çok başım ağrıyor canım sanırım uyurum birazYalnız ilk aylarda bebekler ellerini sürekli ağızlarına götürüler,acıktıklarını iafede ederler böylelikle..aman korkup ta parmak emecek sanma canımm..
Bilirim o duyguyu..ablam İstanbulda yaparken öğretmenliği yaz tatiline gelirdi,tam alışırdık onun varlığına ayrılık zamanı gelip çatardı..arkasından ev bomöoş olurdu sanki,çok ağlamaklı olurdum onu uğurladıktan sonra...
Sen gene de çok üzme kendini bebişin için,çık dolaş olmazsa kafan dağılsın,bir iki arkdaş ziyareti yap ya da..
canım maşallah bebeğine şekeri çok takma canım inşallah dikkat edersen düzelir benimde yüksek çıktı yüklemeden sonra 143 ama takmıyorum ya dikkat edersem düzelir diye düşünüyorum benim bebeğimde 2 hafta önden gidiyor şekermiymiş acaba sebep bu arada isimde çok hoş benceMerhabalar ,
DoKtordan geldik evimize, doktor idrarda cok az kan var bu gebelikte normaldir idrara çıkarken yanma ağrı yoksa evhamlanicak birşey yok dedi
Açlık sekerim 90 olduğu için muhtemelen gece yediğin birşeyden dolayı seker sonucu yüksek çıkmış dedi 100 lük olarak tekrar testi istedi
bebegim paşam 1250gr olmuş kafası göbek deliğimin sok tarafındaymis zaten orası hep sert oluyor ters duruyor ama daha erken dedi plesanta da yukarıda göbek deliğimin üstüne baktı su iyi olduğu için rahat hareket ediyor dedi ama 1 hafta onde gidiyor 28 haftalık görünüyor yani belki şekerden olabilir dedi bakalım Bursa'ya gideyim geleyim test yaptırcam inşallah birşey çıkmaz ya çıkarsa da diyetisyene yönlendirecek beni hayırlısı artık
Dun Abi'm budaydı demiştim ya isim önerdi ERTUĞ anlamı yiğit er demek kulağa hoş ve dolgun geliyor ne dersiniz ?
ya bu korse nasıl oluyor doğumdan sonra kullanılan korse diğer korselerden farklı mı aldığın korsenin resmini paylaşır mısın
Teyzeleri bugün kızımın cicişlerini yıkayacağım.Yıkamadan önce resimlerini çektim bakalım beğenecekmisiniz :)
kızlar bugün çok buruğum 1 aydır babam bendeydi Allah razı olsun elim ayağım olmuştu resmen az önce gitti babam o kadar kötü hissediyorumki kendimi
​Ben de varım ben de ben de :) Ben çarşambaları kuzey güney izliyorum :)
bende bende bende.. pis güney.. onu da boğsalar keşke
Merhabalar ,
DoKtordan geldik evimize, doktor idrarda cok az kan var bu gebelikte normaldir idrara çıkarken yanma ağrı yoksa evhamlanicak birşey yok dedi
Açlık sekerim 90 olduğu için muhtemelen gece yediğin birşeyden dolayı seker sonucu yüksek çıkmış dedi 100 lük olarak tekrar testi istedi
bebegim paşam 1250gr olmuş kafası göbek deliğimin sok tarafındaymis zaten orası hep sert oluyor ters duruyor ama daha erken dedi plesanta da yukarıda göbek deliğimin üstüne baktı su iyi olduğu için rahat hareket ediyor dedi ama 1 hafta onde gidiyor 28 haftalık görünüyor yani belki şekerden olabilir dedi bakalım Bursa'ya gideyim geleyim test yaptırcam inşallah birşey çıkmaz ya çıkarsa da diyetisyene yönlendirecek beni hayırlısı artık
Dun Abi'm budaydı demiştim ya isim önerdi ERTUĞ anlamı yiğit er demek kulağa hoş ve dolgun geliyor ne dersiniz ?
