2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

yaaa gözümün önüne o sahne geldii çocuklar bunu hep yapıyor ya
arkadaşımında iki küçük çocuğu var biri bebek,bazen diyo ki 'markete diye çıkıp bir yıl kaybolasım var'

günaydın kızlar; nasılsınız??
biz iyiyiz çok şükür dün şeker yüklemesini yaptırdım sorun çıkmadı. ama idrarda enfeksiyon hala var maalesef. bol bol su ve yoğurt demiş doktor. ama iş yerinde su içmekten midem bulanıyor.
napıcam bilmiyorum zorla içiyorum.
dünüm çok yoğun geçti şeker yüklemesine gittiğim hastane çok kalabalıktı. kasıklarım çokk ağrıyordu eve zor attım kendimi. üstelik hastane tuvaletleri kalabalık diye tuvalete gidememiştim. dolmuşa gelene kadar bi sıkıştım anlatamam zor bela taksiye attım kendimi. allahtan küçük yerde yaşıyoruz da hemen geldim eve yoksa bende kaçıracaktım sanırım :))
bu aralar oğlumda bana çok fena düşkün dün evdeyim diye tepemden inmedi hastaneye bile geç gittim. akşam da üstüme bi atlıyor ne yemek ne iş. bütün akşam kedi yavrusu gibi boğuşmak istiyor. dün bi ara karnıma çıktı zıplıyor zor indirdim üstümden yazık içerdeki kuzum noldu bilmem :))
herhalde 2 tane olunca benim tek işim onlarla oynamak olacak :))

hasta olanlara çok çok geçmiş olsun acil şifalar versin Rabbim.

Voltaj; canım o sahneyi çok net hayal edebiliyorum.
geçen hafta sonu sabah kalktık oğlumla sabahın 6 buçuğunda. kahvaltı falan filan derken ben zaten zor açıyorum gözümü uzandım kanepeye oyun oynuyoruz saate baktım bir ara tam 9. o arada benim içim geçmiş gözümü bi açtım 9u 5 geçiyor. 5 dk uyuklamışım sadece. bi baktım ev nasıl sessiz Emre yok ortalarda. nasıl bi fırladım ki salonun kapısının önüne oturmuş her yeri bembeyaz. yoğurt sanıyorum uyku sersemi. meğer bi kutu kremi bulmuş açmış kapağını sürmüş üstüne başına halılara. tadına da bakmış belli. Allahtan beğenmemiş. yani o an hem kızdım hem güldüm sinirden hem çığlık attım tabi eşim uyandı sesime. ben hala almamışım çocuğun elinden şokla bağrınıp duruyorum. nasıl temizledim ortalığı da oğlumu da, hatırlamak bile istemiyorum.
bu çocuk milletinin işine akıl sır ermez canım Allah bize bol bol sabır güç kuvvet versin inşallahh

bana sende sorun çıkmıcak gibi geliyo (voltajlığa soyundum galiba:)
çünkü ister istemez ersnil le senin günleri ve bebek kilolarını karşılaştırdım..
inşallah çıkmaz..

Maşallah .kiz bak demedim mı bu kiz uzun olacak:))
Cok şükür ya,cok şükür .
Kimsede bir sorun çıkmaz inşallah...

allaha şükür sorun falan çıkmadı kızlar şeker normal çıktı sonuçlarımı evde bıraktım ama alt değerlere yakın sonuçlarım bende çok sevindim birde şeker çıkmasın

ama benim yediklerimle de alakalı olabilir hamur işini kestim kendim yapamadım hamilelikte yoruluyorum çünkü alıp da yemedim iyi oldu... kızartma türü çok yapmam sebze ağırlıklı besleniyorum, et türü de yiyorum ama sebze ağırlıklı...
canım tatlı bişey istediği zman günkurusu kayısı veya siyah üzüm kurusu yiyorum biri bağırsak çalıştırıyor biri kan yapıyor öyle bastırıyorum çok çok isterse arada yiyorum ama ilk 4 ay hiç abur cubur yemedim kahve çay içmedim asitli yiyecekler yemedim bunlarında faydası olmuş olabilir
ERSNİL sende üzülme canım sende dikkat edersin düzelir hem kendin hemde bebişin için bu perhis iyi olacak rabbim bebişlerimizi korusun onlar iyi olsun gerisini önemli

