Ya şimdi eşim arıyor kayınvalidem bize geldi. Kalıyor, Halası aramış hangi otobüs geliyor seni görmek istiyorum geleyim diye,
E ben evde yokum evin hanımı yokken ne işi var misafirin akşam gelsin dedim, , Yanlış mı düşünüyorum. Bazen gereksiz detaylara takılıyorum gibi geliyor ama mantıklı değil mi kızlar ya ne işi var ki evde ben yokum ...
günaydın kızlar,
laterna Allah eşine tez zaman da şifa versin inşallah.
kızlar ben bu kan ilacından dolayı çok kabızlık çekiyordum. hakiki balı (markette satılanlar değil ) sabah kalkar kalmaz aç karnına ılık suda şerbet yapıp içiyorum. tuvalete çıkar oldum. hem de gün de nerdeyse 2 kez. kabızlık çeken arkadaşlara tavsiye ederim. ben karakovan kestane balı içiyorum. bal aç karnına şerbet olarak içildiğinde temiz kan yaparmış. peygamber efendimizin sünneti imiş
Ya şimdi eşim arıyor kayınvalidem bize geldi. Kalıyor, Halası aramış hangi otobüs geliyor seni görmek istiyorum geleyim diye,
E ben evde yokum evin hanımı yokken ne işi var misafirin akşam gelsin dedim, , Yanlış mı düşünüyorum. Bazen gereksiz detaylara takılıyorum gibi geliyor ama mantıklı değil mi kızlar ya ne işi var ki evde ben yokum ...
günaydın kızlar,
laterna Allah eşine tez zaman da şifa versin inşallah.
kızlar ben bu kan ilacından dolayı çok kabızlık çekiyordum. hakiki balı (markette satılanlar değil ) sabah kalkar kalmaz aç karnına ılık suda şerbet yapıp içiyorum. tuvalete çıkar oldum. hem de gün de nerdeyse 2 kez. kabızlık çeken arkadaşlara tavsiye ederim. ben karakovan kestane balı içiyorum. bal aç karnına şerbet olarak içildiğinde temiz kan yaparmış. peygamber efendimizin sünneti imiş
kayınvalideni görmeye geliyor, gelsin boşver. akşam gelse sana yorgunluk... takılma boşver, zaten erkek tarafı genelde gelinin evini kendi evleri gibi görür.
valla canım doğru mu yanlış mı bimiyorum ama ben evde yokken biri gelmek isterse ben de çok tedirgin oluyorum, bu annem babam olsa bile aynı yani, ne biliyim tuhaf geliyo
bana çok zor geliyo şeker yüklemesi, açlığa tahammülüm yok. heleki hamileyken.... cumartesi gideceğim bende sabah erkenden gitmeyi düşünüyorum bakalım. sana kolay gelsin. sonuçları paylaşırsın işin bitince.Gunaydin guzel anneler seker yuklemem ve tahlillerim var hastanedeyim umarim sonuc iyi cikar acliktanda öldûm
gunaydinlar..
mezosumm canimmmm pek guzel valla.. dun hele sicacikti hava.. bol bol yurudum. cok ozlemisim caddeyi..
bana çok zor geliyo şeker yüklemesi, açlığa tahammülüm yok. heleki hamileyken.... cumartesi gideceğim bende sabah erkenden gitmeyi düşünüyorum bakalım. sana kolay gelsin. sonuçları paylaşırsın işin bitince.
yarama tuzu biberi bastın gittin( benim kayınvalidem de bende birkaç gündür. dün bi akrabaları gelmiş onu misafir etmiş,, ben işyerindeyken.. hiçbirsey demedim .. ne diycem ki.. utanıyorum bi şey demeye.. ki bu ilk değil ben gebeliğin başında hastanede yatarken görümcem tatile gelmişti annesiyle ve diğer akrabaları 7 kişi evimde kaldılar tatil yapıp gittiler ve hastaneye yanıma sadece 10 dk uğradı görümcem onda da eşime nerelerde yemek yiyebiliriz nereleri gezeriz diye sormaya geldi.. o hastanede ne ağladım ne ağladım günlerce.. gurbete de, böyle anlayışsız ruhsuz insanlara da saydım sövdüm.. sahipsiz gibi tek yattım orda annem geldiğinde anlattım ben ağladım o ağladı.. çok zor be
bunları yaşadıkça anneme sürekli diyorum gelinini ben gibi düşün öyle davran, beni nasıl hoşgörüyorsan her konuda onu da hoşgör incitme diye.. Allah herkesin kalbine insaf ve merhamet versin..
