susamlı simit tarifini vereyim o zaman.iyi yürekli dertsizim gönlünden ne koparsa bugün tatlı limitimi doldurdum feci şekilde. tuzlu olsa sanırım daha iyi
kız işyerindekileri bilemem egocum ama ben koptum burda
artist seniiii :) ayvacık göbeğine ne oldu kız nazar mı ettik burda. ne minicik diye diye
ay dur hayal ettim seni reklam gibi oldu ha.. seksi bir gecelikle ameliyathaneden fırlayan mutlu hatun görüntüsü :)) ayyyy dur dur bizim burda bi özel hastane reklam vermişti halk otobüsünün üzerinde gördüm koptum. aynen şöyle yazıyordu ''VIP doğum ..... hastanesinde'' ''farkımızı görün'' diye :) sırıtan mutlu bi anne ve kucağında sıpası :))) ikisi de gülümsüyo
ay egocum alemsin yaw sen çok yaşa
korkma canım bu kesinlikle hamilelikle ilgili bir durum
benim annem şeker hastası bizde ırsimi acaba diye dr sorduk eşim özellikle baya bir araştırdı tamamen hamilelikle ilgili bir durummuş için rahat olsun
ben de hiçbi şey kullanmadım canım ama annem gibi çok çatlarsam diye korkuyorum...o yüzden artık kullansam iyi olur...sen biraz fazla almışsın sankiBen çok kilo alıp bel fıtığı olurum diye korkuyorum...çünkü eskiden de belim çok ağrırdı...kilo çokta önemli değil aslında Bebeklerimiz daha önemli...
Canım hamilelikte ortaya çıkan şekerin doğumdan sonra düzeldiğini okumuştum ben...bence içini rahat tut...biraz dikkat edersin bundan sonra,yeterli olur sanırım...
sağol canım benim. ben yaptığım herşeyin fotoğrafınıda çekiyorum iyi oluyor.becerikli hatun ya :)
çok tşk ederim deneyeceğim şekerim.. son zamanlarda kendimi hamur işlerine adadım :)) burdaki tarifler çok güzel oluyo denendiğinden dolayı sanırım
seda eşin iş çıkışına gelemez mi ? gelemezse sen mutlaka işyerinden birileri ile çık ana caddeye kadar falan. sakın tek çıkma. ipsiz sapsız dolu ortalık. kimisinin kaybedecek birseyi olmuyo eften püften mevzuya olay cıkarabiliyo. eşine söyle bu durumu saklama sakın geçenki olay yüzünden
Allah Allah ya ayıya bak Müdahale eden olmadı mı ? Müdür gibi? Acaba bir dahayi beklemeden birşeyler mı yapmak lazım ki polise şikayet etmek gibi daha mı azdırır ne bicim insanlar var ya Allah bildigi gibi yapsın onları adam olamamışlar
korkma canım ya, blöf yapıyodur, öküz işte, göbeğini de görmüyo mu acaba, ne insanlar var ya, vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum onları, bişe yapamaz, boş beleş insanlar işte, vakti çok napsın gelip konuşup gidiyo demekki, bişe olmaz merak etme
sağol canım benim. ben yaptığım herşeyin fotoğrafınıda çekiyorum iyi oluyor.
susamlı simit tarifini vereyim o zaman.
Eki Görüntüle 594348
1/2 paket margarin
1/2 su bardağı su
1/2 su bardağı sıvıyağ
1 tatlı kaşığı mahlep
1 paket kabartma tozu
1 tatlı kaşığı sirke
1 yumurta (sarısını içine koy, beyazını ayır)
2 çay kaşığı tuz ve alabildiği kadar un
üzeri için. 2 yumurta beyazı ve bol miktarda susam
hamurunu yaptıktan sonra şekil verip önce yumurta beyazına sonra da susama batırıyorsun. mahlepli olduğu için hiç bayatlamıyor. streçleyip uzun süre saklanabiliyor.
bu arada fotoğraftakileri ben yaptım.
aynen...bi kez üst kata çıkana kadar epey gittiallahtan yanımda yedek iç çamaşırı vardı da değiştirdim...iyice sidikli yaptı bizi bu minikler bu gidişle kızımdan önce ben bezlenicem
o daha bişey mi ben de hemoroid çıktı ya, tuvalette ağlıyorum bazen acıdan geliyo bekliyo başımda elimi tutuyo falan:)yazık ya , Allah'ım iğrençliğim son noktası:)
bak yine o film geldi aklıma
aramızda bebek varrrrrrrrrr !!!!
