tatlım ilk resimdekiler senin oğlanlar mı :))
ben pembe bandanalı kıza bayıldım bayıldım
maşallah diyelim hepsine :)) kesin kocaman olmuştur hepside :))
cnm baş ağrısı için nane yağı yada limon yapı ile masaj yap çok iyi gelio geçirio bide ben bi bardak suya 7 ayetel kürsi okuyup suyu çiçeğin dibine dökerim oda çok iyi gelio
Tuna bende cok sürdüm nane yağını sakaklarima enseme
Cok iyi gelmişti .
Havlu konusunda bir marka aklıma gelmedi daha dogrusu bebekken abisininkini kullandı.simdi yeni alırım nerden alışveriş yaparsam onuda alırım ordan.
esracım sağol canım.
idrar yollarında enfeksiyon olan arkadaşlar hangi antibiyotiği kullandınız?
kendi doktorumla görüştüm ve acildeki doktorun yazdığı amoksinayı kullanabileceğimi söyledi.
siz ne kullandığınız antibiyotiğide içmeye korkuyorum. eşim tahlil sonucunu başka bir doktora daha göstermiş
o da taş düşürüyor demiş.
kendi kadın doğumcuma bebeğime zararı olur mu dedim? böyle sancıların bebeğe zarar verebileceğini söyledi.
bugün ve yarın antibiyotik içmemi, eğer bir değişiklik olmazsa çarşamba sabah erkenden hastaneye gelmemi söyledi.
çok korkuyorum
Günaydın canlarımmm :)
Dün müdür gelicek misin dedi bende gelicem dedim ve bugun işteyim.
Kocişle el ele kar yağarken yürümek çok ama çok güzeldi :)
Kuzum kıyamam botlarımı giydirirken tırnağını sıkıştırmışda kırmış
Herkesin aklı bende.Telefonum bir an için susmuyor.
Hayırlısıyla şu zor günleride atlatsaydık.
İş yeri anlayışlı olsada erken izne çık derler diye korkuyorum.
Sonuçda bende herkes gibi doğumdan sonra oğluşumun yanında daha fazla kalayım istiyorum.
Artık hakkımızda hayırlısı.
29 Aralık 2009...
Gece silamdan ayrıldım,istanbula geldim.sabaha kadar hiç uyumadım,uyuyamadim.sevdiklerimden ayrilmak hele anneannemle sarılmam ,buyukbabamin sapantasina koyduk seni demesi...tekrar ettim durdum,aglayamadim sarhoş gibiydim.
Zehra'm minik kuşum bizi bırakmadı ...
Uzn oldu yine kusuruma bakmayın kızlar.
Chosy,mezos...
Kızlar siz nasil not girmediniz Yada bizim ki niye erken girdi.daha ayın 16 sina kadar performans ödevleri teslim olacak notları girmiş sinirlendim şimdibosu bosuna yapmasak mı yoksa ekler falan notu düşer elimde kalır adam
Kiz su içiyordum burnumdan çıktı püüü
Göbeği düşünce sakla Yada gom.
İlk sacı,tırnağı agirliginca sadaka ver.
Hastanede koluna takılan isim bandını sakla .
Atma bunları haaaa:)))
Bunu ben okumayacaktim kııı
Her fırsatta demek istiyorum ben
Benim gecen şizofren komsum aradı sesin çıkmıyor diyor binaya çıkıp bagiram mı dedim.hamileligim sıkıntı oluyor dedim.ya boşver diyenleri dedi.basta kendi ama farkında değil zannımca.
Chosy,mezos...
Kızlar siz nasil not girmediniz Yada bizim ki niye erken girdi.daha ayın 16 sina kadar performans ödevleri teslim olacak notları girmiş sinirlendim şimdibosu bosuna yapmasak mı yoksa ekler falan notu düşer elimde kalır adam
aaaaa sallanıyoruz kızlar deprem olup şu an burada
bayağı sallandım,
evde de yalnızım korktum valla, hemen buzdolabının yanına koştum, öle diyolar ya en sağlam beyaz eşylar onların yanında durun die, kasığım ağrıdı, 17 Ağustosu Avcılar'da yaşamış biri olarak korktum tabi, ay kar deprem, anneme gidebileydim bari,10 dk mesafede ama kayarım diye çıkmıyorum da valla
ya kızlar ben bugün katıldım bu sayfaya ben daha hiçbir şeyimi hazırlamadım.. Çok mu geç kaldık acaba? Bebek odası ve doğum çantası için neler aldınız yada alacaksınız ?? Doğum hazırlığı başlığına giriyorum hep eski paylaşımlar var. Hangi hazırlıkları yapıyorsunuz bana da bir yardımcı olun bee yyaaa:)
çıkma canım evden allah korusun kayarsın falan
allah herkesi koruyup kollasın inşallah kimseye de birşey olmamıştırr:18:
resmini de çekemmi bebemin
ben branşçıyım walla erken girsem o çocukları kimse tutamaz sınıfta nası olsa notlar girildi die
bide konular anca bitiyo, sizin örtmen ileri görüşlüymüş, bilmiş tatil olacağını:))
kıs sen eskişehirde değilmisin, benide ablam aradı, alo der demez sallanıyoz dedi, ben mutfaktayım ayakta, hissetmedim hiç
sora aradı saros daymış galiba, sen nası hissettin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?