Biz yine kar nedeniyle erken paydos veriyoruz kızlar..
Zapzup,
Sagol canım benim Rabbim bir solukta kurtarsın hepimizi.
İnsan bunları yasadikca güçleniyor ,kararli oluyor galiba iyiki yalnizdim olsa birileri belki daha iyi olurdu ama iyiki yoktular .
Nasip bakalım bu doğumda nasil olacak birken iki,ikiyken uç.
Kiz su içiyordum burnumdan çıktı püüü
Göbeği düşünce sakla Yada gom.
İlk sacı,tırnağı agirliginca sadaka ver.
Hastanede koluna takılan isim bandını sakla .
Atma bunları haaaa:)))
Bunu ben okumayacaktim kııı
Her fırsatta demek istiyorum ben
Benim gecen şizofren komsum aradı sesin çıkmıyor diyor binaya çıkıp bagiram mı dedim.hamileligim sıkıntı oluyor dedim.ya boşver diyenleri dedi.basta kendi ama farkında değil zannımca.
ya walla imreniorum şu senin iş yerine eleman lazımmı bende geleyimdaha bizimkilerde elinden gelse gecede kal diyecekler
yüksek voltajcım hoşbulduk canım nasılsın ?
chosycim haklısın gerçekten çoğu konuşmuş olmak için konuşuyor.. :)
Darısı başına kuzucum...
Anadolu yakasında oturuyorum avrpa yakasında çalışıyorum.
Çıkmasak erkenden çok zor olurdu.
Çok şükür şanslıyım.
Birazdan çıkıyorum.Kendinize çok dikkat edin öpüyorum sizi ve yiyenlerimi.
çok geçmiş olsun canım geçer inşallah:) senin SAT tarihin kaçtı? kaçıncı haftandasınkızlar nasılsınız; ben berbat haldeyim delircem artık bel ağrım tuttu öğleden önce öğle yemeğine eve gittik kıvrandım durdum sancıdan. sonra birden tık dedi kesildi.
iş yerinde de yarım kalmış işim vardı elektriklerin kesilmesi yüzünden. işe geldim işleri hallettim ağrı tekrar başladı. nefes alamıyorum sanki ter boşanıyor gibi oluyorum sancı girdikçe.
iğne yaptırmaya gidiyorum şimdi daha 2 hafta beklemem lazımmış aslında ama dayanamadığım için iğne yapacak doktor. offf off nedir bu bel ağrısından çektiğim anlamadım gitti(
kızlar nasılsınız; ben berbat haldeyim delircem artık bel ağrım tuttu öğleden önce öğle yemeğine eve gittik kıvrandım durdum sancıdan. sonra birden tık dedi kesildi.
iş yerinde de yarım kalmış işim vardı elektriklerin kesilmesi yüzünden. işe geldim işleri hallettim ağrı tekrar başladı. nefes alamıyorum sanki ter boşanıyor gibi oluyorum sancı girdikçe.
iğne yaptırmaya gidiyorum şimdi daha 2 hafta beklemem lazımmış aslında ama dayanamadığım için iğne yapacak doktor. offf off nedir bu bel ağrısından çektiğim anlamadım gitti(
laterne eşin nasıl oldu
dertsiz nerede bugun
benim başımın ağrısı geçmedi gitti,daha da şiddetleniyor sanki,yok mu bunun doğal bir çözümü..ilaçsız çok zor yaa..kahve içtim bana mısın demedi daha..offf..
Daha evvel de sormuştum,bebeklerin banyo havlularını hangi marka aldınız? ben beğenemedim bir kaç mağzada..gerçi çoık da ayrıntılı gezemedim ama..size sorayım dedim,fikir olur bana da..Oğluşumdan kalan bir havlu var ama ,yeni olsun istiyorum bir tane de..
canım çok hassas davranmamız gerek sonra pişman olmamak için.. elbette herşey kader.. ama bende dikkatsizim.. ne olacak ki deyip poşet taşıyorum marketten ya da evde birşeyin altını süpürmek için itelemeye falan çalışıyorum anlık cesaret geliyo üzerime bazen.. ama işte dün komşu teyze uyarınca kendime geldim. emeğine acı dedi o kadar sıkıntı çektin üzülürsün dedi. biraz da dambır dımbır konuştu ben kötü olunca sustu. haklıydı ama çok etkilendim.. kızın sesini duydukça ben ağladım zaten yukarda.. yazık sanırım eşi de anlayışsız biri ya da o da çok etkilendi olaydan ?? kıza bağırdı birkaç kez sus artık diye. ama acısından mı yoksa hayvanlığından mı bilmiyorum. o bağırdıkça kız daha çok ağladı. onlar da yeni evli sayılır yazın olmuştu düğünleri. hemen hamile kalmıştı. bebeğin odasını falan da hazırlamışlar.. çok çok üzüldüm..
o yüzden çok dikkat edin kızlar ne olur hepiniz.. gece uyandım sizler geldiniz aklıma.. Allahım dedim hiçbirimize o acıyı gösterme. hepimiz sağ salim alalım inşallah kucaklarımıza bebeklerimizi..
tatlım daha iyi Ankara'da şimdi dinleniyor kız kardeşimde
bak ağrın devam ederse tahlil yaptır ihmal etme sakın
tatlım ilk resimdekiler senin oğlanlar mı :))
canım yaa
şimdi de ben senin yazdıklarına çok üzüldüm şükür ki Rabbim sana evladını bağışlamış.sen annenlerle normalde görüşüyormusun?yoksa benimki gibi mi?
herşeyi yok sayıp hiç bişey olmamış gibi davrandığında o da aynı şekildemi davranıyor?neyse kaşıyıp kanatmayalım.sonuçta şimdiye kadar 2 çocuğunu nasıl tek başına doğurup büyüttüysen bunun da altından rahatlıkla kalkacağından eminim.en azından benim gibi doğum için bi milyon soru yoktur kafanda.ama sonuçta istersen yüz tane doğur insan yine de annesini arıyor etrafında.seni çok iyi anlıyorum.Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?