2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım keşke başka doktor olsa... 2 kat 3 kat muayene ücreti vermeye bile razıyım ama malesef yok...

Günaydın güzel annler,

laterne canım gözün aydın eşine geçmiş olsun,nst olayına üzüldüm,neyse ki iyisin..

Dertsiz sana da geçmiş olsun canım,zor valla işin dr. yönünden..İnşallh ilerlemez..

kızlar öğleden sonra gideceğim bakalım doktora gecede çok sancılandım bakalım ne diyecek umarım kötü bişey demez hiç gidesim yok
canım çok geçmiş olsun inşallah bir sorun yoktur

dertsizcim geçmiş olsun canım hamilelikte böbreklerde sıkıntı yaşanması normal demişti benim doktorum. yani normal derken kafaya takılmayacak bişey gibi değil de hamilelikten sonra geçecek anlamında söylemişti. neyse ki üroloji uzmanı ilgilenmiş yoksa kadın doğumcuna kalsan belki de daha çok sıkıntı çekecektin. inşallah doktorun verdiği ilaçlar iyi gelir sıkıntıların bi an önce geçer canım

dmt, zapzup size de geçmiş olsun kızlar.

sağol canım

facebook taki onca kar muhabbetinden sonra bugün bizde karla uyandık. eşimin istediği oldu ama kardan nefret ettiğim için camdan dışarı bakasım yok... doğunun kaderi karkış olunca elektrik ve suda veda eder. dün geceden beri ikiside yoktu. elektrik gelip gidiyo arasıra çok şükür ama evdeki su stokları tükenmek üzere....
dün gece rüyamda doğuma gittiğimi gördüm. ama kötü değildi sadece heyecanlı hissediyodum kendimi. eee zaman yaklaşıyo kabusların başlaması normal. bizden sabah haberleri böyle...

Dertsizcim canım çok geçmiş olsun, drunun söylediklerini dikkate almak gerekir, çok riskli işlemlerden bahsetmemiş eğer yazdıklarını doğru okuyup anladıysam tabi. Başka seçeneğim de yok diyorsun. O zaman druna güvenerek ilk adımı atmalısın. Süt yerine yoğurdu tercih etmek iyi fikir. Acil şifalar diliyorum tatlım.

Zapzup canım geçmiş olsun, bol bol ıhlamur diyorum :)

Dertsiz sana da geçmiş olsun canım,zor valla işin dr. yönünden..İnşallh ilerlemez..
inşallah canım

ürologta zaten kanal genişlemesinn ilaçla tedavisi olduğunu fakat hamilelikte ilaç kullanılmayacağı için tel takılması gerektiğini söyledi.

merkezdeki komutanının eşi hemşire o da gittiğim doktoru söylüyor canım. daha iyisi yok diyor. 3 haftada bir böbrek usgsi çektiricem. eğer kesin tel takılması gerekiyorsa bursaya gidip ordada baktırırım. tatlım ben hayatımda hiç süt içmedim. hamileliğimle brlikte süt içmeye başladım bebeğim için. bi de son zamanlarda pastörize süt değil de dışarıdan almaya başlamıştım. sanırım onunda etkisi var.artık yoğurt yiyeceğim. aman canım oğlum iyi olsun sağlıklı sıhhatli doğsun başka bişey istemiyorum.

hanipeks sen nasıl oldun canım? ödem var mıydı dün yine?

