Eki Görüntüle 596153 bundan aldık fiyatıda uygun geldi bize 1 yaşına kada kullanılabiliyor gayet ideal bizim için ...çok beğendik
maşallah canım göbüşüne ve bebişine hem de cicilerineEki Görüntüle 596080 Eki Görüntüle 596081 Eki Görüntüle 596082 Eki Görüntüle 596083 Eki Görüntüle 596084 Eki Görüntüle 596085 Eki Görüntüle 596086 bunlrda bizim cicilerimizin bi kısmı ve göbüşümüz :)
Hahaha cok İyimis babanın sözü :) bunu bu gece kullanicamyılbaşında arkadaşlarda kaldık Gaz çıkarıyorum sonra sesli sesli " offf askım yaa yine mı " diye sitem ediyorum güya benden bilmesinler kocamdan bilsinler o erkek
A bizde kocama yarışıyoruz bu konuda benden geri kalır yani yok yani
Sagol canım.Evet dün bayağı güldük iyi oldu valla :))
Allah'tan tlf dan giriyorumda o kadar zorlamıyor .
Sagol canım ya bu kez nedir boyle.
Buzu denemedim cok sis,hissedecegimi pek sanmıyorum alcili gibi .
İnsallah faydası olur.
Eki Görüntüle 596153 bundan aldık fiyatıda uygun geldi bize 1 yaşına kada kullanılabiliyor gayet ideal bizim için ...çok beğendik
Hmm bana birsey demedi laf sokacak olsalar çeneleri durmazdi.tuncss .!.:canım ya şişlik nasıl? bana hemşire özellikle eklem yerlerine ulaşacak kadar şişlik olursa bu aşının alerji yaptığı anlamına gelir hemen hastaneye git demişti.. eklem yerleri de dirsek ve omuz hizasına kadar ulaşacak şekilde diye göstermişti.. benim yumurtadan büyük elmadan küçük yumru gibi şişmişti ikincide.. bak eğer hemşirenin dediği gibi şişlik oldu ise bi git istersen acile filan..
buzu direk koyma bu arada, kompres yapacaksın. biliyorsundur hoş :)
Hmm bana birsey demedi laf sokacak olsalar çeneleri durmazdi.
Dirseğime kadar sis dirseğimde . ensem sertlesti normal dediler de bana pek gelmiyor bu ası.
O elimin parmaklarini oynattikca felaket ya
Ası olan yer zaten alcili gibi ustunde ekstradan arı sokmuş gibi
Pfff esim gelsin bakayım.
Sagol canım .
Kuzum bu araba kızımın arabasıyla neredeyse aynı benimki siyah kırmızı
Çift yonlude oluyor sadece dezavantajı eğer diğer yonde kullanacaksan bebek sana bakar pozisyonda o vakit zor gidiyor.cunku on tekerler sarhoş teker arkadaki tek ve sabit .diger pozisyon kadar kolay değil.
Onun dısında fevkaladenin fevkinde
Hmm bana birsey demedi laf sokacak olsalar çeneleri durmazdi.
Dirseğime kadar sis dirseğimde . ensem sertlesti normal dediler de bana pek gelmiyor bu ası.
O elimin parmaklarini oynattikca felaket ya
Ası olan yer zaten alcili gibi ustunde ekstradan arı sokmuş gibi
Pfff esim gelsin bakayım.
Sagol canım .
mrb herkese..
sağ göğsümün hemen altında dayanılmaz bir ağrım oluyor. aynı şekilde tam kürek kemiğimin altında da ağrı var. ne yapsam geçiremiyorum. sanki kaburgamı bıçakla oyuyolar. sizde de var mı?
benim derdime çare olacak kimse yok mu?
kızlar bugün şeker testi yaptırdım. açlık şekerim 70 - 110 referans aralığında 106 çıktı. 50 gram şeker yüklemesi sonucunda ise 235 çıktı. henüz doktoruma söylemedim ama moralim çok bozuldu. sanırım diyetisyen yolu gözüktü. inşallah kalıcı olmaz bu şeker. yüksek çıkanlar siz nasıl düşürdünüz şekeri
Kizlar ne zamandir solicem unutuyorum hep, ben 1 haftadir cok sistim. Ayaklarim 2 numara birden buyudu, ozellikle sol ayagim ic kismi ve bilegim cok sisti, 2 diz kapagim birden balon gibi oldu. Sol ayagimin ic kisimlari cok aciyor masaj yaptiramiyorum dokundurtamiyorum. Bacaklarim da sisti. Ellerim parmaklarim kocaman oldu
canım artık yavaş yavaş başlayacak öyle sıkıntılarımız. sana tavsiyem tuzu azaltmaya çalış.Kizlar ne zamandir solicem unutuyorum hep, ben 1 haftadir cok sistim. Ayaklarim 2 numara birden buyudu, ozellikle sol ayagim ic kismi ve bilegim cok sisti, 2 diz kapagim birden balon gibi oldu. Sol ayagimin ic kisimlari cok aciyor masaj yaptiramiyorum dokundurtamiyorum. Bacaklarim da sisti. Ellerim parmaklarim kocaman oldu
şeker yüklememiz iyi geçti çok şükür. herhangibir problem yok dedi doktor yalnız çok az idrar yolu enfeksiyonu çıktı ona da şu suda eritilen ilaçtan verdi.
oğluşum 935 gr, 35cm olmuşşaştım kaldım o kadar büyüyeceğini düşünmemiştim. çok hareketliydi bugün eli kolu durmadı ultrasonda.
bugün kendime lohusa geceliği aldım, şu elbise gibi olanlardan. herkez onun rahat olacağını söylüyor. bi tane ondan bi tanede normal pijamalı takımlardan almayı düşünüyorum. relax mode da indirim vardı. pijamalı takım beğenemedim onu da sonra alırım diye düşündüm.
canım artık yavaş yavaş başlayacak öyle sıkıntılarımız. sana tavsiyem tuzu azaltmaya çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?