2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
offf çok kötüyüm öksürmekten apartmanı inletiyorum
ballı ıhlamur yaptım inşallah faydası olur.

Eki Görüntüle 593572 Eki Görüntüle 593573
Kızımın yatağı ve dolabı cumartrsi yatağını aldık ama 25 ocakta teslim edilecek eksikleri azalttık. Darisi almamış arkadaşların başına
hayırlı olsun iyi günlerde kullanın canım.

ohh ne güzel olmuş canım

güle güle kullanın canım.

Sabah şerifleriniz hayrolsun
Dertsiz gelmemişler cok sevindim şükür ins.misafirleri çokça kalır .gelemez epeyce sana.onlarida toplayıp gelmesinde.
çok uzun kalmazlar voltajım çünkü yan binada oturuyorlar

bebeğim ters duruyormuş ağrılarımın sebebi buymuş onun dışında herşey normal çok şükür.. çirkin kızım 1 kilo 25 gram olmuşşşş :)))))))
maşallah cimcimeye mezocum. inşallah doktorundan memnun kalırsın.

dertsiz; gözün aydın canım çok sevindim yeni yılın güzel geçmiş.
sağol canım

bize hiçbişey çıkmadı. istanbulda olsaydım biletimi sana çektirirdim voltajım.

dün öğleden sonra hiç giremedim.
eşim öğlen yemeğine gelince doğuda görev yaptığı personelden biri aradı
bizim burdan geçeceklermiş.
eşim illaki eve gelin diye ısrar etti.
yemeğe geldiler bi de. dışarıdan sipariş verdik ama yine de çok yoruldum.
bizim ev yol geçen hanı gibi dinlenme tesisinde duran arar, yoldan geçen arar
köyden gelen arar, misafirin başımızın üstünde yeri var ama bi de erken haber verseler keşke...

kuzum niye durdurk yere canını sıkıorsun bak annemin safra kesesi taşı kristaldi kaç yıllar bilemedi gittiğiimiz hastane doktor kalmadı annem gözlerimizin önünde eridi güçlü kadın derdinide sölemezdi onu öle gördükçe ve elimizden birşey gelmedikçe kahrolduk ki çok şükür sonunda bi doktor buldu ve aldı belki senin eşinin de böle bi taş olabilir çünkü doktor o zamanlar demişti değişik değişik olurmuş herkesin canın sıkkın olabilir kuzum ama yawruna bağırma sonradan içine dert olur moralin bozuk olduğunda hemen kuran oku manen rahatlarsın

ne güzel ya keşke bizimde öle olsa bizimde canımız sıkılıo milleti arayıp yalvarıoruz bize gelin die

laternem canım benim sıkma canını rabbim şifanızı verecek çok yakında.gönlünü ferah tut

KIZLARRR GÜNAYDINNNNNNNNN

onu gördüm canım da, onlar da ince ya ucunu belli ediyo yaöle ince değil mi?

evet canım o yanı var. ama kış oldugundan, artık öyle çok ince seyler giymediğimden ve kazakta falan sıkıntı olmadığından üstünde durmadım.

canlarimmm
ozledim valla sizi.. annemlerdeyim ooohhh miss misss.. esim bugun dondu.. ocak 25e kadar burdayim. bikac gundur cok yogunduk gelemedim.
herkesler iyi dimi?

ohhh hemşocum yerinde olmayı çok isterdim :) tadını çıkar..
bizim oranın her mevsimi güzel

laternemm kuzumm ya inşallah bir an önce şifasını bulur eşin evde bir kişi hasta olsa tüm aile etkileniyor. tez zamanda iyileşmesi için dua ediyoruz sana canım ya bu halinle üzülmeni istemiyorum

günaydın hayırlı sabahlar güzel anneler ve bebişleri.laterne çok geçmiş olsun Allah tüm hastalara acil şifa versin inşallah

canım Allah hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin inş., kendini sıkma, üzme

geçmiş olsun canım allah şifa versin eşine
sende üzme lütfen kendini dediğin gibi allah dermansız dert vermesin çok şükür bir çaresi var

Haticem amin canım.. Teşekkür ederim..

