Moralini bozma canım benim.
Korkulcak bir durumda değil.Ben hem aile hekimliği,hem dahiliye hemde kendi doktorumla konuştum.
Yediklerine dikkat ettiğin sürece sorun yok.Gebelik şekeri bu.Doğumdan sonrada bitiyormuş çoğu bayanın ki.
Bende kontrol altında tutuyorum şimdi.
Sabah açlık:99 çıktı
Sabah tokda 79 çıktı.
Doktorumu aradım yüksek olması kötü düşükden korkma dedi.
Bende rahatladım.Demek ki yemeyle alakalıymış.
ayyy ne tipi benzesin ne huyu :18:
sağlık ocağı yakın değil canım bana hem çalışıncada gitmek zor oluyor eczeneyede sordum yapmıyormuşCanım gecmis olsun.hep aklimdaydin birde hatırlarsan.ben suyunla ilgili birsey çıkacak diye üzülüyordum .birde haber alamayınca dedim serumda galiba
İnşallah düşer canım ki dusuyorda galiba.bununla gecmis olsun.pasamiza maşallah.
Maşallah .kiz bak demedim mı bu kiz uzun olacak:))
Cok şükür ya,cok şükür .
Kimsede bir sorun çıkmaz inşallah...
Hıh
Ben el vermedim daha geri giy
Canım bende tansiyon aletini hediye vermişti esim tekrar aldım ama saglık ocağı veya eczane yakınsa hiç alma derim.hem sana yürüyüş olur.
Allahım çaresi olmayan dert vermesin canım benim.
Hiç sorun değil,listeli beslenmek son 3 ay için belkide daha iyi.
En azından şişlik olmaz,kilo alımı sınırda olmaz.
İnşallah hepimiz sağlıklı doğumlar yaparız.
Kontrol altında tutabileceğimiz bir şey için moral bozmaya hiç gerek yok dimi
Canım benimkilerde hep ters durur oğlum son gün dondüDün bende yaptırdım şeker testimi,ama benimgini 75!lik istemiş dr.um,1 saat arayla 2 kez kan verdim.uzun sürdü tabii..Sonra sordum neden 75'lik istediniz bende mi sorun var diye.Yom yeni uygulama artık böyle dedi,50'lik kalkıyor dedi..
Kızım da güzel gelişmiş,750 gr.32 cm.olmuş ama hala ters duruyor,sanırım da bu şekilde devam edecek artık.. elleri ayakları hele o dudaklarını balık gibi açıp kapatışı yokmuydu..canım yaa..:)) "Bebek gayet iyi gidiyor da sen fazla kilo almışsın"dedi doktorum.4 kilo almışım bir ayda,66 kilo oldum...:)
Yediklerine dikkat et,30 dk.kadar hafif yürüyüş yap hergün dedi..Bebek ters olduğu için kasaıklarım ağrıyor benim,uzun süre ayakta kalamıyorum ki..Evdeki işlerimi zor yapıyorum zaten,yapamam yürüyüş filan..yediklerime de aynen devam valla,aç kalamam ben..:)
geçen gittiğimde 62,5 çıkmıştım tartıda,onu 61 olarak yazmışlardı..Ben 4 kilo almadım yanii,onlar yanlış gördüğü için bu kadar fazla oldu bu ay..:)
bir bayram eşimin anneannesindeyiz. Köyde oturuyorlar teyzesi falanda köyde.
Kayınvalidemin bütün kardeşleri gelmiş. 8 kardeşler. Torunlar falan herkes orda. Sadece bir teyzesinin kızı gelemedi.
O da kayınvalidesindeymiş. Kayınvalideside anneannemizin komşusu oluyor.
Defalarca aradılar hadi gel yemek yiyoruz diye.
Kayınvalidesi göndermemiş gelemedi.
Herkes bişey söylüyor, kızıyor, bağırıyor dayıları falan.
Eşime dedim ki bak nasıl oluyormuş kıyameti kopardılar.
Senin ailende bana aynısını yapıyor. Sürekli bunu söylüyorum.
Empati yap diyorum bak benim ailemde böyle beni bekliyor.
