Anaa bizim kzlar şafak bile saymıyor
5kisi sayıp sayıp çıkıyoruz
Anaa bizim kzlar şafak bile saymıyor
5kisi sayıp sayıp çıkıyoruz
canım çok zor şeyler yaşamışsın, Rabbim bundan sonrası içinde yardımcın olacaktır,cevap yazan herkese çok teşekkür ederim sanırım bunları tamamen aştığım vakit bebeğimi kucağıma alınca olucak.ailen sonuçta hep bi umut değişmişlerdir belki diyosun o kadar zor birşey ki.ne zamandı hatırlamıyorum burda bi arkadaş topiğe yazmış annem telefonda dediki hiç bişey alma birlikte alırız işte böyle şeyler okuyunca yada ne zamann bi arkadaşım annem şunu yaptı ablamla alışverişteydik gibi şeyler söyleyince boğazıma bi yumruk takılyor.bide sürekli başkalarının benim için ne düşündüğünü düşünüyorum şimdiye kadarki süreçte hep yoklardı düğünümde ameliyatlarımda geçmiş olsunlarda insanlar olmadıklarını biliyor,bişey demeselerde insan çok kötü oluyor.şimdi yine aynı fasıllar gelicek millet hastanede sorucak onları en yine yalan söylicem.hele mevlit olursa hiç düşünemiyorum.tek dileğim o süreci bi an önce atlatmak.
eşimide artık yıpratmak istemiyorum.bugün geldi canım sıkkın diye çözdürdüğüm köfteleri kızarttı salatayı yaptı yazık yorgundu hemde.en azından hayatımın kalanını geçireceğim kişiyle huzurum var.bundan büyük zenginlik yokki.
canım çok zor şeyler yaşamışsın, Rabbim bundan sonrası içinde yardımcın olacaktır,
bu saatten sonra kimsenin değişmesini bekleme, sen önüne bak,
ne güzel sana destek bi kocan var, bebeğin yolda geliyo, artık sen kendi ailenin mutluluğuyla yaşa,
eşin sana sahip çıkmış, sana destek olmuş bunlar önemli olan, kimseye de ne derim düşüncesiyle yaşama, anneni ve diğerlerini yok say bence, bebek mevlüdü olayınıı bir an önce atlatayım demişsin yaa bence doya doya yaşaman gereken anları bi hiç uğruna böyle kendini heder ederek geçirme,
eşinle de buşekilde annenle olan şeyleri paylaşma bence, bu lafı da çok sevmem ama 'el oğlu da' yeri gelir yüzüne vurabilirbu durumlarını, kendi önünüze bakın canım
bişi sorucam arkadaşlar sanırım facedeydi acemi anne diye biyer var orda geçen gün gördüm millet bebeğini en az üç ortalama 6 ay içme suyuyla yıkıyomuş bilgisi olan var mı?kayınvalideme söyledim güldü görmemişin çocuğu olmuş tutmuş pipisini koparmış dedi bana ama mantıklı da geldi..ist.un suyu malum.3 ay içme suyuyla yıkasam nolcak ki bağışıklık sistemi toparlayana kadar dimi ama
günaydın kızlar dünden sonra kamyon çarpmış gibiyim
canım geldin mi, ay dün akşamdan beri aklımdasın, seni merak ettim, bişe oldu mu dün akşam?
yok kuzum ya çıktım işten eve gittim allahtan münübüse bindiğim yer işe çok yakın bişey olmadı inş olmaz ısıracak köpek dişini göstermez kızımın yüzü suyu hürmetine allah bizi korusun
bugün 27. haftama girdim çok şükür çok mutluyummmmm
hayırlı olsun tatlım:) ne güzel canım benimde 27+4 gün oldu.bu hafta bitincemi 7.ayımıza giriyoruz yoksa 27.haftamızda girmişmi oluyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?