sağol canım inşallah bende öyle dedim babama birdahaki sefere kızımla karşılarız seni dedim çok mutlu oluyor sabahın köründe kalkmış gitmiş kızıma tam takım hastane çıkışı almış zaten daha önceleri dışarı çıktığımızda da kızıma kıyafetler almıştı dedesi istanbulu çok iyi bilmediği halde sabah sabah dolanmış kızıma hastane çıkışını almış sağolsun kızım çok şanslı böyle bir dedesi olduğu için canım babam benim çok özleyeceğim çoook
allah kavuştursun canımmmmmm
çok sağolun kızlar inşallah en kısa zamanda tekrar kavuşuruzCanım benim Allah kavuştursun.
Allah annelerimize,babalarımıza sağlıklı,uzun ömürler nasip etsin,onları başımızdan eksik etmesin inşallah...
Bende çok kötü oluyorum her yolcu edişimizdeBir iki gün eve giresim gelmiyor...
aaaaa aaa aaaa bizim de var bu sepetin aynısından :)) kızımın dolabına koydum çorapları var içinde :))))
günaydın hamişler, bebişler
4 gün evde dinlendikten sonra tekrar mesai başladı çok ağır bir grip geçirdim hala daha hafif öksürme var burun tıkalı sesim buğulu buğulu ama kendimi iyi zinde hissediyorum. Evde olmak dinlenmek ne kadar güzelmiş ya sobayı yak sıcacık evinde tv izle, örgü ör uyu harikaymış doğum iznine geç ayrılacağım ama bazen zamanında ayrılsam mı diye düşünüyorum yani ama bebişimi daha uzun görmek için 36. hafta da ayrılacağım ve rapor alındığını bilmiyorddum sizlerde yazmışsınız öğrenmiş oldum
ayrıca kızımın ismini belirledik cemre, tuana derken SİMAY koymaya karar verdik tabi bir değişiklik olmazsa kafamıza esmezse isim konusunda yorumlarınızı bekliyorum olumlu olumsuz yazabilirsiniz.
SİMAY: Yüzü güneş gibi aydınlık, parlak
canim ben "dr brown's" aldim. etrafimdaki herkes onu kullandi ve cok memnunlardi.
biberonu tedbir amaçlı mı alıyosunuz arkadaşlar yoksa hemen gerekiyomu?
prensesine yaparken ipi fazla almıştım kızımada yapayım diyeo battaniyede aslında sizin olacaktı kısmet olmadı canım hediye çekilişinden önce prensesine niyetle aldım ama nekadar taktım söktümse olmadı sinir oldum koydum bir köşeye geçenlerde aklıma geldi bu ipi atamam bir şekilde yapmam lazım değerlendirmem lazım dedim aynen o zaman yaptığım gibi yaptım tak diye oluverdi yine öfkelendim aynısını yaptım o zaman niye olmadı diye
demek ki senin kuzunun nasibiymiş :)) bizim dolabımızda beyaz çok güzel sepetimiz uyumlu oldutekrar ellerine sağlık adaşım her baktığımda anıyorum seni :)
valla ben tedbir amaçlı alıyorum mama takviyesi falan yapacak olursam annem zaten kullandırtmayacaktır yeğenimde de annem kaşıkla verdi mamayı biberona alışırsa memeyi almaz dedi ama annem giderse kullanırım
butikbebe de çok güzel kız bebek cicileri var yaaa
ama almamalıyımmm almamalıyımmmmmmm dayanmalıyımmmm
Evet kesinlikle verin emzik.
Güle güle kullan canım ,esim acayip sürprizci.
Dün aksam cocuklara ozmonun lolipop çikolatasını almış ceketinin iç cebine elini soktu sultanım Buda senin dedi merakla bekliyorum aynı lolipopun sapını görünce 32 dişimi yerine geri koydum.
Topugumla çenesine vurmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?