- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Evet hayatım adasim dayanamadı kocasına ve çıktı yemek yapmaya :))
kıyamam sana yolladım hemen :))
canım bu sefer eşimin randevu aldığı doktora gittim...medivada şükrü beye...illa bi profesöre gidelim,içimiz rahat etsin demişti...gerçekten de içimizi rahatlattı,çok şükür hiçbi şey çıkmadı...canım kime gittin hangi dr a?
hayatımda hiç yemediğim kadar ayva yedim...eğer benim kızımda gamze çıkmazsa bu tez çürürkızlar bişey duydum ne kadar doğru bilemiyorum ama denemekte fayda var diyerek yapıyorum.hamilelikte ayva yerseniz bebeğiniz güzel olurmuş birde gamzeli olurmuşbende bol bol hergün mutlaka ayva yiyorum.gerçi annemde iki yanagı gamzeli benim tek yanagımda gamze var bizim kız genetik olarak gamzeli olacak büyük ihtimal gamzesizler deneyin bi bakalım sonuç ne olacak:44:
artık ben de iğne görmek istemiyorumBenim asiyi bünyem kaldırmıyor artık
Yeter yeterrrr yeterrrr iğne ilaç kan alımı offf
Daha haftaya magnezyum ve kalsiyum sayımı yapılacakmış ben daha hiç kullanmadım bunları
Kan aldırmaya gurban olam((
Tetanoz olsam anca bu kadar agrirdi zahar
Birde doğumdan hemen sonra yapıyorlar
özellerinize bakın bakalım kim bilmiş :))
ama aramızda kalsın şişşşşt
kızlar merhaba;
umarımm hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucağımıza alırız.. size sormak istediğim bi kaç şey var :26: bebek arabası aldınız mı hangi marka aldınız etrafınızdakilerin tavsiyeleri neler ? günlerdir bebek arabası yatıp bebek arabası kalkıyorumm
kızlar merhaba;
umarımm hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucağımıza alırız.. size sormak istediğim bi kaç şey var :26: bebek arabası aldınız mı hangi marka aldınız etrafınızdakilerin tavsiyeleri neler ? günlerdir bebek arabası yatıp bebek arabası kalkıyorumm
Evet canım saglık ocağı bakacak.canım bu sefer eşimin randevu aldığı doktora gittim...medivada şükrü beye...illa bi profesöre gidelim,içimiz rahat etsin demişti...gerçekten de içimizi rahatlattı,çok şükür hiçbi şey çıkmadı...
hayatımda hiç yemediğim kadar ayva yedim...eğer benim kızımda gamze çıkmazsa bu tez çürürama bi de şu var,ünideyken bi arkadaşım göbeğinden şikayet ederdi...hep annesine kızardı,ayva yemiş,ayva göbekli oldum diye,inşallah öyle olmaz
artık ben de iğne görmek istemiyorumhele şeker yüklemesinde öyle bi morardı ki resmen avucumdan daha büyük bi alan...sanki dayak yemişim gibi
magnezyum ve kalsiyum sayımı ne ki ben ilk defa duydum :26: sağlık ocağında mı yapıcaklar?
tetanozumun ikinci dozunu kaçırmışım bi de10 gün önceymiş,gidince yaparlar mı bilmiyorum :18: o çok acıyo yaa,3 gün kolumu kaldıramamıştım
canım şeker sonucun nasıl çıktı?minik kaç gr olmuşKızlar günaydın...
50lik şekerli suyumu ictim bekliyorum. Şimdi evde olacaktım ağzıma layık bir kahvalti hazirlayacaktim. Zaten midesine bulandırdı bu su :/
bu hafta ben de gidicem sağlık ocağına...ama ben kalsiyum ve magnezyum kullanmıyorum(yan etki yapınca dr bıraktırmıştı)bakalım bende de ölçecekler miEvet canım saglık ocağı bakacak.
Gereksiz yere ilaç kullanmamak adına kontrolle verilecek eğer vücudun ihtiyacı varsa.
Bende iğne yerleri cok kotu oluyor.
Hayırlısı ya.
Günaydın hatunlar.
Sabaha kadar uyuyamadim(
Suan biraz daha iyi bakalım digeri bu kadar olmamıştı(((
canım şeker sonucun nasıl çıktı?minik kaç gr olmuş
bu hafta ben de gidicem sağlık ocağına...ama ben kalsiyum ve magnezyum kullanmıyorum(yan etki yapınca dr bıraktırmıştı)bakalım bende de ölçecekler mi
artık gece uykularımız bölünmeye başladıbende sürekli dönüp duruyorum,uyanıyorum
sen niye uyuyamadın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?