Günaydın kızlar .
Bugun ben o kadar yorgun kalktım ki ayaklarım sis ve uyusuktu.dun cok is yapmistim zahar.
Sabah biz 6 en geç 6,5 ta kalkıyoruz.
Bu sabah kalktım kızım salonun ortasına tuzluk ve sekerligi boşaltmış ustunede su dökmüş
Bir taraftan ağladım bir taraftan temizledim insaf artık.
Rabbim bana yardım etsin diye bekliyorum.el mahkum.
Dahasını düşünemiyorum ben.ne ara kalktı ne ara döktü hiç birimiz duymadık.
Gecede dişimi cok sıkmışim kanal tedavili dişim zonk zonk vuruyor.
Basımı alıp gidesim var.
Hele bir saglık Ocağı'na gideyim asiyi bir haftadır salladım.
maşallah tatlım göbüşüne
bana sende sorun çıkmıcak gibi geliyo (voltajlığa soyundum galiba:)
çünkü ister istemez ersnil le senin günleri ve bebek kilolarını karşılaştırdım..
inşallah çıkmaz..
Maşallah .kiz bak demedim mı bu kiz uzun olacak:))
Cok şükür ya,cok şükür .
Kimsede bir sorun çıkmaz inşallah...
Bende hiç sevmiyordum canım ama oğluşum için yapıyorum.
Bilmiyorum iyi yönünden bakarsam son 3 ay kilo alımım durur.
Kendimi listeli beslenmeye alıştırmış olurum doğumdan sonrada kolay olur.
Doğru mu yapıyorum bilmiyorum gerçi.Sabah aç ölçtüm.
Sonrada sabah kahvaltısından 2 saat sonra.9:30 da kahvaştı bitti.11.30 da ölçtüm 79 çıktı.
Ölçmeye bugun başladığım için düzenli yemeyede bugun geçtim.İş yerinde zor olmuyor zaten.
Hayırlısı diyorum artık 3 ay kaldı sabredicem ve düşük tutucam şekerimi.
Bende hiç dikkat etmemişdim,önüme ne geldiyse yemiştim.
Diyorum ya allahım çaresi olmayan dert vermesin ya.
Ben beklerken doktorumu birkaç hasta girdi çıktı sornluydu heralde yaşlarıda vardı üzüldüm.
benden bir aç karna bir de glükoz yüklemesi yapıldıktan sonra aldılar kan başka almadılar 50lik yaptılar senin parmaktan yapmışlar onu duymadık kimseden başka hastanede ölçtür morelini bozma kafana uymadımı git başka hastaneyekızlar hastanede biyokimyada sorun varmış şeker testimi parmaktan yaptılar hani şu dijital aletler var ya onunla ve
50grmda
açlık 82 sonra
1.saat 159
2.saat 130 çıktı
yüksek dediler korktum 100 grmlık yapcn dedler dağın başında bi yer nasıl hastane anlamadım parmaktan yapılana güvenmeli mi ki??? moralim bozuldu...napcm bilmiyorm
kızlarrr LÜTFEN cevap verin şimdi yaşadıklarımı yazacağım bunları yaşayanlarınız var mı normal mi yazıyorummm
şimdi benim karnıma bi anda bıçak saplanıyor gibi oluyor bunun normal olduğunu düşündüm hani rahim kendini doğuma hazırlıyor diye sonra benim akıntım çoğaldı bir anda hissediyorum sıcak bir his ve ıslaklık hatta arada bi korkuyorum kanamamı oldu diye ama hafif sarımtırak ve sıvıı bir akıntı bunu da normal karşıladım sürekli ishal oluyorum bu hafta hadi buda normal ama bebeğin tekmelerini karnımdan değil vajinamdan hissediyorum sanki çıkıyormuş gibi oynuyor elimi karnıma koyuyorum hissetmiyorum ama iç tarafta şeyime tekme yiyorum normal mi bu beni en çokta bu korkuttu çok aşağıda değil mi bebek
çok tatlısın canımmmmm
göbüşünü sevsinler senin :) maşallah...
maşallah tatlım göbüşünehiç kilon yok ben az önce sağlık ocağına gittim 92 kiloyum ama almamışım öylece kalmışım çok hoş görünüyorsun
Aradım şimdi hastaneyi henüz fiyat değişmemeiş , özel sağlık sigortam var benim ; normal 1950 sezeryan 2670 ... Bebek masrafı :164 tl , Suit oda istersek günlük 250 tl ... Dedim böyleyken böyle sizde var mı bu hizmetler :) Yok bizim bu hizmetimiz dedi adam bana bide ne gerek var dercesine :) Hödük anlamaz ki halimizden bizler güzel görünmek isteriz , Bkaımlı olmak isteriz
sgkya farklıymış fiyatlar daha uygundur sanırım. Sormadım Onu , Bir tane daha hastane var onada sorucam Ataşehir şifa..
