2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar ya iki gündür gece sancılanıyorum böle doğum sancısı gibi bide bu aralar malum stresliyim korkuyorum o yüzden doktoruda aramadım
ara doktorunu en iyisini doktorun söyler biz ne desek yanlış olur tehlikeye atma bebeğini allah korusun bebeişini ama doktora git

off yaa nasıl birşey bu yaşadıkların annen yok yanında kimsen yok bebeğin doğuyor ve sorunlarla boğuşuyorsunuz şükür ki atlatmışsınız rabbim yardımcın olmuş zehranı size bağışlamış zehra nın doğum günü kutlu olsun sağlıkla sıhhatle büyüsün

Canım geçmiş olsun,Allah korusun...

Unutkanlık hepimizde var buara,bende neleri unutuyorum ...

Sadaka ver mutlaka ...

teşekkürler kızlar allahtan sadece aspiratörle atlattık daha beteri de olmasın işallah iyi dediniz sadaka vereyim aklıma gelmemişti ama muhtaç birini gördükçe vermeye çalışıyorum bu kazayı da atlattık şükür rabbime daha eteri olmasın işallah unutkanlık zor dakika kursam bile bişey olmaz dı ki evden çıkıp gitmişim ama bundan sonra kırk kere bakarım etrafa alarmı da kurar öyle yaparım işimi
kızlar merhaba,

şimdiye kadar kaç kilo aldınız?

8,5 kilo aldım sen kaç kilo aldın

Laternem canım yaaa yok canım benim çok şükür bir problem falan yok.. ama öyle tadım da yok herşeyden fazlasıyla etkileniyorum bu aralar..

Hadi senin sıkıntın varda kilo verdin iştahın yok
Ben bu ay hiç kilo almadım ve sizler gibi yersem yiyorum yemezsem aklıma gelmiyor.depodan tüketsin kuzu

Zaten o süt sagip veriyorsun ya sanki canını alıyorlar senden.
O an ne dikiş ne acı hiçbirşeyi hissetmedimhala doğumum nasıldı hatırlamıyorum ama tek hatırladığım çabuk gecti
İlk doğumdaki gibi degildi .

Birde şey var:))
Oğlum koridora çıkıp alkış yapardı "bütün bebekler uyansın sadece benim kardesim uyusun":27
Kıskanç :))))

voltajım senin hamilelik günlüğünde bak ne yazıyor :))
biz önceden fazla fazla aldıkta ondan mı durduk bu ara acaba?? mezoom,sen ve belki yazmayan pek çok kişi bugünlerde aynıdır.. demek ki dert edecek bşy yok,kilo almıyoruz diye sevinelim..
bide tahtaya vuralım tabi bu kadar konuştuk birden iştah patlaması yaşayıp alıvermeyelim kiloları

Zapzup,
Sagol canım benim Rabbim bir solukta kurtarsın hepimizi.
İnsan bunları yasadikca güçleniyor ,kararli oluyor galiba iyiki yalnizdim olsa birileri belki daha iyi olurdu ama iyiki yoktular .
Nasip bakalım bu doğumda nasil olacak birken iki,ikiyken uç.

Benimki iki hafta ılerde canım .
Ama ben 14 kg aldım şimdiye kadar

amin canım, şimdilerde kıpırtıları war ya, o bile yetmiyo bana bazen, biraz kıpırdamasın, hemen endişeleniyorum,
pipirikli bi anne olmak da istemiyorum ama

kuzum işte belkide verdiğin sadakalar sayesinde bu kadar ucuz atlattınız onlar bu belaya karşı geldi belkide aslında böle şeyler olunca değil her zaman sadaka vermek gerekir

pıfff kızlar yine ben geldimm istanbuldayım ailemin yanındayım umarım hepiniz iyisinizdir
Oy ben sinir oldum çünkü yine bir gıcık komşu teyze saldırısına maruz kaldımm....
"ay sen hiç kilo almamışsınnn" (100 kilo mu olayım o zaman mı rahatlıycan) "hiç yemek yemiyomusun" (yemiyorum aç yaşıyom ben) "ay bu kadar yersen kilo almazsın tabii bak süt iç süt çok faydalı iç tamam mı " (içmiyorum arkadaş içesim varsa da o hevesi yokettin )
ohhh yazdım rahatladımm......

kizlar bizim oglusun ismini Emin koymaya karar verdik sonunda

Anlami guzel bi de hem babasi hem de benim ismimle uyumlu

Adıyla yaşasın canım, güzel isim.

