Arkadaşlar en sonunda en son girdiğimden bu yana yazdıklarınızı okuyup bitirebildim. Haftasonu şöyle bir girdim yazamadım.
rüzgarözge'ye çok mu çok üzüldüm. Canım giriyorsan siteye çok çok geçmiş olsun ne denir belemiyorum ki. Herşeyin hayırlısı olsun inşallah. En kısa zamanda Allah'ım kucağını boş bırakmayacak bak gör buraya bize müjdeyi yazacaksın. Allah yardımcın olsun canım kaç gündür aklımdan gitmiyorsun gerçekten çok üzüldüm. Her şerde bir hayır vardır demek ki sağlıklı olmayacaktı. Böyle uzaktan konuşmak kolay belki ama Allah'ım yeni bebeğinle bu acını unutturacak ben çok eminim.
ikili testi iyi çıkan arkadaşlar. bazılarınıza cinsiyet tahmini bile yapılmış ohhh ne güzel maşallah. kötü bir sonuç duymayacağımdan emindim. ama yine de tebrik ederim gözünüzaydın çok mu çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Darısı başımıza inşallah. karından mı baktılar alttan mı?
kıyafet alan arkadaşlar güle güle giyin inşallah. ohhh şöyle rahat rahat :)
mide bulantısı yaşayan arkadaşlar bende de var henüz çıkartmadım ama direniyorum kötü günler geçiriyorum.
karnım inik gibi kaç gündür artık gaz yok diye mi fazla yiyemiyorum ondan mı Allah korusun kötü birşey mi oldu korkuyorum bilemiyorum.kontrol yarın çok heyecanlıyım. Amaaaan gece gündüz korkuyla geçiriyorum böyle uzun süre haber alamayınca. Belirti de vermiyormuş diye paranoyak oldum.
benim kontrolüm cumartesiydi ikili testimide verdim...hayırlı sonuçlar alırız inşallah hepimiz...
ayy bak ondan kanım ısınmış bende koçum hemde tam koç yükselenimde koç annemi lisedeyken çok sinirlendirmiştim allah senin aynın çocuk versin demişti bebeğimde koç dedim duan kabul olmuş bak oda üzüldü yok kuzum benim ben öyle kötü dua edermiyim sinirden söylemiştim sonra tövbe dedim dedi dedim ne güzel toparlıyorsun neyim ki ben öyle kötü dua etmem diyorsun falan gülüyor inatsın daha ne olsun damarsız dedi çok güldük ama ben mutluyum annesi gibi koç olacak ayy kuzu bu erkekler hep mi aynı Ya benim eşimde kızıyorum küsüyorum diyor ki napıyım ama suan bişi belli değil hissetmiyorum ki diyo git diyorum gözüme gözükme sinirleniyorum yok ama bebeğin hareketleri onlar nette yazıyor ki siz gurultu zannedersiniz ama bebeğin hareketleri onlar yazıyor bide nefesimi tutup odaklandığımdada kığırtılarını hissediyorum mükemmel bir duygu
ayy bak ondan kanım ısınmış bende koçum hemde tam koç yükselenimde koç annemi lisedeyken çok sinirlendirmiştim allah senin aynın çocuk versin demişti bebeğimde koç dedim duan kabul olmuş bak oda üzüldü yok kuzum benim ben öyle kötü dua edermiyim sinirden söylemiştim sonra tövbe dedim dedi dedim ne güzel toparlıyorsun neyim ki ben öyle kötü dua etmem diyorsun falan gülüyor inatsın daha ne olsun damarsız dedi çok güldük ama ben mutluyum annesi gibi koç olacak ayy kuzu bu erkekler hep mi aynı Ya benim eşimde kızıyorum küsüyorum diyor ki napıyım ama suan bişi belli değil hissetmiyorum ki diyo git diyorum gözüme gözükme sinirleniyorum yok ama bebeğin hareketleri onlar nette yazıyor ki siz gurultu zannedersiniz ama bebeğin hareketleri onlar yazıyor bide nefesimi tutup odaklandığımdada kığırtılarını hissediyorum mükemmel bir duygu
Hepimiz aynı duyguları parlaşıyoruz canım benim.
Lavaboya gittiğimde sürekli kontrol halindeyim artık.
Dualara sığındım ancak öyle rahatlıyabiliyorum.Allahım hepimizin yarımcısı olsun hep dularımdasınız.
