluğa denemiş olursun.
Geldiklerinde çıkarır bakarsın duruma.
He riske girmiyim dersende yiyebilecek birine verebilirsin.

Ben genelde evde bayatlıyacak bir şey olduğunda eşimin kuzenlerine gönderiyorum.
3 kuzeni var hepsinin ikişer çocuğu var kalabalık olunca tüketiliyor.

Kıyamam sana ya...

İşde bende bunları yaşamamak için özele gidiyorum.
Doktorumada güveniyorum,ondan başkası dokunamaz bana...

Eşimin iş yerindeki arkadaşının eşi 3 gün normal doğum sancısı çekti.
Suni sancılar verildi.Sonunda sezaryana almışlar.

Oğluşum anne sen korkma der gibi nasıl tekmeliyor

Bende ilkine uyanikken taktirdim.belki hatirlamiyorsundur o an seni hazırlıyorlar ya güme gitmiştir:))
Yada söyle bazı bayanlarda vajinismus tarzı korku varsa uyutulunca takılıyor .alttan muayene edilmiyor.
İkincide sadece hastanede gördüğüm kadın uyuyunca takırsanız dedi bende dinledim kuzu gibi kızım fazladan narkozda kaldı.dr takalım dedi halbu ki diyorum ne korkum vardı ne acım keyfi ya iste.
Bunda bakalım genel anestezi yaptirmayayim diyorum ama kordon bağlanırsa vs o kadar uzun beklemek kolay mı?

Öyle fazla vermene gerek yokki.
Sadece Dr la anlaşırsin.o anda Dr um gelsin dersin olay biter.kimse sana zorla birsey yaptırmaz.ha su var dogum evlerinde Dr anlaşman yoksa herseye eyvallah olur.

O bayanın bir yanlışlığı olmasın.
Dogum sancısı 3 gün olsa o bebek yasar mı ?
Dogum sancısı 3-5 dk bir sekline düşerse sancidir.
Nisan olur,Su gider,sancı siklasir ve doğar.ha yeterli açılma yoksa suni sancı verilir ki(sancınız 5 -8 dk biredusmeden gitmeyin derim)
O kadar cesareti Dr olduğunu sanmam :)
3 gün büyük risk.o ilk kasilmada gittiyse.

Valla kuzucum gözümle görmedim,eşinin yalancısıyız.
Eşimde o kadar korkmuş ki,o akşam geldi direk karnımı öpüp zamanında gel oğluşum dedi.
Yoktor dimi öyle bir şey.Gerçekden 3 gün hastanede doğum bekledi ama o kadar sancı çekeceğine bende inanmak istemedim.
Hatta kocişim eşine,abi eşin dayanıklıymış benim hatun hayatta dayanamaz filan demiş.
Bilemedim ki.Bende günlerdir üzülüyorum kadına.

ay o kuzenler iyiymiş canım da, öle yokki annemler yakın da onlar da ne kadar yiycek, bi de kayınvalideler geldiğinde iyi olurdu, neyse artık bi deniycez bakalım:)

Öyle fazla vermene gerek yokki.
Sadece Dr la anlaşırsin.o anda Dr um gelsin dersin olay biter.kimse sana zorla birsey yaptırmaz.ha su var dogum evlerinde Dr anlaşman yoksa herseye eyvallah olur.

normalde sesim çıkmazdı benim kimseye Voltajım ya ama son yıllarsa arsızlaştım. gebelik başında da aynı hastanede yattım. personelleri çok tecrübeli değil. iki üç kez serumu denedi takamadı o an ki beni ben bile tanıyamadım. yapamıyorsan yapacak birilerini çağır dedim ne haldeyim görmüyor musun ?? kız da triplere girdi ama birsey diyemedi tabi suratını astı çıktı gitti. şimdi düşünüyorum o an ellerine kalırsam yandığımın resmidir. bu hafta doktorumu da değiştiriyorum çok olumsuz şeyler duydum doğum esnasındaki agresiflikleriyle ilgili. bu hafta aynı hastanedeki başka bir kadın doğumcuya gidicem. adam aynı zamanda hastane başhekimi. o sebeple faydalı olabilir.

cnm bi kere bende denemiştim tramisu değil başka bi tarfidi benimkisi ama çıkarınca kötü oluo

yapma yahuuuu, amaaaan o zmn belki hiç kalkışmam ya soğudum şimdi, ya da yaparım, beenen yesin,beenmeyen yemesin aaaaa:)

ay o kuzenler iyiymiş canım da, öle yokki annemler yakın da onlar da ne kadar yiycek, bi de kayınvalideler geldiğinde iyi olurdu, neyse artık bi deniycez bakalım:)

O konuda bende mutluyum canım.
Birde çocuklarda mutlu oluyorlar,evdede hiç bir şey dökmemiş oluyoruz.
Ersnil abla diye etrafımda perveneler.
Dene bakalım bakarsın işe yarar

Oğluşumla karnımızı doyurduk,süslendik püslendik.
Şimdi doktora gitmek için yola çıkacağız kızlar...

İlk defa ojelerimi bir yere sürmeden kuruttum

Hepinize,eşinizle,bebişlerinizle,ve sevdiklerinizle sağlıklı,mutlu,huzurlu bir yıl diliyorum...
Bu yıl gerçekden en büyük hediyey sahibiz,seneyede inşallah bebişlerimiz yanımızda bir yıla gireceğiz.
Hayeli bile güzel...Kendinize çok dikkat edin öpüyorum sizleri...

benim doktorum öje sürmemi istemio ama

Valla ben fırsat bulamadım hamile kaldığımdan beri oje sürmeye..uykudan başımı kaldıramadım kii..:) Saldım kendimi gitti..İşe gelmiyor olsam makyaj bile yapmam..:)

Valla ben fırsat bulamadım hamile kaldığımdan beri oje sürmeye..uykudan başımı kaldıramadım kii..:) Saldım kendimi gitti..İşe gelmiyor olsam makyaj bile yapmam..:)

Bende artık çok nadir sürüyorum...

Manikür zaten yaptırmıyorum,tırnaklarım çok sağlıklı uzuyor.
Uzadığında kesmeden önce sürüyorum,çok hoş duruyor.
Şuan kırmızı sürdüm,yakışıyor.Benim makyajım zaten bir göz kalemi bir rümel.
Birde kalemle göz kapaklarıma far yaparım oldu bitti.Koyu makyajlardan hoşlanıyorum.
Doktorumda seviyor,ne zaman makyajlı bakımlı gitsem bugun keyfin yerinde diyor:)
Doktorumda çok bakımlı ve şeker pozitiflik yayılıyor resmen hatundan.
O yüzden bakımlı gitmeyi tercih ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…