2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
çok başım ağrıyor canım sanırım uyurum biraz
canım maşallah bebeğine şekeri çok takma canım inşallah dikkat edersen düzelir benimde yüksek çıktı yüklemeden sonra 143 ama takmıyorum ya dikkat edersem düzelir diye düşünüyorum benim bebeğimde 2 hafta önden gidiyor şekermiymiş acaba sebep bu arada isimde çok hoş bence

ya bu korse nasıl oluyor doğumdan sonra kullanılan korse diğer korselerden farklı mı aldığın korsenin resmini paylaşır mısın

yaa bi sürü çeşit vardı, ben straplez badiler gibi arkası cırcırsız olandan aldım, cırcırlı olana güvenemedim malum kiloluyum ben, foto çekince eklerim inşallah,
doğumdan sonra giyer bakarsın büyük küçük gelirse annen geitirr değiştiririm dedi kadın

Teyzeleri bugün kızımın cicişlerini yıkayacağım.Yıkamadan önce resimlerini çektim bakalım beğenecekmisiniz :)

güle güle kulllansın cicilerini kızın, saç bantlarına bayıldım, ben daha almadım bantlardan
haftaya cumartesi de gidebilirsek havuzluhana gidicez annemle ordan kalanları alır sonrasında yıkayıp yerleştirirz inşallah

​Ben de varım ben de ben de :) Ben çarşambaları kuzey güney izliyorum :)

Hürrem'in konuşmasını,kibirli hallerini vs. sinir sistemim kaldırmıyor.

bende bende bende.. pis güney.. onu da boğsalar keşke

Güney çok tehlikeli :18: Hasta ruhlu...

Ya Simay ne olmuş öyle

Canım maşallah kuzucuğa Allah iyiliğini daim etsin inş.Ertuğ güzel bir isim...

Şeker konusunda beslenmene dikkat et,inş. birsey çıkmaz...

Canım benim Allah kavuştursun.

Allah annelerimize,babalarımıza sağlıklı,uzun ömürler nasip etsin,onları başımızdan eksik etmesin inşallah...
Bende çok kötü oluyorum her yolcu edişimizde Bir iki gün eve giresim gelmiyor...

kızlar size bahsettiğim dut ipinden battaneniyemiz gerçi etrafını yapmadım henüz

birde sepet yaptım kızım için

allah kavuştursun canımmmmmm

çok sağolun kızlar inşallah en kısa zamanda tekrar kavuşuruz

aaaaa aaa aaaa bizim de var bu sepetin aynısından :)) kızımın dolabına koydum çorapları var içinde :))))

prensesine yaparken ipi fazla almıştım kızımada yapayım diye o battaniyede aslında sizin olacaktı kısmet olmadı canım hediye çekilişinden önce prensesine niyetle aldım ama nekadar taktım söktümse olmadı sinir oldum koydum bir köşeye geçenlerde aklıma geldi bu ipi atamam bir şekilde yapmam lazım değerlendirmem lazım dedim aynen o zaman yaptığım gibi yaptım tak diye oluverdi yine öfkelendim aynısını yaptım o zaman niye olmadı diye

​Ben çok beğendim canım, güzel bir isim. Kuzey güneyde duymuştum ilk defa bu ismi ve çok hoşuma gitmişti.

biberonu tedbir amaçlı mı alıyosunuz arkadaşlar yoksa hemen gerekiyomu?

valla ben tedbir amaçlı alıyorum mama takviyesi falan yapacak olursam annem zaten kullandırtmayacaktır yeğenimde de annem kaşıkla verdi mamayı biberona alışırsa memeyi almaz dedi ama annem giderse kullanırım

demek ki senin kuzunun nasibiymiş :)) bizim dolabımızda beyaz çok güzel sepetimiz uyumlu oldu tekrar ellerine sağlık adaşım her baktığımda anıyorum seni :)

demek ki senin kuzunun nasibiymiş :)) bizim dolabımızda beyaz çok güzel sepetimiz uyumlu oldu tekrar ellerine sağlık adaşım her baktığımda anıyorum seni :)

sağol canım ne demek güle güle kullanın inşallah ne güzel birşey anılacak birşey yapmak

valla ben tedbir amaçlı alıyorum mama takviyesi falan yapacak olursam annem zaten kullandırtmayacaktır yeğenimde de annem kaşıkla verdi mamayı biberona alışırsa memeyi almaz dedi ama annem giderse kullanırım

hahahaaa annelerimiz aynı :)) benimde annem gidince ortaya çıkarılmak üzere aldıklarım var bi kenarda

ya voltaj çok alemsin topuğunla çenesinemi vurmak istedin gülmekten öldüm nerden buluyosun bu orjinal lafları

fıstıklarım bu gün nasıllar bakalım

ben vakit buldum geldim ama kimsecikler yok,topiğimiz yalnız kalmış (
Boo nöbet sana kalmış galiba

ehh bende rahat rahat geçmişi bir okuyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…