bugün detaylıiçin tekrar aradım ama 24. haftaya kadar yapılıyomuş, en yakın randevu da ayın 22 sindeydi o zamana da ben 29 haftalık olucam, telefondaki kız doktorunuzla görüşün dedi, kendi doktorumu aradım,
geç kalmışsın canım dedi, ne yapalım artık bebek doğunca kalple ilgilibi problem olursa o zman bakarız dedi, sen kontrolün ne zmansa sabah aç karnına gel şeker yüklemesi yapılacakmış, çarşamba kontrole gidicem kısmetse
en çok da bebeğimi şu 4 boyutlu bakıyolar yaa sarımtrak renkte olan ultrason, işteöyle görmek istiyodum yüzünü kızımın, her ultrasonda öyle görüntü oluyo mu biliyo musunuz kızlar?
Laterneciimm sana da bi isim yakistirayim dur soyle endamina yarasir bisey
himmm ozlem nasil
fıstığım valla süpersin
özlem değil ama; genç kızken bazen özlem derdim adıma
ama öyle çok yaklaştın ki sen bile inanamazsın
voltaj hakkaten öyle canım
türetin bakalım gül le başlayan 7 harflikaç tane bayan ismi varki
daha once detayliya girmedinmi? bana 20 de yaptilar bi daha yapcaklar 28 de, yapilir niye yapilmasin ki
Laterne-özden :26:
Gulimier-gulizar:26:
canım23. hafta için randevu aldım ama sigorta işlemleri ve düğün faslı girince araya gidemedim randevuya, yenibosnada bi hastaneden aldım randevuyu bayan doktor olsun illa dedi benim kocacım o yüzden,internette bende bakmıştım sorun olursa ilk yapılan da ileriki haftalarda da doktorlar tekrar bakıyo diye içim rahatlamıştı ama bakmıyomuş doktor 24 ten sonra, düğün bitti hasta oldum yeni yeni kendime geldim sayılır
7 harfmisi'm sory
Ohiolu gaci hakli Guldane hakikaten daha mantıklı
evet ordan almıştım, kendi doktorum ' eh işte onun sonuçları çok sağlıklı olmasada bayan istersen oraya gidebilirsin' demiştiNisadan mı aldın kiz
Ya o 4 boyutlu ayrintilida var ama ilerleyen aylarda da bakılıyor her Dr değilde her radyologta var.
Sen tekrarla Dr a hatta gerekirse başka Dr git.
Benim Dr aklıma esince desem alır terelellinin teki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?