2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
hayırlı olsun tatlımvalla benbu ay konusunda çok kafam karışıyor sanırım şuan 6.5 aylık oluyorum ben:26:hesabım öyle

sanırım dediğin gibi benimde şuan 6.5 aylık oldu hesaplayınca bu hafta bitince 7.ayıma girmiş oluyorum :)) Rabbim sonumuzu hayırlı etsin hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip olsun

tatlım malesef babam iyi değil babam akciger kanseri ve kötü huylusundan şuan kemoterapi görüyor((

kızlar hepinize geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşallahhhh

günaydın kızlar..
mezosum 28 haftayamı girdikk kuzum
gerçi senin 3 hafta benim 5 haftam kaldı..

günaydınnnnnn

evet canım.. çok az kaldı artık :))

dün gece 3 te uyandırdı kızım bi daha da uyumadık.. ama çok komikti ya bi gelsin yiyeceğim onu :)
uyurken bi sertlik hissedip uyandım karnımda, sırt üstüne denk gelmişim ondan sanırım. elimi bi attım karnımın kenarında topak gibi birsey sert bi sey elimle tutmaya çalıştım birden çok korktum ne bu ne var diye (bebeği unuttum uyku sersemi)
kuzumun ayağıydı galiba hemen öyle bi geri çekti ki.. dank etti.. gülme sesime eşim uyandı ağlıyorum sanmış. Allahım nasıl bir mucizedir bu ya

çok güzeldi bi daha uyumadım heyecandan :)

Son düzenleme:

sen çok yaşa emi :))
öyle yapıyo yaramazlar..toplanıyolar bi yere annecim ben burdayım der gibi :)
Allaha her gün şükretmek lazım..bu mucize değilde ne.
boylu poslu olucak senin kuzun.katiş dedi dersin

kızlar benim doğum yapmak istediğim hastanede, yani doktorumun da olduğu yerde kuaför, doğumdan sonra anneye psikolojik destek, lohusa şerbeti bi de bişeler daha dahil doğum fiyatına:)

benimde öyle olacak kısmetse

Sizin bu hastane hizmetlerini çok sevdim, Ne güzelmiş ya anneye moral olur doğum sonrası , Bende öncesinde yaparım hep saçım yapılı gezerim diyorum ama , ne nasıl olacak bilmiyoruz ki , Çantama koyucam artık maşamı makyaj çantamı, Kardeşime yaptırırım diye düşündüm
Doğum fiyatları nedir peki onuda merak ettim ?

Canım Allah yardımcınız olsun ve biran önce şifasına kavuşsun , Hiçbir hastalık kalmadan kısa sürede sağlığına dönsün inşallah..

Ben bu kadar titizlenmeyi düşünmüyorum ya her mikroba alışsın vücudu. Sadece hatırlarım biberonlar filan kaynatılırdı eskiden. İçme suyuyla . Steril makinaları var şimdide :))

:) ne güzel canım benimde 27+4 gün oldu.bu hafta bitincemi 7.ayımıza giriyoruz yoksa 27.haftamızda girmişmi oluyoruz?

28. hafta bitiminde 7 ay tamamlanmış oluyor 8 e adım atıyorsun diye biliyorum. Yanlış mı ki? Sonra 7,5 ay sonra 32 haftalıken 8 aylık dicez... Sonra sonra 9 un içine giricez

Ben bugün serviste manyak gibi nerden geldiyse aklıma 9 aylığım gibi düşündüm, Haftada kontrollre gidiyorum ama dr. kontrolünden 2 gün sonra bebek hareketsiz olduğunu hissediyorum meğer bebeğim ölü doğmuş .. ( Allah uzak etsin ) Ayy beni buları düşününce bir ağlama tuttu ( İş yerine geliyoruz kimse görmedi ama gözlerim kızardı anında ,Delirdim sanacaklar durup dururken ...

Vesvese oluyor bende , Hep olumsuza alıştırm huyum vardır kendimi ki olumlu olunca mutlu olayım diye ama bu konudada olmasın istiyorum ((Dün bir topikte okudum buna benzer birşey o mu etkiledi bilmem ,

Ben ilk alışverişimi yaptım, İnternetten sipariş vermiştim , İlk internetten alışverişimde bu ayrıca çok heyecanlıydım o yüzden, Eşimede bahsetmedim , Geldi siparişler akşam eşime götürdüm süprz dedim :) tek tek , ya adam ilk ne kadar bunalr sorusu sordu , Sinir oldum , Daha ilk alışveirş bu dur bakalım hemen başlama dedim yani ilk bebek heyecan nerde? Merak etme bende biliyorum kesemizi baktım dışarda fiyatlara uygun geldi aldım .Hepsi 200 tuttu :))))Ama kaç parça sonra parça sayıyor hımm iyi baya bişey almışın. Anneside var ya evde onun yanında çok müsrif görünmeyelim istiyor , annesiyle alışverişe çıkmışlar dün Kayınvalidemde bir mağazada hastane çıkışı görmüş 3 parçlıklardan oda bana süpriz yapayım istemiş almış ,Onlarda onu çıkardı ..