ayyy cherryfe unutmak istediklerimi hatırladım yine(
ne güzel ya keşke bizimde öle olsa bizimde canımız sıkılıo milleti arayıp yalvarıoruz bize gelin die
beraber bişeyler paylaştığımız arkadaşlarımızın gelmelerinden hiç rahatsız değilim de sadece erken haber vermiyorlar ona sitem ediyorum.bulunduğumuz ilçe 3000 nüfuslu bir yer hiç bişey bulunmuyor. pasta alacak oluyorsunuz en az 3 günlük. pazara gitmezsen sebze, meyve bulmak imkansız.Allah şifasını versin. güzel haberlerle döner inşallah eşin...
geçmiş olsun... hakikaten yol geçen hanı gibi eviniz bu senin için biraz zor ama hiç kimsenin uğramamasından iyidir.
haklısın cnm da işte herkes sen gibi ince düşünse yine senin iyi benim görümceler geldiği zaman misafir geldiği eve misafir davet ediolardı bana sormadan
Yaa ama çok özür dilerim , :2: Bilemedim şekerim affett beni(
Seninkilerde alemmiş ama tatil filan yapmışlar , Hem evinde kalıyor hem sana bakmıyor oda ayrı ...Off bu insnalar gerçekten kendine nasıl davranılmasını istiyorsan öyle davran derler ya , Ben düşünüyorumda kaldığım birde evin sahibi yoksa misafir çağırmam . İlerde oğlum olursayı düşündüm :)) Ya Allah korusun birşey olur ne bilim aklıma hertürlü şey geliyor benden bilinir misafirimden bilinir zan altında kalırım.
Belki yumuşatalım çok samimi olursun içini dışını bilirsin bi nebze ama ben evlendim 2 yıl sonra geldiler evime hayırlı olsuna , Birde bir değişikler hiç güven duygusu vermiyorlar bana samimi gelmiyorlar, Azcık samimiyetsizlik görüyorsamda ben uzaklaşıyorum ..O yüzden 3 yıldır bayramda bir görüşmüşüzdür bir iki kezde misafirliklerde. O kadar....
Bir aralar cosy isimli bir arkadasımız vardı .
Eskiden hatta en son gecen yıl gördüm
akşamdan beri hiç keyfim yok( kocişimin kan değerleri düşmemiş hala..
dr kanal hala tıkalı demiş,sabaha karşı yine Ankara'ya gidecek(
tıkayan şey taşsa neden mr'da çıkmadı diye kafamı kurcalıyor ama eşimede bşy diyemiyorum(
sebepli sebepsiz oğluşuma bağırdım durup durup ağladım kendi kendime..
Allah şifa dileyen tüm kullarına şifa versin;dermansız dert vermesin inşallah..
Gunaydin guzel anneler seker yuklemem ve tahlillerim var hastanedeyim umarim sonuc iyi cikar acliktanda öldûm
beraber bişeyler paylaştığımız arkadaşlarımızın gelmelerinden hiç rahatsız değilim de sadece erken haber vermiyorlar ona sitem ediyorum.bulunduğumuz ilçe 3000 nüfuslu bir yer hiç bişey bulunmuyor. Pasta alacak oluyorsunuz en az 3 günlük. Pazara gitmezsen sebze, meyve bulmak imkansız.
Yani bir kere tavır koymak gerekiyor ki alışkanlık yapmasınlar , Yahu ne kadar normal geliyor onlara :) Şaşırdım bu rahatlığa ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?