2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım yaa
şimdi de ben senin yazdıklarına çok üzüldüm şükür ki Rabbim sana evladını bağışlamış.sen annenlerle normalde görüşüyormusun?yoksa benimki gibi mi?
herşeyi yok sayıp hiç bişey olmamış gibi davrandığında o da aynı şekildemi davranıyor?neyse kaşıyıp kanatmayalım.sonuçta şimdiye kadar 2 çocuğunu nasıl tek başına doğurup büyüttüysen bunun da altından rahatlıkla kalkacağından eminim.en azından benim gibi doğum için bi milyon soru yoktur kafanda.ama sonuçta istersen yüz tane doğur insan yine de annesini arıyor etrafında.seni çok iyi anlıyorum.Allah yardımcımız olsun.

ya cins çok işte yapacak bişey yok kızlar hala bizi çocuk olarakmı görüolar ne anlamadım ki akıl veren çok sanki herşeyi kendileri bilio o öncedenmiş şimdi herkesin elinin altında net var araştırıp öğrenio cahillik yok artık

ya walla imreniorum şu senin iş yerine eleman lazımmı bende geleyim daha bizimkilerde elinden gelse gecede kal diyecekler

Darısı başına kuzucum...
Anadolu yakasında oturuyorum avrpa yakasında çalışıyorum.
Çıkmasak erkenden çok zor olurdu.
Çok şükür şanslıyım.
Birazdan çıkıyorum.Kendinize çok dikkat edin öpüyorum sizi ve yiyenlerimi.

kızlar nasılsınız; ben berbat haldeyim delircem artık bel ağrım tuttu öğleden önce öğle yemeğine eve gittik kıvrandım durdum sancıdan. sonra birden tık dedi kesildi.
iş yerinde de yarım kalmış işim vardı elektriklerin kesilmesi yüzünden. işe geldim işleri hallettim ağrı tekrar başladı. nefes alamıyorum sanki ter boşanıyor gibi oluyorum sancı girdikçe.
iğne yaptırmaya gidiyorum şimdi daha 2 hafta beklemem lazımmış aslında ama dayanamadığım için iğne yapacak doktor. offf off nedir bu bel ağrısından çektiğim anlamadım gitti (

benim başımın ağrısı geçmedi gitti,daha da şiddetleniyor sanki,yok mu bunun doğal bir çözümü..ilaçsız çok zor yaa..kahve içtim bana mısın demedi daha..offf..

Daha evvel de sormuştum,bebeklerin banyo havlularını hangi marka aldınız? ben beğenemedim bir kaç mağzada..gerçi çoık da ayrıntılı gezemedim ama..size sorayım dedim,fikir olur bana da..Oğluşumdan kalan bir havlu var ama ,yeni olsun istiyorum bir tane de..

dikkat et kuzum kendine

çok geçmiş olsun canım geçer inşallah:) senin SAT tarihin kaçtı? kaçıncı haftandasın

cnm ya çok geçmiş olsun walla bu aralar topiğimize nazar değdi galiba hepimiz yani çoğumuz hastayız

cnm baş ağrısı için nane yağı yada limon yapı ile masaj yap çok iyi gelio geçirio bide ben bi bardak suya 7 ayetel kürsi okuyup suyu çiçeğin dibine dökerim oda çok iyi gelio

Rabbim kimseyi böyle acılarla imtihan etmesin.o kızcağıza da bir önce sabrını versin sonrada yeni bir evlat inşallah.biz de odamızı hazırladık.içim bi tuhaf oldu.

Hergun konuşuruz.
Ben pek kiyip sitem edemem.nadiren sitemlenirim.kizim 6 aylikti annemin gördüğünde :)
Ben anne oldum,annemi elbette yokluğunda cok aradım ama yokluğuna alıştım ya ondan mı bilemem pek dert etmiyorum.
Bu tür seyler dusunceler insanı sadece yıpratır . Sende anne olacaksın ya güçlü bir anne.
Deneme yanilmayla Yada doğal içgüdünle buyutuyorsun.hic dert etme yani.
Sadece esimin yanında biraz ezilmistim sonradan benim sucumun olmadıgını ikimizde biliyoruz ya oda gecti:)

kızlar yaa hepinize geçmişler olsunn ağırlaştık işte geçen gün annemle telefonda konuşuyorduk anneme dedim ki "belim ağrıyor" annem de "e olacak artık kızım belin de ağrır başında ağrır k.çında ağrır" dedi

voltajcım size Bakülerden kar getirmişemm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…