2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın herkesee.. son 1 haftadır sabahları kalkmak ölüm bana yaa .. şu iş faslı bitse bi izne çıksak artık nasıl olur valla bıktım işten hiç gidesim gelmiyor.

evetttttttt aynen öyle aynen öyle.. uyumak uyumak uyumak.. hadi uykuyu geçtim uzanacak bi yer arıyo gözüm heryerde :))
neyse ben son 22 ye girdim :))))

bende merak ediyorum sonucu hemen belli olur heralde, eşimle gideceğiz çabuk geçer heralde 1 saat, sonra bi güzel kahvaltı... kahvaltı yapacağımız yeri ayarladım bile :) ne aç kadınım ya....

tabi canım kalsın ablasıyla... ne işi varki ablasının evinde kafa dinlemeye ihtiyacı yok!

daha geriside var cnm ertesi gün kaynana gitti yiğen bizde çocuk zararı olmadı uyudu sonra görümce geldi küçüğüde bıraktı bana pazara gittti biliomusun ben hamileyim onlardan hayır bekliorum onlarda benden ne diyeyim işte insan artık çoğu şeyi görmezden gelio yoksa hepsini takarsa yandı

ben de hep keşke bir görümcem olsaydı kayınvalidem o zaman beni daha anlardı diyorum.
onu da annesine babasına göndermeselerdi ne olurdu (tabiki kıyamet kopardı)
kızı olmayan gelinin halinden anlamaz derdim hep.
ben de görümceyim ama hiç karışmam annemi de bazı konularda frenlerim.
annemin kızdığı şeyler olur konuşayım der yok kendi hatasını anlar o gelir derim.
hakikatende öyle olur. şimdi hamile annesi 1 sokak ötede oturuyor
ona rağmen sürekli anneme yemek yap, ne istediğini sor, her öğün yemek götür diyorum.
anneside getiriyor diyor annem. olsun isterse çöpe döksün ama sen yine götür diyorum.
altlı üstlü oturuyorlar zaten.

inşallah iyidir sonuçlar... benimde yarın randevum var bakalım bizim şeker yüklemesi nasıl geçicek ...

şeker yüklemesini ben yaptıralı 2 hafta olucak çok kolay ama sabah erkenden gitmek lazım ben ataşehir şifada yaptırdım.normalde hiç kalabalık olmayan lab. saat 9 da mahşer yeri gibiydi bana saat 10da sıra geldi bide yükleme dozajı var benimki 75 likti.3 saat sürdü.saat 1.30 da anca çıktım.dozajlar 50,75,100 olarak kişiye özel söyleniyor.bişey çıkmadı çok şükür.zaten kont.amaçlı çok az kişide çıkıyomuş çıksa bile hamilelikten sonra düzelirmiş.hiç korkmadan git yaptır.

bende merak ediyorum sonucu hemen belli olur heralde, eşimle gideceğiz çabuk geçer heralde 1 saat, sonra bi güzel kahvaltı... kahvaltı yapacağımız yeri ayarladım bile :) ne aç kadınım ya....

sen şimdi Urfa merkeze mi geldin ilçeden temmuzcum ?

anlayışsız insanlardan nefret ediyorum çalışan insanı anlamayanlardan da

Allah gönlüne göre versin dertsizcim iyi niyet her zaman insana dönüyor (geç te olsa)

benim görümcem yok canım ve ben olmamasına çok seviniyorummm
olsaydı bana bu kadar düşkün olmazdıbenim kayınvalidem çok iyidir birbirimizi severiz bazı huyları hariç tabiyki ama olsun bazen herşeye çok mudale eder herşeyi o yönetmek yönlendirmek ister ama ben alıştım artık ona
bende aynı senin gibi yapıyorum canımm anneme gelinlere karıştırmıyorum birşey diyecek olsa susturuyorum bizde tek sorun çoçuklar oluyor zaten
gelinler bağırıp kızıyor vuruyor çoçuklara annemde bu duruma çok kızıyor bende tabi ama yinede sen sesini çıkarma diyorum kendi çoçuğu ne yaparsa yapsın boşver

mesajının öncesş var mı niye gidemiyosun ki?
teşekkür ederim iyi dileklerin için.msj sayım az diye cvp yazamıyorum(

cnm emin ol anlamak istemeyen insan anlamaz beyninin içinede soksan anlamaz allah içlerine şefkat anlayış koysun bu insanların hele biz bu döenmde iken yardım beklio bir kere gelipde seninde evini süpürelim şunu yapalım bunu yapalım yok daha benden medet bekliolar ne bi yemek ne bişey oturmaya gelir bütün gün evdesin al gel yemeğini mesela demi yok ben işten gider bide yemek yaparım şu halimle çalışıorum geçen hiç yok yerden gittik ayakkabı aldık kaynanaya ben üstüme almıorum kıyıpda doğum izninde maaş alamıcam die ama işte onlada benden kötüsü yok

kendini bilen insan başka oluyor canım. evlenmeden önce kayınvalidemle iyi geçinicem ben. bak görürsünüz derdim ama senin istemenle olmuyormuş canım.

