2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
susamlı simit tarifini vereyim o zaman.

1/2 paket margarin
1/2 su bardağı su
1/2 su bardağı sıvıyağ
1 tatlı kaşığı mahlep
1 paket kabartma tozu
1 tatlı kaşığı sirke
1 yumurta (sarısını içine koy, beyazını ayır)
2 çay kaşığı tuz ve alabildiği kadar un

üzeri için. 2 yumurta beyazı ve bol miktarda susam

hamurunu yaptıktan sonra şekil verip önce yumurta beyazına sonra da susama batırıyorsun. mahlepli olduğu için hiç bayatlamıyor. streçleyip uzun süre saklanabiliyor.

bu arada fotoğraftakileri ben yaptım.

korkma canım bu kesinlikle hamilelikle ilgili bir durum
benim annem şeker hastası bizde ırsimi acaba diye dr sorduk eşim özellikle baya bir araştırdı tamamen hamilelikle ilgili bir durummuş için rahat olsun

ay hadi inşallah canım ya pazartesi görücez artık
yarın 11 de kontrolüm var kızımı görücezzzzz
çok özledim ya inşallah iyidir bebişim

benim biraz değiz baya fazla canımm
Ama şuna bağlı birazda açıkçası normal hamilelik değil benim ki tüp bebek bir sürü hormon ilacı kullandım onun etkisi oldu ilk aylar çok hızlı kilo aldım ilk tedaviden sonrada 3-4 kilo almıştım:26::26::26:

Bugün kontrolümüz vardı çok güzel geçti normalmiş herşey çok şükür.

-799 gr mış 33 cm civarında :) kurban olurum ben onaaaa :) regl tarihime göre önde gidiyormuş. 25 haftalık çıktın dedi.

-İdrarda mikroskopik incelemede yani tahlilde eritrosit yani kan hücresi çıktı diye telaşlanmıştım sordum normalmiş yani birşey olmazmış bazı hamilelerde çıkarmış böyle daha yüksek bile çıkarmış. Şeker de normal şimdilik. Dikkat etmiyorum ama dedim dikkat etme zaten aynı devam et dikkat edildiği için çıkmıyor bazılarının gizlenmiş oluyor rahatsızlık varsa dedi.

-Bebek hareketlerini altta hissediyorum normal bacaklarıyla ayaklarıyla teptiği için dedi. bebek düz duruyor yani baş yukarıda ayaklar aşağıda. (her ne kadar hamilelik takvimimde ters dursa da :)) mesela 2şuaralar 2 gün hiç hissetmesen bile normaldir telaşlanma yakında daha güçlü hissedilecek hareketleri dedi.

-Akıntıyıo sordum krem rengi çamaşırda kahverengi gibi ya da bazen pembe gibi dedim. Kanama veya amniyo sıvısı kaybı falan var mı acaba dedim yok dedi. suyu normalmiş bebeğin bacakları ıslatacak kadar su olmazsa kilodu ıslatan sıvıya takılma dedi. bütün gün ayıptır söylemesi bekleyince işyerinde malum çok dikkat edemiyoruz çamaşır değiştiremiyoruz ped de ben alerji falan olur diye kullanmıyorum yani beklemekten çamaşırda akıntı renk değiştirir bişey olmaz dedi. Eğer ciddi birşey olsaydı tuvalet kağıdına da gelirdi dedi.

-Decaviti (vitamin) gün aşırı alabilirsin eğer kiloyu dert etmezsen halsizlik hissedersen de hergün almaya devam etsen de olur sana bırakıyorum dedi. Ostracare (magnezyum kalsiyum) devam et dedi hergün 1 tane. Gynoferro sanol ( demr hapı) hergün 1 tane devam dedi. Balık hapını 2 ay (1 kutuda 60 tane vardı yani toplam 1 kutu) yutmuştum 23 gündür almıyordum kesmişti. Şimdi EFA diye bir balık hapı omega 3 yine haftada 2 gün al dedi. Balık yiyemiyorum dedim bişey olmaz dedi. Mide yanmaları çok normalmiş Rennie şurup içmekten kaçınma dedi.

