maşallah kilosu da iyimiş kızının... doktor nerden biliyoki bizim buralarda takıldığımızı, ama takdir ettim her anlamda uyarıyo seni. benim şeker yüklemede yarın bakalım ne olacak. oğlumun kilosunu merak ettim şimdi 26.haftaya bugün girdik biz ama o senin kız kadar olduğunu sanmıyorum.
penguen gibi yürümeye başladım ben, yukardan bakınca memişlerden az daha ilerde göbüşüm bugün farkettim markete giderken
eminim benim adaşım yoktur burda, çok az var benim adımdan çünkümmmm
benimki 26. haftanın başında 775 gr'dı...bugün gittiğimde 903 gr çıktı...6 günde 125 gr almış bebeğimartık gerçekten çok hızlı büyüyolar...yarın sen de şok olacaksın kilosunu duyunca kesin canım
benim oğluşumda büyümüşmüdür o kadarmerak ettim çokkkkk
maşallah kilosu da iyimiş kızının... doktor nerden biliyoki bizim buralarda takıldığımızı, ama takdir ettim her anlamda uyarıyo seni. benim şeker yüklemede yarın bakalım ne olacak. oğlumun kilosunu merak ettim şimdi 26.haftaya bugün girdik biz ama o senin kız kadar olduğunu sanmıyorum.
bizde de kaynana durumu var ama ben korkuyorum bebek doğunca daha kötü duruma düşmeyelim diye annem ve kaynanama yakınım ama bebeğe annem bakacak kaynanama vermem oda eşime uyuzluk yapar mı söylenir mi eşim annem bakıyor diye kesin surat yapacak ama aklım arkada kalmaz annem bakınca
bende çok dikkatliyim abur cubur yemem bundan sonra bende salayım bari ne varsa yiyeyim bari
yesinler göbüşünü
sinbo benim çok rahatım
özel tınaztepe hastanesine gidiyorum 1800 tl sen nereye gidiyorsun
Selam annişler bugun kontrolm wardı şekerm nrmal cktı.27+0 olduk bugn. Oglumda 1kilo 158 gram olmus masallah :)
büyümüştür tabi...bi ayda 300 küsür gr büyümüştü geçen ay benimki...bakalım seninki kaç gr çıkıcak yarın
kızlar bişey duydum ne kadar doğru bilemiyorum ama denemekte fayda var diyerek yapıyorum.hamilelikte ayva yerseniz bebeğiniz güzel olurmuş birde gamzeli olurmuşbende bol bol hergün mutlaka ayva yiyorum.gerçi annemde iki yanagı gamzeli benim tek yanagımda gamze var bizim kız genetik olarak gamzeli olacak büyük ihtimal gamzesizler deneyin bi bakalım sonuç ne olacak:44:
canım ya maşallah göbişine çok kibar ve zarif duruyor:)
voltaj ben gündüz yoktum noldu kız koluna??Koluuuuummm
Koluuuummmm bu kez daha cok ağrıyor ya
Keske yaptirmasaydim benim cok güzel bir kolum vardı
Yektir yektir gittimde ası oldum derdime nolduysavoltaj ben gündüz yoktum noldu kız koluna??
bu arada senin avatarı gördükçe gülesim geliyo benim. bebeleri dizersin artık böyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?