2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
selam herkese şeker için kan tahlili yapıldığımda idrar tahlilide yapıldı idrarımda kum çıktı.dönem dönem idrar yaparken yanma ve acı bazende agrı oluyordu.dr. bol bol su iç dedi.hamilelikte olabiliyormus.aynı sıkıntısı olan varsa çözüm SU imiş bilginize arkadaslar..

Kuzum bu araba kızımın arabasıyla neredeyse aynı benimki siyah kırmızı
Çift yonlude oluyor sadece dezavantajı eğer diğer yonde kullanacaksan bebek sana bakar pozisyonda o vakit zor gidiyor.cunku on tekerler sarhoş teker arkadaki tek ve sabit .diger pozisyon kadar kolay değil.
Onun dısında fevkaladenin fevkinde

çok şükür herşey yolunda canım çok sevindim.bu arada ayva göbekli olma meselesini senden duyuyorum ilk.inş öle bişey olmaz ya :) peki o arkadaşında gamze mevcut mu :26:göbek mevcut belli ki

voltajım akşam ne döktürmüş neler kaynatmışsınız tabi ağrır caaanıım kolun.geçmiş olsun tez zamanda gecer inş.

Günaydın Kızlar :)
dun gece yatakta gülmekten komaya giriyordum valla
kocam düz yatıyor ben hafif arkamı donmuşum totom onun bacağında
O uykuya gecmek üzereyken bende gaz kaçağı :26:
nasil bir gaz kaçagiysa adam yatakta sıçrayıp bacağını çekti bir de bana küfürü bastı korkuyla
bacagina köpek geldi sandi heralde
Ben saatlerce yatakta buna güldümm o uykuya devam etmeye çalıştı
diyorum kalk kalk cok komik birşeyi kaçırıyorsun Utanma da kalmadı bende 8 sene çıktık hamile kalmadan önce bir kere gaz çıkarmadım bir kere tatilde wcde kaçırdım da utancımdan " o ben değilim " diye sesleniverdim içeri kocam da kendini tutuyormus onu dememle kahkahayı basmıştı o zaman şimdi ohooooo iyice yuzsuzlestim
lama diyorum bebek yapıyor ben dışarı çıkarıyorum hamilelikten sonra olmayacak

ohh masallah gece isim muhabbeti pek sarmis sizi :))

voltajim canimm koluna buz kompresi yap,o cok rahatlatiyor.. benimde ilk dozda az agrim ve atesim olmustu.. ama ikincide cok fenaydi. kocaman sismisti ve gunlerce agridi.. buz iyi geliyor.

laterneeee ismin ne ki bak pek merak ettim bende..

bebeci gulmekten alamadim.kendimi gordum :))) bizdede durum ayni.. simdilerde annemlerdeyim pek daha rahat davraniyorum.. en azindan geceleri :)))) goz kapanir go. acilir der babam hep :)))) benimde goz formaliyeden kapaniyor ve ohhh rahatlik :))))

çok şükür herşey yolunda canım çok sevindim.bu arada ayva göbekli olma meselesini senden duyuyorum ilk.inş öle bişey olmaz ya :) peki o arkadaşında gamze mevcut mu :26:göbek mevcut belli ki
maşallah canım kuzuna
gamze de vardı göbek de

bizde de tam tersi durum var eşim mi hamile ben mi bilemiyorum

Hahaha cok İyimis babanın sözü :) bunu bu gece kullanicam yılbaşında arkadaşlarda kaldık Gaz çıkarıyorum sonra sesli sesli " offf askım yaa yine mı " diye sitem ediyorum güya benden bilmesinler kocamdan bilsinler o erkek

maşallah canım kuzuna
gamze de vardı göbek de

bizde de tam tersi durum var eşim mi hamile ben mi bilemiyorum
A bizde kocama yarışıyoruz bu konuda benden geri kalır yani yok yani

çok kurnazsın
valla bacım ben kocamla yarışamam ona yetişmem mümkün değil...adamcaaz benden köşe bucak kaçıyo ama nereye kaçsa duyuyorum,basıyorum kahkahayı,utanıyo garibim ama o daha benim sesimi hiç duymadı bazen aşkım senden şüpheleniyorum,valla sen insan değilsin diyo

Kocan da senden kaçıyor he ? Benim kocamda benden baskasının yanında yapmaz
benim annem senin gibiydi hatta anneler osurmaz zannederim ben

voltajım akşam ne döktürmüş neler kaynatmışsınız tabi ağrır caaanıım kolun.geçmiş olsun tez zamanda gecer inş.
Sagol canım.Evet dün bayağı güldük iyi oldu valla :))
Allah'tan tlf dan giriyorumda o kadar zorlamıyor .
Sagol canım ya bu kez nedir boyle.
Buzu denemedim cok sis,hissedecegimi pek sanmıyorum alcili gibi .
İnsallah faydası olur.

Kocan da senden kaçıyor he ? Benim kocamda benden baskasının yanında yapmaz
benim annem senin gibiydi hatta anneler osurmaz zannederim ben

benim oğlumda en cok onu merak eder.
Esim daha birkez duymamistir.oda şüphelenir
Gaz yapmazsın,burnun akmaz ,cok garipsin aslında denesen bin Dr a bedel der.
Kanmam
Sezaryen sonrası hepsi bekledi ama

Kanmam
Valla ne yalan soyliyim kocan haklı ben 8 sene ne sancılar çektim hamilelik bana yaradı yok böyle bir rahatlık bin Dr a bedel
ama doğurayım yapmayacağım bunun bir süreç olduguna inandırmak istiyorum
sezaryenden sonra nasıl oldu o is nereye kaçtın

Kanmam

aynıyız demekki seninle eşim de aynı şeyleri söylüyo bana yaa o ne kadar rahat ol dese de elimde değil işte

kızlar herkesee selamlar. :) dün şeker yüklememizi de olduk allaha şükür herşey yolunda bizim bebiş 1.150 gram olmuşşş koccaman olmuş :) popoyuda dönmüüş bize yüzünüde göremedik doğru düzgün ... Beşiğimizi de aldık bugün kızlar içimdeki heyecanı anlatamam size yaa :)

maşallah beşiği hangi model aldınız canım?ben daha almadım,nasıl bi şey alacağıma da karar veremedim daha

:))) devamı gelir oğlana suc atarsın
İlkinde wc çıktığımda oldu
İkincide lavman yapıldı herkesi hemşire çıkardı zaten kendide çıkıp kapıda bekledi yine wc ama zor yetiştim :))
aynıyız demekki seninle eşim de aynı şeyleri söylüyo bana yaa o ne kadar rahat ol dese de elimde değil işte

Bende ya sanki doğal birsey değilde saygısızlık etmisim gibi Yada aa ne ayıp denecek mı ne bileyim zaten hava yutmadan yiyorum demekki gazli değilim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…