2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

arkadaşım hoşgelmişin çok geçmiş olsun benimki tehlikeli olduğu için ücretsiz izindeyim annemin evindeyim sağolsun herşeyimi o yapıyor öyle olduğu halde banyodan sonra azıcık epilip yerleri çekpaslayana kadar canım çıkıyor sen bi de dışarıda çalışıyorsun bence karnındaki ağırlıkla bel ağrısı normal gibi duruyor ama tabi içinin rahat etmesi için dr una danışman en sağlıklısı çok geçmiş olsun hayırlı doğumlar diliyorum doğum tarihlerimiz aynı bu arada

Herkese merhaba kızlar size danışmak istediğim birşey var yardımcı olursanız sevinirim.
Dr bana calcimax d3 isimli kalsiyum ilacını yazdı aranızda bu ilacı kullanan varmı içeriğinden dolayı kullanıp kullanmamakta kararsız kaldımda.

eşinin ailesine yuh diyorum başkada bişey demiyorum

Merhaba kızlar bende 23 nisan kız bebişim olucak inşallah : ) şeker yüklemesi doktor sizlerden istedimi ve yaptırdınızmı ben düşünmüyorum kararsız kaldım

LCW modelllerini bende beğenemedim,belki de model kalmamıştı ben almaya kalkınca..Ben İzmirde pantoloncu mustafa var,ordaN almıştım 3 tane hamile pantolonu,1 ini kot almıştım bir yere giderken giyerim diye ama göbek iyi hoş da bacakların kalınlaşmasını hesaplamamışım en fazla 1 ay daha giyerim sonra olmaz artık..diğer 2 sini işe giderken giyiyorum ve çok rahat,fiyatı da iyiddi piyasaya göre hem marka aldım hem de uygun aldım..

Biraz daha idare etçez,sonra doğum iznine ayrılınca evde eşofmanlara bürüncez...

Merhaba kızlar bende 23 nisan kız bebişim olucak inşallah : ) şeker yüklemesi doktor sizlerden istedimi ve yaptırdınızmı ben düşünmüyorum kararsız kaldım

Şeker yüklemesi senin siteğine bağlı değil canım,uygun haftaya gelince dr.senden onu mutlaka isteyecek..hamilelikte şekerin yüksek olması anne ve özellikle de bebek için çok riskli..Mutlaka yaptırmalısın,alt tarafı bir sıvı içiriyorlar neden yaptırmak istemiyorsun ki??? bebeğin için herşeyi garantiye almalısın.
Ben 2 ocakta yaptıracağım,randevum o güne verildi...ama sağlık ocaklarında da yapılıyor...

evet canım doktorum istedi zaten ya bilmiyorum onu içiyorsun aç bekliyorsun çokda iyi bişey degil annemler yaptırma diyor ben böyle derim yaptırırım sonunda

evet canım doktorum istedi zaten ya bilmiyorum onu içiyorsun aç bekliyorsun çokda iyi bişey degil annemler yaptırma diyor ben böyle derim yaptırırım sonunda

İçirdekleri sıvının ne sana ne de bebeğine zararı var canım,eğer korkunuz buysa..1 kereye mahsus yaptıracaksın hamilelikte..Ama ne kadar önemli olduğunu sana doktorun da anlatacaktır mutlaka da bende sonkez tekrarlamak istiyorum,mutlaka yaptır..bebeğin ve senin için sağlıklı bir yıl dilerim..:)

Hepiniziiiizzziiinn yeni yılı kutlu olsun,mutlulukla sağlıkla kocaman bir yıl sizlerle olsun..nice yıllara kızlar..ben artık çıkıyorum sonra görüşmek üzre..

Voltajjj dedin mi kız seneye görüşürüz diye,ben mi kaçırdım acep...ya daaa diyemeden çıktın..:)

‎2013 yılının size, bebişlerinize ve tüm sevdiklerinize sağlık, mutluluk, huzur, başarı ve bol kazanç getirmesi dileğiyle....
Yeni yılda tüm dilekleriniz gerçek olsun... Allahım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin...
Yeni yılınız kutlu olsun...

canım hayıllı olsun kızın sağlıkla al kucağına evet ben ve bu topikte herkez hemen hemen yaptırdı şeker yüklemesi bence dr yaptır dediyse yaptır canım zaten çok zor bişi deyil neolur ne olmaz bence yaptır

benim dr umda aynı ilacı verdi ben içiyorum bi zararı olsa dr yazmazdı niye kararsız kaldın ki

Tunaaaa diyemedim ya .
Kizimin sacini kestim.dogdu dogali ilk kez kesildi saci:)
Bebeklik saci duruyordu...
Saklacagim,ilk tirnaklariNi ,ilk saclarını saklıyorum .

Anneme dedim ama "vallahi sabah aklıma geldi bunu diyeceğin"dedi.
Ben bayılıyorum ya bu iğrenç espirilere:)) eğleniyorum zahar
Kızlara diyemedim daha :)) son cikarkene diyeceğim.

Hepimize basta sağlikli,huzurlu ,mutlu ,malli mulklu, paralı pullu ,eğlenceli bir yıl diliyorum.
İnşallah bu yılımız cok güzel gecer.
Diğer yılbaşına 9 aylık bebislerle oluruz Rabbim nasip ederse.
Ben tabi 2 de bonusla...

Son düzenleme:
2013 Nisanının Güzel Anneleri Yeni Yılınız Kutlu Olsun:119::119::119:

Eklentiler

• $yeni-yıl-e-kart.webp
    94,3 KB · Görüntüleme: 59
selam kızlar hepinize mutlu yıllar diliyorum. ben yılın son gününü salya sümük hasta olarak geçiriyorum. malum ilaç tarzı şeyler kullanamaıyoruz. bir öneriniz var mı acep bu illeti giderecek.

selam kızlar hepinize mutlu yıllar diliyorum. ben yılın son gününü salya sümük hasta olarak geçiriyorum. malum ilaç tarzı şeyler kullanamaıyoruz. bir öneriniz var mı acep bu illeti giderecek.

ballı nane limon bir numaralı tavsiyem. günde bir bardak ama fazlası zarar çünkü. bolbol mandalina portakal, geçmiş olsun.

Boo; hayırlı olsun canım beşiğiniz.

tuncss; nasılsın canım, ailen nasıl? Ne güzel kavuştunuz birbirinize :)

gorkemre; canım yeni kurumunda yeni yılda başarı ve sağlık diliyorum sana..

ofelyam; hayırlı olsun canım cicileriniz, güle güle kullansın prenses.

Mezopotamya82; tatlım çok güzelmiş, renkleri de gayet canlı :)

tunanecc; canım onu da düşünmüşler, işten çıkarmamaları için ekstra izin süresindeki işverenin yükünü devlet karşılayacakmış. Hayırlı olsun cicişleriniz.

ersnil; canım güle güle kullan hediyeni :) İyi haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…