sağol canım rahatlarrın beni vallahi. Hiç tadım tuzum yoktu. Allah'ım inşallah sana yarın güle oynaya doktordan dönmeyi nasip etsin. Sürekli dua ediyorum. Ben de tuvalette hep başım önümde tövbe yarabbim. ama belirti vermiyor diye duyunca kalp sesi dinlemeye çalışıyorum o da belli değil. İkinci bir kalp sesi hissediyorum sandım eşime 1 dk tutturdum 60 atıyor o benimki demekbebeğinkini hissedemiyoruz ya o üzüyor insanı. Bezen hamile pantalonunun içini dolduruyo gibiyim bazen bol geliyor canım sıkılıyor. normalde böyle sırtüstü yatınca yan dönerken kalkarken falan karnımda gerilme oluyor cmt hiç yoktu üzüldüm pazar vardı bugün yine yok. Amaaan işte böyle . Kendini dinlemek te iyi dedğil ama elde de değil işte. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
ewet canım çevremizde neler neler duyuyoruz...insan çoğuna inanamıyo ....Rabbim çok şükür verdi bize kısmetimizi olmayan ve isteyen tüm herkesede nasip etsin bu duyguları...13,haftanın içindeym ama halen mide bulantılarım az da olsa devam edşiyo benm ya...seninde varmı canım ?
ya kızlar hafta sonları evde çok cnm sıkılıo kendime yapacak bişeyler arıyorum örgü falan örsem biraz erken değilmi ne yapacağımıda bulamıyorum öyle tv karşısında aylak aylak geçiriyorum
arkadaşlar bende koçum banada kanınız ısınsın
Nasıl belirti vermiyormuş canım?Ya ben geçen annem geldi bize sordum.
Anne şimdi allah korusun bebeğime bir şey olsa kanamam olurdu dimi dedim.
Çok kızdı bana hep olumsuz düşünüyorsun dedi.Dedim o korkuyu yaşayınca böyle oldum anne.
Olumlu düşün dedi cevap vermediOff yarını bir atlatsaydım hayırlısıyla.
Hepimiz aynıyız canım insan konuştukça rahatlıyor.Hepiniz dularımdasınız.
Merhaba canım günaydın hoşgeldin.
Evet canım,aşılamaların ve ameliyatların ardından,3.tüp bebek tedavisiyle geldi kuzucuklarımız çok şükür.
hepinize hayırlı haftalar inşallah benim gibi bu hafta doktor kontrolü veya ikili testi olacak bütün arkadaşlara şimdiden iyi şanslar. Allah yardımcımız olsun
kızlar bebeğimizin cinsiyeti henüz belli değil fakat hem kız hem erkek ismi hazırlayıp beklemek istiyoruz ama gel gör ki isim beğenemedik.geçen gün arkadaşımın bebeğinin 40 mevlüdünde bi teyze bebeklerle ilgili tüm konularda sohbet yaptı.isim eğitim konularına çok önem verdi.isminin anlamını taşırlarmış ve eğer anlamı kaya-taş-toprak vs.. veya çiçek isimleri ise ahirette bizden haklarını alacaklarmış.bende açıkçası bundan sonra seçici olacağım ama eşim kuzey yada kaan istiyordu erkek olursa.bende onlar olmaz diyorum. birde hamileliğin 4. ayından itibaren salavat getirin sesli diyor.ayetel kürsi okuyun sizi duyar dedi.birde bebeğiniz 4 yaş 4ay 4 günlük olduğu günü eğitimine başlayın o gün çok önemli dedi.netten araştırdım o gün zekasının en açık oldugu herşeyi kapacağı bi günmüş.çok güzel bilgiler verdi allah razı olsun teyzeden
arkadaşlar bende koçum banada kanınız ısınsın
hemde nasıl hergün olmuyo ama bazen bi tutuyo günde 3-4 kere oluyo ben naneli sakız çiğniyorum iyi gelio biraz
Canım bebiş battaniyesi örebilirsin ya da sakallı ipten oyun paspası
Benim elimden fazlası gelmediği için anca bu ikisini örmeyi planlıyorum.
