cmt günki randevuya kadar bende de her şey normaldi canım...ama bu kez korktum biraz...bebek ters mi düz mü söylemedi bana...ama rahim ağzım olması gerekenden kısaymış,bebeğin tekmesiyle falan daha da kısalabilir hatta açılabilirmiş öyle dedi...buna göre benim bebeğim de ters olabilir...zaten tekmeleri de hep aşağıda hissediyorum...yarınki doktor ne dicek bakalım :18: ama senin yazdıklarını falan okuyunca korkum geçti biraz,bebeğin aşağıda ya da ters olması çok büyük bi sorun değil galiba :26:
aynen...bi kez üst kata çıkana kadar epey gittiallahtan yanımda yedek iç çamaşırı vardı da değiştirdim...iyice sidikli yaptı bizi bu minikler bu gidişle kızımdan önce ben bezlenicem
ivettt ivettt :))) aynı soruyu bende soruyorum :)) hatta bazen sende de oluyordur, altıma yapacakmışım gibi hissediyorum bi baskı bi baskı gidiyorum wc ye iki damla birsey geliyo.. deli oluyorum. bi de okulda üst katta wc in çık bittim( gece de defalarca uykumu bölüyo..
sorma bu tarafı ayrı dert.. eşimle aramızda yeniden romantizm olur mu çok merak ediyorum.. adamın beni görmediği hal kalmadı. hamilelik başından beri yanında kusmak mı dersin, kaçırmak mı dersin , tuvalet sıkıntısı, bi de bende son günlerde burun tıkanıklığı baş gösterdi.. ayyyyy çok pis oldum ben yahorladığıma bile eminim. o yok mok diyo ama kesin sırt üstüne denk geldiğimde horluyorumdur. çok zorlanıyorum çünkü nefes almakta sırt üstü ..
diyorum bebek doğunca ne yapacaksa hamileyken Allah bana aynılarını yaşattı onu anlayayım diye galiba.. normalde kusma lafı bile beni iğrendirirdi şimdi normal aktiviteye döndü
sorma bu tarafı ayrı dert.. eşimle aramızda yeniden romantizm olur mu çok merak ediyorum.. adamın beni görmediği hal kalmadı. hamilelik başından beri yanında kusmak mı dersin, kaçırmak mı dersin , tuvalet sıkıntısı, bi de bende son günlerde burun tıkanıklığı baş gösterdi.. ayyyyy çok pis oldum ben yahorladığıma bile eminim. o yok mok diyo ama kesin sırt üstüne denk geldiğimde horluyorumdur. çok zorlanıyorum çünkü nefes almakta sırt üstü ..
diyorum bebek doğunca ne yapacaksa hamileyken Allah bana aynılarını yaşattı onu anlayayım diye galiba.. normalde kusma lafı bile beni iğrendirirdi şimdi normal aktiviteye döndü
romantizme hiçbi şey engel olamaz bencedoktorlar dışında tabi
aynı şikayetler bende de var...artık utanma falan kalmadı zaten :26: ama en kötüsü kusmalardıçok şükür ondan bari kurtuldukderken benim 1 haftadır ara ara bulanmaya başladı,allahtan hafif bulanıyo,yoksa horlayıp horlamadığımı bilmiyorum ama horlasam bile eşim kendi horultusunun sesinden hayatta benimkini duymaz
çektiğimiz bunca rezilliğin karşılığında miniklerimizi sağ sağlim kucağımıza alalım da gerisi hiç önemli değil
Valla kusmak,altına kaçırmak, hatta gaz kaçağı..:))) kocalar unutuyor bunları sonra merak etme,ama şimdilerde bana bakışı bile başka o ayrı öyle anlarda..
ay kız valla aynı şeyi düşünüyorum ben de, aynen kusmak , kaçırmak , öğürmek , böğürmek, sümkürmek, çatlamak , kilo almak, yağlanmak, hele bi kere Alllah'ım yediğim bişe dokundu herhalde, bi de gribim kusiyim derken öksürme geldi, ardından bir kaçırdım öle böle diil, o olaydan sonra benden iğrenmediyse tamamdır dedim:)
klasik müzik dinletmek bebeklere iyi geliyor sakinleşiyorlar die her yerde okuyorum bende kızıma Mozart dinletiyorum fırsat buldukça normalde de kıpır kıpır olan kızım mozart dinledikçe dahada haretleniyor içimde kayıyor gibi sizde de öyle oluyormu ? kızımı sakinleştirmek için başka neler yapmalıyım :) kitap okumanında iyi geleceğini duymuştum ama hangi tür kitaplar okumalıyım bilmiyorum?
birde ben bugün internet sitesinin birinde bir defter gördüm bebeğinizi ilk öğrendiğiniz günden itibaren yazmaya başlıyorsunuz htta resimlerini bile yapıştırabiliyorsunuz anket gibi bir şey sizde aldınız mı ?
