2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar bebeğimizin cinsiyeti henüz belli değil fakat hem kız hem erkek ismi hazırlayıp beklemek istiyoruz ama gel gör ki isim beğenemedik.geçen gün arkadaşımın bebeğinin 40 mevlüdünde bi teyze bebeklerle ilgili tüm konularda sohbet yaptı.isim eğitim konularına çok önem verdi.isminin anlamını taşırlarmış ve eğer anlamı kaya-taş-toprak vs.. veya çiçek isimleri ise ahirette bizden haklarını alacaklarmış.bende açıkçası bundan sonra seçici olacağım ama eşim kuzey yada kaan istiyordu erkek olursa.bende onlar olmaz diyorum. birde hamileliğin 4. ayından itibaren salavat getirin sesli diyor.ayetel kürsi okuyun sizi duyar dedi.birde bebeğiniz 4 yaş 4ay 4 günlük olduğu günü eğitimine başlayın o gün çok önemli dedi.netten araştırdım o gün zekasının en açık oldugu herşeyi kapacağı bi günmüş.çok güzel bilgiler verdi allah razı olsun teyzeden

Hepimiz aynı duyguları parlaşıyoruz canım benim.
Lavaboya gittiğimde sürekli kontrol halindeyim artık.
Dualara sığındım ancak öyle rahatlıyabiliyorum.Allahım hepimizin yarımcısı olsun hep dularımdasınız.
Benimde yarın ikili testim var dua edin olur mu çok korkuyorum.
Benim de bazen karnım şiş bazen inmiş oluyor bence çok normal canım benim üzme kendini.

arkadaşlar bende koçum banada kanınız ısınsın

Hahaha ay çok güldüm ya.Bizim ondan kanımız kaynadı kesin.
Dün bende hayatım bakar mısın karnım pıt pıt atıyor bebeğimizin kalp atışları diyorum.
Dokunuyor hayatım bendede oluyor o diyor :) Hohh ruhsuz diyorum.
Dün kuzenime kahvaltıya gitti yolda uzak baya.Neyse dolmuşa bindikde rahat gittik.
Dönüşde benim midem alt üst oldu.Neyse eşimde dolmuş gelmeyince otobüse bindirdi.
ayaktaydım sonra oturdum ama otobüs nasıl dolanıyor anlatamam.
Astım suratımı sinirden ağlamaya başladım.Dolmuşu niye beklemedik ki bindik otobüse diye.
Sonra otobüsden inince rahatladım ama elimi hemen vermedim kocişime.
Hehh ayvahlar olsun yine tribe girdi benim hatunum diyor.Sonra metroda barıştım:)
O değilde kitap alcakdık sinirden unuttum aldıramadım ona üzülüyorum.

sağol canım rahatlarrın beni vallahi. Hiç tadım tuzum yoktu. Allah'ım inşallah sana yarın güle oynaya doktordan dönmeyi nasip etsin. Sürekli dua ediyorum. Ben de tuvalette hep başım önümde tövbe yarabbim. ama belirti vermiyor diye duyunca kalp sesi dinlemeye çalışıyorum o da belli değil. İkinci bir kalp sesi hissediyorum sandım eşime 1 dk tutturdum 60 atıyor o benimki demek bebeğinkini hissedemiyoruz ya o üzüyor insanı. Bezen hamile pantalonunun içini dolduruyo gibiyim bazen bol geliyor canım sıkılıyor. normalde böyle sırtüstü yatınca yan dönerken kalkarken falan karnımda gerilme oluyor cmt hiç yoktu üzüldüm pazar vardı bugün yine yok. Amaaan işte böyle . Kendini dinlemek te iyi dedğil ama elde de değil işte. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

herşeyden önce hayırlı sağlıklı bi bebiş tabikide canım....çevremdeki herkes kızın olcak deyip durdular banada herkes okadar emindiki....doktor sordu ne istiyosunuz die bende herkes kız bekliyo ama bizimki ters köşe yapcak dedim ve dediğimde çıktı....çevre insanı çok etkiliyo beni biile kıza alıştırmışlar..:) sizin içinde hayırlısı olur inşallah...:)[/QUOTE]

Kaç haftalıkken belli oldu cinsiyeti =)

günaydın bütün nisan anneleri:))

umarım keyfiniz yerindedir..

Evet canım şahane olurdu gerçekten :97:
ya mergen im sennki ikiz galiba öyle mi? nasıl doğal yolla mı yoksa tüp bebek mi? şundan soruyorum ailede ikizlik durumöu var mı diye merak ettim

Canım bizimlede paylaştığın için teşekkürler.

