2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
voltajım hangi koluna yaptırdın aşını??
ben sağa yaptırmıştım ikinciyi daha az acıdı,rahatça uyudum..

inşallah çabucak geçer ağrısı kolcağızının (
Sagol canım ya sola yaptırdım .
Kiz o kol mevzusu daha bir alem :))
Hangi kolunu az kullanıyorsan dedi isin garibi ben sagda yazarım solda,sagda doğararim solda orda bile değişikim
Seçme hakkım 10 sn sürdü .

voltajım hangi koluna yaptırdın aşını??
ben sağa yaptırmıştım ikinciyi daha az acıdı,rahatça uyudum..

inşallah çabucak geçer ağrısı kolcağızının (

bende sağ koluma yaptırmıştım benim hiç ama hiç acımadı..ikinciyide doğumdan sonra dedi sağlık ocağı tek dozda bitirdiler sanırım:)bu defa dr sorucam bunuda

değişik voltajım benim :))
sola yatıyoruz ya ondan zor gelmişti bana ilkinde (

her bi tarafı ayrı değişikim benim

bende sağ koluma yaptırmıştım benim hiç ama hiç acımadı..ikinciyide doğumdan sonra dedi sağlık ocağı tek dozda bitirdiler sanırım:)bu defa dr sorucam bunuda

Ama neden ki bir yanlışlık olmasın
Sen sor muhakkak hayatım ilk bebek ki size 5 doz

Benim asiyi bünyem kaldırmıyor artık
Yeter yeterrrr yeterrrr iğne ilaç kan alımı offf
Daha haftaya magnezyum ve kalsiyum sayımı yapılacakmış ben daha hiç kullanmadım bunları
Kan aldırmaya gurban olam ((
Tetanoz olsam anca bu kadar agrirdi zahar
Birde doğumdan hemen sonra yapıyorlar

hımm anladım şimdi, benim o kadar acımamıştı... neyse geçer geçer nolcakki kuzucuklarımız için.

offf bu gece içim daralıyo benim ya (
ne yapayım,nereye dolanayım bilemedim (
valla dün ben o haldeydim. sakın iyice uykun gelmeden girme yatağa... içim darala darala uyumaya çalıştım, sabaha kadar döndüm yatakta

offf bu gece içim daralıyo benim ya (
ne yapayım,nereye dolanayım bilemedim (

Kelebekim sana iğne oyasi ogretem örgü ogretem
Kitap okuyam bulmaca cozem fıkra anlatam
Ben hepsine varım seni nasil mutlu edebilirim

bende bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum..gec kalmadan ikinci dozuda yaptırmam lazım:

ay yok gitmem uykum gelmeden;kocişim sabaha kadar oturuyor bende yanında uyukluyorum geç saatlere kadar ( zorla götürüyor sabaha karşı yatağa ama tek başına uyumak hiç zevkli olmuyor (

karnım iyice büyümeye başladı sanırım ondan iç sıkıntım ( senin de mi öyle tatlım??

hava nasıl orda?? biz burada dört gözle kar bekliyoruz

Kelebekim sana iğne oyasi ogretem örgü ogretem
Kitap okuyam bulmaca cozem fıkra anlatam
Ben hepsine varım seni nasil mutlu edebilirim

başka bşy yok mu?? bunlar hiç eğlenceli değil ki (
bize gelsen cam kenarında ıhlamur içip sohbet etsek,yada şöyle kol kola yürüyüşe çıksak çocuklar evde uyuyadursa

penguen gibi yürümeye başladım ben, yukardan bakınca memişlerden az daha ilerde göbüşüm bugün farkettim markete giderken

eminim benim adaşım yoktur burda, çok az var benim adımdan çünkümmmm
Ney kiz merak ettim valla
Gülümser mı babaannenin adiydi ama onu biliyorum
Nezaket,fazilet söyle kulağıma kimseye demem
boyle yapip meraktan catlatiyosunuz adami

ben voltaja zehra ismini yakistirdim ilk ama kizinin adiymis olmaz, seninki de farkliysa hmmm rumeysa falan mi kiz

başka bşy yok mu?? bunlar hiç eğlenceli değil ki (
bize gelsen cam kenarında ıhlamur içip sohbet etsek,yada şöyle kol kola yürüyüşe çıksak çocuklar evde uyuyadursa
Dışarı dışarı litven ve evet cocuklar uyusun
voltajım varsa güzel fıkran anlat da gülelim az nolurrr nolurrrr
Fıkralara hiç gulemem ben her anlatan anlattığına pişman olur
Boş boş bakarım o halleri daha komik anlamadım diye sonlarını tekrar ederler ama tık yok
Kiz biz fıkra gibiyiz bu aksam hele

ben dualarımı okuyayım bari (

bu akşam muhabbet yok,fıkra yok (

voltaj ben elif ba almıştım kendi kendime öğreneyim diye,doğumdan önce yasin okumayı çok istiyorum çünkü..
ama eşimin hastalığından beri bakamaz oldum ve doğuma çok az vakit kaldı (
acayip moralim bozuluyor onada (

boyle yapip meraktan catlatiyosunuz adami

ben voltaja zehra ismini yakistirdim ilk ama kizinin adiymis olmaz, seninki de farkliysa hmmm rumeysa falan mi kiz

banane banae önce voltaj söylesin
cıks rümeysa değil, yaklaşamadın bile ama 7 harfli

maşallah artık tam hamile göbüşüne benzedi bu fit hatınların göbüşü

bende duymuştum onu, ama hiç canım ayva çekmedi daha, görümcem de aynaya bakıp yanaklarına parmağınla bastır demişti, o sürekli yapmış oğlunun 2 yanağında da gamze var maşllah, benim de 2 yanağımda var genetik olarak geçer mi kızıma da acebeee

Koluuuuummm
Koluuuummmm bu kez daha cok ağrıyor ya
Keske yaptirmasaydim benim cok güzel bir kolum vardı
geçmişler olsun canım, benim 2. doz da 1 gün ağrıdı sonra geçti hemen

babanemin adı evet, gülle başlıyo, ama sen söyle ben öyle söylüycem

laternam canım bikaç gündür aklımdasın yazamadım unuttum hep, çok geçmiş olsun eşin bi ameliyattan kurtulmuş, diğeri için deinşallah anlamadan hayırlısıyla kurtulur, bir an önce toparlanır eniştemiz, Rabbim güç kuvvet versin sana da inşallah

Gulimier fıstığım çok sağol.. birinden kurtuldu diye sevine sevine gelmiştik ama olması gerekiyormuş aslında;pazartesi yaptıracak hayırlısı ile bakalım..

Fıkra gelmedi aklıma
Sonra Hepte ben konusunca olmaz ki durgun bizim topic durguun

Bozulmasın hayatım şimdi sen niyeti aldın mesela hacca gitmekte nasip hani derler"orası seni çağırırsa gidersin"
Kuran'da öyle onun senin nasibinde zamanı var ki bu durum öyle aylarca süren birsey değil
İnan yakınımda olmuş olsan bir haftada gecirirdim seni
Ama sen niyeti Halis bir sekilde başladı n olur bu is

Kiz gulimier gördün dımı
Yine yekinsem tutturacakmisim ilk tahminde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…