2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Gunaydin guzel anneler seker yuklemem ve tahlillerim var hastanedeyim umarim sonuc iyi cikar acliktanda öldûm

valla canım doğru mu yanlış mı bimiyorum ama ben evde yokken biri gelmek isterse ben de çok tedirgin oluyorum, bu annem babam olsa bile aynı yani, ne biliyim tuhaf geliyo

canım bende de aynı problem var hem de çok fena, artık hemoroid boyutunda zaten, bunu sölediğin iyi oldu alıp deniycem ben de :)saol :)

haklısın cnm da işte herkes sen gibi ince düşünse yine senin iyi benim görümceler geldiği zaman misafir geldiği eve misafir davet ediolardı bana sormadan

gunaydinlar..

latenem canim Allah acil sifa versin. kendini uzme hersey iyi olacak. karnindaki ve yanibasindaki canlarin icin sakin olmaya calis. esin en kisa zamanda iyilessin insallah..

ben tum gece uykumda cigliklar atmisim.. inlemisim filan:)) annem gece basimda beklemis,korktum cok diyo :))))

mezosumm canimmmm pek guzel valla.. dun hele sicacikti hava.. bol bol yurudum. cok ozlemisim caddeyi..

yarama tuzu biberi bastın gittin ( benim kayınvalidem de bende birkaç gündür. dün bi akrabaları gelmiş onu misafir etmiş,, ben işyerindeyken.. hiçbirsey demedim .. ne diycem ki.. utanıyorum bi şey demeye.. ki bu ilk değil ben gebeliğin başında hastanede yatarken görümcem tatile gelmişti annesiyle ve diğer akrabaları 7 kişi evimde kaldılar tatil yapıp gittiler ve hastaneye yanıma sadece 10 dk uğradı görümcem onda da eşime nerelerde yemek yiyebiliriz nereleri gezeriz diye sormaya geldi.. o hastanede ne ağladım ne ağladım günlerce.. gurbete de, böyle anlayışsız ruhsuz insanlara da saydım sövdüm.. sahipsiz gibi tek yattım orda annem geldiğinde anlattım ben ağladım o ağladı.. çok zor be
bunları yaşadıkça anneme sürekli diyorum gelinini ben gibi düşün öyle davran, beni nasıl hoşgörüyorsan her konuda onu da hoşgör incitme diye.. Allah herkesin kalbine insaf ve merhamet versin..

ayyy cherryfe unutmak istediklerimi hatırladım yine (

aa cnm bende deneyeceğim acayip çekiorum hemde

kayınvalideni görmeye geliyor, gelsin boşver. akşam gelse sana yorgunluk... takılma boşver, zaten erkek tarafı genelde gelinin evini kendi evleri gibi görür.

valla canım doğru mu yanlış mı bimiyorum ama ben evde yokken biri gelmek isterse ben de çok tedirgin oluyorum, bu annem babam olsa bile aynı yani, ne biliyim tuhaf geliyo

Ya bende de huzursuzluk oluyor, Birde samimi değiliz ki , Korkarım birde insanlar binbirtürlü birşeyler yaparlar ederler, Ne bilim ... Çok detay belki ama,

Eşime dedim zaten ben evde yokken yabancının evime gelmesini istemem. Senin dışarda işin olduğunu söyleyin sen anneni bırak oraya sonrada al getir dedim. Tamam mantıklı dedi :) Bakalım napcaklar..

Gunaydin guzel anneler seker yuklemem ve tahlillerim var hastanedeyim umarim sonuc iyi cikar acliktanda öldûm
bana çok zor geliyo şeker yüklemesi, açlığa tahammülüm yok. heleki hamileyken.... cumartesi gideceğim bende sabah erkenden gitmeyi düşünüyorum bakalım. sana kolay gelsin. sonuçları paylaşırsın işin bitince.

temmuz bende çok korkuyordum açlıktan.. midemle ilgili kötü senaryolar yazıyordum ama zaten sabah gider gitmez kan verirsin sonra hemen şekerli suyu içiyorsun o tutuyo biraz. yanında biri olsun oyalasın seni muhabbet falan.. bir saat cabucak geçiyo. sonra sınırsız özgürlük
dün benim sonuçlar iyi çıktı ya gidince yine dibini buldum çikolatanın :)

Son düzenleme:

Yaa ama çok özür dilerim , :2: Bilemedim şekerim affett beni (

Seninkilerde alemmiş ama tatil filan yapmışlar , Hem evinde kalıyor hem sana bakmıyor oda ayrı ...Off bu insnalar gerçekten kendine nasıl davranılmasını istiyorsan öyle davran derler ya , Ben düşünüyorumda kaldığım birde evin sahibi yoksa misafir çağırmam . İlerde oğlum olursayı düşündüm :)) Ya Allah korusun birşey olur ne bilim aklıma hertürlü şey geliyor benden bilinir misafirimden bilinir zan altında kalırım.

