2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

hiç çamaşırına parça geldi mi diye sormuştu, sanırım senin dediğin nişandan bahsetmiştir.
dün gidecektim doktora ama bebek akşam ufak ufak kımıldamıştı ama çok hafif, sabahta uyandım kombim bozulmuş servis çağardım. evde onları bekledim. gidemedim doktora. cumartesi sabaha aldım randevuyuda.
inşallah güzel haberlerle gelirim. evhamlı olmak istemiyorum ama korkuyorum

Canım geçmiş olsun dikkat et kendine.İşyerinde kimse demez dinlen diye bütün işyerleri aynı.Benimde c.tesi bile geliym desem gel derler yani o derece.Bende doğum iznimi iple çekiyorum valla dinlenebilmek için :)

voltajım o cansız kıpırtılar malesef bende de var aynen dediğin gibi ilk günlerdeki gibi ama sıklığı az değil gün içinde içimi rahatlatacak kadar hareket ediyor ama çok zayıf 2-3 gün çok güçlüydü kızımın hareketleri birden düştü akıntı konusunda suyum gelmiyor sanmıyorum ama çok sulu akıntım oluyor çamaşırımı ıslatıyor yani

birde eşim yurt dışına çalışmaya gidecekti iyi maaş veriyorlardı(8.500 tl gibi bişey) düşünme aşamasındaydı muhtemelen gidecek ve doğumda gelecekti ama bugün bana ben vazgeçtim gitmek istemiyorum hadi erken doğum olursa dedi bende dedim valla çok güzel bir cümle kurdun ben bu korkuyla uğraşırken içim daha bir kötü oldu

kızlar herkeze merhaba bugün erkendoğum konusu almış başını gidiyor bendede var korkupanik yapıyoruz benim oluşumda yavaş hareket ediyor bu günlerde korkumda sağlık ocağına koştum çok şükür kalp atışı iyi umarımbişi olmaz:18:

bu hareket çoğumuzda war galiba, bazen güçlü oluyo bazen güçsüz, hatta bazen elimi koyunca hissediyorum öle,tekmeleme olmuyo
yada biz tekmelere alıştıkta hep ölemi bekliyoruz:)

açıklayın deneyimli anneler, nedennnn??

75 gr cnm yaptılar ama hepsi sınırda çıktı

Canım bence tamamen bebişlerin pozisyonuyla alakalı...

Bazen göbüşe vuruyorlar,çok net ve güçlü hissediyoruz,bazen iç tarafa doğru,güçsüz hissediyoruz...

30. haftadan sonra hareketler dikkate alınmalı diye düşünüyorum...

Akinti hemen hepimizde var ya,Bak diğer sorunun cevabı;

Canım inşallah korktuğun gibi değildir..evham yapıyoruz biz ama işte naapalım..hele ki hikayeler duydukça..ben bile daha evvel doğum yapmış biri olarak panikledim.Tabbii bu hamileliğim daha zor geçiyor,daha ağrılı..o yüzden korkuyorum bende ara ara..

75 gr cnm yaptılar ama hepsi sınırda çıktı

50 ve 75lik tarama, 100lük teşhismiş
arkadaşıma 75lik yapıldı yüksek çıktı, 100lük yapıldı normal çıktı, dr sadece dikkat et demiş
benim 50likte yüksek,100lükte normal çıktı, dr diyet yapmana gerek yok dedi
sana yapılıcakmı 100lük

inşallah öledir, son günler yaklaştıkça iice gerilmeye başladım ben, hele böle evdeyken insan daha çok takılıyo..

herkese merhabalar;
genel olarak herkes iyi görünüyor
hatta erken doğum konuşulmaya başlanmış
durun kimse doğurmasın
daha karpuz kescem ben

bugün yine her sabahki gidi doktora gidip tüp tüp kan verdim -kollarımı gören bağımlı sanıyor-
50lik 100lük açlık tokluk derken müptelası oldum
kan vermeyince günüm iyi başlamıyor
yarın sabah da sonuç almaya gideceğim
insülin iğnesi verirse ona da razıyım artık
damarımdaki kan bende kalsın da
eşim de kanımızın son damlasına kadar oğlumuz için helal diyor
ama o kan hep benden alınıyor nedense

neyse çok kanlı bir sohbet oldu bu

eskiden daha çok ciciler görürdük
alişverişler tamamlandı galiba-resimler eklenmiyor
zaten bu soğukta çıkmayın
sürekli yandım diye kısa kollularla gezen ben bile üşüyorum