Benimde yarın ikili testim var dua edin olur mu çok korkuyorum.
Benim de bazen karnım şiş bazen inmiş oluyor bence çok normal canım benim üzme kendini.
Keşke öyle bir imkanımız olsa :)
Evet birçok arkadaşın erkek olacak gibi duruyor.
Eşim oğluşum diye seviyor karnımı bende nerden biliyorsun belki kız olcak diyorum.
Bende kızım diye seviyorum :) Sen nerden biliyorsun hayatım kız olacağını diyor.
Dedim içime doğuyor benim :) Beni görenler erkek diyor ama hayırlısı.
İlk bebişim sağlıklı olsunda gerisi yalan.
ya tabi başta sağlıklı sihhatli olsun en önemlisi ama herkesin gönlünde bi cinsiyet yatıo bende kız istiyorum ama içime erkek doğuo böle burnum genişledi falan erkek olacak gibi gelio bakalım haftaya çarşamba belli, olur belki hayırlısı ile
ya mergen im sennki ikiz galiba öyle mi? nasıl doğal yolla mı yoksa tüp bebek mi? şundan soruyorum ailede ikizlik durumöu var mı diye merak ettimEvet canım şahane olurdu gerçekten :97:
kızlar bebeğimizin cinsiyeti henüz belli değil fakat hem kız hem erkek ismi hazırlayıp beklemek istiyoruz ama gel gör ki isim beğenemedik.geçen gün arkadaşımın bebeğinin 40 mevlüdünde bi teyze bebeklerle ilgili tüm konularda sohbet yaptı.isim eğitim konularına çok önem verdi.isminin anlamını taşırlarmış ve eğer anlamı kaya-taş-toprak vs.. veya çiçek isimleri ise ahirette bizden haklarını alacaklarmış.bende açıkçası bundan sonra seçici olacağım ama eşim kuzey yada kaan istiyordu erkek olursa.bende onlar olmaz diyorum. birde hamileliğin 4. ayından itibaren salavat getirin sesli diyor.ayetel kürsi okuyun sizi duyar dedi.birde bebeğiniz 4 yaş 4ay 4 günlük olduğu günü eğitimine başlayın o gün çok önemli dedi.netten araştırdım o gün zekasının en açık oldugu herşeyi kapacağı bi günmüş.çok güzel bilgiler verdi allah razı olsun teyzeden
kızlar bebeğimizin cinsiyeti henüz belli değil fakat hem kız hem erkek ismi hazırlayıp beklemek istiyoruz ama gel gör ki isim beğenemedik.geçen gün arkadaşımın bebeğinin 40 mevlüdünde bi teyze bebeklerle ilgili tüm konularda sohbet yaptı.isim eğitim konularına çok önem verdi.isminin anlamını taşırlarmış ve eğer anlamı kaya-taş-toprak vs.. veya çiçek isimleri ise ahirette bizden haklarını alacaklarmış.bende açıkçası bundan sonra seçici olacağım ama eşim kuzey yada kaan istiyordu erkek olursa.bende onlar olmaz diyorum. birde hamileliğin 4. ayından itibaren salavat getirin sesli diyor.ayetel kürsi okuyun sizi duyar dedi.birde bebeğiniz 4 yaş 4ay 4 günlük olduğu günü eğitimine başlayın o gün çok önemli dedi.netten araştırdım o gün zekasının en açık oldugu herşeyi kapacağı bi günmüş.çok güzel bilgiler verdi allah razı olsun teyzeden
cnm hangi gün kontrolün şimdiden salıklı haberler inş cinsiyetide belli olur belki dikkat ettim çoğu arkadaşın bebeği erkek ona göre seninde erkek olabilir tabi benimki ihtimal
Canım bizimlede paylaştığın için teşekkürler.