Ben çocuk esirgemeden gelmedim diyorum.
cnm walla merak ettik naptı die şeker olayına üzüldüm ama umarım hayırlı hayırlı atlatırsın hem şeker olan annelerin çacukları tombişcecik olurmuş oğlunu sıkar sıkar seversin allah sağ salim kavuştursun inşselam kızlar ben geldimm...
Pazartesi doktora gittim biliyorsunuz.
Oğluşuml ilgili herhangi bir sıkıntımız yok.
914 gr olmuş maşallahaynı bana benziyor.
çenesi filanda aynı babası.doktorumla karşılıklı oturduk kime benzediği ile ilgili yorum yaptık:)
kötü bir haberimde var tabi şekerim çıktı.
Ama açlık şekeri değil tokluk şekeri.
O yüzden dahiliyeden diyet aldım.
Bugun 3. Günüm bu sabah ölçmeye başladım aleti alıp.
Sabah aç karna 99 çıkmıştı.
Sonra ben diyetime göre kahvaltımı yaptım.
Kahvaltıdan iki saat sonrada ölçtüm 79 çıktı.
Hemen doktorumu aradım.doydun mu dedi doydum dedim.
Tamam o zaman sorun yok ölçmeye devam et yüksek çıkması sorun dedi.
3 ay oğluşum için diyetteyim.o kadar kararlıyım ki kocişim bile şok geçiriyor.
Allahım dermanı olmayan dert vermesin.
Hastanede öyle şeylere şahit oldum ki şükrediyorum.
Işde böyle kızlar,işlerim çok çok yoğun.malum yıl sonu o yüzden gelemedim.
Dün zaten izinliydim oğluşumla ikinci aşımızıda olduk.çok şükür onuda atlattık.
selam kızlar hastaneden geldim kızımı gördüm çok tontisti yüzünü rahatça gördüm çok güzeldi 790 gr olmuş 32 cm boyu herşey iyi dedi doktorumz şeker yüklememizi de yaptılar saat 3 te sonuç çıkacak inşallah şekerde iyi çıkar içim rahat olur geçmişe bakamadim herkes umarim iyidir
Aha.
Dit dara dit diri diri dit.
Dedin dedin istemeyerek dedin gözler aynı kaynana,kulaklar gorumce gorulmeyesice.
Yarenin sucu ne
insan böle aklına gelince nasıl sinir oluyor demi ama hayat okadar uzun ki herkes ettiğini bulacak bi gun
Canım benimkilerde hep ters durur oğlum son gün dondü
Kızım hiç.
Buda dönmez ters benimkiler akılları Eren'e kadar herseyleri ters gidercislerini ilk gece keserler sonra gündüz :))
Maşallah kuzuna
Benimkilerde kafalarına göre yazıyorlar galiba
Ben 56 ile başladım 61 yazmış gerçi 13. Haftamda sanırım tartmaya başladı.
Şekere baktirmadim baktirmayacagimda.kanim az zaten
Birde tatlı yemem çikolata yıl 10 yıl görmesem aklıma gelmez.
Şekerde utanmadan çıkarsa ne deyim .
sedagg sana yadıklarım kaynamış yazımda..belli uyuyorum ben harbi harbi..:))9
Demiştim ki..Madem eşleriniz götürmüyor,siz kendiniz gitseniz olmaz mı?..İlla ki izin mi almanız gerekiyor kayınvalidenlerden,aileni görmek senin en doğal hakkın.Bence çok kaptırma iplerini,nasıl alıştırırsan öyle gider.Bir iki ses ederler baştan sonra onlar da alışır.Hem kendi kararlarını verme ahkkın olduğunu da göstermiş olursun onlara da..
cnm sen yanlış anlamışın benim eşimle çok şükür hiç bi problemim yok eşim gittiğim geldiğim yere hiç karışmaz benim tek sorunum görümceler ve kaynanamın anlayışsızlığı yoksa eşimle çok şükür çok mutluyuz ailemiş benden çok sever
AYYYYYYYYYYY..ben hiç yazmasam bugün daha iyi yav..Dertsizle mi karıştırdım seni..Yorumlarda okudum ama sen diye kalmış aklımda..Çok afedersin cannım yaa..Bne kendimi kapatıyorum..iyice emin olmadıktan sonra yazmıycam gariii..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?