cnm şifada yapmıştı benim kuzenim de çok memnun kalmıştı
günaydın, hayırlı cumalar
mezoş süpersiniz
hiçte kilo almış gibi değilsin.maşallah
ay çok tatlı, kız hiç kilo almamışsın, sen sanki sanıyomusun ki sadece bebiş 1.250 gerisi sen, tecrübeli anneler daha iyi bilir ama , bebeğin kendi ağırlığı kadar suyu, eşi, vücuttaki su tutulumu ve gögüs şişliği de var, 8 kilo süper bence çok iyisin ben senin haftanda öle olabilsem başka ne isterdim, çok da güzel görünüyosun:)
Maşallahhhh ,sende tek göbek büyütenlerdensin Allah nazarlardan korusun
Annem bana geçen yanların dolmuş , kalçaların dolmuş dedi :) Kız bebek doldururmuş ,Eşimde sürekli diyor popon büyüdü diye, Ben farketmiyorum ama onlar anlıyor demek :)))
Kızlarr , Dünkü olay bana patladıama olsun en azından ben yokken gelemeyeceklerini anladılar, Eşim annesinide götürmemiş dr. randevum var unutmuşum ben sizi arayım demiş halası :)) Kayınvalidemde bana diyor ki alındı galiba ne olacak ki gelseydi filan .. bende dedim ki ; benim olmadığımı biliyor dimi ben yokken napacaklar gelsinler şimdi çaya ara istersen dedim .. Aradı akşam çaya gelsinler diyor gelin gelin diye onu getirecek oğlu hastaymış , Yarın bırakabilirlerse yarın bıraksınlar yoksa c.tesi ö.sonra gelelim biz demiş ,:) Bende o zaman kahvaltıya gelsinler dedm ,Daha kolay olur kahvaltılıklarla doldurum masayı bide börek yaparım . Havuçlu kek yapayım , Yumurta , yeter dimi az olur mu sizce? Varmı denenmiş kahvaltılık tarfiniz..
hayırlı cumalar sanada..
mezoşummm maşallah göbüşüne..artık aşağıyı göremiyoruz bu göbüşlerle..
canım bana yazdığını anladım ben. ben kendim arada gidiyorum zaten. ama eşimle gitmek ayrı tabi izine gidiyorsunuz ve kendi anneni babanı görmeden eve geri geliyorsun. bir keresinde eşim foçaya kursa gidecekti ben de bursaya gidecektim. eşimin memleketindeydik. eşim otobüs biletimi almış geldi. kayınvalidem kıyameti kopardı kimden izin almışım diye. kocam bana git dedikten sonra kimseye laf düşmez. bende hiç aldırış etmeden valizimi aldım ve ailemin yanına gittim. ben gittikten sonra eşim orda kaldı. 2 saat sonra otobüse binecekti.o arada eşimi doldurmuşlar. ben daha yoldayken eşim bana msj yazıyor kimse seni istemiyor gelme artık diye. ailemin yanına gittim ve kimseye bişey söylemedim. 10 gün kaldım. eşimde aynı gün kurstan dönücekti.eşimle 10 gün hiç konuşmadık zaten telefon da yasaktı. ankesörlü telden bile aramadı hiç.kayınbabamı aradım ben otobüse bindim beni alın diye. eşim gelme diye msj atıyor. ben gelme demelerine rağmen gittim. madem beni istemiyorsunuz aldığınız gibi geri götüreceksiniz dedim. kayınvalidem yüzüme bağırıyor ben seni istemiyorum defol git diye. eşim susuyor bişey demiyor. kalkın beni götürün bende sizi istemiyorum dedim. etraftanda utanıyorlar bi de. yapma etme kayınvalidem sarılıyor ben sinirle söyledim falan diye. ahh canım ahh eşim o zamanlar çok sessizdi. çok ezildim. ama inceldiği yerden kopsun dediğim, valizlerimi toplayıp gidiyorum dediğim çok oldu. haaa bunlara tek sebepte ne biliyor musunuz? BENİM ÇALIŞMIYOR OLMAM.EVE PARA GETİRMİYOR OLMAM.
merhaba kızlar bütün keyfim kaçtı(
sabah şeker yüklemem vardı. 50 gr glikoz içtim
kan verdim şimdi aldım sonucu.açlık tokluk hangisi bilmiyorum ama
OGTT50gr.1saat 166
OGTT50gr AKŞ 84
devlet hastanesinde yaptırdım dr yüksek dedi dahiliyeye yönlendirdi.
oda diyet uzmanına sonuç ,son 3 ay aç kaldım.
ptesi 100 grlık glikozla tekrar yapılcakmış. o zaman asıl teşhis koyulcakmış.
