Niye kız?
Benim doktorumda süslü püslü ben böyle bakımlı gidince kadının hoşuna gidiyor..
Hiç bir şey söylemedi sürme diye.Bugun sorayım bakayım.Sebep söyledi mi?
kimyevi maddeler varmış içinde çok öle makyaj falan da özel günlerde yapıorum saç boyası herşey yani bizimki biraz yasakçı walla onu yeme bunu yapma allahtan halveti yasaklamadı
Benim de göbüş resmim nihayet eklendi,Göremeyen arkadaşlar için albümü herkese açık olarak dönüştürdüm..Acemiyüükk az biraz kusura bakmayın artık..:)
Eki Görüntüle 592334 Eki Görüntüle 592335 Eki Görüntüle 592336 Eki Görüntüle 592337 Eki Görüntüle 592338 Eki Görüntüle 592339 Eki Görüntüle 592340 Eki Görüntüle 592341 Eki Görüntüle 592342 Eki Görüntüle 592343 Eki Görüntüle 592344 Eki Görüntüle 592345 Eki Görüntüle 592346 Eki Görüntüle 592347 .
Güldürdün beni..:) benim de oğlumda gittiğim dr.çok yasakçıydı..Bu dr. onun kadar değil..bende biraz daha rahatım bu hamileliğimde,işte uykudan başımı bir kaldırabilsem bakıcam kendime de..Doğumdan evvel kuaförüme fransız manikür-pedikürü yaptırmayı planlıyorum,doğuma bakımlı gideceğiz artıkkkk..:)
kimyevi maddeler varmış içinde çok öle makyaj falan da özel günlerde yapıorum saç boyası herşey yani bizimki biraz yasakçı walla onu yeme bunu yapma allahtan halveti yasaklamadı
walla doğuma bende le gitcem şekerim doktor ne derse desin saçlarımada fön çektirsemmi yoksa maşa mı yaptırsam die düşünüyorum ama fön daha dayanıklı olur galiba
çok güzel canım cicilerin güle güle giysin prensesinnn
Ilk önce tanışalım ben nasipse nisan 12 de kız annesi olacağım. Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim çok acı çekiyorum çalışıorum geçen hafta rapor aldım bugun işe başladım. Benim 10 gündür felaket belim ağrıyor kendimi taşıyamıyorum yamuk yumuk yürüyorum yatakta belimden kendimi dönderemiyorum kimse acımı anlamıyor eşim bileNeden olabilirki doktoruma gittim ultrasanda muayenede bebeğin suyu az dedi fitil verdi ama belim için bişey demedi başka doktora gittim bel fıtığı olabilir dedi
Eki Görüntüle 592473 aynen böyleyim
kızlarr ben çok kötüyüm git gide kötülüyor muyum ne?psikolojik olarak çöktüm zaten eski kıyafetlerim olmamaya başladı kartla alışveriş çok açılmışım bu ay toparlanmadan yeni şeyler alamam iş yerinde elbiselerimi giyinemiyorum ee 5 gün iş yerindeyim eşim kıyafette karışmaz sağolsun ama iş yerinde ki adamlar o kadar pislikli ben kendim rahat edemem bi gün elbiselerimden birini giyinip geleyim diğer gün reklam ederler erkeğin o...uları yani biraz ağır makyaj yap garip garip bakıyorlar anlamadım bunları ben sancılarım oluyor bir kez bebek kaybetmiş birisi olarak korkuyorum en ufak sancıda ama ufak sancı değil resmen dogum yapıyorum sanıyorum oyle bir sancı giriyor ki duygusallaştım gibi ağlamaklıyım sürekli çalışasım yok inadıma gibi kalabalık iş yeri ama allahım razı olsun kar yağdırmıyor havalar eksilere bi kaç gün düştü havalar süper şuan güneş var yani çok sıcak değil ama bahar gibi sivasta bu mevsimde bu hava imkansızken yeni yıla bir damla karsız girices nazarlardan uzak =))kızlarr biriniz bişi diyin ben hiç iyi değilim eşimin her hareketi sinirime dokunuyor allahtan alttan alıyor canım benim şimdi mutlu bir haber aldım yarın bebeğimin odasını getireceklermiş =))))uzaklaşasım var gidesim var ben zaten kışları depresyona giriyorum nefret ediyorum kıştan hem hamilelik hem kış üst üste ben bir giyindiğimi diğer gün giyinmezken şimdi mecbur çevir iki parçayı giy =)paraaam bitti alışverişimm geldiii bişiler alasım var neyse bugün biraz kendime gelirim insallah eğlenmeye çalışacağımm hepinize mutlu hayırlı yıllar dilerim kızlar
tunanecc canım kıyafetleriniz çok güzel göbüşünde çok güzel maşallah.
