2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
zapzup tatlım Allah korumuş,çok geçmiş olsun (
unutkanlık bu dönemde çok oluyor;yorgun olduğumda ocakta ki yemeği unutmamak için alarm kuruyorum bazen;ne olur sen de dikkatli ol

Allah kazalardan belalardan korusun inşallah

hanipeks canım sana da mesaj attım ama uygun değilsin sanırım..
merak ettim seni.. nasıl oldun?

mezoşum hemşocum, Allah'ım yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.. çok zor komşunun başına gelen..
bende geçen akşam bir tanıdıkta otururken, eltisi geldi.. onunla sohbet ederken kadının doğuma bir hafta kala bebeğini kaybettiğini öğrendim.. karnında ölmüş, kadın doğum olcak diye kalkıp dip köşe temizlik yapmış ve sonrasında bebeğin hareketleri yavaşlamış ve sonra hiç hissetmemeye başlamış.. doktora gitmişler ki acil sezeryana alınmış.. bebeği kaybetmişler.. o kadınla konuştukça bana değişik baktığını hissettim.. ve o gece sabaha kadar uyuyamadım.. nazar mı etti, iç mi geçirdi bilmiyorum ama çok huzursuzdum bende oğlum da.. sabahı sabah ettik o gece..

bir daha kimsenin yanında hamileliğimden bebeğimden bahsetmeme kararı aldım.. çok zor.. günler artık biran önce geçsin istiyorum.. sağlıkla getireyim dünyaya.. cuma günü kontrolüm var, çok özledim kuzumu görmek istiyorum.. en son aralık ortasında gitmişim doktora nerdeyse 1 ay olmuş.. daha sık görmek istiyorum..

mergencim çok tatlılar canım..hatta avatar resmi yapabilirim
bu arada kızlar bişi sorucam..
usg kağıdında tam haftamızı öğrenmek için verilen tarih hangi tarih.
bende 3 tane tarih varda

meraba arkadaşlar...nasılsınız?? dün doktor kontrolümüz vardı gittik şeker yüklemesi ve idrar tahlili de yapıldı. şeker seviyem 200 çıktı doktor gizli şeker olduğunu ve endokronoloji uzmanına gitmem gerektğini söyledi..ayrıca kansız da çıktım..idrar tahliline göre de kum döküyormuşum ve düşük seviyede enfeksiyon varmış çok su içmemi söyledi ve tek kullanımlık enfeksiyon ilacını verdi..bebeğimin gelişiminde hiç bir sorun yok yok çok şükür ama işte sanırım bundan sonra daha dikkatli olmam gerekecek halbuki çok da şekerli tatlı şeyler yemem ama inşallah düzelir normale...dün ekranda bebğim hani böyle bebekler yan yan güler ya öyle bi yüz ifadesi gösterdi bize =) o aklıma geldikçe untuyorum herşeyi =) rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin bebeklerimizi...ve "zeynep"imi...

canım ihmal etme git dr a enfeksiyon falan olabilir Allah korusun;bak dertsize bak bana ( git bir idrar tahlili yaptır bence (

Voltajjj Voltajjjj herkesler başıma toplandı ne oldu diye.. Allahım sanki o an ordayım gibi yaşadım anlattıklarını.. fenayım çok fena

Rabbim Zehra'ya hayırlı uzun ömür nasip etsin..Doğum günü kutlu olsun meleğinin.. inşallah çok sorunsuz çok kolay bir doğum yaşarsın bu sefer Rana'da..

kuzum evet bin türlü göz var nefis var mümkün olduğu kadar göstermeden yaşamak lazım hamileliklerimizi.. nazardan çok korkuyorum..bana da geçen bir teyze musallat oldu benim kızım 13 yıldır evli çocuğu olmuyo sen isteyince yapmışsın diye. ya bi de gözüme baka baka konusuyo böyle utanmadan.. herşey nasip teyze dedim ayrıldım yanından ama benim canımı cok sıktı bu durum. uzak dur canını sıkacak kişi ve ortamlardan..

bizde de öle, çocuk sonava girmiyo, ne kendisinin ne ailesinin umrunda değil, biz koşturuyoruz peşinde

ben de 12 nisan annesi olacağım,allahın izniile.....
hayırlı olsun, hoşgeldinn:)

bizim bi tanıdığa da oldu, seren serengile de oldu ya kızlar, 2 defa galiba,Allah korusun..

ah voltaj ah, ne sabırlı kuluymuşsun Rabbimin de seni nelerle sınamış..
biz şimdi diyoruz Allahım bi doğurup kucağımıza alsak biticek herşey, ama bitmeyebilirmiş, Allah beterinden saklasın, kızına kavuşmuşsun...
iyiki nisan annelerindesin..

voltajım canım benim doğum gününüz kutlu olsun;Rabbim evlatlarına sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin inşallah..

