2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

cnm bence doktorunu ara derim ben en azından kafan rahat eder hem hafta sonu araya girmeden

cnm pijama aldınmı hiç kendine hastanede falan giymek için ben hala içime sinen bişey bulamadım

henüz almadım tatlım;çıkıp dolaşma fırsatım olmuyor henüz zaten zor beğeniyorum bakalım bu defa nasıl bulacağım (
hamamyolu dalyancıda çok model oluyordu ama oraya da gitmedim çok uzun zamandır..

Rahat ol tatlımmm,ishal dışında aynılarını bende yaşıyorum..Dün hepsini sordum dr.a normal dedi..hatta daha da artacak bundan sonra dedi.Ben kilodumda ıslaklık var diye suyum mu eksiliyor diye merkalanmıştım.dün akşam da karmıma öyle bir saplanmalar girdi ki,uyukluyorddum uyandım o derece,geçti sonra..
Benim bebiş de sürekli idrar kesemi temeliyor..ters duruduğu için ayakları ordaymış.Doktor idrarını bile kaçırabilirsin böyle yapınca dedi...Altıma kaçırttırıyor yani bana bizim ufaklık..:))

bebeğin çok aşağıda canım...benimki de öyle...geçen hafta dr erken doğum riskin var bebek çok aşağıda dedi,bu hafta rapor aldım okula gitmedim(dr gitme dedi)...dr erken doğumu önlemek için ilaç verdi...yarın bi profesörden randevum var,bakalım o ne dicek sabırsızlıkla bekliyorum...eğer gidebilirsen doktoruna gidip bi baktır canım...belki sana da istirahat verir dr...belki de önemli bi şey değildir,en azından için rahat eder...

egomego tatlım bebek ters olduğu için tekmeleri;aşağıda hissediyorsun korkma.. ama sancı için emin olamayız hangi sıklıkta olduğu önemli mesela.. 1 saatte 4-5 sancı normal sayılabilir ama çoksa mutlaka ara dr'unu..

canım kasık batması bendede var bebeğide sanki rahmin içinde hissediyorsun demi sanki eli ayağı orda bazen kıpırdadığında bianda fırlıyorum eğer bebeğin aşağıda olabilir benim öyle akıntın eğer çok yoğunsa su gibi dr ara ama sarı akıntı bendede oluyor

senin doktorun normal demiş,benimki yat dedi...bunların bi ortası yok mu yaa...aynı şikayetler bende de vardı...senin serviks boyuna baktı mı doktorun canım?

ya bende bulamıorum bulduklarımda çok pahalı gelio ben birazda normaldede giyeceğim bişey bakıorum bakalım bulursam sana da haber veririm

ayy egomego kendi halim gözümün önüne geldi :) dün gece elimi aşağı götürdüm acaba çıktı mı diye :) o derece vuruyo benımkı de oraya :) ama dün doktora gitmiştim dedi ki ters oldugu için bu kadar çok hissediyorsun canın yanıyo. bebişimin ayakları aşağıda ha bire vuruyo alt tarafa bazen öyle bi vuruyo ki işte dün gibi ayağı falan dışarı çıktı sanıyorum. bende de sarımsı akıntı var. doktor dün suyun azalmış gibi dedi. ha bire içiyom dünden beri durmadan :)

senin doktorun normal demiş,benimki yat dedi...bunların bi ortası yok mu yaa...aynı şikayetler bende de vardı...senin serviks boyuna baktı mı doktorun canım?
Benim herşeyim normal görünüyor..her randeumda inceliyor herşeyi,surum ve rahim ağzı duvarımın da iyi olduğunu söylüyor,bende bir tek bebek makat pozisyonunda(ters).Belki de ondan bana normal diyor..Sende nasıl durum??

