- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
canım merak etme aynı sorun bendede var sabahır 4 den beri uykusuzum malesef şimdide çok acıktım buallahım iki saattir kıvranıyorum yok uyku muyku yok arkadaşniye böyleyim sizdede aynısı oluyor mu? bu aralar dalmakta zorlanıyorum öleceğim uykusuzluktannnn:84:herkese tatlı rüyalarr:126:
canım merak etme aynı sorun bendede var sabahır 4 den beri uykusuzum malesef şimdide çok acıktım buaatte kahvaltı yapıcam
hepinize günaydın kızlar laternem eşinin dönmesine çok sevindim hiç merak etme verdi,kleri serumlar ona ekstra kilo olarak geri dönecek emin ol senin o güzel yemeklerinle hemen toparlayacak kendini sen doktora gitmişsin ama konuyu anlamadım çok geçmiş olsun umarım önemli bişey değildir
uyku problemi bendede var kızlar sanırım artık da olacak
Selam kızlaaar herkese günaydııınuykusuzluk uykuya dalma problemi bende yaşıyorum sonra gündüz olur olmaz zamanlarda uykum geliyo direk uyuyorum :)))
canım çok sağol valla geçmiyor ilkinde de böyle olmuştu 5 aydan sonra bel ağrısından ne yapacağımı bilememiştim. şimdi daha da fena hem karnımda hem kucağımda hesabı. bu bel ağrısından çektiğimi hiç bi şeyden çekmedim. doğursaydım hayırlısıyla diyorum.dmt tatlım geçmiş olsun yaa ama günlerdir geçmiyor ağrıların dimi(
Rabbim şifa versin tatlım
sağol canım geçer diye bekliyoruz bakalım geçeceği de yok ya benim sat 10 temmuz canım 27. haftama girdim bugünçok geçmiş olsun canım geçer inşallah:) senin SAT tarihin kaçtı? kaçıncı haftandasın
sağol canım Allahım herkese şifa versin inşallahcnm ya çok geçmiş olsun walla bu aralar topiğimize nazar değdi galiba hepimiz yani çoğumuz hastayız
canım hayırlı olsun masan güle güle kullan. Zehracığın doğum günü kutlu olsun dün kendi derdimden yazamadım kusura bakmaHanipeks cok sagol kusumm masam da geldi az evvelonun ustunde üfleyelim mumları ama maytap yok sıçrar masamda iz kalır
canım çok şükür bişey yokmuş acil şifalar versin Rabbim hem sana hem eşine. kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallahTedbir amaçlı almış dr.. Şimdilik bir sıkıntı yok,şikayetlerin bir kaç güne geçer;bol su iç dinlen haftaya gel dedi..
Ben dr 'dayken eşim geldi eve.. İyice zayıflamış..
Yazarım yine :-(
günaydın kızlar
dün öğlen eşim eve gelince ürolojiye gidelim dedi.
öğleden sonra özel hastaneye gittik.
ürolojiden sıra aldık allahtan kimse yokmuş.,
hemen girdik. çok iyi bir doktora denk geldik.
acilde yaptırdığım tahlil sonucunu gösterdim.
idrarda kum dediğimiz kristal tanecikleri var dedi.
ailede böbrek rahatsızlığı olan var mı dedi.
beslenme düzeninde ne gibi değişiklik oldu dedi.
süt ve yoğurdu daha çok tüketiyorum dedim.
kristaller sütten olabilirmiş.
sonrada muayene etti. karnımın sağ tarafına ve sol tarafına kasıklarıma baktı.
belimin arkasından boşluklarıma hafif bastırdı.
sonra ödem var mı diye bacağıma baktı.
kan tahlili (üre ve kreatin için) ve böbrek usgsi istedi.
kan tahlilinde vücutta da enfeksiyon varmış. en son değer 10 olması gerekirken benim 19,5.
bu gripten falan olurmuş. onun için ben ilaç yazamam dedi.
böbrek usgsinide geçen detaylı ultrasona gitmiştim de
ertesi gün doktorla telefonda tartışmıştım ya o doktora denk geldik.
hemşireler hemen tanıdı beni. siz görüntü isteyen bayansınız dimi dediler.
doktor yat çocuğum, dön çocuğum diye diye usgden baktı.
sol tarafta bişey yok. ama sağ böğreğin çıkışında 10 mm genişleme varmış.
ayrıca sonuca gebelik baskısı diye de yazmış.
sonuçları aldık ürolojiye gittik. doktor hem tahlil hem böbrek sonucuna bakarak yorumladı.
bebek sağ tarafa baskı yapıyormuş.kesinlikle sol tarafa yatacakmışım.
benim özellkle gece daha çok ağrım oluyordu. sağa yattığım içinmiş.
ağrının sebebi hem bebekten dolayı hem enfeksiyon hemde kummuş.
enfeksiyon için tek kullanımlık 2 kutu munorol diye ilaç verdi.
5 gün arayla sulandırıp içicekmişim.
gelelim asıl soruna. 10 mm genişleme çok değilmiş fakat hamileliğin sonuna kadar
3 ya da 4 haftada bir böbrek usgsi çektirmem gerekiyormuş.
eğer genişleme devam ederse lokal anestezi ile sağ böbrek çıkışındaki kanala tel takılacakmış.
bu tel vücutta 3 hafta kalabiliyormuş. gebelik boyunca bana 2 kez takılması gerekebilirmiş.
ayakta kalmayacaksın kendini yormayacaksın bol bol istirahat edeceksin ve su içeceksin.
maydanoz, roka,tere,marul ıspanak kesin yeme demedi ama mümkün olduğunca azalt dedi.
ordan çıkınca kendi kadın doğumcuma gittim. adam hiç oralı olmadı. doktorun verdiğini kullan.
bu genişleme önemli değil falan dedi. rapor istersen rapor yazayım diyor bi de.
üroloji doktoru ise genişlemenin önemli olduğunu üstüne basa basa söyledi.
munorolu içtim inşallah faydası olur bir an önce.
sedacım beni sormuşsun dün sağol tatlım.
laterna canım geçmiş olsun. rabbim sağlık sıhhat versin.
voltajım zehranın doğum günü kutlu olsun. allah uzun ömürler versin. yeni masan ve sandalyelerin hayırlı olsun güle güle kullan canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?