günaydın herkesee.. son 1 haftadır sabahları kalkmak ölüm bana yaa .. şu iş faslı bitse bi izne çıksak artık nasıl olur valla bıktım işten hiç gidesim gelmiyor.
bende merak ediyorum sonucu hemen belli olur heralde, eşimle gideceğiz çabuk geçer heralde 1 saat, sonra bi güzel kahvaltı... kahvaltı yapacağımız yeri ayarladım bile :) ne aç kadınım ya....temmuz bende çok korkuyordum açlıktan.. midemle ilgili kötü senaryolar yazıyordum ama zaten sabah gider gitmez kan verirsin sonra hemen şekerli suyu içiyorsun o tutuyo biraz. yanında biri olsun oyalasın seni muhabbet falan.. bir saat cabucak geçiyo. sonra sınırsız özgürlük
dün benim sonuçlar iyi çıktı ya gidince yine dibini buldum çikolatanın :)
tabi canım kalsın ablasıyla... ne işi varki ablasının evinde kafa dinlemeye ihtiyacı yok!öle walla bizimkiler hele çok rahat anlat anlat bitmez geçen kaynana bizde kaldı görümcenin küçük kızıda geldi ananemle kalacam die iyi hadi ertesi gün kaynana sabah erkenden gidecek kıza dioki sen kal ablanla yarın evde nasılsa dio bana soran yok tabi işin gücün varmı die seslenmedim artık seslenincede sen kötü oluosun çirkef gelin oluosun
bende merak ediyorum sonucu hemen belli olur heralde, eşimle gideceğiz çabuk geçer heralde 1 saat, sonra bi güzel kahvaltı... kahvaltı yapacağımız yeri ayarladım bile :) ne aç kadınım ya....
tabi canım kalsın ablasıyla... ne işi varki ablasının evinde kafa dinlemeye ihtiyacı yok!
inşallah iyidir sonuçlar... benimde yarın randevum var bakalım bizim şeker yüklemesi nasıl geçicek ...
bende merak ediyorum sonucu hemen belli olur heralde, eşimle gideceğiz çabuk geçer heralde 1 saat, sonra bi güzel kahvaltı... kahvaltı yapacağımız yeri ayarladım bile :) ne aç kadınım ya....
daha geriside var cnm ertesi gün kaynana gitti yiğen bizde çocuk zararı olmadı uyudu sonra görümce geldi küçüğüde bıraktı bana pazara gittti biliomusun ben hamileyim onlardan hayır bekliorum onlarda benden ne diyeyim işte insan artık çoğu şeyi görmezden gelio yoksa hepsini takarsa yandı
ben de hep keşke bir görümcem olsaydı kayınvalidem o zaman beni daha anlardı diyorum.
onu da annesine babasına göndermeselerdi ne olurdu (tabiki kıyamet kopardı)
kızı olmayan gelinin halinden anlamaz derdim hep.
ben de görümceyim ama hiç karışmam annemi de bazı konularda frenlerim.
annemin kızdığı şeyler olur konuşayım der yok kendi hatasını anlar o gelir derim.
hakikatende öyle olur. şimdi hamile annesi 1 sokak ötede oturuyor
ona rağmen sürekli anneme yemek yap, ne istediğini sor, her öğün yemek götür diyorum.
anneside getiriyor diyor annem. olsun isterse çöpe döksün ama sen yine götür diyorum.
altlı üstlü oturuyorlar zaten.
ben de hep keşke bir görümcem olsaydı kayınvalidem o zaman beni daha anlardı diyorum.
annemin kızdığı şeyler olur konuşayım der yok kendi hatasını anlar o gelir derim.
ona rağmen sürekli anneme yemek yap, ne istediğini sor, her öğün yemek götür diyorum.
anneside getiriyor diyor annem. olsun isterse çöpe döksün ama sen yine götür diyorum.
amin canım rabbim hepimizin gönlüne göre versinAllah gönlüne göre versin dertsizcimiyi niyet her zaman insana dönüyor (geç te olsa)
kendini bilen insan başka oluyor canım. evlenmeden önce kayınvalidemle iyi geçinicem ben. bak görürsünüz derdim ama senin istemenle olmuyormuş canım.benim görümcem yok canım ve ben olmamasına çok seviniyorummm
olsaydı bana bu kadar düşkün olmazdıbenim kayınvalidem çok iyidir birbirimizi severiz bazı huyları hariç tabiyki ama olsun bazen herşeye çok mudale eder herşeyi o yönetmek yönlendirmek ister ama ben alıştım artık ona
bende aynı senin gibi yapıyorum canımm anneme gelinlere karıştırmıyorum birşey diyecek olsa susturuyorum bizde tek sorun çoçuklar oluyor zaten
gelinler bağırıp kızıyor vuruyor çoçuklara annemde bu duruma çok kızıyor bende tabi ama yinede sen sesini çıkarma diyorum kendi çoçuğu ne yaparsa yapsın boşver
rica ederim canım. arkadaşlar bildiği için yazmadım
kayınvalidem ailemle görüşmemi istemez. yıllarca görmesem umurlarında olmaz.
eşim doğuda görevdeyken 24 saatlik yoldan geldik. kayınvalidem bizi annemlere göndermedi.
