Hayir canım öyle olmuyor.yani o boşluğu başka birsey doldurmaz .sakin öyle umutlarla kendini kandirma daha cok üzülürsün .sadece beklentini bitir.o alisveris olayini soyleyen arkadasımızı hatırladım cokta severim kendisini :) bende huzunlendim ama fazla zorlamıyorum kendimi.takilmamaya calisiyorum.herkes cok heyecanli hevesli.sende yasamak istiyorsun.bende de simdi 3. Artik heyecan vs yoktur bakisi var.halbuki ne alaka 5 parmagin 5 ide farkli.alisverisine bile baslayamiyorum.herkes farklı yaşıyor,senin bir yanın eksikse görüyorlar sanıyorsun .birde neden yalan söylemek durumunda kalıyorsun ki yaşadığın seyler seni ezik ,caresiz Yada gariban yapmaz kimse karisamaz.senin güçlü olman lazım canım yaşadığın seyler kolay değil.kimse sana hesap soramaz.annem gelmezse kime ne?belki ben derim gelme diye.cevap yazan herkese çok teşekkür ederim sanırım bunları tamamen aştığım vakit bebeğimi kucağıma alınca olucak.ailen sonuçta hep bi umut değişmişlerdir belki diyosun o kadar zor birşey ki.ne zamandı hatırlamıyorum burda bi arkadaş topiğe yazmış annem telefonda dediki hiç bişey alma birlikte alırız işte böyle şeyler okuyunca yada ne zamann bi arkadaşım annem şunu yaptı ablamla alışverişteydik gibi şeyler söyleyince boğazıma bi yumruk takılyor.bide sürekli başkalarının benim için ne düşündüğünü düşünüyorum şimdiye kadarki süreçte hep yoklardı düğünümde ameliyatlarımda geçmiş olsunlarda insanlar olmadıklarını biliyor,bişey demeselerde insan çok kötü oluyor.şimdi yine aynı fasıllar gelicek millet hastanede sorucak onları en yine yalan söylicem.hele mevlit olursa hiç düşünemiyorum.tek dileğim o süreci bi an önce atlatmak.
eşimide artık yıpratmak istemiyorum.bugün geldi canım sıkkın diye çözdürdüğüm köfteleri kızarttı salatayı yaptı yazık yorgundu hemde.en azından hayatımın kalanını geçireceğim kişiyle huzurum var.bundan büyük zenginlik yokki.
Hadi yaakşamdan beri hiç keyfim yok( kocişimin kan değerleri düşmemiş hala..
dr kanal hala tıkalı demiş,sabaha karşı yine Ankara'ya gidecek(
tıkayan şey taşsa neden mr'da çıkmadı diye kafamı kurcalıyor ama eşimede bşy diyemiyorum(
sebepli sebepsiz oğluşuma bağırdım durup durup ağladım kendi kendime..
Allah şifa dileyen tüm kullarına şifa versin;dermansız dert vermesin inşallah..
akşamdan beri hiç keyfim yok( kocişimin kan değerleri düşmemiş hala..
dr kanal hala tıkalı demiş,sabaha karşı yine Ankara'ya gidecek(
tıkayan şey taşsa neden mr'da çıkmadı diye kafamı kurcalıyor ama eşimede bşy diyemiyorum(
sebepli sebepsiz oğluşuma bağırdım durup durup ağladım kendi kendime..
Allah şifa dileyen tüm kullarına şifa versin;dermansız dert vermesin inşallah..
Keske elden birsey gelse sadece dua edebiliyorumsağol voltajım(
bulantı,kusma ve aşırı derecede kaşıntısı var;hiç uyku uyuyamıyor(
5 kilo verdi bu sürede(
dr endoskopik sonografi çektir orada çıkar demiş(
çıkarsa ercp ile (ağızdan girerek ) kanalı açacaklar..
hakkımızda hayırlısı artık ama dayanacak hali kalmadı garibimin(
ben çıkıyorum kocişime eşya hazırlayayım(
hepinize hayırlı geceler
laternam canım allah kavuştursun.Haticem amin canım.. Teşekkür ederim..
Gitti az önce;Allah sağ salim yerine ulaşmayı,hayırlısıyla dönmeyi nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?