aaaa neden inşallah cok kötü değildirbenim iş yerinden dolayı yanımda ki kıza uyuzum allahın cahili resmen ve bununla övünüyor 40 yasına gelmiş ömründe pc görmemiş varoş bir konuşma sekli lakayık ve basit haftaya onunla başlamak sinirimi bozuyor böyle birisini işe alıyorlar anladık tanıdıgı köylüsüymüş başkan yardımcısının ama vatandasin içine bu varoş sokak kızını neden veriyorlar onu anlamıyorum ve işimiz pc başı kullanamıyor erkeklerle basit basit hareketler sinir oluyorum ya böyle gel beni boğ diyor bide çirkinnn allahım yarattıgın kınamıyorum asla ama ben bir fotoğrafçı olarak göz zevkimin bozulmasından muzdaribim =)
Geçen yıl bu vakitler sizlerin heyecanını yasıyordum bende simdi söyle bir göz atınca insan nerelerden gecmisim yaa diyor :) Hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişleri inşallahhh :))
Banada pahalı geldi bir çok yerde kıyafetler.
Ben etek elbise giyerim ama yolum uzun yolda ne kadar rahat ederim bilemiyorum.
O yüzden pantalon bakıyorumm mecbur ama istediğim gibi bulamadım.
Artık kısmet.
Günaydın canım hoş geldin.
Günaydın canım günün neden güzel başlamadı hayırdır?
katinamm cumartesi doktordaydın neler yaptın?
Cinsiyeti belli oldu mu bebişin?
Canım saygı mağazası dediğin yer nerde?
Ben hafta sonu bakındım ama bulamadım.
Kot pantalon olarak bulduk tam istediğim model olmasada,ama ben haftada bir gün kot giyebiliyorum.
Şirkette yasak.O nedenle fikirlerinizi bekliyorum.
cnm saygı mağazası eskişehide ama netten bakacaksan gitti gidiyorda hamile kıyafetleri var fiyatları da uygun bi bak istersen
ya aşağıda yazdım şekerim iş yerinde yanımda bir uyuz var hemen yan yana oturuyoruz asla insanları küçümsemem insanın ailesiyle yada yaşadığı büyüdüğü sosyal çevreyle onu kıyaslamam insan kendi kendini geliştirmeli cehaletten hoşlanmıyorum katlanamıyorum hele bununla övünen insanlara hiç katlanamıyorum bunu marifetmiş gibi lanse etmeleri bide benimle muhattap olmamasını söylememe rağmen dilinin dişinin arasında konuşuyor yorum yapıyor böyle kaşıyor resmen ya bilmemek ayıp değil sözü varya gerçekten bilmemek ayıp değil ama bilmemeyi marifet sanmak büyük ayıp değil mi haksız mıyım ama =) ya bide doktora gitmem gerekiyordu ama izinden yeni döndüm iş yerindeki yetkililerde biraz uyuz laf ediyorlar sağlıga önem veren kimse yok bir hafta erteledim onda ayy ne çok derdim varmış bide telefonum bozuldu açılmıyor ama biraz skısıgız bu dönem yeni tel alamayacagız ona =)sormaz olaydım dedirttim demi ama özlemişim burayı sizlerle derdimi paylaşmayı bide tabi herkes gibi kıyafet problemim var ya ben 34 beden ile 36 beden arasındaydım 34 küçük oluyordu 36 büyük oluyordu oda dar yanı tüm pantolonlarım falan skıyor ama dediğim bu dönem maddi skıntıdayız ve gebe giyim çok pahalı su durumda o kadar para veremem ne yapacağimı bilmiyorum
vitamin sen haklısın canım.
Şimdi arkadaşlada bakıyoruzda sezon sonu diyemi bu kadar uygun acaba.
Önümüz kış,ne yapsam bilemedim:S
Bozma moralini canım.
Ne yapcaksın bazen böyle insanlarla muhattap olmak zorunda kalıyoruz.
Sen yine kötü düşünme bak bebişin var karnında.Kimin ne olacağı belli olmaz.
Ben bebişim olduğundan beri kimsenin hakkında olumsuz düşünmemeye çalışıyorum :)
Her gördüğüm insan çok güzel,iyi niyetli,dust canlısı :)
nil__82 günaydın canı hoş geldin :)
evet canım yapıldı..çok şükür herşey iyi gözüktü..kan sonucunu bu hafta sonu alıcam nasipse..
cinsiyet konusunda henüz bişi demedi..
Eki Görüntüle 516655 Günaydın annişler & bebişler.
Hepimiz için hayırlı,sağlıklı,keyifli,neşeli,bereketli bir hafta olması dileğiyle.
Eki Görüntüle 516655 Günaydın annişler & bebişler.
Hepimiz için hayırlı,sağlıklı,keyifli,neşeli,bereketli bir hafta olması dileğiyle.
haklısın olumlu olmaya çalışıyorum ama bebek olmadan önce gelmişti bu o yüzden geçmiyor sinirim ya düşünsene internete girmeyi bilmiyor diyor ki ben giremiyorsam sende girmeyeceksin cevap vermiyorum vatandas geliyor ona yandaki yapıyor diyor yine susuyorum işlemini bana gönderiyor vatandas varkende internette fink atacağına işlem yap diyor ki pc kullanmayı bilmediği için hem kendi işlemlerimi hem onun mahvettiği yanlış işlemleri yapıyorum artı pc iyi kullandıgım için o 1 işlem yapana kadar 8-9 vatandasın işini bitirmiş oluyorum gelde sinir olma şimdi oyun yükledim boş olunca oyun oynuyorum sil onu benim bilgisayarımda yok sende oynayamazsın diyor falan böyle kaşıyor yani
Hafta = Ay
01-06 = 1. Ay
07-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
kızlar bunu görmüşmüydünüz
14.hafta bitincemi 3 ay bitmiş oluyo
kdaha çok var o zaman
Çok sevindim canım benim.
Darısı bizim başımıza inşallah.Bebişinde büyümüştür iyice.
Yarın bende gidicem kısmetse hem korkuyorum hemde bebişimi görcem diye heyecanlıyım.
2 hafta beklemek zor geldi.Hep bir şey olcak endişesi taşıyorum.
Paranoyak oldum gerçekden:S
sedagg orayada bakarım canım.
Ben netten pek kıyafet almam ille denicem o yüzden tereddütte kalıyorum birazcık.
Artık bir yerden başlıcam.
Oy oy canım benim kıyamam ne demek.Anlat tabi içine dök.
Burda hepimizin yaptığı o değil mi.Sen haklısın ama yinede olumlu bakmaya gayret et.
Allah patronlarınada akıl fikir versin.Sağlık bu yerine gelir mi hiç.
Umarım bir mucize olurda anlayışlı insanlar olurlar:) Tel içinde üzülme canım yerine gelir elbet.
Bebiş kısmetiyle gelir derler.Bakarsın bir yerden bir şey çıkar.
Kıyafet hepimizin derdi.Bir süre idare edicez artık.
insan ultrasona girer girmez evet iyi bişimi olcak kötü bişimi diyecek diye korkuyor ama kendimi telkin etmeye çalıştım..
hiç korkmadan girdim..iyi haberler alıcam diye girdim..hamdolsun öyle de oldu çok şükür..
Allah sizede iyi haberler duymak almak nasip etsin..çok güzel bi duygu..
Gözün aydın canım iyiliğiniz ve iyilik haberleriniz daim olsun inşallah.
Darısı bizlere inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?