hayırlı olsun tatlımvalla benbu ay konusunda çok kafam karışıyor sanırım şuan 6.5 aylık oluyorum ben:26:hesabım öyle
arkadaşlar benim şeker yüklemem vardı bugün
sonuçları beklemedik dr yarın bakıcak
ama gelince netten baktım ben yüksek çıkmış
sınır 140 benim 170
biliyodum zaten de çok moralim bozuldu
50lik yapıldı, tok gitmiştim
bide idrarda lökosit çıkmış referans 0-0 yazıyo, benim 4-5 çıkmış
bide böbrek kanalı tam sınırda çıktı, bi daha gelişine hatırlat bakalım dedi
onun dışında suyu, rahim ağzı, kilosu filan iyiymiş (862 gr)
voltajım ne bilem ben ayfonun varmış, yetenekleri nelermiş
ben eskiden beri derdim, oğlum olsun adını Eren koyucam diye, eşimde memnun ama ben emin olamıyom
acaba dedim hatunun içinemi doğdu
ya da
ayfonunun mu içine doğdu:))
geçmiş olsun tatlım;malesef böyle böyle geçip gidecek günler(
kocişim döndü,yatış vermişler pazartesi gidip tıkalı kanalı açtıracak hayırlısı ile..
tabi 3 gün nasıl geçer bilemiyorum,duramıyor durduğu yerde öyle çok kaşıntısı var ki anlatamam;sürekli duşta
üstüne bir de bulantı ve istifra.. neredeyse hiç uyku yok..
Rabbim şifa dileyen tüm kullarına şifa versin inşallah(
tatlım malesef babam iyi değil babam akciger kanseri ve kötü huylusundan şuan kemoterapi görüyor((
Rabbim bütün hastalarımıza şifa versin inş...bursa da tedavi görüyor 64 yaşında ee bundan 1 ay öncede 38 yaşındaki abim kalp krizi gecirdi,ablam desen en kısa zamanda ameliyat olmalıymış safradan,kızkardeşimin bakıcı problemi o kadar zor günlerki anlatamam bazen hamile olduğumu unutuyorum bu dertelerden
günaydın kızlar..
mezosum 28 haftayamı girdikk kuzum
gerçi senin 3 hafta benim 5 haftam kaldı..
günaydınnnnnn
evet canım.. çok az kaldı artık :))
dün gece 3 te uyandırdı kızım bi daha da uyumadık.. ama çok komikti ya bi gelsin yiyeceğim onu :)
uyurken bi sertlik hissedip uyandım karnımda, sırt üstüne denk gelmişim ondan sanırım. elimi bi attım karnımın kenarında topak gibi birsey sert bi sey elimle tutmaya çalıştım birden çok korktum ne bu ne var diye (bebeği unuttum uyku sersemi)
kuzumun ayağıydı galiba hemen öyle bi geri çekti ki.. dank etti.. gülme sesime eşim uyandı ağlıyorum sanmış. Allahım nasıl bir mucizedir bu ya
çok güzeldi bi daha uyumadım heyecandan :)
kızlar benim doğum yapmak istediğim hastanede, yani doktorumun da olduğu yerde kuaför, doğumdan sonra anneye psikolojik destek, lohusa şerbeti bi de bişeler daha dahil doğum fiyatına:)
benimde öyle olacak kısmetse
kocişim döndü,yatış vermişler pazartesi gidip tıkalı kanalı açtıracak hayırlısı ile..
tabi 3 gün nasıl geçer bilemiyorum,duramıyor durduğu yerde öyle çok kaşıntısı var ki anlatamam;sürekli duşta
üstüne bir de bulantı ve istifra.. neredeyse hiç uyku yok..
Rabbim şifa dileyen tüm kullarına şifa versin inşallah(
bişi sorucam arkadaşlar sanırım facedeydi acemi anne diye biyer var orda geçen gün gördüm millet bebeğini en az üç ortalama 6 ay içme suyuyla yıkıyomuş bilgisi olan var mı?kayınvalideme söyledim güldü görmemişin çocuğu olmuş tutmuş pipisini koparmış dedi bana ama mantıklı da geldi..ist.un suyu malum.3 ay içme suyuyla yıkasam nolcak ki bağışıklık sistemi toparlayana kadar dimi ama
:) ne güzel canım benimde 27+4 gün oldu.bu hafta bitincemi 7.ayımıza giriyoruz yoksa 27.haftamızda girmişmi oluyoruz?
