- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Voltajım balım günaydın,hoşgeldin nasılsın?
Doğumda alttan iğne yapılıyormu kuzum ya :26:Bir arkadaş yumurtladıda sabah sabah
hoşbulduk cnm yıldırımdayım kusura bakma görmedim yazınıwosgi canım hoşgeldin:) bursanın neresine geldin söyle bakayım?
sağol canım.stent böbrek çıkışındaki idrar kanalında genişleme olduğu için takılacakmış.
şu an çok fazla değil ama genişlik devam ederse o zaman takılacak. benim bebeğim sağ tarafta duruyormuş ve böbreğe baskı yapıyormuş. baskı yaptıkça kanal genişliyormuş.
ürologtan memnun kaldım canım. herşeyi anlattı risklerini falan sadece takip edilecek şu durumda. eğer kesin stent takılacaksa o zaman bursaya giderim.
Görkemcim bence güzel bir isim:) Tesadüf daha iki gün önce duydum bu ismi, bir arkadaşım isim listesi göndermişti, orda yazıyormuş. Anlamı da geceleri yunuslara yol gösteren yıldız demekmiş:) Anlamı çok güzel bence:)Selam kızlar nasılsınız? Herşey yolundadır inşallah
Biz minik prensesin adını Mira düşünüyorz sizce nasıl?
İyi olmana çok sevindim Laterne, benim dr.um 28. haftadan sonra her kontrolde beni NST ye bağlayacağını söyledi. Rutin olarak hastalarına uyguluyormus bunu..Herşeyin iyi olmasına ve eşinin dönmesine çok sevindim. Gözün aydın:)Tedbir amaçlı almış dr.. Şimdilik bir sıkıntı yok,şikayetlerin bir kaç güne geçer;bol su iç dinlen haftaya gel dedi..
Ben dr 'dayken eşim geldi eve.. İyice zayıflamış..
Yazarım yine :-(
kızlar öğleden sonra gideceğim bakalım doktora gecede çok sancılandım bakalım ne diyecek umarım kötü bişey demez hiç gidesim yok
Dmt çok geçmiş olsun, ara sıra benim de belim tutuyor ne yapacağımı bilemiyorumgünaydın arkadaşlar nasılsınız?? ben bugün biraz daha iyiyim çok şükür. en azından bel ağrım hafifledi. dün ağrım had safhaya çıkınca doktorumu aradım bi iğne vardı ilkinde de vurunmuştum onu söyledi.
depremi yaşayan arkadaşlar çok çok geçmiş olsun
günaydın kızlar
dün öğlen eşim eve gelince ürolojiye gidelim dedi.
maydanoz, roka,tere,marul ıspanak kesin yeme demedi ama mümkün olduğunca azalt dedi.
ordan çıkınca kendi kadın doğumcuma gittim. adam hiç oralı olmadı. doktorun verdiğini kullan.
bu genişleme önemli değil falan dedi. rapor istersen rapor yazayım diyor bi de.
üroloji doktoru ise genişlemenin önemli olduğunu üstüne basa basa söyledi.
munorolu içtim inşallah faydası olur bir an önce.
Evet canım vardı, ama morluk ve çukurlar yoktu şükür, randevum yarın, bakalım ne diyecek, resmini çekmiştim göstercem dr a. Önemli bir şey ise sizlerle de paylaşırım resmi ve drun söylediklerini
Sagol tatlım.
Normal doğumda kesı yapılacak yere yaparlarda sezaryende yok öyle birsey.ne dogum oncesi ne sonrası.sadece her iki dogumdada doğumdan sonra bacağa tetanoz yapılır onuda uyusuk olursun her ikisindede balım .
Dmt çok geçmiş olsun, ara sıra benim de belim tutuyor ne yapacağımı bilemiyorum
.
inşallah düşündüğümüz gibi yorgunluktan dolayı olmuştur.başka birşey çıkmaz inşallah canım.
sağol canım ikişer bardak içiyorum ıhlamuru öğleden sonra doktora gidicem ilaç mı verir ne yapoar bilmem yazık bebişim sıkışıyor ben öksürdükçe
bize de paylaş canım merak ettim nasıl morardı bu kadar bacakların işallah çabuk geçer iyileşirsin
Tekrar geçmiş olsun hanipeks, tekrarlamadığına sevindim. Demekki yorgunluktan kaynaklı. İyi bak kendine..
kızlar sıkıntı yaşayan herkese geçmiş olsun sonlara yaklaştıkça her tarafımız dökülmeye başladı sanırım bende geceleri uyuyamıyorum sola yatmak iyi derler ya bende soluma yatmaya çalışıyorum ama en rahat ettiğim sağ taraf sağa yatıncada bebeğim sürekli hareket ediyor tekmeliyor ne yapmalıyım bilemedim hele de midem fena delinmiş gibi yanmanında ötesine geçti ilaçta işe yaramıyor
kızlar nevresim takımı almak istiyorum bebeğime sizce hangisini alayım fikir verin
Eki Görüntüle 599855
Eki Görüntüle 599856
Gü,zel haberlerle gelirsin inşallah hanipekscim..dikkat et yollarda..gerçi oralarda kar yoktur :)
Teşekkür ediyorum kızlar, yarın 11.30 da kontrolüm. Aslında geçen haftaydı gidemedim. Bu haftaya sarkınca 5 haftadır görmüyor oldum oğlumu çok özledim. Bir daha bu kadar uzun ara vermeyeceğim
​Zapzup canım işe yarar bir tedavi uygular belki, iyi haberlerini bekliyoruz.
kızlar sıkıntı yaşayan herkese geçmiş olsun sonlara yaklaştıkça her tarafımız dökülmeye başladı sanırım bende geceleri uyuyamıyorum sola yatmak iyi derler ya bende soluma yatmaya çalışıyorum ama en rahat ettiğim sağ taraf sağa yatıncada bebeğim sürekli hareket ediyor tekmeliyor ne yapmalıyım bilemedim hele de midem fena delinmiş gibi yanmanında ötesine geçti ilaçta işe yaramıyor
kızlar nevresim takımı almak istiyorum bebeğime sizce hangisini alayım fikir verin
Eki Görüntüle 599855
Eki Görüntüle 599856
canım gittigidiyordan baktım 32 tl kargo ücretsiz nasıl sence iyimi?Ben üstteki sarılıdan aldım bile 2 hafta oldu ama daha gelmedi kargo. unnadodan ya da butik bebeden almıştım hatırlayamadım.
Canım benim çok özleniyor kuzucuklar...Çok keyifli geçsin,hayırlı haberlerle gel inşallah yarın
Canım geçmiş olsun,mide yanması bende de var,mümkün olduğunca yağsız,baharatsız,hafif yemekler tercih ediyorum,hergün mutlaka elma ve ayva yiyorum bir nebze iyi geliyor.Ben ilk resimdeki sarılı nevresimi beğendim buarada
bende bende çokkkkkk özledim oğlumu benim buhafta ama çok kar var önümüzdeki hafta gideceğim gerçektende çok özleniyor demi ben ultrasonna bakarken titriyorum resmen dr sakin ol deyip duruyor zavallım allaha emanet yavrularımızÇok özledim oğlumu yavrumu canımı bitanemi
Eki Görüntüle 599855
Eki Görüntüle 599856
bende bende çokkkkkk özledim oğlumu benim buhafta ama çok kar var önümüzdeki hafta gideceğim gerçektende çok özleniyor demi ben ultrasonna bakarken titriyorum resmen dr sakin ol deyip duruyor zavallım allaha emanet yavrularımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?