voltaj tutturdun kız yine bencede benim kız ince uzun olacak ama voltaj tombiş tombişti yanaklatı gözleri şiş şişti ama hemen kapadı kendini yüzümüzü saklıyoruz yüzümüzü eskitmiyoruz :)

benden bir aç karna bir de glükoz yüklemesi yapıldıktan sonra aldılar kan başka almadılar 50lik yaptılar senin parmaktan yapmışlar onu duymadık kimseden başka hastanede ölçtür morelini bozma kafana uymadımı git başka hastaneye

bence normal aynı şeyleri bend yaşadım akıntı çok yoğun olmadı sadece ama aşağıya tekmeledi ayrıca aşağıya çok indiğini hissttiğimde uzanıyorum kalçamı yukarı kaldırıyorum onun yukarı çıkmasını sağlıyorum bende rahatsız olmuyorum çok aşağıda olması insanı korkutuyor çünkü

çok tatlısın canımmmmm

göbüşünü sevsinler senin :) maşallah...

maşallah tatlım göbüşüne hiç kilon yok ben az önce sağlık ocağına gittim 92 kiloyumama almamışım öylece kalmışım çok hoş görünüyorsun

çok naziksiniz kızlar ama ben tam 8 kilo aldım :)) kızım sadece 1 kilo 25 gram. gerisi bana ait :)) ve hepsi de aynı yerde toplandı nerdeyse :) olsun dün gece kızımla oynadık ya
bundan sonra 20 kilo olsam da dert etmicem yerim ben onun ayaklarını :))

sedacım çok şükür bir sorun olmadan eve gidebilmişsin. inşallah adam söylediğiyle kalır.

kızlarrrrrrr

göbüş görün hele Eki Görüntüle 594983

ay çok tatlı, kız hiç kilo almamışsın, sen sanki sanıyomusun ki sadece bebiş 1.250 gerisi sen, tecrübeli anneler daha iyi bilir ama , bebeğin kendi ağırlığı kadar suyu, eşi, vücuttaki su tutulumu ve gögüs şişliği de var, 8 kilo süper bence çok iyisin ben senin haftanda öle olabilsem başka ne isterdim, çok da güzel görünüyosun:)

kızlarrrrrrr

Maşallahhhh ,sende tek göbek büyütenlerdensin Allah nazarlardan korusun

Annem bana geçen yanların dolmuş , kalçaların dolmuş dedi :) Kız bebek doldururmuş ,Eşimde sürekli diyor popon büyüdü diye, Ben farketmiyorum ama onlar anlıyor demek :)))

Kızlarr , Dünkü olay bana patladı ama olsun en azından ben yokken gelemeyeceklerini anladılar, Eşim annesinide götürmemiş dr. randevum var unutmuşum ben sizi arayım demiş halası :)) Kayınvalidemde bana diyor ki alındı galiba ne olacak ki gelseydi filan .. bende dedim ki ; benim olmadığımı biliyor dimi ben yokken napacaklar gelsinler şimdi çaya ara istersen dedim .. Aradı akşam çaya gelsinler diyor gelin gelin diye onu getirecek oğlu hastaymış , Yarın bırakabilirlerse yarın bıraksınlar yoksa c.tesi ö.sonra gelelim biz demiş ,:) Bende o zaman kahvaltıya gelsinler dedm ,Daha kolay olur kahvaltılıklarla doldurum masayı bide börek yaparım . Havuçlu kek yapayım , Yumurta , yeter dimi az olur mu sizce? Varmı denenmiş kahvaltılık tarfiniz..