günaydınnnnnn
evet canım.. çok az kaldı artık :))
dün gece 3 te uyandırdı kızım bi daha da uyumadık.. ama çok komikti ya bi gelsin yiyeceğim onu :)
uyurken bi sertlik hissedip uyandım karnımda, sırt üstüne denk gelmişim ondan sanırım. elimi bi attım karnımın kenarında topak gibi birsey sert bi sey elimle tutmaya çalıştım birden çok korktum ne bu ne var diye (bebeği unuttum uyku sersemi)
kuzumun ayağıydı galiba hemen öyle bi geri çekti ki.. dank etti.. gülme sesime eşim uyandı ağlıyorum sanmış. Allahım nasıl bir mucizedir bu ya
çok güzeldi bi daha uyumadım heyecandan :)
Sizin bu hastane hizmetlerini çok sevdim, Ne güzelmiş ya anneye moral olur doğum sonrası , Bende öncesinde yaparım hep saçım yapılı gezerim diyorum ama , ne nasıl olacak bilmiyoruz ki , Çantama koyucam artık maşamı makyaj çantamı, Kardeşime yaptırırım diye düşündüm
Doğum fiyatları nedir peki onuda merak ettim ?
ya valla tam bilmiyorum canım, sormuştum ama unuttum valla tam fiyatını ama normal 2000 sezaryen 2500-3000 civarı galiba ya, yani bu civarlarda en azından tam net olmasa da fikir olur
Sizin bu hastane hizmetlerini çok sevdim, Ne güzelmiş ya anneye moral olur doğum sonrası , Bende öncesinde yaparım hep saçım yapılı gezerim diyorum ama , ne nasıl olacak bilmiyoruz ki , Çantama koyucam artık maşamı makyaj çantamı, Kardeşime yaptırırım diye düşündüm
ya valla tam bilmiyorum canım, sormuştum ama unuttum valla tam fiyatını ama normal 2000 sezaryen 2500-3000 civarı galiba ya, yani bu civarlarda en azından tam net olmasa da fikir olur
Çok iyi fiyatlarda öyle uçuk değilmiş. Bizim hastaneyede dicem bakın başka hastanelere de örnek alın fiyatları koymayı biliyorsunuz. 2012 fiyatı bizim böyleydi şimdi zamlandı bide..
Amaan bak size diyorum Şekere ne gerek
Tabi geçtin tv karşısına hurreme bakarken götürdün ekmek kadayıflarını
Gecmis olsun kııı
Hadi bakalım öyle diyetle vs gecer inşallah.
Kiz askolsun ayfon demek bendemek
Sen neden beğenmiyorsun Eren güzel yeğenimin adı
İste boyle beğeniyorsun hamile kalınca soguyorsun dogunca daha garip :)
sen çok yaşa emi :))
öyle yapıyo yaramazlar..toplanıyolar bi yere annecim ben burdayım der gibi :)
Allaha her gün şükretmek lazım..bu mucize değilde ne.
boylu poslu olucak senin kuzun.katiş dedi dersin
Ben ilk alışverişimi yaptım, İnternetten sipariş vermiştim , İlk internetten alışverişimde bu ayrıca çok heyecanlıydım o yüzden, Eşimede bahsetmedim , Geldi siparişler akşam eşime götürdüm süprz dedim :) tek tek , ya adam ilk ne kadar bunalr sorusu sordu , Sinir oldum , Daha ilk alışveirş bu dur bakalım hemen başlama dedim yani ilk bebek heyecan nerde? Merak etme bende biliyorum kesemizi baktım dışarda fiyatlara uygun geldi aldım .Hepsi 200 tuttu :))))Ama kaç parça sonra parça sayıyor hımm iyi baya bişey almışın. Anneside var ya evde onun yanında çok müsrif görünmeyelim istiyor , annesiyle alışverişe çıkmışlar dün Kayınvalidemde bir mağazada hastane çıkışı görmüş 3 parçlıklardan oda bana süpriz yapayım istemiş almış ,Onlarda onu çıkardı ..
