2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Laterneciimm sana da bi isim yakistirayim dur soyle endamina yarasir bisey

himmm ozlem nasil

bugün detaylıiçin tekrar aradım ama 24. haftaya kadar yapılıyomuş, en yakın randevu da ayın 22 sindeydi o zamana da ben 29 haftalık olucam, telefondaki kız doktorunuzla görüşün dedi, kendi doktorumu aradım,
geç kalmışsın canım dedi, ne yapalım artık bebek doğunca kalple ilgilibi problem olursa o zman bakarız dedi, sen kontrolün ne zmansa sabah aç karnına gel şeker yüklemesi yapılacakmış, çarşamba kontrole gidicem kısmetse
en çok da bebeğimi şu 4 boyutlu bakıyolar yaa sarımtrak renkte olan ultrason, işteöyle görmek istiyodum yüzünü kızımın, her ultrasonda öyle görüntü oluyo mu biliyo musunuz kızlar?

voltajım niyetine gireli çok zaman oldu;ama bende öyle bir şans var ki ilk öğrenmeye çalıştığım internet sitesinde telaffuzları yanlış öğretiyorlarmış.. öğrendiklerimin hepsini sildim kafamdan elif ba aldırdım eşime.
mutlu mutlu elif ba dan çalışıyordum kiii oda yanlışmış;harflerin başta-ortada sonda yazılışları ve bazılarının telaffuzlarını eksik yada yanlış vermiş...
camilerde satılan elif ba'yı buldurdum tavsiye üzerine;yine sıfırdan başladım.. üstün-esreleri öğrendim ama o günden sonra hiç elim ermedi (
cebime bile indirdim elif ba'yı ama...
eşimin yardımcı olduğu şeyleri de artık kendim yapmaya çalıştığım gibi onu rahatlatmak için de gün içinde çok telaşlı oluyorum ( artık günler nasıl geçiyor anlamıyorum..
senin için ne yapabilirim diye sordun ya az önce ilk bu geldi aklıma;yakın olsak öğretirdin valla

daha once detayliya girmedinmi? bana 20 de yaptilar bi daha yapcaklar 28 de, yapilir niye yapilmasin ki

Laternem şimdi harfler tamam,
Üstün esre tamam en kolay sedde ve cezmdir.onlarida az cok ogrenmissindir.
Onlarida tamamlarsan Kur'an ac ordan başla tek tek
Fatihadan biliyorsun ya ezberden az cok anlarsın hemen arkası gelir.
Keske başka bir yolu olsa (

Haklısın hayatım suan yogunsun yorgunsun (

daha once detayliya girmedinmi? bana 20 de yaptilar bi daha yapcaklar 28 de, yapilir niye yapilmasin ki

canım23. hafta için randevu aldım ama sigorta işlemleri ve düğün faslı girince araya gidemedim randevuya, yenibosnada bi hastaneden aldım randevuyu bayan doktor olsun illa dedi benim kocacım o yüzden,internette bende bakmıştım sorun olursa ilk yapılan da ileriki haftalarda da doktorlar tekrar bakıyo diye içim rahatlamıştı ama bakmıyomuş doktor 24 ten sonra, düğün bitti hasta oldum yeni yeni kendime geldim sayılır

7 harfmisi'm sory
Ohiolu gaci hakli Guldane hakikaten daha mantıklı

Nisadan mı aldın kiz
Ya o 4 boyutlu ayrintilida var ama ilerleyen aylarda da bakılıyor her Dr değilde her radyologta var.
Sen tekrarla Dr a hatta gerekirse başka Dr git.
Benim Dr aklıma esince desem alır terelellinin teki.

laternam bildi
ama ben sana cevap yazamadım, cevap yaz kısmı çıkmadı mesaj da
benim de ilk aklıma özden ismi geldi laterna senin için ama değilmiş baksana

Nisadan mı aldın kiz
Ya o 4 boyutlu ayrintilida var ama ilerleyen aylarda da bakılıyor her Dr değilde her radyologta var.
Sen tekrarla Dr a hatta gerekirse başka Dr git.
Benim Dr aklıma esince desem alır terelellinin teki.
evet ordan almıştım, kendi doktorum ' eh işte onun sonuçları çok sağlıklı olmasada bayan istersen oraya gidebilirsin' demişti
heh işte 4 boyutlu olandan istiyom dr a gidince sorucam belki onun ki gösteriyodur,
fıstığım bakalım rüyamda gördüğüme benziyo mu, yavru kuşum benim depikleyip duruyo anasını ha bire

Ama ama ama
Ben dedim banane
Daha Msj almamıştım bile
Hatta harfi yanlış saydım ne hallere düştüm aha hep Amerikalı hatun karıştırdı beni

Laterne nin ki gözdem o vakit özleme en yakın o
Dogurtturmayin beni şuraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…