- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Sagol canım ya sola yaptırdım .voltajım hangi koluna yaptırdın aşını??
ben sağa yaptırmıştım ikinciyi daha az acıdı,rahatça uyudum..
inşallah çabucak geçer ağrısı kolcağızının(
voltajım hangi koluna yaptırdın aşını??
ben sağa yaptırmıştım ikinciyi daha az acıdı,rahatça uyudum..
inşallah çabucak geçer ağrısı kolcağızının(
:))
Dr da belki ben gibi
Hisleri kuvvetli biridir
Yada acilin ben dohtorum
bende sağ koluma yaptırmıştım benim hiç ama hiç acımadı..ikinciyide doğumdan sonra dedi sağlık ocağı tek dozda bitirdiler sanırım:)bu defa dr sorucam bunuda
hımm anladım şimdi, benim o kadar acımamıştı... neyse geçer geçer nolcakki kuzucuklarımız için.Yektir yektir gittimde ası oldum derdime nolduysa
Gunu gecti diye 2. Dozu oldum Temmuz'da gel dedi hı hı bende tam öyle düşünüyordum
He Kiz komikler gercekleride oyle :))
avatar en uygun bu :)) diğer avatar başka arkadastada vardı kendim yazdım sanıyordum
valla dün ben o haldeydim. sakın iyice uykun gelmeden girme yatağa... içim darala darala uyumaya çalıştım, sabaha kadar döndüm yataktaofff bu gece içim daralıyo benim ya(
ne yapayım,nereye dolanayım bilemedim(
offf bu gece içim daralıyo benim ya(
ne yapayım,nereye dolanayım bilemedim(
Ama neden ki bir yanlışlık olmasın
Sen sor muhakkak hayatım ilk bebek ki size 5 doz
Benim asiyi bünyem kaldırmıyor artık
Yeter yeterrrr yeterrrr iğne ilaç kan alımı offf
Daha haftaya magnezyum ve kalsiyum sayımı yapılacakmış ben daha hiç kullanmadım bunları
Kan aldırmaya gurban olam((
Tetanoz olsam anca bu kadar agrirdi zahar
Birde doğumdan hemen sonra yapıyorlar
hımm anladım şimdi, benim o kadar acımamıştı... neyse geçer geçer nolcakki kuzucuklarımız için.
valla dün ben o haldeydim. sakın iyice uykun gelmeden girme yatağa... içim darala darala uyumaya çalıştım, sabaha kadar döndüm yatakta
Kelebekim sana iğne oyasi ogretem örgü ogretem
Kitap okuyam bulmaca cozem fıkra anlatam
Ben hepsine varımseni nasil mutlu edebilirim
Ney kiz merak ettim vallapenguen gibi yürümeye başladım ben, yukardan bakınca memişlerden az daha ilerde göbüşüm bugün farkettim markete giderken
eminim benim adaşım yoktur burda, çok az var benim adımdan çünkümmmm
boyle yapip meraktan catlatiyosunuz adami
ben voltaja zehra ismini yakistirdim ilk ama kizinin adiymis olmaz, seninki de farkliysa hmmm rumeysa falan mi kiz
Dışarı dışarı litven ve evet cocuklar uyusunbaşka bşy yok mu?? bunlar hiç eğlenceli değil ki(
bize gelsen cam kenarında ıhlamur içip sohbet etsek,yada şöyle kol kola yürüyüşe çıksak çocuklar evde uyuyadursa
Fıkralara hiç gulemem ben her anlatan anlattığına pişman olurvoltajım varsa güzel fıkran anlat da gülelim az nolurrr nolurrrr
boyle yapip meraktan catlatiyosunuz adami
ben voltaja zehra ismini yakistirdim ilk ama kizinin adiymis olmaz, seninki de farkliysa hmmm rumeysa falan mi kiz
bende duymuştum onu, ama hiç canım ayva çekmedi daha, görümcem de aynaya bakıp yanaklarına parmağınla bastır demişti, o sürekli yapmış oğlunun 2 yanağında da gamze var maşllah, benim de 2 yanağımda var genetik olarak geçer mi kızıma da acebeeekızlar bişey duydum ne kadar doğru bilemiyorum ama denemekte fayda var diyerek yapıyorum.hamilelikte ayva yerseniz bebeğiniz güzel olurmuş birde gamzeli olurmuşbende bol bol hergün mutlaka ayva yiyorum.gerçi annemde iki yanagı gamzeli benim tek yanagımda gamze var bizim kız genetik olarak gamzeli olacak büyük ihtimal gamzesizler deneyin bi bakalım sonuç ne olacak:44:
geçmişler olsun canım, benim 2. doz da 1 gün ağrıdı sonra geçti hemenKoluuuuummm
Koluuuummmm bu kez daha cok ağrıyor ya
Keske yaptirmasaydim benim cok güzel bir kolum vardı
babanemin adı evet, gülle başlıyo, ama sen söyle ben öyle söylüycemNey kiz merak ettim valla
Gülümser mı babaannenin adiydi ama onu biliyorum
Nezaket,fazilet söyle kulağıma kimseye demem
Dışarı dışarı litven ve evet cocuklar uyusun
Fıkralara hiç gulemem ben her anlatan anlattığına pişman olur
Boş boş bakarım o halleri daha komik anlamadım diye sonlarını tekrar ederler ama tık yok
Kiz biz fıkra gibiyiz bu aksam hele
Fıkra gelmedi aklımaben dualarımı okuyayım bari(
bu akşam muhabbet yok,fıkra yok(
voltaj ben elif ba almıştım kendi kendime öğreneyim diye,doğumdan önce yasin okumayı çok istiyorum çünkü..
ama eşimin hastalığından beri bakamaz oldum ve doğuma çok az vakit kaldı(
acayip moralim bozuluyor onada(
hayırlısı olsun canım, çabucak atlatırsınız inşallahGulimier fıstığım çok sağol.. birinden kurtuldu diye sevine sevine gelmiştik ama olması gerekiyormuş aslında;pazartesi yaptıracak hayırlısı ile bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?