2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Aynen canım,5-6 gün görmeyince bende de endişeler artıyor.

Hep bir bahane arayışındayım doktora gitmek için

Ya bizim burda işten kaytarmak gibi bir lüksün yok direk vatandaşla muhattap oluyoruz işlemini yapıp işlemini eline sonuç bitmiş olarak veriyoruz ödemeye geçiyorlar ya dedim zaten aç gir girdin de neti mi kapattık dedim gir internete ben bilmiyorum bana nispet gibi sende giremezsin diyor böyle çarpasım geliyor ağzının üstüne bir ben değil herkes gıcık şikayette ettik vatandas bile sen ne bicim konusuyorsun benimle falan diyorlar hitap etmeyi bilmiyor kahkahalar havada uçuyor evde kalmış kızlar diyorlar ki koca arıyor heralde ama erkekler böyle basit kızı napsın =)

Teşekkür ederim canım benimde kanım ısındı sana :) Bende olsam aynı tepkiyi verirdim sanırım.
Seninki baya abartıyormuş.Bende koç burcuyum canım benim.Eğer kızım olursa koç olacak tabi.
Babası yengeç olarak iki koç arasında kalcak yandı ki ne yandı :)Dün yine eşim az çekmedi benden
Damarım tuttu yine :) Valla ben böyle uzandığımda göbişim pıt pıt atıyor.Sanki bebişimin kalp atışları.
Eşime söylüyorum benimkide atıyor hayatım deyip hevesimi kaçırıyor:) Ama bence bebişimin kalp atışları.
Öyle düşünmek hoşuma gidiyor:)

cnm walla bende öyle utanmasam eve ultrason cihazı alıp hergün bakcam bide farkettimde çoğu arkadaşımızın bebeği erkek galiba

Keşke öyle bir imkanımız olsa :)
Evet birçok arkadaşın erkek olacak gibi duruyor.
Eşim oğluşum diye seviyor karnımı bende nerden biliyorsun belki kız olcak diyorum.
Bende kızım diye seviyorum :) Sen nerden biliyorsun hayatım kız olacağını diyor.
Dedim içime doğuyor benim :) Beni görenler erkek diyor ama hayırlısı.
İlk bebişim sağlıklı olsunda gerisi yalan.

Torpiline güveniyordur.Boşver herkesin gözünde değeri belli zaten.
Sen sitres yapma bebişini düşün.

Aynen canım,5-6 gün görmeyince bende de endişeler artıyor.

Hep bir bahane arayışındayım doktora gitmek için

Bu konuda yanlız olmadığıma eminim zaten :)
Allahım yardımcımız olsun gerçekden.

Arkadaşlar en sonunda en son girdiğimden bu yana yazdıklarınızı okuyup bitirebildim. Haftasonu şöyle bir girdim yazamadım.

rüzgarözge'ye çok mu çok üzüldüm. Canım giriyorsan siteye çok çok geçmiş olsun ne denir belemiyorum ki. Herşeyin hayırlısı olsun inşallah. En kısa zamanda Allah'ım kucağını boş bırakmayacak bak gör buraya bize müjdeyi yazacaksın. Allah yardımcın olsun canım kaç gündür aklımdan gitmiyorsun gerçekten çok üzüldüm. Her şerde bir hayır vardır demek ki sağlıklı olmayacaktı. Böyle uzaktan konuşmak kolay belki ama Allah'ım yeni bebeğinle bu acını unutturacak ben çok eminim.

ikili testi iyi çıkan arkadaşlar. bazılarınıza cinsiyet tahmini bile yapılmış ohhh ne güzel maşallah. kötü bir sonuç duymayacağımdan emindim. ama yine de tebrik ederim gözünüzaydın çok mu çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Darısı başımıza inşallah. karından mı baktılar alttan mı?

kıyafet alan arkadaşlar güle güle giyin inşallah. ohhh şöyle rahat rahat :)

mide bulantısı yaşayan arkadaşlar bende de var henüz çıkartmadım ama direniyorum kötü günler geçiriyorum.