mezoş süpersiniz
hiçte kilo almış gibi değilsin. maşallah

bak nasıl da keyfimi yerine getiriyorsunuz.. allahım beni şımartmayın boşuna kızlar hızlı alım sürecine yeni giriyoruz dahaaa

tatlım benimde kalçalarım çok büyüdü :)) bol pantolonlarım doldu arkadan kayınvalidem dün diye hep böyle kall..kilo yakıştı.. yaaaa dedim oğlun da öyle diyo

olay kime patlarsa patlasın canım sonuçta iyi olmuş her zaman sinir olacağına bir kerede olsun bitsin. iyi olmuş gerçekten benimde benzer bi sey yapmam lazım ayaklarını denk alsınlar diye tarif istiyorsan dertsizden al o varyaaaa ne hamaratmıs ne hamaratttt

hayırlı cumalar sanada..
mezoşummm maşallah göbüşüne..artık aşağıyı göremiyoruz bu göbüşlerle..

katinacımmmm dün banyo yaparken bunu düşündüm artık temizlik vs de zor olmaya başladı ben lazerliydim ama az da olsa çıkıyo jilet kullanmak zorundayım.. zor zamanlar bundan sonra sanırım Voltajın dediği gibi

Aklım almıyor senin kayınvalidenleri,benimkiler de bana diş geçirmeye kaktılar biz de ne badireler atlattık ama Allahtan eşim hep benim yanımdaydı,bana destek oldu..Hatta onu bile ne ezdiler bu sebeple,hala da biz dışlanırız çünkü biz kontrol edilemiyoruz..Olsun böylesi daha iyi komşı gibi selamlaşıyoruz sonra ne onlar bana ne ben onlara gelip gitmeyiz.Böyle mesafeli olmak çok daha iyi,huzurluyuım en azından.Düşün ki biz aynı binada yaşıyoruz,altlı üstlü..:) Senin de eşin sana destek olsa bu kadar yapamazlar bence,eşini de etkiliyor onlar,sen tek kalıyorsun..Çalışmaman onlar için sadece bir bahane seni hırpalamak için,çalışsan başka bişey bulurlar..Ben Bekarlığımdan beri çalışıyorum da ona rağmen yapmadıklarını bırakmadılar.Kötülük etmek isteyen bahanesini hep bulur,sen güçlü olmaya bak karşılarında yeterki,ezilme..Zaman gelir onlardan da kurtulursun inşallah.

Geçmiş olsun,inşallah 100,lük yüklemede normal çıkar.Bende çok merak ediyorum şeker sonucumu..

Hayal gücüne bayıldım...:)

Ben de bir girişsem şu eve,benim eller kökten gitçek heral..Günlük temizlik dışında derinlere giremiyorum ama çokk iş var biliyorumm..

Bu benzetme nasıl güzel olmuş öyle,gözümde canlandı resmen..Anamm bende mi öle olcam şimdiii..:))

Güle güle kullanın bebişinizle..cicileriniz harika.

tatlım malesef babam iyi değil babam akciger kanseri ve kötü huylusundan şuan kemoterapi görüyor((

Canım babana çok geçmiş olsun,atlatır inşallah..

Kesinlikle katılıyorum.Çok önemli bir konuya değinmişsin canım..Ben doğum yaptığımda doktorumuz uyarmöıştı "aman öptürmeyin,insanın dışkısında yoktutr tükrükte bulunan mikroplar" diye,Tabii bizim milet anlar mı gelene söle gidene söle ağzımda tüy bitmişti.Kayınvalide de inadına bastırıyordu,o dönem burnu havalarda gelin mi olmadım,kendimi beğenmemişliğim mi kalmadı...neler neler ama öptürmedim..Tabii daha sonra o benden gizlice yaptı o işleri biliyourm ama neyse artık...Siz siz olun öptürmeyin

Geçen gün yeni doğum yapan arkadaşa hayırlı olsuna gittik,onu da uyardım bak sakın izin verme diye..sorma öptüler bile dedi..dün öğrendim ki çocuk yoğun bakımdaymış bronşit olmuş..Günahları boynuna ama kızıyorum bu tür sorumsuzlara..Benim rahmetli annanem derdi,çocuklar öpülmez koklanır diye.eskiler daha iyi biliyormuş bu işleri..

kızlarrrrrrr

Harikasın yavrimmmmm...taş maşallah taşşşş...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…