Voltaj başkasının hikayesi diye okudum önce sonra bir baktım ki zehranın hikayesiymiş..ÇOk fena oldum okurken,sen kimbilir neler yaşamışsındır..Sana kızınla birlikte kocaman,mutlu bir ömür bağışlanmış..Nice yıllara Zehra,anne yönünden şanslısın..

artık yemek yapmaktan nefret ediyorum ya. ne evde pişirmek istiyorum ne dışardan yemek istiyorum...iştahım falan kalmadı kaç gündür nedense..
bi insanın canı hiç mi birsey istemez ? ne biçim hamileyim ben zorla ağzıma birsey atıyorum, görev gibi (çikolata dışında tabi)

selam kızlar nasılısınız?
karlı bir gün günleriniz kar taneleri kadar beyaz ve aydınlık olsun inşallah

kızlar butik bebe de kızlar için tasarım butikte çok güzel bandanalar var. çok beğendim belki ilginizi çekebilir

oooff of nelergelmiş başına ya ama yine de kızın sizi bırakmamış ne güzel Rabbim bundan kötüsünü yaşatmasın sana ve kimseye
Âmin canım insallah.
Bende Rabbim ağız tadiyla yaşatsın.
Ağlaya ağlaya okudum

Rabbim tüm kuzucuklara sağlık,iyilik,uzun ömürler versin,analarına,babalarına bağışlasın,korusun inşallah...
Bende bende âmin insallah...
ahhh voltajım ya nasıl ağlattın beni bir bilsen hala tutamıyorum kendimi
Kendini düşünüyorsun demi çocuğunu bırakmak falan kolay olmuyor laternem.kendini sıkı hazırla
Güzel kızının daha nice nice sağlıklı yaşlarını görün Voltaj, Allah sizi çocuklarınızın başından eksik etmesin..
Sagol canım âmin insallah.
voltajım canım..
Allah'ım kuzunu sana bağışlamış.. salya sümük oldum.. söylenecek söz yok..
mutlu bir ömür sizin olsun hep..
Âmin insallah cümlemizin .
Kiz ,güldürdün beni valla patates kadar şişmiş burnumla
Âmin insallah canım suan portakal kabuguyla ruj sürüyor kendine :))
Sagol canım cogu yeri yanlış atmis ama anladınız demi Anakonu belli:))
Dogunca başlıyor mevzu.gobegiydi sariligiydi nazariydi
canım ağlattın bizi
çok şükür allah kızını sana bağışlamışşş
evet fıstığım sende agrisiz sancisiz kavus sagliklica kuzuna insallah.
voltajım canım benim doğum gününüz kutlu olsun;Rabbim evlatlarına sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin inşallah..
Sagol canimm:)
Rabbim sizlerede bir solukta sagliklica kavuştursun insallah canım benim.

bugünlerde ben de öyleyim tatlım canım bşy istemiyor;kurmalı saat gibi yemem gerektiği kadarını yiyip kalkıyorum.. ben üzgün olduğumda genellikle iştahım kesilir zaten ( bu sabah baktım kaç gündür wc ye çıkmadığım halde 300gr zayıflamışım ki 15 gündür kilom durdu (

senin de bizimle paylaşmadığın bir sıkıntın falan yok inşallah???

ah voltajım okurken hem seni hem kendimi düşündüm ( yaşadıklarım geldi aklıma (
sarılığı var diye geç getirip hemen aldılar benden oğlumu;gece onsuz yattım.. ertesi gün saatler geçti yok kimsecikler getirmiyor.. kızdım 2 kat merdiven çıktım gittim oğlumu görmeye ama ancak uzaktan azıcık görebildim (
emzirmeye bile vermediler sütümü sağdım verdim.. 3. gün sonunda çıktık birlikte.. çıktıktan 2-3 gün sonra dr a götürdük sarılığı devam ediyor tekrar yatacak dedi..
ben de yatayım yanında kalayım diye çok istedim ama emzirmek bile yine yasak olmuştu;kucağına alamamak onu orada bir başına bırakmak canımdan can gitmişti sanki (

Rabbim hiç birimizi evlatlarımızın mis kokularına hasret bırakmasın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…