2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
wosgi tatlım;41 kere maşallah oğluşuna,Allah nazarlardan saklasın inşallah..
anneciğine gidiyormuşsun Allah kavuştursun..
abisiyle güzel isim bulmuşsunuz,ismiyle uzun yaşasın oğlun inşallah...

Wosgi hadi gözün Aydın canım.ailenle güzel vakit geçirirsin inşallah.
Sende diyete gireceksin galiba, sarp Ege 'ye maşallah .
Allah'a emanet ol canım ...

anammm bacım gelmişş benim anca yazabildim kuzucan yaa sizede mutlu yıllar çok sevindim iyi gelmiştir sana da bursa yapmak yiğen bi farklı oluyormuss valla =) benimde masaja ihtiyacım var ama kociş uyuz yok yağ falan eline süremezmiş yapmıyorr =)

kuzum ayetel kürsi oku sürekli eşin alabilirse o gelsin alsın seni serseriler belli olmaz onların ne yapacağı benim basımda da vardıya hala aksamları eşimle gidiyorum allah korusun dua et sen bol bol hepimiz ederiz allaha emanet ol kuzumm ve kuzun tabi =)korkma sen içini rahat tut allahım korur seni ve yiğenimi

egomego koysana kiz gobusunun resmini bakak gorek buyumus mu cidden

damam bugün çekineyim yarın koyarimm =)

19,30 bekle cmylmz biz geliyoruzz oğlusum kocişkom sony teyzesi ve onur dayısı gidiosss kızlar çok öpüyorum allaha emanet olun iyi aksamlar

wosgi tatlım;41 kere maşallah oğluşuna,Allah nazarlardan saklasın inşallah..
anneciğine gidiyormuşsun Allah kavuştursun..
abisiyle güzel isim bulmuşsunuz,ismiyle uzun yaşasın oğlun inşallah...

sağol canım hepimizin kuzularına uzun sağlıklı ömürler versin rabbim.

Wosgi hadi gözün Aydın canım.ailenle güzel vakit geçirirsin inşallah.
Sende diyete gireceksin galiba, sarp Ege 'ye maşallah .
Allah'a emanet ol canım ...

sağol canım bu günkü yükleme normal çıktı diyet yok yani
inş. kavuşcam aileme nasipse çok özledim valla
sizde allaha emanet olun hep aklımdasınız arada haber vermeye çalışıyorum hepinizi öpüyorum....

Kızlar bebeklerin dönmesinden bahsetmişsiniz de daha donmemeleri cok normal
İleri aylarda bakılır ,az cok Dr doner donmuş vs der daha.
Dünde bahsetmiştim alt tarafinızın en rahat günleri bunlar
Ben sert yere oturamazdim derdim bebeğin yarısı disarda sanki.

saolun kızlar walla dualarınız eksik etmeyin kendim için değilde yawruma bi zarar gelir die korkuyorum içkili gelmeye cesaret ettiğine göre pislikde yapar yani

Hey fıstığım hadi söylesene söylesene, yoksa ben söylicem kızlara

Nazcım çok sevindim canım iyi haberlerine, maşallah yeğenimize.

aaaa olmaz ama ilk fırsatta izle eşinle izle ama tek benim psikolojim kaldıramamıştı

Eşimle izlemiştik zaten, ben uyuyakalınca o da çıkarmış cd yi tv yi açmış,

Adıyla yaşasın oğluşumuz canım benim.

Ay ben de gül gül öldüm sorma, müd. yard. garip garip bakıyo hayrola hocam diyor anlatmak ne mümkün

19,30 bekle cmylmz biz geliyoruzz oğlusum kocişkom sony teyzesi ve onur dayısı gidiosss kızlar çok öpüyorum allaha emanet olun iyi aksamlar

​Ay benim kociş cmylmz hastasıdır, sabahtan aldı bileti, biz de 20.30 seansına gidiyoruz.

fıstığım iyi seyirler bizim içinde eğlennnnn :))

hastane fantazine bayıldım :)) bende doğumdan çıkınca iyi görünme kaygısındayım ( inşallah herşey yolunda giderse bu defa kuaför gelecek doğum sonrası güzel görüneyim diye

Kızlar oğluşumun fotoğraflarını çektiğim diğer eşyaları, bakım ürünlerini ve ateşölçeri haftasonu aldık.

Bazı kıyafetleri kayınvalidem
aldı, çınarın ilk kıyafetleri, bazı parçaları da müdür yardımcım aldı beraber alışverişe çıkmıştık. Terliğim de yeni yıl hediyem, kocişim almış hastanede giyerim diye.

maşallah canım oğluna adıda çok güzelll
şekerinin iyi çıkmasınada çok sevindimmm

çok güzel canım hepsi güle güle kullanınnnn

cnm hastanenin anlaşması mı var senmi konuştun kuaförle duymuştum hastanenin kuaförü varmış die

wosgicim ailene kavusmana az kaldı..ohh iştende çıktın bildigim kadarıyla..gözün aydın canım eğlen gez valla misss
nazcım güzel haberlerle gelmişsin maşallah hep böyle olsun topiğimiz
hanipeks bayıldım oğluşun kıyafetlerine..güzel günlerde giydir annesi

laternem sen zaten güzel hatunsun gerek varmı kuaföre
ama ben kesin bu şekilde çıkıcam

Allerji yapabilir diye günlük ped kullanmadığınız söylüyorsunuz. Üst yüzeyi %100 pamuktan üretilen bir ped var piyasada, markasını yazmak istemedim ama adından da koton olduğu anlaşılabiliyor, o allerji yapmıyor. Ben hamilelikten önce başka bir markanın günlük pedini kullanırdım, hamilelikte rahatsız etti, sonra bu markayı keşfettim ve çok memnunum. Akıntı varken ped kullanmamak çok zor gerçekten...

katinam sağol tatlım :))

tek süsüm föndür benim;makyaj yapmam manikür yaptırırım ama çoğu zaman oje bile sürmem..
saçlarım da düz aslında fönlü gibi olur özenli kuruttuğumda.. ama düz fönüm olmadan güzel hissetmem (

hepsi bir birinden güzel Çınarımız iyi günlerde kullansın hepsini:)

sen şimdi Urfa merkeze mi geldin ilçeden temmuzcum ?
canım ilçedeyiz biz, doktorumuz urfa merkezde...

bende doğumdan çıkınca iyi görünme kaygısındayım ( inşallah herşey yolunda giderse bu defa kuaför gelecek doğum sonrası güzel görüneyim diye
süslü hatun kuaförmü tuttun kız doğumdan sonrası için, iyi fikir aslında.

hanipeks terliğine bayıldım... çınarcığında güle güle kullansın eşyalarını.

Mrb arkadaşlar şafak sayıyorum ben resmen. Ama bebeğimin gelişine değil okulun hemen bitmesine. Çalışma hayatımdaki son 3 haftam.. Ama geçmek bilmiyor ve soğuklarda geldi.Ağrılarımda var zaten kaburgamda. Bi an önce bitse o gün kutlama yapacam. Hem çalışma isteksizliği hem ağrılarım hemde soğuk zor geçiyor. Ben artık evimin kadını olmak istiyorum. Doğuma hazırlanmam için tAatil şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…