-Koşu bandı en düşük seviyede kullanılırsa havuz da temiz ise serbestmiş.

-Cinsel ilişki hala serbestmiş.

-17 gün sonraya randevu verdi öncesinde kan tahlili yine idrar ve şeker yüklemesi istedi. 12 temmuza tetanoz aşısı yaptırıcam.

İşte benden haberler böyle arkadaşlar çok şükür iyiyiz. Sizlerden ne haber ?

becerikli hatun ya :)

çok tşk ederim deneyeceğim şekerim.. son zamanlarda kendimi hamur işlerine adadım :)) burdaki tarifler çok güzel oluyo denendiğinden dolayı sanırım
sağol canım benim. ben yaptığım herşeyin fotoğrafınıda çekiyorum iyi oluyor.

ya midahale ettiler odadakiler hemen azarladılar adamı ama problemli belli yok yüksek mevkilerden birilerini getirecekmiş eşim almaya gelemez benden sonra çıkıo işten bide yolu çok uzun onun artık allaha emanet dicem karnımı görmedi heralde sarhoş zaten burnunun ucunu görmüo adam leş gibi kokuo takmış bana zaten ya iki gündür o gittikten sonra kızım nasıl tepiklio beni ya o bile etkilenio seni ekmeğinden etcem falan neler ya benimle çalışan abiyede sölüo ama en çok bana ufak tefek görünce dişine göre buldu beni bende susutum susutum bi patladım ne geliosa ağzıma adamı konuşturmadım walla arada bi sn bişey dicem dio ama ben nasıl kulaklarımdan alev çıkıo sandım bi ara

ayyyy ne güzel olur buuuuu, canım çekti, pöffffne görsem canım çekiyo alırım tabi kilo:)eline sağlık canım

aynen...bi kez üst kata çıkana kadar epey gitti allahtan yanımda yedek iç çamaşırı vardı da değiştirdim...iyice sidikli yaptı bizi bu minikler bu gidişle kızımdan önce ben bezlenicem

Ay ben bir günümü anlatayım size, işten dönüyorum, yolda bir sıkıştım bir sıkıştım, kırmızı ışık yanıyor ben daha da çıldırıyorum, otoparka girdim, park yeri bulamıyorum, dışarıda deli gibi yağmur var, artık tutamadım akmaya başladı yavaş yavaş ılık ılık :) akmaya başladı benim çiş, geçen ay yaşadım araba daa yeni daha gıcır gıcır koltuk ıslanacak kociş beni mahvedecek dedim içimden, indim hemen arabadan ve inmemle bardaktan boşanırcasına hem tepeme yağmur yağdı hem de alttan yağdırdım :) Araba kaldı ortada, tekrar binip parketsem koltuk ıslanacak, neyseki çöp poşeti buldum arabada, koltuğa serdim ve oturup parkettim. Bu sefer de apartmana nasıl gircem derdi başladı, üzerimdeki mont kısa, tam iş çıkışı eve geliş vakti, birine yakalansam rezil olcam. bagajda Allahtan uzun trençkotum varmış, eşim yine bagajı doldurdun eve çıkartcam bunları demişti oysaki 1 hafta önce ama unutmuş o da çıkarmayı şansıma. giydim eve çıktım eşimi aradım ağlaya ağlaya bitap düştüm baştan aşağı sırılsıklamdım. Konu açıldı madem itiraf ediyim ben de

o daha bişey mi ben de hemoroid çıktı ya, tuvalette ağlıyorum bazen acıdan geliyo bekliyo başımda elimi tutuyo falan:)yazık ya , Allah'ım iğrençliğim son noktası:)

Ay ben de geçenlerde 1 hafta felan çıkamadım, sonra bir çıktım bir çıktım sormayın klozet tıkandı Ne yapcam bilemedim, kocişe söyledim banane ben uğraşmam belediyeyi çağıralım dedi, fırçayla uğraştıkça daha da tıkandı. Oturdum ağladım sinirden, evi de bir koku kapladı ki sormayın. Benim kociş bu kadar romatikliğe dayanamadı

bak yine o film geldi aklıma

aramızda bebek varrrrrrrrrr !!!!

