Usg ile bakılır.
Canım sen bu sorunu bir kac gündür yasıyorsun .ihmal etmemende fayda var.
Ama suda var her bebek cok hareketli olmaz.benim hareketten kastım günde en fazla 3-4 defa ilk hissettiğimiz pitpitlar gibiydi.
Kastettiğin ped günlük pedse normaldir.ben ped kullanamamistim havlu pecete koyduğumda (3 yaprak) tee çamaşırım islanirdi.
Parça derken Dr Nisan dan bahsetti galiba.benim 2 sindede hiç Nisan'ım gelmedi
Sadece Dr bir görün için rahatlasın cok evham yapıp bebeğini kasma.
sağolun kızlar güzel dilekleriniz için..
işyerinde bu halde görüyolar git evine dinlen diyen yok
hem burun hem gözlerden yaşlar geliyo..
şu 1 şubat gelsin arkama bakmadan kaçıcam burdan
bu arada dualarımı okumaya devam edeyim az kaldı..
hanipeks güzel haberlerle gel aramıza..
görkememre bebişin arabası hayırlı olsun canım..güzel günlerde kullansın annesi..çok begendim ben pembiş pembiş..
Kızlar erken dogum Yada su bitmesine yaşadığımdan ornek vermek gerekirse,
Kızım hareket ediyordu ama cok cansız kıpırtıya donmuştu ,sertlikten o kadar korkmayın bir sanciyla olan sertlik bunda haber verin birde hamilelik ilerledikçe olan karnın cok gerilmesi ve bebeğin duruşundan kaynaklı oluyor.
Suyum ,cok tuvalete gittim ayaga kalkınca bile ılık ılık idrardan duru bir sıvı ama camasirimi cok islatirdi.her defa bir çay bardağına yakın diyeyim benzetme iğrenç oldu kusura bakmayın
Siril siril akıntı gibi olmuyor bildiginiz ıslak.Devamlı ama gün icinde 5-6 çamaşır değiştirdim.
Canım benim sakin olmaya calış,meleğini huzursuz etmeRabbime emanet kuzucuklarımız...Sertleşme zaman zaman gaz probleminden kaynaklı olabiliyor,göbüşlerde artık iyice gerildi..Karın ağrında soğuktan kaynaklı olabilir...Çok tedirginsen doktorunla görüş mutlaka...Erken doğum riski görüldüğünde bir takım ilaçlara başlanıyor...Çok şükür artık bir çok problemin çözümü ve kontrolü mümkün....
GÜNAYDIN KIZLARR, İZMİTTE HAMİLELER İDARİ İZİNLİ, YİNE EVDEYİM:))
pazartesi bi girdim eve hala çıkmadım, bugün gidicektim okula ama eşim istemedi, iyki çıkmamışım yollar buzmuş sabah..
katinam ve zapzup geçmiş olsun çok...
geçmiş olsun çok,inşallah hamileliğinin sonuna kadar sorun çıkarmaz sana..
kaçlık şeker yaptırmıştın sen canım
bu hareket çoğumuzda war galiba, bazen güçlü oluyo bazen güçsüz, hatta bazen elimi koyunca hissediyorum öle,tekmeleme olmuyo
yada biz tekmelere alıştıkta hep ölemi bekliyoruz:)
açıklayın deneyimli anneler, nedennnn??
Akinti hemen hepimizde var ya,Bak diğer sorunun cevabı;voltajım o cansız kıpırtılar malesef bende de varaynen dediğin gibi ilk günlerdeki gibi ama sıklığı az değil gün içinde içimi rahatlatacak kadar hareket ediyor ama çok zayıf 2-3 gün çok güçlüydü kızımın hareketleri birden düştü akıntı konusunda suyum gelmiyor sanmıyorum ama çok sulu akıntım oluyor çamaşırımı ıslatıyor yani
bu hareket çoğumuzda war galiba, bazen güçlü oluyo bazen güçsüz, hatta bazen elimi koyunca hissediyorum öle,tekmeleme olmuyo
yada biz tekmelere alıştıkta hep ölemi bekliyoruz:)
açıklayın deneyimli anneler, nedennnn??
hiç çamaşırına parça geldi mi diye sormuştu, sanırım senin dediğin nişandan bahsetmiştir.
dün gidecektim doktora ama bebek akşam ufak ufak kımıldamıştı ama çok hafif, sabahta uyandım kombim bozulmuş servis çağardım. evde onları bekledim. gidemedim doktora. cumartesi sabaha aldım randevuyuda.
inşallah güzel haberlerle gelirim. evhamlı olmak istemiyorum ama korkuyorum
75 gr cnm yaptılar ama hepsi sınırda çıktı
inşallah öledir, son günler yaklaştıkça iice gerilmeye başladım ben, hele böle evdeyken insan daha çok takılıyo..Canım bence tamamen bebişlerin pozisyonuyla alakalı...
Bazen göbüşe vuruyorlar,çok net ve güçlü hissediyoruz,bazen iç tarafa doğru,güçsüz hissediyoruz...
30. haftadan sonra hareketler dikkate alınmalı diye düşünüyorum...
ben iğnelere başlamadım daha:26:Akinti hemen hepimizde var ya,Bak diğer sorunun cevabı;
geçmiş olsun, ama 100lükte çıkmaz inşallah, hep 50 ve 75te çıkıyo, 100lükte genelde çıkmıyo, bende korkmuştum ama çıkmadıherkese merhabalar;
genel olarak herkes iyi görünüyor
hatta erken doğum konuşulmaya başlanmış
durun kimse doğurmasın
daha karpuz kescem ben
bugün yine her sabahki gidi doktora gidip tüp tüp kan verdim -kollarımı gören bağımlı sanıyor-
50lik 100lük açlık tokluk derken müptelası oldum
kan vermeyince günüm iyi başlamıyor
yarın sabah da sonuç almaya gideceğim
insülin iğnesi verirse ona da razıyım artık
damarımdaki kan bende kalsın da
eşim de kanımızın son damlasına kadar oğlumuz için helal diyor
ama o kan hep benden alınıyor nedense
neyse çok kanlı bir sohbet oldu bu
eskiden daha çok ciciler görürdük
alişverişler tamamlandı galiba-resimler eklenmiyor
zaten bu soğukta çıkmayın
sürekli yandım diye kısa kollularla gezen ben bile üşüyorum
Chosy bugun git bugun git litven litven
Kiz İnan çivi gibi olursun :))
Burda olaydın vururdum ben sana bütün saglık eğitimimi senin ustunde tamamlardim
Ohoo bugünden boyleysek ben 30. Haftaları düşünemiyorum
Az evvel nickimi yuksek_dogum diye girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?