Mrb arkadaşlar şafak sayıyorum ben resmen. Ama bebeğimin gelişine değil okulun hemen bitmesine. Çalışma hayatımdaki son 3 haftam.. Ama geçmek bilmiyor ve soğuklarda geldi.Ağrılarımda var zaten kaburgamda. Bi an önce bitse o gün kutlama yapacam. Hem çalışma isteksizliği hem ağrılarım hemde soğuk zor geçiyor. Ben artık evimin kadını olmak istiyorum. Doğuma hazırlanmam için tAatil şart
aynen bana da zor gelmeye başladı okul, ne yazık ki benim daha 5hafta daha gitmem gerekiyor...
Kızlar oğluşumun fotoğraflarını çektiğim diğer eşyaları, bakım ürünlerini ve ateşölçeri haftasonu aldık.
Eki Görüntüle 594403 Eki Görüntüle 594414 Eki Görüntüle 594415 Eki Görüntüle 594416 Eki Görüntüle 594417 Eki Görüntüle 594418 Eki Görüntüle 594419 Eki Görüntüle 594420 Eki Görüntüle 594421 Eki Görüntüle 594413 Eki Görüntüle 594412 Eki Görüntüle 594404 Eki Görüntüle 594405 Eki Görüntüle 594406 Eki Görüntüle 594407 Eki Görüntüle 594408 Eki Görüntüle 594409 Eki Görüntüle 594410 Eki Görüntüle 594411 Eki Görüntüle 594422
Bazı kıyafetleri kayınvalidem aldı, çınarın ilk kıyafetleri, bazı parçaları da müdür yardımcım aldı beraber alışverişe çıkmıştık. Terliğim de yeni yıl hediyem, kocişim almış hastanede giyerim diye.
oooo siz aşmışsınız artık
ama eşin seni ne kadar çok seviyo ki o andan bile iğrenmiyo,gözü görmüyo,çok şanslısın
valla ben de burdan duyduklarımı yarın sorucam...tabi ben sormadan kendi söylemezse...adamların ağzından kerpetenle laf alıyoruz yaa...
samsunda yaşayan var mı kızlar?
kızlar benim doğum yapmak istediğim hastanede, yani doktorumun da olduğu yerde kuaför, doğumdan sonra anneye psikolojik destek, lohusa şerbeti bi de bişeler daha dahil doğum fiyatına:)
ben varım canım samsundan
ooh ne güzel canım herşey düşünülmüş çok sewindim adına
hangi hastanede doğum yapacaktın tatlım sen
evet ya hakkaten güzel düşünmüşler ben de takdir ve tebrik ettim kendilerini:)memorial hizmet hastanesi canım incirli'de
merhaba canım...ben de samsundayım...hangi hastaneye ve doktora gidiyosun canım? bi de memnun musun diye sorucaktım?
anaklinikte drumuz nur hanıma gidiyorum memnunum sen nereye kime gidiyorsun?
onun adını çok duydum canım...sanırım yarınki kontrolden sonra ben de ona gidicem...ben medikal parkta naziye hanıma gidiyodum ama cmt günkü davranışından sonra artık gitmem...pek ilgilenmiyo...erken doğum riskin var çalışma dedi ama yine de bi ay sonra kontrole çağırdı...çok umursamaz bi kadın...yarın medivada şükrü beye gidicem,o profesörmüşş,yolumu ona göre çizicem artık...zaten bi arkadaşım da nur hanımda doğum yapmıştı,memnun kalmıştı,sen de memnun olduğuna göre artık diğer kontrollerde ona giderim ben de...çok sağ ol canım...
nur hanıma randevu almak için erkenden alman gerekiyor yogun biraz haberin olsun canım.istersen özel mesaj atabilirim randevu numarasını
Allah kolaylıklar wersin canm herbirimize doğumda ve sonrasında inşallah :)
bnde gurbetteym annemle konuştum da şimdi anne dedim,bak 2 ay kaldı ben alacaklarımı alayım diyorum daha 3 ay war diyoomartın 15ine kadar herşeyi bitirmeyi planlıyorum da ben
e dedim 9 aylık geleceği ne bellli diyorum haklısın diyo çantan bi kenarda hazır olsun bari diyo .. e bi de karnım burnumda nası çarşı pazar gezeyim diorum iyi al ozaman diyooo
biz , kardeşimle ben yani , 9 ay 20 günlüğüzde annem buna güweniyo erken gelmez fazla bile durabilir bana çektiysen diyo
ne alacağımı da bilmiyorum ztn liste fln yapmadım
olur canım çok sevinirim...cmt günleri de muayenesi var mı?
içime sinen bi dr bulamadım yaa...inşallah bu kez nur hanımda kalırım
ilki boş gebelik nedeniyle kürtaj,ikincisi erken doğum riskli,hayırlısıyla kucağıma alsaydım kızımı
cumartesi günleride muayenesi var ben genelde cumrtesileri randevu alıyorum.inşallah aradığını bulursun canım.rabbim cümlemizin bebeğini korusun hayırlısıyla sağlıkla doğum nasip etsin inş
amin canım cümlemize inşallah...
gidersem ben de cmt gününe alırım randevuyu zaten canım...eğer yarın gideceğim dr izin verirse çalışmaya hafta içi çalışıyor olucam çünkü...bi de ilçede oturuyoruz biz,haftasonları gelmek daha kolay oluyo bizim için...
bebeğinin adını nazlı mı koyucaksın?bi ara eşim çok söylemişti o ismi,sonra zeynep koymaya karar verdik biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?