karnım inik gibi kaç gündür artık gaz yok diye mi fazla yiyemiyorum ondan mı Allah korusun kötü birşey mi oldu korkuyorum bilemiyorum. kontrol yarın çok heyecanlıyım. Amaaaan gece gündüz korkuyla geçiriyorum böyle uzun süre haber alamayınca. Belirti de vermiyormuş diye paranoyak oldum.

hepinize hayırlı haftalar inşallah benim gibi bu hafta doktor kontrolü veya ikili testi olacak bütün arkadaşlara şimdiden iyi şanslar. Allah yardımcımız olsun

Keşke öyle bir imkanımız olsa :)
Evet birçok arkadaşın erkek olacak gibi duruyor.
Eşim oğluşum diye seviyor karnımı bende nerden biliyorsun belki kız olcak diyorum.
Bende kızım diye seviyorum :) Sen nerden biliyorsun hayatım kız olacağını diyor.
Dedim içime doğuyor benim :) Beni görenler erkek diyor ama hayırlısı.
İlk bebişim sağlıklı olsunda gerisi yalan.

ya tabi başta sağlıklı sihhatli olsun en önemlisi ama herkesin gönlünde bi cinsiyet yatıo bende kız istiyorum ama içime erkek doğuo böle burnum genişledi falan erkek olacak gibi gelio bakalım haftaya çarşamba belli, olur belki hayırlısı ile[/QUOTE]

herşeyden önce hayırlı sağlıklı bi bebiş tabikide canım....çevremdeki herkes kızın olcak deyip durdular banada herkes okadar emindiki....doktor sordu ne istiyosunuz die bende herkes kız bekliyo ama bizimki ters köşe yapcak dedim ve dediğimde çıktı....çevre insanı çok etkiliyo beni biile kıza alıştırmışlar..:) sizin içinde hayırlısı olur inşallah...:)

hepinize hayırlı haftalar inşallah benim gibi bu hafta doktor kontrolü veya ikili testi olacak bütün arkadaşlara şimdiden iyi şanslar. Allah yardımcımız olsun

cnm hangi gün kontrolün şimdiden salıklı haberler inş cinsiyetide belli olur belki dikkat ettim çoğu arkadaşın bebeği erkek ona göre seninde erkek olabilir tabi benimki ihtimal

ayy bak ondan kanım ısınmış bende koçum hemde tam koç yükselenimde koç annemi lisedeyken çok sinirlendirmiştim allah senin aynın çocuk versin demişti bebeğimde koç dedim duan kabul olmuş bak oda üzüldü yok kuzum benim ben öyle kötü dua edermiyim sinirden söylemiştim sonra tövbe dedim dedi dedim ne güzel toparlıyorsun neyim ki ben öyle kötü dua etmem diyorsun falan gülüyor inatsın daha ne olsun damarsız dedi çok güldük ama ben mutluyum annesi gibi koç olacak ayy kuzu bu erkekler hep mi aynı Ya benim eşimde kızıyorum küsüyorum diyor ki napıyım ama suan bişi belli değil hissetmiyorum ki diyo git diyorum gözüme gözükme sinirleniyorum yok ama bebeğin hareketleri onlar nette yazıyor ki siz gurultu zannedersiniz ama bebeğin hareketleri onlar yazıyor bide nefesimi tutup odaklandığımdada kığırtılarını hissediyorum mükemmel bir duygu

herşeyden önce hayırlı sağlıklı bi bebiş tabikide canım....çevremdeki herkes kızın olcak deyip durdular banada herkes okadar emindiki....doktor sordu ne istiyosunuz die bende herkes kız bekliyo ama bizimki ters köşe yapcak dedim ve dediğimde çıktı....çevre insanı çok etkiliyo beni biile kıza alıştırmışlar..:) sizin içinde hayırlısı olur inşallah...:)[/QUOTE]
doğrusun walla ben hep dua ediyorum sağlıklı sıhhatli vatana millete ailesine hayırlı bir evlat olsun kız erkek önemli değil çünkü hergün neler okuyoruz gazetelerde allah herşeyin hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…