2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
bh8076 canım allahım sana yardım etsin.insanın ailesinden destek görememesi üstünede köstek olması çok acı üzücü.bence yanına gelmemeleri senin için en hayırlısı.rabbim annene ve ablana hidayet versin.sakın düşünüp moral bozma bebeklerimiz etkilenirlermiş.şurada kaldı 3 ayımız.herkesin dogumunda annesi olmadı bu zmana kadar seninde eşin yanında ben üstesinden gelebileceğini düşünüyorum.en hassas olacagın dönemde(lohusa)eşin yeter inan bana.

kızlar nete fazla giremiyorum; hızlıca geçmişe göz gezdirip çıkıyorum bazen.
iş yerindeyken iş yeri çok yoğun
onun haricinde de hep ev arıyoruz
kira dönemimiz bitiyor ve daha geniş güneş gören bir yer bakıyoruz
soğukta gez gez.... anladınız siz onu

şeker taramamda şekierim yüksek çıktı.şeker yüklemesi yaptıracağım.

bir de bugün karyola aldık oğluşuma. yatak odamda adım atacak yer kalmadı olsun
çatlaklarıma da olsun(hala alışamadım da)

neyse ben ortalığı toplayıp ders çalışmaya başlayayım

herkes kendisine ve göbüşündekine iyi baksın

bh8076 canım voltaja katılıyorum, artık geleceğe bakma zamanı, bedenimizde umut taşıyoruz gelecek taşıyoruz. eşinden de Allah razı olsun, senin en büyük destekçin olmuş. Artık aileniz büyüyor, hepsini geride bırak, eşine yavruna tutun. her zaman paylaşabilirsin bizimle sıkıntılarını, biz burada kader arkadaşlığı yapıyoruz.

canlarimmm
ozledim valla sizi.. annemlerdeyim ooohhh miss misss.. esim bugun dondu.. ocak 25e kadar burdayim. bikac gundur cok yogunduk gelemedim.
herkesler iyi dimi?

cevap yazan herkese çok teşekkür ederim sanırım bunları tamamen aştığım vakit bebeğimi kucağıma alınca olucak.ailen sonuçta hep bi umut değişmişlerdir belki diyosun o kadar zor birşey ki.ne zamandı hatırlamıyorum burda bi arkadaş topiğe yazmış annem telefonda dediki hiç bişey alma birlikte alırız işte böyle şeyler okuyunca yada ne zamann bi arkadaşım annem şunu yaptı ablamla alışverişteydik gibi şeyler söyleyince boğazıma bi yumruk takılyor.bide sürekli başkalarının benim için ne düşündüğünü düşünüyorum şimdiye kadarki süreçte hep yoklardı düğünümde ameliyatlarımda geçmiş olsunlarda insanlar olmadıklarını biliyor,bişey demeselerde insan çok kötü oluyor.şimdi yine aynı fasıllar gelicek millet hastanede sorucak onları en yine yalan söylicem.hele mevlit olursa hiç düşünemiyorum.tek dileğim o süreci bi an önce atlatmak.
eşimide artık yıpratmak istemiyorum.bugün geldi canım sıkkın diye çözdürdüğüm köfteleri kızarttı salatayı yaptı yazık yorgundu hemde.en azından hayatımın kalanını geçireceğim kişiyle huzurum var.bundan büyük zenginlik yokki.

Kizlar nasilsi iz insallab herkesin sagligi ve keyfi yerindedir ozledim hepinzi fakat yeni kurumda daha odam yok o nedenle giremiyorum telden de zor oluyor biz iyiyiz cok sukur hepinize iyi aksamlar opucukler

Hayir canım öyle olmuyor.yani o boşluğu başka birsey doldurmaz .sakin öyle umutlarla kendini kandirma daha cok üzülürsün .sadece beklentini bitir.o alisveris olayini soyleyen arkadasımızı hatırladım cokta severim kendisini :) bende huzunlendim ama fazla zorlamıyorum kendimi.takilmamaya calisiyorum.herkes cok heyecanli hevesli.sende yasamak istiyorsun.bende de simdi 3. Artik heyecan vs yoktur bakisi var.halbuki ne alaka 5 parmagin 5 ide farkli.alisverisine bile baslayamiyorum.herkes farklı yaşıyor,senin bir yanın eksikse görüyorlar sanıyorsun .birde neden yalan söylemek durumunda kalıyorsun ki yaşadığın seyler seni ezik ,caresiz Yada gariban yapmaz kimse karisamaz.senin güçlü olman lazım canım yaşadığın seyler kolay değil.kimse sana hesap soramaz.annem gelmezse kime ne?belki ben derim gelme diye.
Biri benim hakkımda ne düşünüyor diyorsun ya cok yıpranmışsin canım.belki bunları yazında bile baktın ne anladılar nasil anladılar diye:)
Birileri susmaz hayatım hep konuşur .
Esine helal olsun,umarım iliskiniz yıpranmaz ve daima mutlu olursun.
Rabbim bir alırsa bir veriyor iste...