Allah senden de razı olsun canım.Notlarımı aldım.
Ayetel kursi duasını bende okuyorum.Beni çok rahatlatıyor.
Geçenlerde niyet edip 170 defa okudum hepimize dua ettim.
Dün yasin okudum yine hepimize dua ettim.İçim ancak bu şekilde rahat ediyor.
Allahım içimdeki bu aşkı hiç söndürmesin.Bebişlerimiz hayırlısıyla gelsin dünyaya inşallah.

canım benim normal kontrolüm yarın ama ikili test taa 6 ekimde. Allah analı babalı büyütsün inşallah canımmm tamamına erdirsin. Bakalım beni de gösterecek mi ekimde :)

cnm hangi gün kontrolün şimdiden salıklı haberler inş cinsiyetide belli olur belki dikkat ettim çoğu arkadaşın bebeği erkek ona göre seninde erkek olabilir tabi benimki ihtimal

Öğretmenlerimden biri yapamıyorum işi bırakıcam dedi, oldu dedim oldu, o zaman yerine alınacak öğretmenin maaşını sözleşme bitim tarihine kadar ödeyeceksin, sözleşme madden bu dedim. Ağladı üzüldü. Kendini toplamasını söyledim. Tepem attı. Çocuk oyuncağı mı bu? Sabırlı olman lazım. Ben de hiç sevmem torpillileri

Ay ne güzel bebişiniz büyümüştür. Allah sıhhat afiyet versin.

Bir dilim limonu bir bardak normal sıcaklıkta suya koyup 5-10 dakika bekletip içiyorum. Ardından da bardaktaki dilim limonu yiyorum, zaten ekşisi de suya karıştığı için rahat yenebiliyor.

evet canım yapıldı..çok şükür herşey iyi gözüktü..kan sonucunu bu hafta sonu alıcam nasipse..
cinsiyet konusunda henüz bişi demedi..

Hayırlı uğurlu olsun. Hadi bakalım kızımız mı olacak oğlumuz mu bekleyelim.

arkadaşlar farkettimde çoğu arkadaşımızın bebeği erkek

Ay evet benim de dikkatimi çekti. Kızlar bizde o zaman :)

Amin canım inşallah

Bende çarşamba günü gideceğim.:116:

Bendeeeeeeeeeeeeee , iple çekiyorum çarşambayı.

taşınabilir ultrason cihazımız olsa.....

Bi ara ciddi ciddi araştırmıştım, nereden alınır kaç lira? diye. :)))))))))

henüz düşünmedik canım .....anlamı güzel bişi istiyorum ama ben...

Kişi adının anlamını taşır derler, ben inanıyorum bu söze. Dolayısıyla iyi düşünmek lazım.

doğrusun walla ben hep dua ediyorum sağlıklı sıhhatli vatana millete ailesine hayırlı bir evlat olsun kız erkek önemli değil çünkü hergün neler okuyoruz gazetelerde allah herşeyin hayırlısını versin[/QUOTE]

ewet canım çevremizde neler neler duyuyoruz...insan çoğuna inanamıyo ....Rabbim çok şükür verdi bize kısmetimizi olmayan ve isteyen tüm herkesede nasip etsin bu duyguları...13,haftanın içindeym ama halen mide bulantılarım az da olsa devam edşiyo benm ya...seninde varmı canım ?

Merhaba canım günaydın hoşgeldin.

Evet canım,aşılamaların ve ameliyatların ardından,3.tüp bebek tedavisiyle geldi kuzucuklarımız çok şükür.

Son düzenleme:
ya kızlar hafta sonları evde çok cnm sıkılıo kendime yapacak bişeyler arıyorum örgü falan örsem biraz erken değilmi ne yapacağımıda bulamıyorum öyle tv karşısında aylak aylak geçiriyorum

hahaha aynıyız varya koç olmak ayrıcalık ya ne kadar bariz belli huylarımız var benimde kusmam falan yoktu istanbula gittik allahım otobüse biniyorum yarı yolda diyorum cabuk durdur inices diyor ki posetin var ya diyorum insene milletinde midesini bulandırmaya ne hakkım var aman su durumda da dusunme nolur diyor derdi indi bindi yapmamak =) sürekli istifar ettim herseyden tiksindim ağlıyorum yolda kokuyor istanbul deniz kokuyor ev kokuyor istifar ediyorum diyor ki askım aaa tüm tatil kusmanlamı uğrascas sanki elimde olan birsey ya yiyorum yememde skıntı yok ama ardına hemen cıkarıyorum rahatlıyorum geri sinirleniyorum acıktım ben diye kusmam yoktu basta 2 haftadır başladı ama en korktugum migrenim var benim o tutmasın allahım çok lanet bi hastalık ve benimki kronikleşmiş

allah senden sizden razı olsun canım benim.anne neyle rahatlarsa(müzik-kitap-dua vs) bebek doğduğunda ona yönelirmiş.rabbim hayırlı evlatlar nasip eylesin cümlemizinkini

ewet canım çevremizde neler neler duyuyoruz...insan çoğuna inanamıyo ....Rabbim çok şükür verdi bize kısmetimizi olmayan ve isteyen tüm herkesede nasip etsin bu duyguları...13,haftanın içindeym ama halen mide bulantılarım az da olsa devam edşiyo benm ya...seninde varmı canım ?[/QUOTE]

hemde nasıl hergün olmuyo ama bazen bi tutuyo günde 3-4 kere oluyo ben naneli sakız çiğniyorum iyi gelio biraz

zaman var henüz burda hep beraber düünürüz nede olsa..:)

eee kızlar oğluşlarımıza gelin lazım kızlar sizdedir inşallah...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…