offf( 43:
KIZLAR BENİM Bİ GÖBÜŞÜM ÇIKTI ANLATAMAM SİZE KOCAMAN OLDU(((
NAZAR DEĞDİ KÜÇÜK KÜÇÜK DEDİK HEVESLENDİK =) YAFF Bİ ANDA PATLAMA YAPTIKK =)
KIZLARR YAA AMA SADECE GÖBEĞİM VAR DUA EDİN BÖYLECE DOĞUMA GİDEYİMM
AYY HAYAL KURUYORUM İŞ YERİNDEKİLER KOPTU =) DİYORUM Kİ ÖYLE BİR GECELİK GİYECEĞİM Kİ
TÜM HASTANE BENİ KONUŞACAK HATTA DOĞUMA CATWALK GİDİCEM OĞLUŞUM KUCAĞIMDA YİNE
CATWALK DÖNÜCEM NE SEDYESİYMİŞ DİYORUM HEMŞİRELER DOKTORLAR BENİ KONUSACAK
XXX NUMARALI ODADA Kİ HASTAYI GÖRDÜNÜZ Mİ GECELİĞİ SÜPER FALAN DİĞER HASTALAR KISKANACAKLAR FALAN DİYORUM KOPTULAR DİYORLAR Kİ MİLLET BAŞKA HAYALLER KURAR BU NE HAYAL KURUYOR
DEDİM ZATEN İNSANLARI BİRBİRLERİNDEN AYIRAN EN BÜYÜK ÖZELLİK HAYAL GÜÇLERİDİR
OHH FELSEFEYEDE GEÇTİ DİOLAR AMA GÜZEL OLMAZ MI YAA DÜŞÜNÜNSENİZE HERKES SİZİ KONUŞUYOR
KISKANÇ KISKANÇ SİZ GERİLE GERİLE BEBİŞİNİZLE GEÇİYORSUNUZ ÖNLERİNDEN AHAHAHAAZICIK EGOİSTLİK YAPINCA KENDİME GELİYORUM MÜKEMMEL MİYİM NEAAHH
Kızlar ne alemdesiniz
Ben bir is yapmisim anam anam anam
Nerelerim sanciyor nerelerim sızlıyor bilemedim beni bugun temizlik sakinlestirirdi.
Salonumla mutfağım kaldı oralar iyiydi az ısı diğer yerler 2 günde al basını git
Hayir bu toz ne ara geliyor ki hergun al yine aynı arkadas
Lavabolara bak yüzünü gortabi benim elleri görmeyin
Kaplumbağa ile yarışta
Mezos cosy nin açığı bulduğun an yuklen tam gaz
Öyle hemen iki kelamla geçme
Dertsiz misafirler şimdi kolayda cocuk olunca zor ya.bir yandan altını temizle kapı çalsın elinde bezle
Çay servis ederken ağlasın emzir o ara çay biter kasıklar sıkırdar pofffff
Cocuklar birde misafir gelince ve misafirliğe gidince huy değiştirir uyumaz ağlar vs.
Hele 2. Cocukta abo birini yedir en yukardaki oyuncağı ver digeri memede misafirinde bebesi varsa sus sus offff
3. Hayalini kuramıyorum benim o anda devreler yanıyor galiba uzaklara dalıyor gözlerim parmagimla koltuğa yuvarlak sekiller çiziyorum boş ....
Kızlar oğluşumun fotoğraflarını çektiğim diğer eşyaları, bakım ürünlerini ve ateşölçeri haftasonu aldık.
Eki Görüntüle 594403 Eki Görüntüle 594414 Eki Görüntüle 594415 Eki Görüntüle 594416 Eki Görüntüle 594417 Eki Görüntüle 594418 Eki Görüntüle 594419 Eki Görüntüle 594420 Eki Görüntüle 594421 Eki Görüntüle 594413 Eki Görüntüle 594412 Eki Görüntüle 594404 Eki Görüntüle 594405 Eki Görüntüle 594406 Eki Görüntüle 594407 Eki Görüntüle 594408 Eki Görüntüle 594409 Eki Görüntüle 594410 Eki Görüntüle 594411 Eki Görüntüle 594422
Bazı kıyafetleri kayınvalidem aldı, çınarın ilk kıyafetleri, bazı parçaları da müdür yardımcım aldı beraber alışverişe çıkmıştık. Terliğim de yeni yıl hediyem, kocişim almış hastanede giyerim diye.
tatlım malesef babam iyi değil babam akciger kanseri ve kötü huylusundan şuan kemoterapi görüyor((
İyi de canım, bağışıklık sistemi kendi kendine toparlanmıyor ki! Bebek ufak ufak mikroplarla tanıştıkça güçlenen bir sistem o. Hatta normal doğumla doğan bebeklerin bağışıklık sisteminin daha hızlı güçlendiği söylenir, doğum kanalında karşılaştıkları bakteriler sayesinde (kendi doktorumun yazdığı bir makalede okudum). Ve aşırı steril ortamda büyüyen bebeklerin dış dünyayla tanıştıklarında çok sık hastalanmaları de bu yüzdenmiş.
Aslında en fazla dikkat edilmesi gereken şey, 2 yaşına girene kadar çocuğu anne baba dışında kimseye öptürmemek (anne babada aktif uçuk virüs olduğunda tabii onlara da yasak) ...Bu kurala artık nedense kimse uymuyor. Bir bakıyorum, emziğini biberonunu sterilize ediyorlar ama eve gelen misafirin bebeğin yüzünü yalayıp yutmasına ses çıkarmıyorlar! Asıl tehlike herpes virüsü, toplumda çoğu kişide var, 2-3 yaşına kadar yakalanılıyor ve hayat boyu bir çok hastalığa sebep olduğu biliniyor (dudaktaki uçuk dışında da).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?