2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

benimki 26. haftanın başında 775 gr'dı...bugün gittiğimde 903 gr çıktı...6 günde 125 gr almış bebeğim artık gerçekten çok hızlı büyüyolar...yarın sen de şok olacaksın kilosunu duyunca kesin canım

penguen gibi yürümeye başladım ben, yukardan bakınca memişlerden az daha ilerde göbüşüm bugün farkettim markete giderken

eminim benim adaşım yoktur burda, çok az var benim adımdan çünkümmmm

boyle yapip meraktan catlatiyosunuz adami

ben voltaja zehra ismini yakistirdim ilk ama kizinin adiymis olmaz, seninki de farkliysa hmmm rumeysa falan mi kiz

benim oğluşumda büyümüşmüdür o kadar merak ettim çokkkkk

Selam annişler bugun kontrolm wardı şekerm nrmal cktı.27+0 olduk bugn. Oglumda 1kilo 158 gram olmus masallah :)

dr um en iyisi evet çok memnunum. 2 tanede düşük yaşadım daha önce çok dikkatli sağolsun. inşallah şekerin düşük çıkar ne güzel yiyip içiyordum
yüksek çıkınca stress yaptım hayırlısı bakalım.oğluşun aslan gibidir

Basmane sifaya qidiorum doktruma fiyat sormadm ama esim hastaneyi arayp sormus normal 600 sezeryn 650 dmisler epudral icn ayrı ücret alıyolar sanırm

kızlar bişey duydum ne kadar doğru bilemiyorum ama denemekte fayda var diyerek yapıyorum.hamilelikte ayva yerseniz bebeğiniz güzel olurmuş birde gamzeli olurmuş bende bol bol hergün mutlaka ayva yiyorum.gerçi annemde iki yanagı gamzeli benim tek yanagımda gamze var bizim kız genetik olarak gamzeli olacak büyük ihtimal gamzesizler deneyin bi bakalımsonuç ne olacak:44:

bunu bende duymuştum canım..gamzesiz biri olarak bol bol olmasada yiyorum arada bakalım sonuç ne olacak:)

Koluuuuummm
Koluuuummmm bu kez daha cok ağrıyor ya
Keske yaptirmasaydim benim cok güzel bir kolum vardı

:))
Dr da belki ben gibi
Hisleri kuvvetli biridir
Yada acilin ben dohtorum

voltaj ben gündüz yoktum noldu kız koluna??
bu arada senin avatarı gördükçe gülesim geliyo benim. bebeleri dizersin artık böyle...
Yektir yektir gittimde ası oldum derdime nolduysa
Gunu gecti diye 2. Dozu oldum Temmuz'da gel dedi hı hı bende tam öyle düşünüyordum

He Kiz komikler gercekleride oyle :))
avatar en uygun bu :)) diğer avatar başka arkadastada vardı kendim yazdım sanıyordum

voltajım hangi koluna yaptırdın aşını??
ben sağa yaptırmıştım ikinciyi daha az acıdı,rahatça uyudum..

inşallah çabucak geçer ağrısı kolcağızının (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…