Çok sevindim canım benim.
Darısı bizim başımıza inşallah.Bebişinde büyümüştür iyice.
Yarın bende gidicem kısmetse hem korkuyorum hemde bebişimi görcem diye heyecanlıyım.
2 hafta beklemek zor geldi.Hep bir şey olcak endişesi taşıyorum.
Paranoyak oldum gerçekden:S
Günaydın canım.Oy oy maşallah nasılda şeker görünüyor ya:)
Darısı sağlıkla bizim bebişlerimizi kucağımıza almamıza inşallah.
Okurken ben bile sinirlendim.Ona ne oluyormuş ki.
Sanki ilerini aksatıyorsun yok.O zaman ne diye zaman geçirmek için farklı alternatifler kullanmıyasın ki.
Sonuçda pcde net varsa herkes girer kullanır.Yasak olsa hiç olmazdı.
Torpilli olmak dedikleri bu olsa gerek.Allah yardımcın olsun canım.
Ekranına bakmasına izin verme
sağol canım darısı sizlere olsun..
sen ne zaman gidiceksin..
Çok sevindim canım benim.
Darısı bizim başımıza inşallah.Bebişinde büyümüştür iyice.
Yarın bende gidicem kısmetse hem korkuyorum hemde bebişimi görcem diye heyecanlıyım.
2 hafta beklemek zor geldi.Hep bir şey olcak endişesi taşıyorum.
Paranoyak oldum gerçekden:S
cnm walla bende öyle utanmasam eve ultrason cihazı alıp hergün bakcambide farkettimde çoğu arkadaşımızın bebeği erkek galiba
taşınabilir ultrason cihazımız olsa.....
taşınabilir ultrason cihazımız olsa.....
öyle valla ya çok sağol bak ama şimdi olumlu olacağın insan var gıcık olacağın seni sanki uzun zamandır tanıyormuş gibi içim ısındı sana =) ayy neyse uygun buldukça haber veririm ben sende bakarsın oynadıgını hissediyor musun sende bebeğinin senin bebekte koç burcu olacak şekerim allah yardımcın olsun =)
Hayırlı uğurlu olsun canım. İsim düşündünüz mü?
cnm walla bende öyle utanmasam eve ultrason cihazı alıp hergün bakcambide farkettimde çoğu arkadaşımızın bebeği erkek galiba
Ya bizim burda işten kaytarmak gibi bir lüksün yok direk vatandaşla muhattap oluyoruz işlemini yapıp işlemini eline sonuç bitmiş olarak veriyoruz ödemeye geçiyorlar ya dedim zaten aç gir girdin de neti mi kapattık dedim gir internete ben bilmiyorum bana nispet gibi sende giremezsin diyor böyle çarpasım geliyor ağzının üstüne bir ben değil herkes gıcık şikayette ettik vatandas bile sen ne bicim konusuyorsun benimle falan diyorlar hitap etmeyi bilmiyor kahkahalar havada uçuyor evde kalmış kızlar diyorlar ki koca arıyor heralde ama erkekler böyle basit kızı napsın =)
Aynen canım,5-6 gün görmeyince bende de endişeler artıyor.
Hep bir bahane arayışındayım doktora gitmek için
Hiç fena olmaz hani
Doppler cihazı almayı ciddi anlamda almayı düşünüyorum desem.
Ya cidden böyle aksam otururken bakmak istiyorum uzanınca iş yerindede bakmak isterim ama olmaz işte sürekli onun gelişimini izleyesim var =)
Keşke öyle bir imkanımız olsa :)
Evet birçok arkadaşın erkek olacak gibi duruyor.
Eşim oğluşum diye seviyor karnımı bende nerden biliyorsun belki kız olcak diyorum.
Bende kızım diye seviyorum :) Sen nerden biliyorsun hayatım kız olacağını diyor.
Dedim içime doğuyor benim :) Beni görenler erkek diyor ama hayırlısı.
İlk bebişim sağlıklı olsunda gerisi yalan.
ya tabi başta sağlıklı sihhatli olsun en önemlisi ama herkesin gönlünde bi cinsiyet yatıo bende kız istiyorum ama içime erkek doğuo böle burnum genişledi falan erkek olacak gibi gelio bakalım haftaya çarşamba belli, olur belki hayırlısı ile
hepinize hayırlı haftalar inşallah benim gibi bu hafta doktor kontrolü veya ikili testi olacak bütün arkadaşlara şimdiden iyi şanslar. Allah yardımcımız olsun
Teşekkür ederim canım benimde kanım ısındı sana :) Bende olsam aynı tepkiyi verirdim sanırım.
Seninki baya abartıyormuş.Bende koç burcuyum canım benim.Eğer kızım olursa koç olacak tabi.
Babası yengeç olarak iki koç arasında kalcak yandı ki ne yandı :)Dün yine eşim az çekmedi benden
Damarım tuttu yine :) Valla ben böyle uzandığımda göbişim pıt pıt atıyor.Sanki bebişimin kalp atışları.
Eşime söylüyorum benimkide atıyor hayatım deyip hevesimi kaçırıyor:) Ama bence bebişimin kalp atışları.
Öyle düşünmek hoşuma gidiyor:)
hepinize hayırlı haftalar inşallah benim gibi bu hafta doktor kontrolü veya ikili testi olacak bütün arkadaşlara şimdiden iyi şanslar. Allah yardımcımız olsun
Keşke öyle bir imkanımız olsa :)
Evet birçok arkadaşın erkek olacak gibi duruyor.
Eşim oğluşum diye seviyor karnımı bende nerden biliyorsun belki kız olcak diyorum.
Bende kızım diye seviyorum :) Sen nerden biliyorsun hayatım kız olacağını diyor.
Dedim içime doğuyor benim :) Beni görenler erkek diyor ama hayırlısı.
İlk bebişim sağlıklı olsunda gerisi yalan.
ya tabi başta sağlıklı sihhatli olsun en önemlisi ama herkesin gönlünde bi cinsiyet yatıo bende kız istiyorum ama içime erkek doğuo böle burnum genişledi falan erkek olacak gibi gelio bakalım haftaya çarşamba belli, olur belki hayırlısı ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?