2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

aynen bana da zor gelmeye başladı okul, ne yazık ki benim daha 5hafta daha gitmem gerekiyor...

aynen bana da zor gelmeye başladı okul, ne yazık ki benim daha 5hafta daha gitmem gerekiyor...

Cnm aslında benmde 2.dönem 1 hafta gitmem daha iyi olacak rapor almak açısından ama ne yapıp edip raporu doğum sonrası almayı düşünüyorum artık dayanamıyorum çok sıkıldm zaten.

nasılsınız canlarım

anca girebildim daha doğrusu yazamadım ya

yeni yıl sağlık mutluluk bol şans getirsin inşallah tabiiiiiiii en önemlisi bebişlerimizle sıcacık yuwamızda mutlu mesut güzel günlere inşallah

ooh maşallah maşallah hepsi çok güzel, güle güle kullanın canım:)

ben varım canım samsundan

kızlar benim doğum yapmak istediğim hastanede, yani doktorumun da olduğu yerde kuaför, doğumdan sonra anneye psikolojik destek, lohusa şerbeti bi de bişeler daha dahil doğum fiyatına:)

kızlar benim doğum yapmak istediğim hastanede, yani doktorumun da olduğu yerde kuaför, doğumdan sonra anneye psikolojik destek, lohusa şerbeti bi de bişeler daha dahil doğum fiyatına:)

ooh ne güzel canım herşey düşünülmüş çok sewindim adına

hangi hastanede doğum yapacaktın tatlım sen

ooh ne güzel canım herşey düşünülmüş çok sewindim adına

hangi hastanede doğum yapacaktın tatlım sen

evet ya hakkaten güzel düşünmüşler ben de takdir ve tebrik ettim kendilerini:)memorial hizmet hastanesi canım incirli'de

evet ya hakkaten güzel düşünmüşler ben de takdir ve tebrik ettim kendilerini:)memorial hizmet hastanesi canım incirli'de

Allah kolaylıklar wersin canm herbirimize doğumda ve sonrasında inşallah :)

bnde gurbetteym annemle konuştum da şimdi anne dedim,bak 2 ay kaldı ben alacaklarımı alayım diyorum daha 3 ay war diyoo martın 15ine kadar herşeyi bitirmeyi planlıyorum da ben

e dedim 9 aylık geleceği ne bellli diyorum haklısın diyo çantan bi kenarda hazır olsun bari diyo .. e bi de karnım burnumda nası çarşı pazar gezeyim diorum iyi al ozaman diyooo

biz , kardeşimle ben yani , 9 ay 20 günlüğüzde annem buna güweniyo erken gelmez fazla bile durabilir bana çektiysen diyo

ne alacağımı da bilmiyorum ztn liste fln yapmadım

anaklinikte drumuz nur hanıma gidiyorum memnunum sen nereye kime gidiyorsun?

onun adını çok duydum canım...sanırım yarınki kontrolden sonra ben de ona gidicem...ben medikal parkta naziye hanıma gidiyodum ama cmt günkü davranışından sonra artık gitmem...pek ilgilenmiyo...erken doğum riskin var çalışma dedi ama yine de bi ay sonra kontrole çağırdı...çok umursamaz bi kadın...yarın medivada şükrü beye gidicem,o profesörmüşş,yolumu ona göre çizicem artık...zaten bi arkadaşım da nur hanımda doğum yapmıştı,memnun kalmıştı,sen de memnun olduğuna göre artık diğer kontrollerde ona giderim ben de...çok sağ ol canım...

nur hanıma randevu almak için erkenden alman gerekiyor yogun biraz haberin olsun canım.istersen özel mesaj atabilirim randevu numarasını

nur hanıma randevu almak için erkenden alman gerekiyor yogun biraz haberin olsun canım.istersen özel mesaj atabilirim randevu numarasını

olur canım çok sevinirim...cmt günleri de muayenesi var mı?
içime sinen bi dr bulamadım yaa...inşallah bu kez nur hanımda kalırım
ilki boş gebelik nedeniyle kürtaj,ikincisi erken doğum riskli,hayırlısıyla kucağıma alsaydım kızımı

amin cnm inş. hepimiz bi avazda kurtulalım inş.,

ay benim annem de öle cnm dur daha dio, ama durdukça da bişe alınmıyo yani,ben de liste yapmadım cnm, ilk bir ay için çok fazla bişe almıycam aama herkes çok çabuk büyüyo dio, yazık o kadar paraya, bikaç tulum, body , battaniye falan alıcam işte

cumartesi günleride muayenesi var ben genelde cumrtesileri randevu alıyorum.inşallah aradığını bulursun canım.rabbim cümlemizin bebeğini korusun hayırlısıyla sağlıkla doğum nasip etsin inş

cumartesi günleride muayenesi var ben genelde cumrtesileri randevu alıyorum.inşallah aradığını bulursun canım.rabbim cümlemizin bebeğini korusun hayırlısıyla sağlıkla doğum nasip etsin inş

amin canım cümlemize inşallah...
gidersem ben de cmt gününe alırım randevuyu zaten canım...eğer yarın gideceğim dr izin verirse çalışmaya hafta içi çalışıyor olucam çünkü...bi de ilçede oturuyoruz biz,haftasonları gelmek daha kolay oluyo bizim için...
bebeğinin adını nazlı mı koyucaksın?bi ara eşim çok söylemişti o ismi,sonra zeynep koymaya karar verdik biz

inşallah bi değişiklik olmazsa nazlı olacak eşim çok istiyor o koydu :) zeynep ismini çok beğenirim bende adıyla yaşasın bebişlerimiz

oğluma bebek şekeri ve anı defteri araştırdım bu akşam, çok değişik modeller var karar vermek zor olacak. siz ne yaptınız kızlar?

arkadaşlar benim şeker yüklemem vardı bugün
sonuçları beklemedik dr yarın bakıcak
ama gelince netten baktım ben yüksek çıkmış
sınır 140 benim 170
biliyodum zaten de çok moralim bozuldu
50lik yapıldı, tok gitmiştim

bide idrarda lökosit çıkmış referans 0-0 yazıyo, benim 4-5 çıkmış

bide böbrek kanalı tam sınırda çıktı, bi daha gelişine hatırlat bakalım dedi
onun dışında suyu, rahim ağzı, kilosu filan iyiymiş (862 gr)

voltajım ne bilem ben ayfonun varmış, yetenekleri nelermiş
ben eskiden beri derdim, oğlum olsun adını Eren koyucam diye, eşimde memnun ama ben emin olamıyom
acaba dedim hatunun içinemi doğdu
ya da
ayfonunun mu içine doğdu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…