kızlarrr LÜTFEN cevap verin şimdi yaşadıklarımı yazacağım bunları yaşayanlarınız var mı normal mi yazıyorummm
şimdi benim karnıma bi anda bıçak saplanıyor gibi oluyor bunun normal olduğunu düşündüm hani rahim kendini doğuma hazırlıyor diye sonra benim akıntım çoğaldı bir anda hissediyorum sıcak bir his ve ıslaklık hatta arada bi korkuyorum kanamamı oldu diye ama hafif sarımtırak ve sıvıı bir akıntı bunu da normal karşıladım sürekli ishal oluyorum bu hafta hadi buda normal ama bebeğin tekmelerini karnımdan değil vajinamdan hissediyorum sanki çıkıyormuş gibi oynuyor elimi karnıma koyuyorum hissetmiyorum ama iç tarafta şeyime tekme yiyorum normal mi bu beni en çokta bu korkuttu çok aşağıda değil mi bebek
cnm pijama aldınmı hiç kendine hastanede falan giymek için ben hala içime sinen bişey bulamadım
kızlarrr LÜTFEN cevap verin şimdi yaşadıklarımı yazacağım bunları yaşayanlarınız var mı normal mi yazıyorummm
şimdi benim karnıma bi anda bıçak saplanıyor gibi oluyor bunun normal olduğunu düşündüm hani rahim kendini doğuma hazırlıyor diye sonra benim akıntım çoğaldı bir anda hissediyorum sıcak bir his ve ıslaklık hatta arada bi korkuyorum kanamamı oldu diye ama hafif sarımtırak ve sıvıı bir akıntı bunu da normal karşıladım sürekli ishal oluyorum bu hafta hadi buda normal ama bebeğin tekmelerini karnımdan değil vajinamdan hissediyorum sanki çıkıyormuş gibi oynuyor elimi karnıma koyuyorum hissetmiyorum ama iç tarafta şeyime tekme yiyorum normal mi bu beni en çokta bu korkuttu çok aşağıda değil mi bebek
canım kasık batması bendede var bebeğide sanki rahmin içinde hissediyorsun demi sanki eli ayağı orda bazen kıpırdadığında bianda fırlıyorum eğer bebeğin aşağıda olabilir benim öyle akıntın eğer çok yoğunsa su gibi dr ara ama sarı akıntı bendede oluyorkızlarrr LÜTFEN cevap verin şimdi yaşadıklarımı yazacağım bunları yaşayanlarınız var mı normal mi yazıyorummm
Rahat ol tatlımmm,ishal dışında aynılarını bende yaşıyorum..Dün hepsini sordum dr.a normal dedi..hatta daha da artacak bundan sonra dedi.Ben kilodumda ıslaklık var diye suyum mu eksiliyor diye merkalanmıştım.dün akşam da karmıma öyle bir saplanmalar girdi ki,uyukluyorddum uyandım o derece,geçti sonra..
Benim bebiş de sürekli idrar kesemi temeliyor..ters duruduğu için ayakları ordaymış.Doktor idrarını bile kaçırabilirsin böyle yapınca dedi...Altıma kaçırttırıyor yani bana bizim ufaklık..:))
henüz almadım tatlım;çıkıp dolaşma fırsatım olmuyor henüzzaten zor beğeniyorum bakalım bu defa nasıl bulacağım (
hamamyolu dalyancıda çok model oluyordu ama oraya da gitmedim çok uzun zamandır..
Benim herşeyim normal görünüyor..her randeumda inceliyor herşeyi,surum ve rahim ağzı duvarımın da iyi olduğunu söylüyor,bende bir tek bebek makat pozisyonunda(ters).Belki de ondan bana normal diyor..Sende nasıl durum??senin doktorun normal demiş,benimki yat dedi...bunların bi ortası yok mu yaa...aynı şikayetler bende de vardı...senin serviks boyuna baktı mı doktorun canım?
ya bende bulamıorum bulduklarımda çok pahalı gelio ben birazda normaldede giyeceğim bişey bakıorum bakalım bulursam sana da haber veririm
ayy egomego kendi halim gözümün önüne geldi :) dün gece elimi aşağı götürdüm acaba çıktı mı diye :) o derece vuruyo benımkı de oraya :) ama dün doktora gitmiştim dedi ki ters oldugu için bu kadar çok hissediyorsun canın yanıyo. bebişimin ayakları aşağıda ha bire vuruyo alt tarafa bazen öyle bi vuruyo ki işte dün gibi ayağı falan dışarı çıktı sanıyorum. bende de sarımsı akıntı var. doktor dün suyun azalmış gibi dedi. ha bire içiyom dünden beri durmadan :)
Benim herşeyim normal görünüyor..her randeumda inceliyor herşeyi,surum ve rahim ağzı duvarımın da iyi olduğunu söylüyor,bende bir tek bebek makat pozisyonunda(ters).Belki de ondan bana normal diyor..Sende nasıl durum??
Mezopotamya seninle benim durum aynı canım...aynı şikayetler...:) idrar torbamın işlevi kalmayacak bebiş doğana kadar,o derece uğraşıyor onunla..:)
Ya bir insan akşamları 5 dk. da bir tuvalete gider mi yahuuu..??..
ivettt ivettt :))) aynı soruyu bende soruyorum :)) hatta bazen sende de oluyordur, altıma yapacakmışım gibi hissediyorum bi baskı bi baskı gidiyorum wc ye iki damla birsey geliyo.. deli oluyorum. bi de okulda üst katta wc in çık bittim( gece de defalarca uykumu bölüyo..
aynen...bi kez üst kata çıkana kadar epey gittiallahtan yanımda yedek iç çamaşırı vardı da değiştirdim...iyice sidikli yaptı bizi bu minikler bu gidişle kızımdan önce ben bezlenicem
cmt günki randevuya kadar bende de her şey normaldi canım...ama bu kez korktum biraz...bebek ters mi düz mü söylemedi bana...ama rahim ağzım olması gerekenden kısaymış,bebeğin tekmesiyle falan daha da kısalabilir hatta açılabilirmiş öyle dedi...buna göre benim bebeğim de ters olabilir...zaten tekmeleri de hep aşağıda hissediyorum...yarınki doktor ne dicek bakalım :18: ama senin yazdıklarını falan okuyunca korkum geçti biraz,bebeğin aşağıda ya da ters olması çok büyük bi sorun değil galiba :26:
bak ben burdan aldım aynı gün kargoya veriyorlar. çok hoş şeyler var..
Mark-ha.com. hamile lohusa pijama
sorma bu tarafı ayrı dert.. eşimle aramızda yeniden romantizm olur mu çok merak ediyorum.. adamın beni görmediği hal kalmadı. hamilelik başından beri yanında kusmak mı dersin, kaçırmak mı dersin , tuvalet sıkıntısı, bi de bende son günlerde burun tıkanıklığı baş gösterdi.. ayyyyy çok pis oldum ben yahorladığıma bile eminim. o yok mok diyo ama kesin sırt üstüne denk geldiğimde horluyorumdur. çok zorlanıyorum çünkü nefes almakta sırt üstü ..
diyorum bebek doğunca ne yapacaksa hamileyken Allah bana aynılarını yaşattı onu anlayayım diye galiba.. normalde kusma lafı bile beni iğrendirirdi şimdi normal aktiviteye döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?