hayırlı olsun iyi günlerde kullanın canım.Eki Görüntüle 593572 Eki Görüntüle 593573
Kızımın yatağı ve dolabı cumartrsi yatağını aldık ama 25 ocakta teslim edilecek eksikleri azalttık. Darisi almamış arkadaşların başına
ohh ne güzel olmuş canımTünaydın tatlı annelerr:)Dertsiz ; çok sevindim okuyunca, eşinin moralini yükseltmesi çok güzel olmuş, Bizde başbaşaydık eşimle, Annem çağırdı gitmedik, Benimde ayınvalidem gelecek bugün bana ,kalır sanırım bir hafta , bana zararı yok ama şimdi akşamları ben yatıyorum hep tv izlerken uyuyorum bazen , İdare etcem artık ..
güle güle kullanın canım.
çok uzun kalmazlar voltajım çünkü yan binada oturuyorlarSabah şerifleriniz hayrolsun
Dertsiz gelmemişler cok sevindim şükür ins.misafirleri çokça kalır .gelemez epeyce sana.onlarida toplayıp gelmesinde.
maşallah cimcimeye mezocum. inşallah doktorundan memnun kalırsın.bebeğim ters duruyormuş ağrılarımın sebebi buymuş onun dışında herşey normal çok şükür.. çirkin kızım 1 kilo 25 gram olmuşşşş :)))))))
sağol canımdertsiz; gözün aydın canım çok sevindim yeni yılın güzel geçmiş.
bize hiçbişey çıkmadı.Bana çıktı
Esim cok karsı ben hem talih oyununa hem esime karsı
Gecen çıktığımızda dedim alayım şeytan dürttü al al al.dedi hislerin kuvvetli :))
Çektim dedim ki ya bu olmadı icime pek sinmedi az bu dedimçekeyim başka dedim baktım benimkiler yolu yarilamis.
Son ucten vurdu:)) dedim az beklesen 6,7 den vuracaktı
İyiki beklemedim dedi
akşamdan beri hiç keyfim yok( kocişimin kan değerleri düşmemiş hala..
dr kanal hala tıkalı demiş,sabaha karşı yine Ankara'ya gidecek(
tıkayan şey taşsa neden mr'da çıkmadı diye kafamı kurcalıyor ama eşimede bşy diyemiyorum(
sebepli sebepsiz oğluşuma bağırdım durup durup ağladım kendi kendime..
Allah şifa dileyen tüm kullarına şifa versin;dermansız dert vermesin inşallah..
dün öğleden sonra hiç giremedim.
eşim öğlen yemeğine gelince doğuda görev yaptığı personelden biri aradı
bizim burdan geçeceklermiş.
eşim illaki eve gelin diye ısrar etti.
yemeğe geldiler bi de. dışarıdan sipariş verdik ama yine de çok yoruldum.
bizim ev yol geçen hanı gibi dinlenme tesisinde duran arar, yoldan geçen arar
köyden gelen arar, misafirin başımızın üstünde yeri var ama bi de erken haber verseler keşke...
onu gördüm canım da, onlar da ince ya ucunu belli ediyo yaöle ince değil mi?
canlarimmm
ozledim valla sizi.. annemlerdeyim ooohhh miss misss.. esim bugun dondu.. ocak 25e kadar burdayim. bikac gundur cok yogunduk gelemedim.
herkesler iyi dimi?
tıkayan şey taşsa neden mr'da çıkmadı diye kafamı kurcalıyor ama eşimede bşy diyemiyorum(
Allah şifasını versin. güzel haberlerle döner inşallah eşin...Haticem amin canım.. Teşekkür ederim..
Gitti az önce;Allah sağ salim yerine ulaşmayı,hayırlısıyla dönmeyi nasip etsin inşallah..
geçmiş olsun... hakikaten yol geçen hanı gibi eviniz bu senin için biraz zor ama hiç kimsenin uğramamasından iyidir.offf çok kötüyüm öksürmekten apartmanı inletiyorum
ballı ıhlamur yaptım inşallah faydası olur.
günaydınnn koca göbüşlü hatunlar nasılsınız :)))
Ya şimdi eşim arıyor kayınvalidem bize geldi. Kalıyor, Halası aramış hangi otobüs geliyor seni görmek istiyorum geleyim diye,
E ben evde yokum evin hanımı yokken ne işi var misafirin akşam gelsin dedim, , Yanlış mı düşünüyorum. Bazen gereksiz detaylara takılıyorum gibi geliyor ama mantıklı değil mi kızlar ya ne işi var ki evde ben yokum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?