rabbim güle güle giydirmeyi nasip etsin.
oftelyam tiremisu dondurucuda olmaz. kreması donacak ya çıkarınca sulanır ve tadı hoş olmaz bence.
yine de sen bilirsin tatlım.
kızlar kayınvalidemlerden hala haber yok. geliyoruz diye aramadılar.
eşim öğle yemeğine gelip gitti. aradılar mı dedim. aramadılar ama gelmezler dedi.
gelmesinler diye dua ediyorum sadece.
Ahhh ahh..bu giyim sıkıntısını yaşamayan var mı acaba?? Bende hamile pantolonlarım kurumdadığı için hiç hiymediğim bol bir pantolon var kadife,rengi de kahverengi onu giymek zorunda kaldım bugün.Ama üstüne giyebileceğim kazak seçeneğim tekti.O da yaka kısmı hafif nemli kalmış ama giymek zorunda kaldım..Benim de seçenek çoğaltmam lazım kazaklarda,artık çoğu olmuyor.
İşte böyle canım,pek farklı değilizz bu konuda..Boşver,az kaldı bu günler de geçecek..Hatta eskisinden bile güzel fit görünümüne kavuşacaksın..:)
Aynen ya hamile külotlu çorabını ıslak bile giyindim yani =) yok olmuyor hamile giyim mağzası yok lcw de var bi kaç parça tarzım değil kendimi çok paspal hissediyorumnetten beğeniyorum ya bitmiş oluyor ya çok pahalı oluyor birdaha giyinmeyeceğim birseye 200 lira falan veresim gelmiyor bu aya kadar eski kıyafetlerim (pantolonlar hariç)oluyordu ama bir anda göbeğim büyüdü ve olmuyorlar artık olanlar çirkin görünüyor kocişinn t-shirtlerden giyineyim dedim kızdı o göbeğine benim fit fit t-shirtleri giyme dedi pff kartıda zorladım oğluşuma bişiler aldım ama kendime bulamadım salopet istiyorum bulamıyorum istedğim gibi kızlar normal miyimm yaa
MALZEMELER:
4 adet yumurta
2 su bardağı şeker
2 su bardağı süt
4 yemek kaşığı kakao
1 su bardağı sıvı yağ
3-4 yemek kaşığı damla çikolata
2 paket kabartma tozu
12-13 yemek kaşığı dolusu un(çok cıvık olursa 1-2 kaşık daha ilave edin
1 paket vanilya
YAPILIŞI:Şeker,süt,yağ,kakao ve vanilyayı mikserle iyice çırpıp 1 su bardağını ayırıyoruz.Başka bir kapta yumurtaları iyice çırpıp kalan karışıma ilave ediyoruz.Damla çikolataları un ve kabartma tozunu ekleyip bir müddet daha çırpıyoruz.Büyük boy kare borcamı güzelce yağlayıp karışımımızı döküyoruz.Önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında yaklaşık 40-45 dakika pişiriyoruz.Fırından çıkarıp ayırmış olduğumuzu sosu her tarafına gelecek şekilde döküyoruz.Sosu çoğaltmak için ben yarım su bardağı süt ekledim.Soğuyunca dilimleyip servis yapıyoruz..Üzerini hindistan ceviziyle süslüyoruzAFİYET OLSUN...
Kek çıkınca catalla üstüne delikler acarsak sosu daha iyi çekiyor.
Kızlar ben bu tarifi bir bayanın blogunda bulmuştum.
Ve bu bayanın ne tarifi varsa %70 denedim hepsi tam puan yani
*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?