2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Bende yatıyorum bugun cok geciktim yalnız benim kolum 2 katına çıkmış
Digerinde bu kadar şişmemişti
Kızımda kalktı süt verem insallah 9-10 a kadar uyur
Opuyorum hepinizi
Hanipeks yarında senin adını buluruz
Kivranmak hoşumuza gitti eğlendik

canım kime gittin hangi dr a?
canım bu sefer eşimin randevu aldığı doktora gittim...medivada şükrü beye...illa bi profesöre gidelim,içimiz rahat etsin demişti...gerçekten de içimizi rahatlattı,çok şükür hiçbi şey çıkmadı...

hayatımda hiç yemediğim kadar ayva yedim...eğer benim kızımda gamze çıkmazsa bu tez çürür ama bi de şu var,ünideyken bi arkadaşım göbeğinden şikayet ederdi...hep annesine kızardı,ayva yemiş,ayva göbekli oldum diye,inşallah öyle olmaz

artık ben de iğne görmek istemiyorum hele şeker yüklemesinde öyle bi morardı ki resmen avucumdan daha büyük bi alan...sanki dayak yemişim gibi
magnezyum ve kalsiyum sayımı ne ki ben ilk defa duydum :26: sağlık ocağında mı yapıcaklar?
tetanozumun ikinci dozunu kaçırmışım bi de 10 gün önceymiş,gidince yaparlar mı bilmiyorum :18: o çok acıyo yaa,3 gün kolumu kaldıramamıştım

kızlar merhaba;
umarımm hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucağımıza alırız.. size sormak istediğim bi kaç şey var :26: bebek arabası aldınız mı hangi marka aldınız etrafınızdakilerin tavsiyeleri neler ? günlerdir bebek arabası yatıp bebek arabası kalkıyorumm

Kızlar günaydın...
50lik şekerli suyumu ictim bekliyorum. Şimdi evde olacaktım ağzıma layık bir kahvalti hazirlayacaktim. Zaten midesine bulandırdı bu su :/

Günaydın arkadaşlarım, yaaşasın çalışmak, iş güç ne güzel bir şey ya rabbim

Son düzenleme:

Ben henüz almadım ama salı günü mağazaya gittiğimde inceledim. Bu modeli beğendim:

Graco Ultima Travel System Bebek Arabası

Graco Ultima Travel System Bebek Arabası Biscuit- Kapıda Ödeme - Bebek Arabaları

Wollex new yourk aldım ben buraya fotosunu koymustm bi arkadasta bendn görüp aldı oda memnun kaldı bi bak derim

Evet canım saglık ocağı bakacak.
Gereksiz yere ilaç kullanmamak adına kontrolle verilecek eğer vücudun ihtiyacı varsa.
Bende iğne yerleri cok kotu oluyor.
Hayırlısı ya.

Günaydın hatunlar.
Sabaha kadar uyuyamadim (
Suan biraz daha iyi bakalım digeri bu kadar olmamıştı (((

Kızlar günaydın...
50lik şekerli suyumu ictim bekliyorum. Şimdi evde olacaktım ağzıma layık bir kahvalti hazirlayacaktim. Zaten midesine bulandırdı bu su :/
canım şeker sonucun nasıl çıktı?minik kaç gr olmuş

Evet canım saglık ocağı bakacak.
Gereksiz yere ilaç kullanmamak adına kontrolle verilecek eğer vücudun ihtiyacı varsa.
Bende iğne yerleri cok kotu oluyor.
Hayırlısı ya.
bu hafta ben de gidicem sağlık ocağına...ama ben kalsiyum ve magnezyum kullanmıyorum(yan etki yapınca dr bıraktırmıştı)bakalım bende de ölçecekler mi

Günaydın hatunlar.
Sabaha kadar uyuyamadim (
Suan biraz daha iyi bakalım digeri bu kadar olmamıştı (((

artık gece uykularımız bölünmeye başladı bende sürekli dönüp duruyorum,uyanıyorum
sen niye uyuyamadın?

mrb herkese..
sağ göğsümün hemen altında dayanılmaz bir ağrım oluyor. aynı şekilde tam kürek kemiğimin altında da ağrı var. ne yapsam geçiremiyorum. sanki kaburgamı bıçakla oyuyolar. sizde de var mı?

Ben ağrıdan uyuyamadim.
Herkes 2. Dozda daha rahatmis ben ilk dozda daha iyiydim

Dr yeterli gördüğü için biraktirmistir yani yeterince besleniyorsundur.
Daha uykuların bölündüğü kısma gelmedik ama az kaldı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…