Hanipeks hayatım seninki erkek ya fazla degisim olmaz.birde yanlış hatırlamıyorsam operasyonluydu.ablamin Kide öyleydi fazla hatta hiç değişmedi

Bir aralar cosy isimli bir arkadasımız vardı .
Eskiden hatta en son gecen yıl gördüm

akşamdan beri hiç keyfim yok ( kocişimin kan değerleri düşmemiş hala..
dr kanal hala tıkalı demiş,sabaha karşı yine Ankara'ya gidecek (

tıkayan şey taşsa neden mr'da çıkmadı diye kafamı kurcalıyor ama eşimede bşy diyemiyorum (
sebepli sebepsiz oğluşuma bağırdım durup durup ağladım kendi kendime..

Allah şifa dileyen tüm kullarına şifa versin;dermansız dert vermesin inşallah..

Hadi ya (
Ağrı durumu nasil peki?canim ya bu durumda hepiniz için zor.
Mr da çıkmayabilir canım genelde tas ,kemik kırığı vs seyler pek çıkmayabiliyor.
Tomografi de daha cok belli eder tas hatta röntgende bile.ama suda var mr yumuşak dokulara vs iyi çıktığından bu demek oluyor ki kitle vs yok.
İnşallah çabucak sonuçlanır da ferahlarsiniz canım benim
Oglusun için üzülme o senin halini senden daha iyi anlar kırılmaz sana vicdanını hirpalama bu durumda.
Bak sana ihtiyaci olan 3 kisi var :)

canim Allah yardimciniz olsun, acil sifalar versin insallah

mr da gozukmemis olabilir, esimede taslar kucu diyolardi, ameliyattan sonra doktoru tasin cok buyuk ve hastalikli oldugunu soyledi....

atlatacaksiniz sizde Allahin izniyle canim korkma

sağol voltajım (
bulantı,kusma ve aşırı derecede kaşıntısı var;hiç uyku uyuyamıyor (
5 kilo verdi bu sürede (

dr endoskopik sonografi çektir orada çıkar demiş (
çıkarsa ercp ile (ağızdan girerek ) kanalı açacaklar..
hakkımızda hayırlısı artık ama dayanacak hali kalmadı garibimin (

Allah razı olsun esram..
voltajımda sende içime su serptiniz kaygılanacak az şey varmış gibi kafamdan senaryolar yazmaya başlamıştım (
mr da gözükmemesi normal o zaman;eh oda bşy benim için (

Keske elden birsey gelse sadece dua edebiliyorum
Yani seni nasil teselli edebilirim bilemedim ben bu Halim'de çaresizliği had safhada yaşarken seni düşünemiyorum
Ve belirsizlik
Sen beslersin tas gibi edersin Ama :)
İnşallah sonuçlanır kurtarır Rabbim şâfî sıfatıyla tecelli etsin.
O(c.c) en merhametlidir.size merhametiyle muamelede bulunsun.
İçinizdeki bu dertten ateşten bir an evvel kurtarsın .

Amin Voltajım Amin inşallah..

çaresizliğimde yanımdasınız;aklım ermediğinde yol göstericimsiniz.. yanımda olsanız ancak bu kadar yardımcı olabilirdiniz..

dualarını hiç eksik etmiyorsun zaten Allah bin kere razı olsun inşallah

Haticem amin canım.. Teşekkür ederim..

Gitti az önce;Allah sağ salim yerine ulaşmayı,hayırlısıyla dönmeyi nasip etsin inşallah..

Haticem amin canım.. Teşekkür ederim..

Gitti az önce;Allah sağ salim yerine ulaşmayı,hayırlısıyla dönmeyi nasip etsin inşallah..
laternam canım allah kavuştursun.
hayırlı haberlerle dönsün inşallah. rabbim bir an önce şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…