​Ben de sizler bahsedince bir heves aldım filmi, ilk cdnin sonuna gelmeden uyuyakaldım, bir şey anlamadım yani filmden.

Bugün kontrolümüz vardı çok güzel geçti normalmiş herşey çok şükür.

....................

İşte benden haberler böyle arkadaşlar çok şükür iyiyiz. Sizlerden ne haber ?

naz iyi haberlerine sevindim canım.. çok şükür ciddi bir problemi olan yok aramızda Allah korusun meleklerimizi..

Kızlar ne alemdesiniz
Ben bir is yapmisim anam anam anam
Nerelerim sanciyor nerelerim sızlıyor bilemedim beni bugun temizlik sakinlestirirdi.
Salonumla mutfağım kaldı oralar iyiydi az ısı diğer yerler 2 günde al basını git
Hayir bu toz ne ara geliyor ki hergun al yine aynı arkadas
Lavabolara bak yüzünü gor tabi benim elleri görmeyin
Kaplumbağa ile yarışta

slm kızlar nasılsınız umarımherkes iyidir. biz allaha şükür iyiyiz şeker yüklememiz yapıldı dün o yüksek çıktı bugün tekrar yapıldı o normal çıktı kuzun 865gr olmuşşşş anneside 62 kilo oldu hafta sonu bursaya gidiyorum annemlerin yanına 15-20 gün kalcaz hasretgidercez inş... çok heyecanlıyım sanki ilk defa gideceğim çok özledim ondan herhalde...oğluşımda iyi sabırsızlıkla kardeşinin gelmesini bekliyor isim konusundada şekillendik gibi ben sarp istiyorum oğlumda ege yi galiba SARP EGE olucak yeni ailemizin ferdinin adı ama heran herşey olabilir

Mezos cosy nin açığı bulduğun an yuklen tam gaz
Öyle hemen iki kelamla geçme

Dertsiz misafirler şimdi kolayda cocuk olunca zor ya.bir yandan altını temizle kapı çalsın elinde bezle
Çay servis ederken ağlasın emzir o ara çay biter kasıklar sıkırdar pofffff
Cocuklar birde misafir gelince ve misafirliğe gidince huy değiştirir uyumaz ağlar vs.
Hele 2. Cocukta abo birini yedir en yukardaki oyuncağı ver digeri memede misafirinde bebesi varsa sus sus offff
3. Hayalini kuramıyorum benim o anda devreler yanıyor galiba uzaklara dalıyor gözlerim parmagimla koltuğa yuvarlak sekiller çiziyorum boş ....

nazım güzel haberlerine sevindim;maşallah küçük erkeğimize

ersnil fıstığım oğluşuna 41 kere maşallah şekerin üstesinden diyetle gelirsin merak etme;geçmiş olsun

hatice canım senin de şeker yüksek çıkmış geçmiş olsun ( 3 ay dikkat edeceksiniz Allahtan hiç birimiz insülinlik olmadık

kızlar ben çıkıyorum. çok kötü midem bulanıyor.
kendinize iyi bakın görüşürüz

kiz gulmekten yarildim burda, aynisi haftasonu benim basima da geldi de halimi hatirladikca gulsem mi aglasam mi

tuvalet tikandi, utancimdam diyemiyorum da herife uyuyodu zaten, pompayla falan ugrasayim dedim kendim pompa yirtildi kudurdum sinirden tabi, benimki uyaninca dedim tuvalete girme sakin :26: sonra siteden gorevlileri cagirdi zavalli kocam da hallettiler neyseki

butun gun dalga gecti benimki benle tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…