Evet canım vardı, ama morluk ve çukurlar yoktu şükür, randevum yarın, bakalım ne diyecek, resmini çekmiştim göstercem dr a. Önemli bir şey ise sizlerle de paylaşırım resmi ve drun söylediklerini

Evet canım vardı, ama morluk ve çukurlar yoktu şükür, randevum yarın, bakalım ne diyecek, resmini çekmiştim göstercem dr a. Önemli bir şey ise sizlerle de paylaşırım resmi ve drun söylediklerini
inşallah düşündüğümüz gibi yorgunluktan dolayı olmuştur.başka birşey çıkmaz inşallah canım.

canım maden suyu iç hergün magnezyum iç anca vücudun 1 haftada toparlar baştan beri maden suyu içtin mi bilmiyorum ama içmiş olsaydın bu kadar kasılma olmuyor işallah çabuk geçer canım kasılma zor çok can yakıyor

Nst ye aldı beni dr :-(

iyi geceler herkese.. gecmise bakamadim.. an itibari ile foto ekliyorum..
Eki Görüntüle 599686

sabaha kadar boyle yagarsa dusunemiyorum..

mutlu sabahlar mesajimi okuyanlara..
çok güzel izmirde hasretle kar bekliyoır ama elde sadece soğuk var

kızlar öğleden sonra gideceğim bakalım doktora gecede çok sancılandım bakalım ne diyecek umarım kötü bişey demez hiç gidesim yok
git canım ihmal etme haber ver bize de

çok geçmiş olsun

dmt, zapzup size de geçmiş olsun kızlar.
teşekkürler canım sağol sana da geçmiş olsun

sağol canım ikişer bardak içiyorum ıhlamuru öğleden sonra doktora gidicem ilaç mı verir ne yapoar bilmem yazık bebişim sıkışıyor ben öksürdükçe

çok geçmiş olsun canım havalar soğudu iyice hastalıklar yakamızı bırakmaz artık
sağolm tatlım soğuk hava ve klima beni bu hale getiriyor klima alerjim var boğazlarımı kurutuyor ve ses tellerimi çatlatıyor nefret ediyorum klimadan

bize de paylaş canım merak ettim nasıl morardı bu kadar bacakların işallah çabuk geçer iyileşirsin

Merhaba kızlar

Hayırlı,sağlıklı,mutlu bir gün olması dileğiyle..

Hava buz,herkes hasta,çok dikkat edin kendinize...

Laterne bir sorun çıkmamasına ve eşinin dönmesine sevindim canım,gözün aydın..

Vitamin
uyku problemi bende de var hayatım,sanırım bundan sonra uykusuzluk,bel,sırt ağrısı vb.normal karşılamak gerek...

Sedagg hayırlı haberlerle gel inşallah canım...

Dertsiz çok geçmiş olsun canım.İmkan varsa en yakın ildeki ya da Bursa'da bir başka doktorla görüş mutlaka...İnşallah tele hiç gerek kalmaz...

Zapzup çok geçmiş olsun...Bal + zencefil iyi geliyor canım boğaza...Acil şifalar dilerim.

Zapzup,dmt cok gecmis olsun kızlar ya

Dertsiz gecmis olsun,o stent neden takılacak pek anlamadım yani kum idrar kanalında mı yoksa idrar kaçması vs var mı?
Yanlış hatırlamıyorsam plastik bir stentti.keske başka bir urologta görse kadın dogum uzmanı fazla ilgilenmez haklı.
Üzüldüm valla ama kum olmasına sevindim kum çabuk dökülür.

Canım teşekkür ederim.Doktoruma sormayı unutuyorum her defasında maden suyunu,bir dönem böbrek rahatsızlğım vardı...

Günaydın bahar kokulu anneler
Bugun hiç is yapasim yok kesin misafir gelir

Voltajım balım günaydın,hoşgeldin nasılsın?

Doğumda alttan iğne yapılıyormu kuzum ya :26:Bir arkadaş yumurtladıda sabah sabah

sağol canım.stent böbrek çıkışındaki idrar kanalında genişleme olduğu için takılacakmış.
şu an çok fazla değil ama genişlik devam ederse o zaman takılacak. benim bebeğim sağ tarafta duruyormuş ve böbreğe baskı yapıyormuş. baskı yaptıkça kanal genişliyormuş.
ürologtan memnun kaldım canım. herşeyi anlattı risklerini falan sadece takip edilecek şu durumda. eğer kesin stent takılacaksa o zaman bursaya giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…