Bence de iki isim birden uzun oldu, söylemesi zor oldu sanki canım.

selam hanimlar ben araniza yeni katildim allah isteyen herkese anneligi nasip etsin insallah bende nisan annesi olucam allah nasip ederse 26 haftalik hamileyim hayirli aksamlar

ben de 12 nisan annesi olacağım,allahın izniile.....

Hoşgeldiniz kızlar, sağlıklı gebelikler dilerim.

Hanipeks gecmis olsun kelebeğim nedir o bilemedim yani
İnsallah geçmiştir.

Sabah daaha iyi uyandım canım.

Ben isim düşünmemiştim Canım ama rüyamda kucağıma verdiler bebeği cinsiyet bile ortada yoktu.adı Rana sana emanet dediler.
Emir büyük yerden...

Zehra'ya da uyuyor :) Adıyla yaşasın canım.

Kar yok mu kuzum sizin oralarda?

Dün işten çıktım eve gidene kadar yağdı canım ama sonra yağmura çevirmiş. Adanaya kar yağdı hihihihi.. Yüksek tepelerden rüzgar savuruyor işte :)

Bir günlük değil canım benim 10 gün önce başladı yazmıştım o zamanda buraya, okumamışsındır, ama bu günlerde çok arttı, morluklar da oluşmaya başladı Perşembe günü randevum soracağım canım.

Evet canım ellerim ayaklarım diz kapağım bile şiş

ay süt faydalımıymışşşş, bak bunu hiç duymamıştımm, selam söle teyzeye, bizim bile ufkumuzu açtı
bende sinir oluyorum bölelerine
okuldaki biri bana "ultrason resimlerini saklıyosun demi, sakla" demişti (biz çöpe atıyoruz hemen:))
bide bu arada normal yap doğumu diye baskı yapanlar war, sanki sipariş veriyoruz öle oluyo:)))
kimisi iyi niyetli olabilir ama çoğu da konuşmak için konuşuyo walla..

Ay Allah rahmet eylesin. Çok kötü oldum çok üzüldüm. Allah sabır versin. Masum yavru cennete gitti. Bir fatiha okudum. Allahım kabul etsin.

yaz olsa terlik bile giyilir aslında nede çalıştığını bilmiyorum ama devletşah diye bir blogcu var ben de onda görmüştüm eşi de fionanın ayaklarına benzetmiş hatta umarım bir daha olmaz

Özel bir anaokulunda müdürüm canım. Çocuklarlayım hep. Pandif alayım bari kendime :)

kızlar ya iki gündür gece sancılanıyorum böle doğum sancısı gibi bide bu aralar malum stresliyim korkuyorum o yüzden doktoruda aramadım

Canım benim doktoruna danışmakta bir fayda var.

Ay canım benim geçmiş olsun. Allah korumuş kuzum ya. Geçen sene de bu vakitlerde benim mutfağımda tüp hortumundan yangın çıkmıştı çekmecem içindekiler felan yandı komple, Tüpe ulaşmadan müdahale edilmeseydi boooooom apartman uçardı. Ben işteydim, evde kuzenim vardı bebeği eşi felan. Enişte orman müh. yangın şefi Allahtan o müdahale etmiş, bana her yeri temizlemişler felan öyle haber verdiler, baygınlık geçiriyordum. İs kokusu 2 ay çıkmadı evden

​Allah Zehramızı bize bağışlamış şükürler olsun ki canım. Allah bir daha yaşatmasın sana ve hepimize.. Amin.

eğer bebeğini uzun süre 3-4 gün gibi seni tedirgin edicek bir pozisyonda hissettiğsen bence drna git.en doğrusunu sana o söyleyecektir.2 haftayı böyle zor geçirirsin en azından bi tlf aç bence.ama gönlünüde ferah tut bu haftaya kadar gelmişsin geriside Allahın izniyle sorunsuz geçer inşallah.

yüksek voltajcım hoşbulduk canım nasılsın ?
chosycim haklısın gerçekten çoğu konuşmuş olmak için konuşuyor.. :)

Kiz su içiyordum burnumdan çıktı püüü
Göbeği düşünce sakla Yada gom.
İlk sacı,tırnağı agirliginca sadaka ver.
Hastanede koluna takılan isim bandını sakla .
Atma bunları haaaa:)))
Bunu ben okumayacaktim kııı
Her fırsatta demek istiyorum ben

Benim gecen şizofren komsum aradı sesin çıkmıyor diyor binaya çıkıp bagiram mı dedim.hamileligim sıkıntı oluyor dedim.ya boşver diyenleri dedi. basta kendi ama farkında değil zannımca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…