2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
tatlım ilk resimdekiler senin oğlanlar mı :))
ben pembe bandanalı kıza bayıldım bayıldım

maşallah diyelim hepsine :)) kesin kocaman olmuştur hepside :))

İlk resimdekiler tek yumurta ikizi sanırım hayatım,bizimkiler çift yumurta

Çok sevimliler değilmi Resimlerine bakmak bile insana enerji veriyor

Rabbim kuzucukarımızında resimlerini paylaşmayı nasip etsin inşallah

cnm baş ağrısı için nane yağı yada limon yapı ile masaj yap çok iyi gelio geçirio bide ben bi bardak suya 7 ayetel kürsi okuyup suyu çiçeğin dibine dökerim oda çok iyi gelio

Saol canım,deneyeyim ben de bakalım..geçen sefer gözümü açamamıştım,uyuyamamamıştım,inşallah gene olmaz..

Hanipeks cok sagol kelebeğim ,Rabbim seni de bir solukta sagliklica kurtarsın insallah...

_Lena_ kar getirmissen, iyi etmisen ,okul tatil cok yahsi

Tuna bende cok sürdüm nane yağını sakaklarima enseme
Cok iyi gelmişti .

Havlu konusunda bir marka aklıma gelmedi daha dogrusu bebekken abisininkini kullandı.simdi yeni alırım nerden alışveriş yaparsam onuda alırım ordan.

Bizimki de abisininkini kullanır ama çocuğun çoğu şeyi ikinci el zaten,biraz da ona öznemk istiyorum,haksızlık olmasın diye..ne bileyimm..:)

Chosy,mezos...
Kızlar siz nasil not girmediniz Yada bizim ki niye erken girdi.daha ayın 16 sina kadar performans ödevleri teslim olacak notları girmiş sinirlendim şimdi bosu bosuna yapmasak mı yoksa ekler falan notu düşer elimde kalır adam

çok geçmiş olsun canım, allah yardımcınız olsun seninde bebeğininde

şu doğum izni bir an önce 6 aya çıksada bir-iki hafta erken izne çıksak evimizde dinlensek.

of masa başında ağlamaya başladım, yanıma geldi arkadaşlar birşey mi oldu diye. allahım hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

dünden beri sanki hareket etmiyor gibi kızım. çok çok hafif birşeyler var sadece, tecrübeli anneler normal midir bu durum?

Kim diyor girmedik diye be
girdim ben notları.. artık not değişmez ama siz yapın yine de büyüklük sizde kalsın

ya kızlar ben bugün katıldım bu sayfaya ben daha hiçbir şeyimi hazırlamadım.. Çok mu geç kaldık acaba? Bebek odası ve doğum çantası için neler aldınız yada alacaksınız ?? Doğum hazırlığı başlığına giriyorum hep eski paylaşımlar var. Hangi hazırlıkları yapıyorsunuz bana da bir yardımcı olun bee yyaaa:)

ben hissetmedim ama ofisdeki arkadaşlarda oldu dedi hemen mynete baktım düşmüş haber 5,8 büyüklüğünde olmuş:18::18:

Kızlar İstanbulda deprem olmuş.Saros körfezi merkez üssü,5.8 şiddetinde..Umarım kimseye birşey olmaz...

resmini de çekemmi bebemin

ben branşçıyım walla erken girsem o çocukları kimse tutamaz sınıfta nası olsa notlar girildi die
bide konular anca bitiyo, sizin örtmen ileri görüşlüymüş, bilmiş tatil olacağını:))

aaaaa sallanıyoruz kızlar deprem olup şu an burada

kıs sen eskişehirde değilmisin, benide ablam aradı, alo der demez sallanıyoz dedi, ben mutfaktayım ayakta, hissetmedim hiç
sora aradı saros daymış galiba, sen nası hissettin??

bayağı sallandım,

evde de yalnızım korktum valla, hemen buzdolabının yanına koştum, öle diyolar ya en sağlam beyaz eşylar onların yanında durun die, kasığım ağrıdı, 17 Ağustosu Avcılar'da yaşamış biri olarak korktum tabi, ay kar deprem, anneme gidebileydim bari,10 dk mesafede ama kayarım diye çıkmıyorum da valla

kızlar oturma odamı yeniliyorum bende bunları seçtim oturma odam için nasıl sizce koltuklarımın kenarları tam beyaz değil kırık beyaz olacak kreme yakınnn
oğluma oda yapamadığım için kendimize yeni oturma odası yapalım dedik

çıkma canım evden allah korusun kayarsın falan
allah herkesi koruyup kollasın inşallah kimseye de birşey olmamıştırr:18:

Canım ben Pijama (polar alabilirsin benim gibi üşüyorsan) 1 takım da penye olsun
Hastane terliği
Emzirme sütyeni+atleti+ 3 adet iç çamaşırı
çorap ,2 paket ped (sezeryanda şart)
havlu+diş fırçası,saç fırçası
göğüs pedleri
bebek bezi
bebek hastane çıkışı+ 2 takım zıbın takımı
battaniye penye,örgü battaniye
ıslak mendil,pişik kremi +havlu
koydum şimdilik

aklıma geldikçe ekliyorum daha...:)

walla hemde müdürle telefonda konuşuoduk aaa sallanıoz die bağırıp tel suratına kapattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…