1,5 ta alıcam sonuçları , ama benim sadece 1 kez bakıldı açlık şekerime. daha önce kızla r yazmıştı okumuştum açlık tokluk şekeri falan diye.
benim dr um sadece 50 gr lık istemiş açlık olanını yani görücez bakalım .paylaşırım tabi

kızlar walla siz anlattıkça sinir oluyom,
böle insanlar ne yaparsan yap değişmez
kimi anlar yaptığını ama vazgeçmez
kimi ne yaptığını da anlamaz
ister eşin olsun, ister annen, ister kayınvaliden
konuşarak anlaşabileceğin çok az insan wardır
ona denk gelen şanslı işte
ama diğerleri ne yaparsan yap değişmez
bide bazı şeyler baştan tavır koymak lazım, sonrasında işe yaramıyo
ama iyi niyetimizden başında da bişe diyemiyoruz, sora üstümüze kalıyo böle insanlar

bide en acı gelen bana şu : sevemiyoruz o insaları, ama hepimiz karnımızda ortak kandan bi canlı taşıyoruz

tek tarafın anlayışıyla olacak iş değil bu canım sen elinden geleni yapıyorsun ama karşı tarafda anlayış yoksa yapacak hiç birşeyin yok

ne acı bişey ne hayallerle evleniosun yaptıklarına bak ama onlarında çocukları var onlarda görecek bu gğnleri bende o zaman yüzlerime bam die söyleyeceğim nasılmış die

ne acı bişey ne hayallerle evleniosun yaptıklarına bak ama onlarında çocukları var onlarda görecek bu gğnleri bende o zaman yüzlerime bam die söyleyeceğim nasılmış die
bir bayram eşimin anneannesindeyiz. köyde oturuyorlar teyzesi falanda köyde.
kayınvalidemin bütün kardeşleri gelmiş. 8 kardeşler. torunlar falan herkes orda. sadece bir teyzesinin kızı gelemedi.
o da kayınvalidesindeymiş. kayınvalideside anneannemizin komşusu oluyor.
defalarca aradılar hadi gel yemek yiyoruz diye.
kayınvalidesi göndermemiş gelemedi.
herkes bişey söylüyor, kızıyor, bağırıyor dayıları falan.
eşime dedim ki bak nasıl oluyormuş kıyameti kopardılar.
senin ailende bana aynısını yapıyor. sürekli bunu söylüyorum.
empati yap diyorum bak benim ailemde böyle beni bekliyor.
ben çocuk esirgemeden gelmedim diyorum.

Hanipeks hayatım seninki erkek ya fazla degisim olmaz.birde yanlış hatırlamıyorsam operasyonluydu.ablamin Kide öyleydi fazla hatta hiç değişmedi

Peki ben bebişim doğana kadar süt olup olmayacağını anlayamayacak mıyım ? Çok endişe ediyorum aslında ama takmamaya çalıştığımı gösteriyorum soranlara. Operasyonu kendim istedim kimse desstek olmadı eşim dışında, pişman değilim ama çocuğuma da süt vermek istiyorum. Operasyonda süt bezelerimin bir kısmı zarar gördü malesef

Canım çok üzülüyorum ben de, eşinin bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyorum, sen moralini bozma, hem eşinin hem oğullarının sana ihtiyacı var. Ben de dua ediyorum bir an önce eşin eski sağlığına kavuşsun ve senin neşen yerine gelsin diye.

offf çok kötüyüm öksürmekten apartmanı inletiyorum
ballı ıhlamur yaptım inşallah faydası olur.

Ay canım benim ben de bir ara arka arkaya öksürüyordum ekim aayı gibiydi, 1 ay sürdü neredeyse. Çok geçmiş olsun.

Haklısın hazırlık yapmak istiyor insan ama habersiz olunca insan huzursuz oluyor. Olsun artık sen bu hamiş halinle misafir ağırlayarak kazandığın bonuslara (sevaplara:) bak.

canım benimde 2 aydır sürüyor
sinüzitten dolayı geniz akıntım var o da gıcık yapıyor.
inşallah geçer. ıslak saçla falan durmuyorum çok dikkat ediyorum ama geçmiyor işte

ay bazı arkadaşlar benim elimden bişey yemiyor hanipeksçiğim
hamilenin elinden bişey yemek haram diyorlar
mutfakta yardım ediyorlar bana o zamanda benim bonuslar eksiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…