http://vcdn.vipdukkan.com/img/product-images/600/efb57c54-f3c1-4304-9c1a-bb56cde28b64.jpg
kız onu kastetmedim :)) doktor bizde hiç yasak getirmedi biz de hiç hız kesmedik ...ama ne bileyim eskiden yanında yemek yerken bile dikkat ederdim :) şimdi ohoooo koğuş arkadaşı gibiyiz. yemek yerken kokudan falan öğürüp kaç kez kalktım sofradan :) gece korktuğumda wc ye bile çağırıyorum :))) bi kalk tuvalete gidelim diye :))
doğru diyosun sağ salim gelsinler gerisi boş
ya kızlar sizin doktorlarınız ne güzel öle, benim doktorum daha hiç bişe sölemedi, yok rahim boyu yok doğum şekli falan, fazla mı rahat acaba?bu c.tesi kontrol var bakiyim bişe diycek mi, en son nerdeyse 1 ay oluyo kontrole gideli o zmn tersti bizimki de , bişe olmaz olur öle şimdi dedi:)bi de notch vardı bi damarda o da geçer dedi, hepsi olur normal ona göre:)
bu rahim boyu genişliği falan nası ölçülüyo, ne zmn ölçülüyo, bana hiç öle bişe yapmadı?
o daha bişey mi ben de hemoroid çıktı ya, tuvalette ağlıyorum bazen acıdan geliyo bekliyo başımda elimi tutuyo falan:)yazık ya , Allah'ım iğrençliğim son noktası:)
cnm bende mozart dinlioeum kitap okuyorum dünya klasikleri ama ben anlamıorum ki çocuk anlasım ama yinede okuyorum
anladım canım ne demek istediğinikız onu kastetmedim :)) doktor bizde hiç yasak getirmedi biz de hiç hız kesmedik ...ama ne bileyim eskiden yanında yemek yerken bile dikkat ederdim :) şimdi ohoooo koğuş arkadaşı gibiyiz. yemek yerken kokudan falan öğürüp kaç kez kalktım sofradan :) gece korktuğumda wc ye bile çağırıyorum :))) bi kalk tuvalete gidelim diye :))
doğru diyosun sağ salim gelsinler gerisi boş
ya kızlar sizin doktorlarınız ne güzel öle, benim doktorum daha hiç bişe sölemedi, yok rahim boyu yok doğum şekli falan, fazla mı rahat acaba?bu c.tesi kontrol var bakiyim bişe diycek mi, en son nerdeyse 1 ay oluyo kontrole gideli o zmn tersti bizimki de , bişe olmaz olur öle şimdi dedi:)bi de notch vardı bi damarda o da geçer dedi, hepsi olur normal ona göre:)
bu rahim boyu genişliği falan nası ölçülüyo, ne zmn ölçülüyo, bana hiç öle bişe yapmadı?
sağol voltajım atlattık çok şükür, ama ilk kez kendimi düğün sahibi gibi hissettim, erkek tarafı olmak böyle bişi demekkiGulimier,hayırlı olsun canım benim.
İyisindir inşallah .yoktun,benim haberim yoktu,dertsizim söyledi sagolsun.
Ablamda kiz kardesimin Nisan'ında doğurdu cok kotu oluyor ya
Şikir şikir halimle lohusa yatağı ser,yemek yap,cocuklar
Sagolsun bir Allah kulu eğlencesinden feragat edemedi.
Kiz kardesim arıyor kaynanası nerde sen gel diye
Bizde en son ablamı goturemeyince kardesimi getirdik:)
Aradan çıktı
sağol canım, artık hareketler daha kuvvetli yaa alışamadım galiba ondan baya sarstı beni, herkes otur diyo ama ben dayanamıyorum, alışmamışım yani napayım , bi de erkek kardeşimi çok seviyorum ondan, herşeyiyle ilgilenmek istedim,canım benim geçmiş olsun(
günlerdir uğraşıyorsun kolay değil;çok şükür atlatmışsın artık
amin canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin
acını paylaşmaya gelmesi de romantik ofelyam :))
yapıyorum zaten canım. sevaplarımı kaptırmam kimseye
Canım benim sen de zorla ağızlarına tıkıştırıver
canım maşallah oğluna. şeker diyetle düzene girer tatlım. sen kafana koymuşsun zaten üstesindenSelam kızlar ben geldimm...
Pazartesi doktora gittim biliyorsunuz.
Oğluşuml ilgili herhangi bir sıkıntımız yok.
914 gr olmuş maşallahAynı bana benziyor.
Çenesi filanda aynı babası.Doktorumla karşılıklı oturduk kime benzediği ile ilgili yorum yaptık:)
Kötü bir haberimde var tabi şekerim çıktı.
Ama açlık şekeri değil tokluk şekeri.