Mezopotamya seninle benim durum aynı canım...aynı şikayetler...:) idrar torbamın işlevi kalmayacak bebiş doğana kadar,o derece uğraşıyor onunla..:)

Ya bir insan akşamları 5 dk. da bir tuvalete gider mi yahuuu..??..

cmt günki randevuya kadar bende de her şey normaldi canım...ama bu kez korktum biraz...bebek ters mi düz mü söylemedi bana...ama rahim ağzım olması gerekenden kısaymış,bebeğin tekmesiyle falan daha da kısalabilir hatta açılabilirmiş öyle dedi...buna göre benim bebeğim de ters olabilir...zaten tekmeleri de hep aşağıda hissediyorum...yarınki doktor ne dicek bakalım :18: ama senin yazdıklarını falan okuyunca korkum geçti biraz,bebeğin aşağıda ya da ters olması çok büyük bi sorun değil galiba :26:

ivettt ivettt :))) aynı soruyu bende soruyorum :)) hatta bazen sende de oluyordur, altıma yapacakmışım gibi hissediyorum bi baskı bi baskı gidiyorum wc ye iki damla birsey geliyo.. deli oluyorum. bi de okulda üst katta wc in çık bittim ( gece de defalarca uykumu bölüyo..

aynen...bi kez üst kata çıkana kadar epey gitti allahtan yanımda yedek iç çamaşırı vardı da değiştirdim...iyice sidikli yaptı bizi bu minikler bu gidişle kızımdan önce ben bezlenicem

kızlar merhaba

sizin de göğüs uçlarınızda pullanma oluyor mu? benim sanki dökülüyor gibi, sütyenimde hep sarımtrak lekeler var.
bir yerde okumuştum, doğumdan 3 ay önce haftada bir gögüsucu kremi kullanmak gerekiyor diye, acaba başlamak lazım mı gerçekten?

aynen...bi kez üst kata çıkana kadar epey gitti allahtan yanımda yedek iç çamaşırı vardı da değiştirdim...iyice sidikli yaptı bizi bu minikler bu gidişle kızımdan önce ben bezlenicem

sorma bu tarafı ayrı dert.. eşimle aramızda yeniden romantizm olur mu çok merak ediyorum.. adamın beni görmediği hal kalmadı. hamilelik başından beri yanında kusmak mı dersin, kaçırmak mı dersin , tuvalet sıkıntısı, bi de bende son günlerde burun tıkanıklığı baş gösterdi.. ayyyyy çok pis oldum ben ya horladığıma bile eminim. o yok mok diyo ama kesin sırt üstüne denk geldiğimde horluyorumdur. çok zorlanıyorum çünkü nefes almakta sırt üstü ..

diyorum bebek doğunca ne yapacaksa hamileyken Allah bana aynılarını yaşattı onu anlayayım diye galiba.. normalde kusma lafı bile beni iğrendirirdi şimdi normal aktiviteye döndü

canım benim bebeğimde ters duruyodu bişey yok dedi drum.ama günde en az 2 lt suyu her gittiğimde soruyor çünkü bebeğin içinde yüzdüğü sıvınında devir daim yapması temizlenmesi gerekiyor. nette dün okuduğum bişeyi paylaşayım panikletmek istemem ama farklı kıvamda akıntısı olan arkadaşlar bir ped kullanıp bunu hast. götürmeleri gerekirmiş. ordan bakıp o sıvının amniyoz sıvısımı olduğuna bakılyomuş yani dra mutlaka gidin belki rapor verir çalışan arkadaşlar evde dinlenir.

romantizme hiçbi şey engel olamaz bence doktorlar dışında tabi
aynı şikayetler bende de var...artık utanma falan kalmadı zaten :26: ama en kötüsü kusmalardı çok şükür ondan bari kurtuldukderken benim 1 haftadır ara ara bulanmaya başladı,allahtan hafif bulanıyo,yoksa horlayıp horlamadığımı bilmiyorum ama horlasam bile eşim kendi horultusunun sesinden hayatta benimkini duymaz
çektiğimiz bunca rezilliğin karşılığında miniklerimizi sağ sağlim kucağımıza alalım da gerisi hiç önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…