Arkadaşlar merhaba inşallah iyisinizdir okuyamadım yazamadım kaç gündür işe de gelemedim hava şartlarından dolayı evden de giremedim umarım herşey yolundadır. Ben iyiyim çok şükür. Bayağa bir hareketlendi kereta artık dışarıdan görünüyor ve öyle altlarda değil bayağa bir göbek deliğinin oralarda üstlerinde falan hatta maşallah. Bugün de geldim işleri toparlamaya çalışıyorum çok birikmiş tabi gelemeyince zaten çok vardı Bugünden sonra ben de geri sayıma yani ikili rakamlara düşücem inşallah çünkü bugün 100 gün kaldı diyor takvimim. :) Hey gidi ne zaman geldi geçti bukadar ay.Benim dualr tamamdır dua topiğine yazdım Allah kabul etsin inşallah.Amin. Kendinize iyi bakın bebişlerinize de. Çok çok öptüm.

Akinti hemen hepimizde var ya,Bak diğer sorunun cevabı;
ben iğnelere başlamadım daha:26:

geçmiş olsun, ama 100lükte çıkmaz inşallah, hep 50 ve 75te çıkıyo, 100lükte genelde çıkmıyo, bende korkmuştum ama çıkmadı
ben bebişimize kıyafet dışında hiç bişe almadım daha
yarı yıl tatilinde alıcaz bu gidişle odasını filan
bebek arabasına hiç karar veremiyorum bu gidişle kucakta taşıcaz
travel istiyorum ama baston olsun diyorum
burda da görerek alacağım yer yok walla

Kızlar benide yavaştan korku sarmaya başladı.Doğum anını düşündükçe napıcam falan diyorum kendi kendime birde erken doğum olursa diyorum ayyyyyyyyyy naparım bilmiyorum.O sancı nasıl bişeydir normal doğum yapabilecekmiyim düşün düşün düşünüp duruyorum. Biran önce olup bitse bebeklerimiz sağlıcakla doğsalar hepimiz kurtulsak. Birde acayip rüyalar görüyorum bu dönemde oluyomuş galiba.

Chosy bugun git bugun git litven litven
Kiz İnan çivi gibi olursun :))
Burda olaydın vururdum ben sana bütün saglık eğitimimi senin ustunde tamamlardim

kızlar durun ya ne doğurması
korkup daha çok strese girmeyin kendi kendinize yapıyorsunuz bak ne yapıyorsanız şikayetlerini hafife almayın tabi ama bu kadar kötü düşünceler getirmeyin aklınıza
benimde akıntım var dr olabileceğini söylemişti
bazen genital bölgem o kadar çok ağrıyor ki sankim çıkmaya çalışıyormuş gibi oğlum..ama aklıma yine getirmiyorum böyle şeyler bu sabah yine o ağrıyla ve oğlumun tekmeleriyle uyandım
kasık ağrım sancım bel ağrım yok ama genital bölgemin ağrısı çok kötü olduğu halde aklıma erken doğum ihtimalini bile getirmiyorumsizde getirmeyinnn lütfennnn

Ohoo bugünden boyleysek ben 30. Haftaları düşünemiyorum
Az evvel nickimi yuksek_dogum diye girdim

Merhaba kızlar,

Hepiniz iyisinizdir umarım, bir aksilik yoktur inşallah.
Biz çok iyiyiz :) 2 gün kar sebebiyle dinlendik kızımla evde, kocacığımda bizimleydi, çok iyi geldi ev keyfi.
Bebişlerin hareketlerinden bahsetmişsiniz, ben ne zaman bilmem kaç saat oldu tekme atmadı diye korkmaya başlasam miniğim bir hareket yapıyor, içimi rahatlatıyor çok şükür :)

Onun dışında tek sıkıntım geceler, neredeyse hiç uyuyamıyorum. Sağa yada sola dönünce belim ağrıyor, sırtüstü yatmak çok iyi geliyor ama bebeğin gelişimi için iyi değil diye yatamıyorum ama biraz dalıp uyansam kendimi sırtüstü buluyorum, sonra da vicdan azabı çekiyorum haftalar ilerledikçe daha da zor olacak sanırım bu uyku işi.

Chosy bugun git bugun git litven litven
Kiz İnan çivi gibi olursun :))
Burda olaydın vururdum ben sana bütün saglık eğitimimi senin ustunde tamamlardim

Ohoo bugünden boyleysek ben 30. Haftaları düşünemiyorum
Az evvel nickimi yuksek_dogum diye girdim

iğneleri paylaşmayı teklif ediyorum:)
kıs sana vurdururum, akşam eşim ben vurıym dedi,duyar duymaz popom uyuştu,beceriksiz iğne yapıcakmış,peh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…