Belki yumuşatalım çok samimi olursun içini dışını bilirsin bi nebze ama ben evlendim 2 yıl sonra geldiler evime hayırlı olsuna , Birde bir değişikler hiç güven duygusu vermiyorlar bana samimi gelmiyorlar, Azcık samimiyetsizlik görüyorsamda ben uzaklaşıyorum ..O yüzden 3 yıldır bayramda bir görüşmüşüzdür bir iki kezde misafirliklerde. O kadar....

ne güzel ya keşke bizimde öle olsa bizimde canımız sıkılıo milleti arayıp yalvarıoruz bize gelin die

Allah şifasını versin. güzel haberlerle döner inşallah eşin...

geçmiş olsun... hakikaten yol geçen hanı gibi eviniz bu senin için biraz zor ama hiç kimsenin uğramamasından iyidir.
beraber bişeyler paylaştığımız arkadaşlarımızın gelmelerinden hiç rahatsız değilim de sadece erken haber vermiyorlar ona sitem ediyorum.bulunduğumuz ilçe 3000 nüfuslu bir yer hiç bişey bulunmuyor. pasta alacak oluyorsunuz en az 3 günlük. pazara gitmezsen sebze, meyve bulmak imkansız.

haklısın cnm da işte herkes sen gibi ince düşünse yine senin iyi benim görümceler geldiği zaman misafir geldiği eve misafir davet ediolardı bana sormadan

Yani bir kere tavır koymak gerekiyor ki alışkanlık yapmasınlar , Yahu ne kadar normal geliyor onlara :) Şaşırdım bu rahatlığa ,

ne affı canım :)) hep unutmak istiyom ama insanın kalbi bi kere kırıldı mı çıkmıyo içinden.
sen en iyisini yapıyorsun valla ne kadar mesafe o kadar iyi. ben kayınvalidemi çok severim iyi bir kadındır, anlayışlıdır kızından çekindi o da yazık..
görümcemi o yaptığından sonra sildim gitti.. hem hamileydim hem hastaydım hem gurbetteydim. lafta da çok severdi beni. bitirdi o hareketi tüm ilişkimizi.. şimdi kırk yılda bir arıyorum o da eşimin hatrına hal hatır sorarım dilimin ucuyla o kadar..herkese hak ettiği kadar artık..
ben şahsen ne şimdi ne ilerde kimsenin evinde rahat hareket edemem. hala kayınvalideme gittiğimde mutfakta dolabını destursuz açmam elim gitmiyo ya eşimden isterim ya da kendisinden.

günaydın herkesee.. son 1 haftadır sabahları kalkmak ölüm bana yaa .. şu iş faslı bitse bi izne çıksak artık nasıl olur valla bıktım işten hiç gidesim gelmiyor.

HERKESE GÜNAYDINN, ŞŞT BAK Bİ:)) (ATARLI GÜLİSTANNNN:)

Bir aralar cosy isimli bir arkadasımız vardı .
Eskiden hatta en son gecen yıl gördüm

bu espri bana mı denk geldi
ben burdayım kız, dün hep geçmişi okudum, annemler geldi pazar günü, giremedim hiç, ama gittiler dün

Allah yardımcınız olsun canım, inşallah ii haberlerle dönücek, içini ferak tutmaya çalış..

doğru diosun cnm ya naznın geçeceği insan gelse hiç çekinmezsin yumurtada pişirsen olur ama böle biri geldimi bende telaşede kalırım walla

Yani bir kere tavır koymak gerekiyor ki alışkanlık yapmasınlar , Yahu ne kadar normal geliyor onlara :) Şaşırdım bu rahatlığa ,

öle walla bizimkiler hele çok rahat anlat anlat bitmez geçen kaynana bizde kaldı görümcenin küçük kızıda geldi ananemle kalacam die iyi hadi ertesi gün kaynana sabah erkenden gidecek kıza dioki sen kal ablanla yarın evde nasılsa dio bana soran yok tabi işin gücün varmı die seslenmedim artık seslenincede sen kötü oluosun çirkef gelin oluosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…