O yüzden dahiliyeden diyet aldım.
Bugun 3. günüm bu sabah ölçmeye başladım aleti alıp.
Sabah aç karna 99 çıkmıştı.
Sonra ben diyetime göre kahvaltımı yaptım.
Kahvaltıdan iki saat sonrada ölçtüm 79 çıktı.
Hemen doktorumu aradım.Doydun mu dedi doydum dedim.
Tamam o zaman sorun yok ölçmeye devam et yüksek çıkması sorun dedi.
3 ay oğluşum için diyetteyim.O kadar kararlıyım ki kocişim bile şok geçiriyor.
Allahım dermanı olmayan dert vermesin.
Hastanede öyle şeylere şahit oldum ki şükrediyorum.
İşde böyle kızlar,işlerim çok çok yoğun.Malum yıl sonu o yüzden gelemedim.
Dün zaten izinliydim oğluşumla ikinci aşımızıda olduk.Çok şükür onuda atlattık.
maşallah canım.Selam kızlar hastaneden geldim kızımı gördüm çok tontisti yüzünü rahatça gördüm çok güzeldi 790 gr olmuş 32 cm boyu herşey iyi dedi doktorumz şeker yüklememizi de yaptılar saat 3 te sonuç çıkacak inşallah şekerde iyi çıkar içim rahat olur geçmişe bakamadim herkes umarim iyidir
ne bileyim voltajım. kızı olsaydı der dururum hep. ama anlamayan yine anlamıyor demekki.Merhabalar kızlar. Bugun o kadar dağınık haldeyim ki anlatamam.sabaha kadar bir dünya ruya gördüm dün cok derinlere inmisim.
Bizede öyle gelirler hemde yatılı .benim ev sanki otel bende bas aşçı tetikte bekliyorum.hele birde karısı olmadan gelenler varya tam falakalik.
Anlamazdi.anlayis olsa zaten yapmaz.benim kaynana Bayram alışverişine söylenir dururdu kızı benle ayni nisanlandi onun kaynanaya"hamama giren terler"dedi.
Empati kavramları olmaz ki.
kesinlikle canım. rabbimin adaleti büyük.insan böle aklına gelince nasıl sinir oluyor demi ama hayat okadar uzun ki herkes ettiğini bulacak bi gun
canım bana yazdığını anladım ben. ben kendim arada gidiyorum zaten. ama eşimle gitmek ayrı tabi izine gidiyorsunuz ve kendi anneni babanı görmeden eve geri geliyorsun. bir keresinde eşim foçaya kursa gidecekti ben de bursaya gidecektim. eşimin memleketindeydik. eşim otobüs biletimi almış geldi. kayınvalidem kıyameti kopardı kimden izin almışım diye. kocam bana git dedikten sonra kimseye laf düşmez. bende hiç aldırış etmeden valizimi aldım ve ailemin yanına gittim. ben gittikten sonra eşim orda kaldı. 2 saat sonra otobüse binecekti.o arada eşimi doldurmuşlar. ben daha yoldayken eşim bana msj yazıyor kimse seni istemiyor gelme artık diye. ailemin yanına gittim ve kimseye bişey söylemedim. 10 gün kaldım. eşimde aynı gün kurstan dönücekti.eşimle 10 gün hiç konuşmadık zaten telefon da yasaktı. ankesörlü telden bile aramadı hiç.kayınbabamı aradım ben otobüse bindim beni alın diye. eşim gelme diye msj atıyor. ben gelme demelerine rağmen gittim. madem beni istemiyorsunuz aldığınız gibi geri götüreceksiniz dedim. kayınvalidem yüzüme bağırıyor ben seni istemiyorum defol git diye. eşim susuyor bişey demiyor. kalkın beni götürün bende sizi istemiyorum dedim. etraftanda utanıyorlar bi de. yapma etme kayınvalidem sarılıyor ben sinirle söyledim falan diye. ahh canım ahh eşim o zamanlar çok sessizdi. çok ezildim. ama inceldiği yerden kopsun dediğim, valizlerimi toplayıp gidiyorum dediğim çok oldu. haaa bunlara tek sebepte ne biliyor musunuz? BENİM ÇALIŞMIYOR OLMAM.EVE PARA GETİRMİYOR OLMAM.sedagg sana yadıklarım kaynamış yazımda..belli uyuyorum ben harbi harbi..:))9
Demiştim ki..Madem eşleriniz götürmüyor,siz kendiniz gitseniz olmaz mı?..İlla ki izin mi almanız gerekiyor kayınvalidenlerden,aileni görmek senin en doğal hakkın.Bence çok kaptırma iplerini,nasıl alıştırırsan öyle gider.Bir iki ses ederler baştan sonra onlar da alışır.Hem kendi kararlarını verme ahkkın olduğunu da göstermiş olursun onlara da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?