Bugün kontrolümüz vardı çok güzel geçti normalmiş herşey çok şükür.
....................
İşte benden haberler böyle arkadaşlar çok şükür iyiyiz. Sizlerden ne haber ?
​Ben de sizler bahsedince bir heves aldım filmi, ilk cdnin sonuna gelmeden uyuyakaldım, bir şey anlamadım yani filmden.
blog falan düşünüyordum aslında ama vaktim olmadı. bebekten sonra da sanırım hiç bakamam.belki de patlatırsın bi kitap aslında kitap olmasa bile blog falan düşünümüyor musun ?
Ay ben bir günümü anlatayım size, işten dönüyorum, yolda bir sıkıştım bir sıkıştım, kırmızı ışık yanıyor ben daha da çıldırıyorum, otoparka girdim, park yeri bulamıyorum, dışarıda deli gibi yağmur var, artık tutamadım akmaya başladı yavaş yavaş ılık ılık :) akmaya başladı benim çiş, geçen ay yaşadım araba daa yeni daha gıcır gıcır koltuk ıslanacak kociş beni mahvedecek dedim içimden, indim hemen arabadan ve inmemle bardaktan boşanırcasına hem tepeme yağmur yağdı hem de alttan yağdırdım :) Araba kaldı ortada, tekrar binip parketsem koltuk ıslanacak, neyseki çöp poşeti buldum arabada, koltuğa serdim ve oturup parkettim. Bu sefer de apartmana nasıl gircem derdi başladı, üzerimdeki mont kısa, tam iş çıkışı eve geliş vakti, birine yakalansam rezil olcam. bagajda Allahtan uzun trençkotum varmış, eşim yine bagajı doldurdun eve çıkartcam bunları demişti oysaki 1 hafta önce ama unutmuş o da çıkarmayı şansıma. giydim eve çıktım eşimi aradım ağlaya ağlaya bitap düştüm baştan aşağı sırılsıklamdım. Konu açıldı madem itiraf ediyim ben de
Ay ben de geçenlerde 1 hafta felan çıkamadım, sonra bir çıktım bir çıktım sormayın klozet tıkandıNe yapcam bilemedim, kocişe söyledim banane ben uğraşmam belediyeyi çağıralım dedi, fırçayla uğraştıkça daha da tıkandı. Oturdum ağladım sinirden, evi de bir koku kapladı ki sormayın. Benim kociş bu kadar romatikliğe dayanamadı
ay çok hoşsun canım ya bugün moralimde bozuk ama gülmektende keyiflendim.bu kızların çiş maceraları süper
Ay ben bir günümü anlatayım size, işten dönüyorum, yolda bir sıkıştım bir sıkıştım, kırmızı ışık yanıyor ben daha da çıldırıyorum, otoparka girdim, park yeri bulamıyorum, dışarıda deli gibi yağmur var, artık tutamadım akmaya başladı yavaş yavaş ılık ılık :) akmaya başladı benim çiş, geçen ay yaşadım araba daa yeni daha gıcır gıcır koltuk ıslanacak kociş beni mahvedecek dedim içimden, indim hemen arabadan ve inmemle bardaktan boşanırcasına hem tepeme yağmur yağdı hem de alttan yağdırdım :) Araba kaldı ortada, tekrar binip parketsem koltuk ıslanacak, neyseki çöp poşeti buldum arabada, koltuğa serdim ve oturup parkettim. Bu sefer de apartmana nasıl gircem derdi başladı, üzerimdeki mont kısa, tam iş çıkışı eve geliş vakti, birine yakalansam rezil olcam. bagajda Allahtan uzun trençkotum varmış, eşim yine bagajı doldurdun eve çıkartcam bunları demişti oysaki 1 hafta önce ama unutmuş o da çıkarmayı şansıma. giydim eve çıktım eşimi aradım ağlaya ağlaya bitap düştüm baştan aşağı sırılsıklamdım. Konu açıldı madem itiraf ediyim ben de
Ay ben de geçenlerde 1 hafta felan çıkamadım, sonra bir çıktım bir çıktım sormayın klozet tıkandıNe yapcam bilemedim, kocişe söyledim banane ben uğraşmam belediyeyi çağıralım dedi, fırçayla uğraştıkça daha da tıkandı. Oturdum ağladım sinirden, evi de bir koku kapladı ki sormayın. Benim kociş bu kadar romatikliğe dayanamadı
​Ben de sizler bahsedince bir heves aldım filmi, ilk cdnin sonuna gelmeden uyuyakaldım, bir şey anlamadım yani filmden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?