aaaa neden inşallah cok kötü değildirbenim iş yerinden dolayı yanımda ki kıza uyuzum allahın cahili resmen ve bununla övünüyor 40 yasına gelmiş ömründe pc görmemiş varoş bir konuşma sekli lakayık ve basit haftaya onunla başlamak sinirimi bozuyor böyle birisini işe alıyorlar anladık tanıdıgı köylüsüymüş başkan yardımcısının ama vatandasin içine bu varoş sokak kızını neden veriyorlar onu anlamıyorum ve işimiz pc başı kullanamıyor erkeklerle basit basit hareketler sinir oluyorum ya böyle gel beni boğ diyor bide çirkinnn allahım yarattıgın kınamıyorum asla ama ben bir fotoğrafçı olarak göz zevkimin bozulmasından muzdaribim =)
Geçen yıl bu vakitler sizlerin heyecanını yasıyordum bende simdi söyle bir göz atınca insan nerelerden gecmisim yaa diyor :) Hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişleri inşallahhh :))
mide bulantılarınıza çözüm bulabildinizmi?ben çok kötü oluyorum.reflü gibi oldum.hiç birşeyden tat alamıyorum.doktorun verdiği ilaçlarıda kullanamıyorum.içtiğim gibi çıkarıyorum.perşembe doktora gidicez
evet canım yapıldı..çok şükür herşey iyi gözüktü..kan sonucunu bu hafta sonu alıcam nasipse..
cinsiyet konusunda henüz bişi demedi..
arkadaşlar farkettimde çoğu arkadaşımızın bebeği erkek
Amin canım inşallah
Bende çarşamba günü gideceğim.:116:
taşınabilir ultrason cihazımız olsa.....
henüz düşünmedik canım .....anlamı güzel bişi istiyorum ama ben...
günaydın bütün nisan anneleri:))
umarım keyfiniz yerindedir..
ya mergen im sennki ikiz galiba öyle mi? nasıl doğal yolla mı yoksa tüp bebek mi? şundan soruyorum ailede ikizlik durumöu var mı diye merak ettim
Hahaha ay çok güldüm ya.Bizim ondan kanımız kaynadı kesin.
Dün bende hayatım bakar mısın karnım pıt pıt atıyor bebeğimizin kalp atışları diyorum.
Dokunuyor hayatım bendede oluyor o diyor :) Hohh ruhsuz diyorum.
Dün kuzenime kahvaltıya gitti yolda uzak baya.Neyse dolmuşa bindikde rahat gittik.
Dönüşde benim midem alt üst oldu.Neyse eşimde dolmuş gelmeyince otobüse bindirdi.
ayaktaydım sonra oturdum ama otobüs nasıl dolanıyor anlatamam.
Astım suratımı sinirden ağlamaya başladım.Dolmuşu niye beklemedik ki bindik otobüse diye.
Sonra otobüsden inince rahatladım ama elimi hemen vermedim kocişime.
Hehh ayvahlar olsun yine tribe girdi benim hatunum diyor.Sonra metroda barıştım:)
O değilde kitap alcakdık sinirden unuttum aldıramadım ona üzülüyorum.
Allah senden de razı olsun canım.Notlarımı aldım.
Ayetel kursi duasını bende okuyorum.Beni çok rahatlatıyor.
Geçenlerde niyet edip 170 defa okudum hepimize dua ettim.
Dün yasin okudum yine hepimize dua ettim.İçim ancak bu şekilde rahat ediyor.
Allahım içimdeki bu aşkı hiç söndürmesin.Bebişlerimiz hayırlısıyla gelsin dünyaya inşallah.
Öğretmenlerimden biri yapamıyorum işi bırakıcam dedi, oldu dedim oldu, o zaman yerine alınacak öğretmenin maaşını sözleşme bitim tarihine kadar ödeyeceksin, sözleşme madden bu dedim. Ağladı üzüldü. Kendini toplamasını söyledim. Tepem attı. Çocuk oyuncağı mı bu? Sabırlı olman lazım. Ben de hiç sevmem torpillileri
Ay ne güzel bebişiniz büyümüştür. Allah sıhhat afiyet versin.
Bir dilim limonu bir bardak normal sıcaklıkta suya koyup 5-10 dakika bekletip içiyorum. Ardından da bardaktaki dilim limonu yiyorum, zaten ekşisi de suya karıştığı için rahat yenebiliyor.
Hayırlı uğurlu olsun. Hadi bakalım kızımız mı olacak oğlumuz mu bekleyelim.
Ay evet benim de dikkatimi çekti. Kızlar bizde o zaman :)
Bendeeeeeeeeeeeeee , iple çekiyorum çarşambayı.
Bi ara ciddi ciddi araştırmıştım, nereden alınır kaç lira? diye. :)))))))))
Kişi adının anlamını taşır derler, ben inanıyorum bu söze. Dolayısıyla iyi düşünmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?