20 gün kaldık eşimin ailesinde ama benim aileme gitmeden eve geri döndük.
her izine gittiğimizde aynı sıkıntıyı yaşıyorum. kızım seninde annen baban var git demiyorlar.
eşim biz gidicez dese kıyamet kopuyor. bir sürü masrafmış ne gerek varmış.
kendi kızı olsa böyle der miydi?
haklısın canım anlamak istemeyen anlamaz. bizimkiler paracı öyle pek istekleri olmuyor.cnm emin ol anlamak istemeyen insan anlamaz beyninin içinede soksan anlamaz allah içlerine şefkat anlayış koysun bu insanların hele biz bu döenmde iken yardım beklio bir kere gelipde seninde evini süpürelim şunu yapalım bunu yapalım yok daha benden medet bekliolar ne bi yemek ne bişey oturmaya gelir bütün gün evdesin al gel yemeğini mesela demi yok ben işten gider bide yemek yaparım şu halimle çalışıorum geçen hiç yok yerden gittik ayakkabı aldık kaynanaya ben üstüme almıorum kıyıpda doğum izninde maaş alamıcam die ama işte onlada benden kötüsü yok
nerde yemek yedik, nereye gittik saklıyoruz hep. dışarıya çıkmadan arıyor eşim aradıklarında yakalanmayalım diye.
herkesin farklı derdi var işte canım. kime dokunsan bin türlü ah işitiyorsun.
bana çok zor geliyo şeker yüklemesi, açlığa tahammülüm yok. heleki hamileyken.... cumartesi gideceğim bende sabah erkenden gitmeyi düşünüyorum bakalım. sana kolay gelsin. sonuçları paylaşırsın işin bitince.
kendini bilen insan başka oluyor canım. evlenmeden önce kayınvalidemle iyi geçinicem ben. bak görürsünüz derdim ama senin istemenle olmuyormuş canım.
eşim doğuda görevdeyken 24 saatlik yoldan geldik. kayınvalidem bizi annemlere göndermedi.
her izine gittiğimizde aynı sıkıntıyı yaşıyorum. kızım seninde annen baban var git demiyorlar.
haklısın canım anlamak istemeyen anlamaz. bizimkiler paracı öyle pek istekleri olmuyor.
nerde yemek yedik, nereye gittik saklıyoruz hep. dışarıya çıkmadan arıyor eşim aradıklarında yakalanmayalım diye.
kendini bilen insan başka oluyor canım. evlenmeden önce kayınvalidemle iyi geçinicem ben. bak görürsünüz derdim ama senin istemenle olmuyormuş canım.
haklısın canım anlamak istemeyen anlamaz. bizimkiler paracı öyle pek istekleri olmuyor.
bide en acı gelen bana şu : sevemiyoruz o insaları, ama hepimiz karnımızda ortak kandan bi canlı taşıyoruz
bir bayram eşimin anneannesindeyiz. köyde oturuyorlar teyzesi falanda köyde.ne acı bişey ne hayallerle evleniosun yaptıklarına bak ama onlarında çocukları var onlarda görecek bu gğnleri bende o zaman yüzlerime bam die söyleyeceğim nasılmış die
ilerde kızımın bencilliklerine kıskançlıklarına kızarsam diycem ki 'aynı halası'
Hanipeks hayatım seninki erkek ya fazla degisim olmaz.birde yanlış hatırlamıyorsam operasyonluydu.ablamin Kide öyleydi fazla hatta hiç değişmedi
akşamdan beri hiç keyfim yok( kocişimin kan değerleri düşmemiş hala..
dr kanal hala tıkalı demiş,sabaha karşı yine Ankara'ya gidecek(
tıkayan şey taşsa neden mr'da çıkmadı diye kafamı kurcalıyor ama eşimede bşy diyemiyorum(
sebepli sebepsiz oğluşuma bağırdım durup durup ağladım kendi kendime..
Allah şifa dileyen tüm kullarına şifa versin;dermansız dert vermesin inşallah..
offf çok kötüyüm öksürmekten apartmanı inletiyorum
ballı ıhlamur yaptım inşallah faydası olur.
dün öğleden sonra hiç giremedim.
eşim öğlen yemeğine gelince doğuda görev yaptığı personelden biri aradı
bizim burdan geçeceklermiş.
eşim illaki eve gelin diye ısrar etti.
yemeğe geldiler bi de. dışarıdan sipariş verdik ama yine de çok yoruldum.
bizim ev yol geçen hanı gibi dinlenme tesisinde duran arar, yoldan geçen arar
köyden gelen arar, misafirin başımızın üstünde yeri var ama bi de erken haber verseler keşke...
canım benimde 2 aydır sürüyorAy canım benim ben de bir ara arka arkaya öksürüyordum ekim aayı gibiydi, 1 ay sürdü neredeyse. Çok geçmiş olsun.
Haklısın hazırlık yapmak istiyor insan ama habersiz olunca insan huzursuz oluyor. Olsun artık sen bu hamiş halinle misafir ağırlayarak kazandığın bonuslara (sevaplara:) bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?