Daha oda boyanacak kağıt kaplanacak mobilya bakılacak ... Benimki şimdiden zırtlamaya başladı bakalım alışverişlerimiz nasıl geçecek
ay çok eğlenceli:)ben daha öle topak mopak hissetmiyorum zamanı var daha demekki, yerim ben onu, ay gelsinler de sevelim:)
Aradım şimdi hastaneyi henüz fiyat değişmemeiş , özel sağlık sigortam var benim ; normal 1950 sezeryan 2670 ... Bebek masrafı :164 tl , Suit oda istersek günlük 250 tl ... Dedim böyleyken böyle sizde var mı bu hizmetler :) Yok bizim bu hizmetimiz dedi adam bana bide ne gerek var dercesine :) Hödük anlamaz ki halimizden bizler güzel görünmek isteriz , Bkaımlı olmak isteriz
sgkya farklıymış fiyatlar daha uygundur sanırım. Sormadım Onu , Bir tane daha hastane var onada sorucam Ataşehir şifa..
dmt teşekkür ederim cevapladığın için.annem gelicekti güya 3 defa zamanını sordum bende işten çıktım bazı maddi sorunlarda inadına arkasından geldi sanki neyse hani uçak biletini biraz ucuz alırım diye.baktım hep mırım kırın tarih veremiyo sanki çalışıyoda izin alıcak işyerinden neyse bi tarih söyledi aldım bileti sonrada ama ben en fazla doğumdan 1 hafta önce gelirim toplam iki hafta kalırım ablanınn ünv.de son yılı yok kardeşinin uykusu ağır sobalı ev güvenmiyorum filan dedi erkek kardeşim 25 yaşında ablam 33 ve ısrarla sürekli okul okuyo.bundan öncede bir kez rahim ameliyatı oldum bide tiroitimde tümör çıktı yine ameliyat oldum sonrada radyoterapi aldım acı ama kanser tedavimde bile annem gelmedi radyoterapiden etkilenmemek için sanırım.sırf annem gibi olurum korkusuyla uzun yıllar çocuk istemedim.sonradan da bunlar çıktı tüp bebek tedavisiyle elde ettiğimiz bir gebelik o zamanlarda bile bi kez neden sizin çocuğunuz olmuyo diye sormadı çünkü en baştan beri evliliğime karşıydı.esas sebeb ise benim çalışıp ömür billah onları geçindirmem.evlilik benim neyime Allah şahit bunları aynen söyledi telefonda ve bana hamile halimle beddualar etti.bende böyle geleceğine hiç gelmesin dedim biletini iptal ettim.söyleyecek söz bulamıyorum sürekli ağlıyorum.şimdi de.
canımm çok çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin eşine. inşallah bir an önce iyileşir.akşamdan beri hiç keyfim yok( kocişimin kan değerleri düşmemiş hala..
dr kanal hala tıkalı demiş,sabaha karşı yine Ankara'ya gidecek(
tıkayan şey taşsa neden mr'da çıkmadı diye kafamı kurcalıyor ama eşimede bşy diyemiyorum(
sebepli sebepsiz oğluşuma bağırdım durup durup ağladım kendi kendime..
Allah şifa dileyen tüm kullarına şifa versin;dermansız dert vermesin inşallah..
Selam kızlar ben geldimm...
Pazartesi doktora gittim biliyorsunuz.
Oğluşuml ilgili herhangi bir sıkıntımız yok.
914 gr olmuş maşallahAynı bana benziyor.
Çenesi filanda aynı babası.Doktorumla karşılıklı oturduk kime benzediği ile ilgili yorum yaptık:)
Kötü bir haberimde var tabi şekerim çıktı.
Ama açlık şekeri değil tokluk şekeri.
O yüzden dahiliyeden diyet aldım.
Bugun 3. günüm bu sabah ölçmeye başladım aleti alıp.
Sabah aç karna 99 çıkmıştı.
Sonra ben diyetime göre kahvaltımı yaptım.
Kahvaltıdan iki saat sonrada ölçtüm 79 çıktı.
Hemen doktorumu aradım.Doydun mu dedi doydum dedim.
Tamam o zaman sorun yok ölçmeye devam et yüksek çıkması sorun dedi.
3 ay oğluşum için diyetteyim.O kadar kararlıyım ki kocişim bile şok geçiriyor.
Allahım dermanı olmayan dert vermesin.
Hastanede öyle şeylere şahit oldum ki şükrediyorum.
İşde böyle kızlar,işlerim çok çok yoğun.Malum yıl sonu o yüzden gelemedim.
Dün zaten izinliydim oğluşumla ikinci aşımızıda olduk.Çok şükür onuda atlattık.
sağol bacım, kadayıf değil ama başka bi tatlıydı walla
drdan haber bekliyorum bakalım ne dicek
Eren i ben seviyom kıs, duyan herkes burun kıvırıyo, bide öğretmenler isimleri genelliyo, Erenler çok yaramaz oluyomuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?