2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

tok derken canım ben şekerli sudan hariç bişey yemedim içmedim hepsi açken oldu... şekerli sudan sonra bişey yemelimiydim???

Dün bende yaptırdım şeker testimi,ama benimgini 75!lik istemiş dr.um,1 saat arayla 2 kez kan verdim.uzun sürdü tabii..Sonra sordum neden 75'lik istediniz bende mi sorun var diye.Yom yeni uygulama artık böyle dedi,50'lik kalkıyor dedi..

Kızım da güzel gelişmiş,750 gr.32 cm.olmuş ama hala ters duruyor,sanırım da bu şekilde devam edecek artık.. elleri ayakları hele o dudaklarını balık gibi açıp kapatışı yokmuydu..canım yaa..:)) "Bebek gayet iyi gidiyor da sen fazla kilo almışsın"dedi doktorum.4 kilo almışım bir ayda,66 kilo oldum...:)

Yediklerine dikkat et,30 dk.kadar hafif yürüyüş yap hergün dedi..Bebek ters olduğu için kasaıklarım ağrıyor benim,uzun süre ayakta kalamıyorum ki..Evdeki işlerimi zor yapıyorum zaten,yapamam yürüyüş filan..yediklerime de aynen devam valla,aç kalamam ben..:)

geçen gittiğimde 62,5 çıkmıştım tartıda,onu 61 olarak yazmışlardı..Ben 4 kilo almadım yanii,onlar yanlış gördüğü için bu kadar fazla oldu bu ay..:)

sağlık ocağı yakın değil canım bana hem çalışıncada gitmek zor oluyor eczeneyede sordum yapmıyormuş
her pazar artık gidip polikinikte baktırıcam:26::26:

ben geçen ay 4 kilo almıştım canım bu ay diyetten dolayı 1-1,5 arası gibi birşey aldım

Canım benimkilerde hep ters durur oğlum son gün dondü
Kızım hiç.
Buda dönmez ters benimkiler akılları Eren'e kadar herseyleri ters gidercislerini ilk gece keserler sonra gündüz :))
Maşallah kuzuna
geçen gittiğimde 62,5 çıkmıştım tartıda,onu 61 olarak yazmışlardı..Ben 4 kilo almadım yanii,onlar yanlış gördüğü için bu kadar fazla oldu bu ay..:)

Benimkilerde kafalarına göre yazıyorlar galiba
Ben 56 ile başladım 61 yazmış gerçi 13. Haftamda sanırım tartmaya başladı.
Şekere baktirmadim baktirmayacagimda.kanim az zaten
Birde tatlı yemem çikolata yıl 10 yıl görmesem aklıma gelmez.
Şekerde utanmadan çıkarsa ne deyim .

insan böle aklına gelince nasıl sinir oluyor demi ama hayat okadar uzun ki herkes ettiğini bulacak bi gun

cnm walla merak ettik naptı die şeker olayına üzüldüm ama umarım hayırlı hayırlı atlatırsın hem şeker olan annelerin çacukları tombişcecik olurmuş oğlunu sıkar sıkar seversin allah sağ salim kavuştursun inş

ama siz böle anlatıonuz kızımı özledim walla göresim geldi

Aha.
Dit dara dit diri diri dit.
Dedin dedin istemeyerek dedin gözler aynı kaynana,kulaklar gorumce gorulmeyesice.
Yarenin sucu ne

kız tiplerinde bir şey yok rabbim özene bezene yaratmış ama görümcemde bir huy var.. Amann ona hiçbirseyi çekmesin.. kaynana neyse de görümceye benzerseeee

insan böle aklına gelince nasıl sinir oluyor demi ama hayat okadar uzun ki herkes ettiğini bulacak bi gun

Valla aklıma gelmedi değil,ters durduğu gibi ddoğduktan sonra da ters olmasın bu kız diye..Annaaammm ben oğlanda yeterince çektim gaz sancısı filan,bir de hareketli ki sorma burnumdan geldi,bu bari sakin olaydı...:) şaka bir yana sağ salim gelsinde her türlü katlanılıyor onlara..

Çiş dedinde benim oğlan çişe pek kolay alışmıştı gündüz bezi attık,gece baladık ilk gün o gece kendi kalkmıştı çişşş diye.Hemen uyum sağlamıştı sonra sonra çiş kaçırmaya başladı,oyun kıymetli gelip de tuvalete gitmeye üşendiği için...) o ters değildi ama,yaptıkları ters..:)

Sorma sorma,benim de 2 damla kanım zor birikiyor,ilaçla bile yükselmiyor.Dün 4 tüp kan aldılar benden acımadan.Akşam saat 7 diydi ben uyukladım resmen,bnugün de hep uykum var.aklıma geliyor kanımı aldılar ya o eksildi de ondan mı bu uykusuzluk acep diye?..:)

sedagg sana yadıklarım kaynamış yazımda..belli uyuyorum ben harbi harbi..:))9

Demiştim ki..Madem eşleriniz götürmüyor,siz kendiniz gitseniz olmaz mı?..İlla ki izin mi almanız gerekiyor kayınvalidenlerden,aileni görmek senin en doğal hakkın.Bence çok kaptırma iplerini,nasıl alıştırırsan öyle gider.Bir iki ses ederler baştan sonra onlar da alışır.Hem kendi kararlarını verme ahkkın olduğunu da göstermiş olursun onlara da..

cnm sen yanlış anlamışın benim eşimle çok şükür hiç bi problemim yok eşim gittiğim geldiğim yere hiç karışmaz benim tek sorunum görümceler ve kaynanamın anlayışsızlığı yoksa eşimle çok şükür çok mutluyuz ailemiş benden çok sever

AYYYYYYYYYYY..ben hiç yazmasam bugün daha iyi yav..Dertsizle mi karıştırdım seni..Yorumlarda okudum ama sen diye kalmış aklımda..Çok afedersin cannım yaa..Bne kendimi kapatıyorum..iyice emin olmadıktan sonra yazmıycam gariii..:)

kızlarrr LÜTFEN cevap verin şimdi yaşadıklarımı yazacağım bunları yaşayanlarınız var mı normal mi yazıyorummm

şimdi benim karnıma bi anda bıçak saplanıyor gibi oluyor bunun normal olduğunu düşündüm hani rahim kendini doğuma hazırlıyor diye sonra benim akıntım çoğaldı bir anda hissediyorum sıcak bir his ve ıslaklık hatta arada bi korkuyorum kanamamı oldu diye ama hafif sarımtırak ve sıvıı bir akıntı bunu da normal karşıladım sürekli ishal oluyorum bu hafta hadi buda normal ama bebeğin tekmelerini karnımdan değil vajinamdan hissediyorum sanki çıkıyormuş gibi oynuyor elimi karnıma koyuyorum hissetmiyorum ama iç tarafta şeyime tekme yiyorum normal mi bu beni en çokta bu korkuttu çok aşağıda değil mi bebek

olsun cnm hiç sorun değil olur böle karışıklıklar

Voltajım,Esram,Dertsizim,Sedam,Vitamin,Mezooom,Ycl,Cherryfe,Ofelyam,Umutegem,Katinam,Ruveyda,Chosy,Hanipeksim ve Tunanecc iyi dilekleriniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…