Daha oda boyanacak kağıt kaplanacak mobilya bakılacak ... Benimki şimdiden zırtlamaya başladı bakalım alışverişlerimiz nasıl geçecek

ay çok eğlenceli:)ben daha öle topak mopak hissetmiyorum zamanı var daha demekki, yerim ben onu, ay gelsinler de sevelim:)

Günaydııın anneleeeer ve tatlı bebişleriiii herkese hayırlı bir cuma olsun inşallah bana dua edin yarın sınavım var bu sene okulum biter inşallah seneye kızımla rahat rahat oynarııım :)))

Günaydın kızlar .
Bugun ben o kadar yorgun kalktım ki ayaklarım sis ve uyusuktu.dun cok is yapmistim zahar.
Sabah biz 6 en geç 6,5 ta kalkıyoruz.
Bu sabah kalktım kızım salonun ortasına tuzluk ve sekerligi boşaltmış ustunede su dökmüş
Bir taraftan ağladım bir taraftan temizledim insaf artık.
Rabbim bana yardım etsin diye bekliyorum.el mahkum.
Dahasını düşünemiyorum ben.ne ara kalktı ne ara döktü hiç birimiz duymadık.
Gecede dişimi cok sıkmışim kanal tedavili dişim zonk zonk vuruyor.
Basımı alıp gidesim var.
Hele bir saglık Ocağı'na gideyim asiyi bir haftadır salladım.

sağol bacım, kadayıf değil ama başka bi tatlıydı walla
drdan haber bekliyorum bakalım ne dicek

Eren i ben seviyom kıs, duyan herkes burun kıvırıyo, bide öğretmenler isimleri genelliyo, Erenler çok yaramaz oluyomuş..

sen çok yaşa emi :))
öyle yapıyo yaramazlar..toplanıyolar bi yere annecim ben burdayım der gibi :)
Allaha her gün şükretmek lazım..bu mucize değilde ne.
boylu poslu olucak senin kuzun.katiş dedi dersin

ayy katiş :)) çok mutlu olurum. sağlıklı olsun iyi olsun ama şöyle alımlı da olsun istiyo insan. kız çocuğu neticede :)) ay babası çıldırıyo böyle söyleyince

ben herşeyi netten alıyorum A dan Z ye :) dün yine kargolarım geldi. eşim paketleri getirince annesi sordu onlar ne diye. hiç miç diye geçirdirdi o da :)) bu erkekler ne korkuyo annelerinden böyle ya :)) bende açamadım bunun üzerine kolilerimi :) yarın gidiyo k.valide rahatça bakarım artık :)

ay çok eğlenceli:)ben daha öle topak mopak hissetmiyorum zamanı var daha demekki, yerim ben onu, ay gelsinler de sevelim:)

ofelyammm yaa öyle güzel ki evet gelsinler artık

canım ya çok üzüldüm yazdıklarına. kusura bakma ben biraz düşünmeden konuştum. herkesin annesi yanında olamıyor tabi ki eşin yardımcı olduktan sonra her şeyin üstesinden gelirsin. annelik öyle bir duygu ki zaten her şeyi hissederek yapıyorsun merak etme. bebeğinin ihtiyaçlarını öyle bir hissediyorsun ki yalnız da olsan bi şekilde halledersin zaten. Allah sana şifalar versin eşinle çocuğunla mutlu huzurlu yuva versin gerisi boş canım. ailemiz bizim için çok öenmli tabi ki ama senin için şu an her şeyden önemlisi bebeğin.

canımm çok çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin eşine. inşallah bir an önce iyileşir.

ersnilcim geçmiş olsun bir an önce normale döner şekerin inşallah

Aman,birine birsey begendirmekte sorun
Cocuğunun adı bu ,fikirleri de cok acik masallah.kendine kalsa olmaz illa soylenecek.
Valla yaramaz mı bilmem de ablamın Eren'i mum gibidir bir defa söylersin herseyi

Yasin ile Furkan kadar yaramaz yok bence gerçi son demler Enes'lerde katıldı furyaya.
Ağır geliyormuş bu isimler de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…