2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım erkeklerin geneli böyle sen arada dürt onu en iyisi

Hayatım oglum emziksiz kizim emzikliydi.benim ikiside ne parmak emdi ne tırnak yedi o biraz huy ve soya cekim.
Kızım yeni tutunarak yürümeye çalışırken bıraktırdık çünkü yere falan sürünüyordu taşlı kokos bir emzik zinciri vardı.balkonda otururken herseyi aşağı atardı mandal terlik vs.emzigin sapını çıkardım elindeydi attı
Kırıldı egg oldu vs bir iki ağladı unuttu.

ay inş. ya inş. yani, biraz zor olucak ama iznimin sonlarına doğru iş arıycam zaten, bilmiyorum bakalım neler olucak şimdiden sölemiycem zaten en azından 2 haftasını toplu kullanmak istediğimi sorarlarsa bi daha 23 temmuzda işbaşı görünüyo bi de 3 haftalık senelik iznim var diycem, sonrası Allah kerim

​Canım benim geçmiş olsun, kıyamam ben sana, sonuçlarını bir de kendi doktoruna göster bakalım ne diyecek?

Ay voltajcım ya deme öyle, kız burnum sızladı, ben bebiği daha 2 aylık diye dedim ki

Son düzenleme:

yok canım eminim.. devlet memurlarının bu şekildeymiş doğum yardımı.. izinde olduğumuz 4 ay maaşı almaya devam edeceğimiz için başka bir yardım yokmuş

Ben bir Yalan Dünya izlerim denk gelirsem o kadar...Oğluma ödev yaptırıken geçiyor o saatler,sonra televizyonda güzel bişeyler yakalarsam izlerim ama o da çok nadir..yemekten sonra uyuyorum eşim evdeyse,oğluşumla o ilgileniyor o sıralarda..

Kızlar gizli nodan gelen aramaların kime ait oldugunu nasıl öğrenebilirim bilgisi olan varmı

dilekçe falan veriyorsun öğrenmek için canım uğraştırmalı bi şey yani

​Ben de varım ben de ben de :) Ben çarşambaları kuzey güney izliyorum :)

bende bende bende.. pis güney.. onu da boğsalar keşke

Aamut canım ben oğluma hiç emzik vermedim damak yapısı boulmasın diye,hiç de parmak emmedi...yalancı emzik emen arkadaşların çocukları emdi parmaklarını..

benim iki yiğenim var biri parmağını emdi 2 yaşına kadar. sonra arnavut biberi ile ancak bırakabildi. diğeri emzik emdi 3 yaşına kadar dişler balina gibi oldu
bizim bir ultrasonda kızımın parmağı ağzındaydı, daha şimdiden başlamış çirkin kızım
parmaktansa emziği bıraktırmak daha kolay olurmuş gibi geliyor. önce gidişata bakarım. ellerin ağza girmeye eğilimi varsa dayarım emziği :)

kızlar bugün çok buruğum 1 aydır babam bendeydi Allah razı olsun elim ayağım olmuştu resmen az önce gitti babam o kadar kötü hissediyorumki kendimi

Yalnız ilk aylarda bebekler ellerini sürekli ağızlarına götürüler,acıktıklarını iafede ederler böylelikle..aman korkup ta parmak emecek sanma canımm..

kızlar bugün çok buruğum 1 aydır babam bendeydi Allah razı olsun elim ayağım olmuştu resmen az önce gitti babam o kadar kötü hissediyorumki kendimi

Bilirim o duyguyu..ablam İstanbulda yaparken öğretmenliği yaz tatiline gelirdi,tam alışırdık onun varlığına ayrılık zamanı gelip çatardı..arkasından ev bomöoş olurdu sanki,çok ağlamaklı olurdum onu uğurladıktan sonra...
Sen gene de çok üzme kendini bebişin için,çık dolaş olmazsa kafan dağılsın,bir iki arkdaş ziyareti yap ya da..

Merhabalar ,
DoKtordan geldik evimize, doktor idrarda cok az kan var bu gebelikte normaldir idrara çıkarken yanma ağrı yoksa evhamlanicak birşey yok dedi
Açlık sekerim 90 olduğu için muhtemelen gece yediğin birşeyden dolayı seker sonucu yüksek çıkmış dedi 100 lük olarak tekrar testi istedi
bebegim paşam 1250gr olmuş kafası göbek deliğimin sok tarafındaymis zaten orası hep sert oluyor ters duruyor ama daha erken dedi plesanta da yukarıda göbek deliğimin üstüne baktı su iyi olduğu için rahat hareket ediyor dedi ama 1 hafta onde gidiyor 28 haftalık görünüyor yani belki şekerden olabilir dedi bakalım Bursa'ya gideyim geleyim test yaptırcam inşallah birşey çıkmaz ya çıkarsa da diyetisyene yönlendirecek beni hayırlısı artık

Dun Abi'm budaydı demiştim ya isim önerdi ERTUĞ anlamı yiğit er demek kulağa hoş ve dolgun geliyor ne dersiniz ?

Allah kavuştursun canım, bir dahakine torun sevmeye gelecek :)

sağol canım inşallah bende öyle dedim babama birdahaki sefere kızımla karşılarız seni dedim çok mutlu oluyor sabahın köründe kalkmış gitmiş kızıma tam takım hastane çıkışı almış zaten daha önceleri dışarı çıktığımızda da kızıma kıyafetler almıştı dedesi istanbulu çok iyi bilmediği halde sabah sabah dolanmış kızıma hastane çıkışını almış sağolsun kızım çok şanslı böyle bir dedesi olduğu için canım babam benim çok özleyeceğim çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…