Sana da hayırlı haftalar canım. İnşallah yarın bebeğini kıpır kıpır görürsün :)
Ne hakkını alacakmış canım anlamadım? Bitki ismi koymamak mı gerekiyormuş. Ama ama ama bizim oğlumuz olursa ismini Çınar koyarız diye 4 yıl önce karar vermiştik. Ve o kadar alıştık ki tüm sülale daha biz eşimle sevgiliyken hadi evlenin de çınar gelsin artık derdi. Moralim bozuldu :...(
.
hahaha aynıyız varya koç olmak ayrıcalık ya ne kadar bariz belli huylarımız var benimde kusmam falan yoktu istanbula gittik allahım otobüse biniyorum yarı yolda diyorum cabuk durdur inices diyor ki posetin var ya diyorum insene milletinde midesini bulandırmaya ne hakkım var aman su durumda da dusunme nolur diyor derdi indi bindi yapmamak =) sürekli istifar ettim herseyden tiksindim ağlıyorum yolda kokuyor istanbul deniz kokuyor ev kokuyor istifar ediyorum diyor ki askım aaa tüm tatil kusmanlamı uğrascas sanki elimde olan birsey ya yiyorum yememde skıntı yok ama ardına hemen cıkarıyorum rahatlıyorum geri sinirleniyorum acıktım ben diye kusmam yoktu basta 2 haftadır başladı ama en korktugum migrenim var benim o tutmasın allahım çok lanet bi hastalık ve benimki kronikleşmiş
canım aklına öle şeler bencede getirme kanaman olsada korkma...ben 8 haftalıkken bi kanama geçirdim hemde öle böle değil kocaman da bi et parşası düştü...ben bebeğimi kaybettim die ağlarken doktor bi baktı bebeğin burda bak kalp atışlarına dedi....rabbim beterlerinden korusun hepimizi.
Öğretmenlerimden biri yapamıyorum işi bırakıcam dedi, oldu dedim oldu, o zaman yerine alınacak öğretmenin maaşını sözleşme bitim tarihine kadar ödeyeceksin, sözleşme madden bu dedim. Ağladı üzüldü. Kendini toplamasını söyledim. Tepem attı. Çocuk oyuncağı mı bu? Sabırlı olman lazım. Ben de hiç sevmem torpillileri
Ya yeni gördüm araya yeni mesajlar falan giriyor bende iş yerindeyim işlem yapıyorum buraya bakıyorum falan bugun kalabalıktıda ya kahvaltı bile yapamadım
benimki de ikiz biliyor musun :)))
nisan da kürtaj olmuştum o da ikizdi :)) kürtajdan sonra ilk kontrole gittiğimde doktor yine iki tane yumurtlamışsın demişti :)) benim kaderimde ikiz varmış diyorum artık :)))) çok şükür:))
ama nasıl bakacağım diye de bir yandan korkmuyorum değil
allah bir kolaylıgını verir diye düşünüyorum :)
cinsiyetleri belli oldu mu seninkilerin, benim düşenlerin ikisi de erkekti bakalım bunlar ne.. ama hissediyorum bu sefer kesin içimde bir kız var ama ikinciyi bilemiyorum :))
valla canım diyorum ya eşimde üzüldü hala ısrarcı.ben duyduklarımı bilgileri paylaştım tabi son karar senin
Ya yeni gördüm araya yeni mesajlar falan giriyor bende iş yerindeyim işlem yapıyorum buraya bakıyorum falan bugun kalabalıktıda ya kahvaltı bile yapamadım
Nasıl belirti vermiyormuş canım?Ya ben geçen annem geldi bize sordum.
Anne şimdi allah korusun bebeğime bir şey olsa kanamam olurdu dimi dedim.
Çok kızdı bana hep olumsuz düşünüyorsun dedi.Dedim o korkuyu yaşayınca böyle oldum anne.
Olumlu düşün dedi cevap vermediOff yarını bir atlatsaydım hayırlısıyla.
Hepimiz aynıyız canım insan konuştukça rahatlıyor.Hepiniz dularımdasınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?