Gitti az önce;Allah sağ salim yerine ulaşmayı,hayırlısıyla dönmeyi nasip etsin inşallah..
Allah şifasını versin. güzel haberlerle döner inşallah eşin...
offf çok kötüyüm öksürmekten apartmanı inletiyorum
ballı ıhlamur yaptım inşallah faydası olur.
geçmiş olsun... hakikaten yol geçen hanı gibi eviniz bu senin için biraz zor ama hiç kimsenin uğramamasından iyidir.

Günaydııın anneleeer ve bebişleeer hepinize bol gülücüklü günler Allah tüm hasta olanlara şifa versin...

Günaydın güzellrr,

Hofff!, Biraz geçmişi okuyayım dedim ama bh8076 arkadaşımızın yazdıklarını okuyunca daha fazla gerileyemedim. Çok üzüldüm canım içinde olduğun duruma , Hissettiklerini yaşamasamda anlayabiliyorum. Ama eşin destekçin ve şanslısın. ailen arkanda değil diyerek oda zamanla seni kırabilirdi. Hayatımızda ünvanları olsada kendileri olmak zorudna değil ki böyle davranacaklarsa olmasınlarda... Burada çok farklı karekterlerde insanlarız. Herbirimiz heyecanlarımızı üzüntülerimizi paylaşıyoruz. Kendi adıma dikkat etmeye çalışıyorum annem şöyle dedi eşim bunu yaptı meselelerine çok girmek istemiyorum. Çünkü hiçbirimizin içinde ne yaşadığını bilmiyoruz. Senin durumunda ki gibi üzüntüler yaşanabilir insanların canları acıyabilir ... Ama hayatın gerçeği bu malesef senin mutsuzluğun başkasında ki mutluluk olabiliyor ve bunuda Onunla paylaşmayı öğrendiğimiz an işte hayatla oynamaya başlarız. O bizi yönetmez...
Bilet iptalini yapmakla iyi yapmışsın . Gelmesinler ki o güzel anlarınızı bozmasınlar hareketleriyle ve konuşmalarıyla. Sende kafandan sil ve yok gibi düşün. Her nekadar annedir bizim burdaki eleştirilerimizde seni üzebilir savunma içgüdüsü ile zoruna gidebilir. Hani ben derim ama el diyemez meselesi vardır. O yüzden çokta yorum yapmak istemiyorum ama sen çok üzülmüşsün. Artık bebeğin var inşallah sağlıkla kucağına alırsın ve sen bir anne olacaksın. Bunu düşün.

Laternecm, Allah şifasını verir inşallah ve sizi çaresiz bırakmaz.

Güzel bir günümüz olsun ..

Ya şimdi eşim arıyor kayınvalidem bize geldi. Kalıyor, Halası aramış hangi otobüs geliyor seni görmek istiyorum geleyim diye,

E ben evde yokum evin hanımı yokken ne işi var misafirin akşam gelsin dedim, , Yanlış mı düşünüyorum. Bazen gereksiz detaylara takılıyorum gibi geliyor ama mantıklı değil mi kızlar ya ne işi var ki evde ben yokum ...

günaydın kızlar,
laterna Allah eşine tez zaman da şifa versin inşallah.
kızlar ben bu kan ilacından dolayı çok kabızlık çekiyordum. hakiki balı (markette satılanlar değil ) sabah kalkar kalmaz aç karnına ılık suda şerbet yapıp içiyorum. tuvalete çıkar oldum. hem de gün de nerdeyse 2 kez. kabızlık çeken arkadaşlara tavsiye ederim. ben karakovan kestane balı içiyorum. bal aç karnına şerbet olarak içildiğinde temiz kan yaparmış. peygamber efendimizin sünneti imiş

kayınvalideni görmeye geliyor, gelsin boşver. akşam gelse sana yorgunluk... takılma boşver, zaten erkek tarafı genelde gelinin evini kendi evleri gibi görür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…