- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
voltaaaaaajjj ohh ohh iboda öldüya nasıl yağlarım eridi nasıl =)
=)=)=)=)=)=)=)
Evet kesinlikle verin emzik.
Güle güle kullan canım ,esim acayip sürprizci.
Dün aksam cocuklara ozmonun lolipop çikolatasını almış ceketinin iç cebine elini soktu sultanım Buda senin dedi merakla bekliyorum aynı lolipopun sapını görünce 32 dişimi yerine geri koydum.
Topugumla çenesine vurmak istedim.
Hayatım oglum emziksiz kizim emzikliydi.benim ikiside ne parmak emdi ne tırnak yedi o biraz huy ve soya cekim.deneyimli anne, bize yardımcı olur musun? emziğe alıştırmazsan parmak emer onu bıraktırmak daha zor diyorlar. emzik emdiğindede dişleri- damakları olumsuz etkiliyor. nasıl yapalım. sen zehraya ne kadar süre kullandın emziği
Allah rahmet eylesin canım, dayanamıyorum şehit haberlerine
kıyamam yasüt iznini bi şekilde mücadele et ve al mutlaka.. hakkın olan şeyi engelleyemezler.. evet biraz zor olabilir malum özel sektör ama yine de şansını dene canım.. hem belki dediğim gibi kuzucuğun uğurlu gelir sana işler değişir
Test sonUclarimi aldıktan sonra saglık Ocağı'na gittik tetenozu hallettim halletmişken sonucları aile hekimine gösterdim
kanaman mı var senin dedi yok dedim böbreklerinde sorun mü var dedi bildigim kadarıyla yok dedim idrarda kan cikmis
sag arka tarafındaki ağrıdan bahsettim onunla mı alakalı acaba dedim muhtemelen dedi heralde bende de kum var
Zaten 1 saatlik şekerin sonucu da 176 çıktı sınır 145. Doktor dedi ki muhtemelen doktorun 75lik test yapar yüksek çıkmış dedi
aman moraller sıfır bende perşembe bakalım doktor ne diycecek :18:
Anammm anammm yaram böyük ,gene bögün ahey ahey ahey
Kiz bana bırakmadılar bana kalsa 5 yıl gezer tozar esimle vakit geçirirdim
Tee
Bugun dertsizin 3 çocuklu misafirlerine etraftan gelen yorum ve tepkilere baktım da ben kadının bunalip çıkacağını düşündüm kendimi yerine koyarak.o kadar rahat değilim ev batirtma konusunda ama çekindim şimdiden.
Nere gidem ben dedim ,duvarlarima bir kat daha ekledim şimdiden.
iyi akşamlar kızlar....ben çok ama çokk hasta oldum gripliyimsizler ve bebişleriniz iyidir inş..
Şu Hürrem'i bir ben sevmiyorum sanırsam :44:
canım senin o 175 dediğin süt parası olmasın?..ben 2005 yılında doğum yapmıştım sgk nın 4 ay için .bana ödediği para 2 480 filandı..süt parası vardı 1 kez ödeniyor ufak bir mevla o ayrı..
..
Kızlar gizli nodan gelen aramaların kime ait oldugunu nasıl öğrenebilirim bilgisi olan varmı
​Ben de varım ben de ben de :) Ben çarşambaları kuzey güney izliyorum :)
​Ben de varım ben de ben de :) Ben çarşambaları kuzey güney izliyorum :)
Aamut canım ben oğluma hiç emzik vermedim damak yapısı boulmasın diye,hiç de parmak emmedi...yalancı emzik emen arkadaşların çocukları emdi parmaklarını..
Hayatım oglum emziksiz kizim emzikliydi.benim ikiside ne parmak emdi ne tırnak yedi o biraz huy ve soya cekim.
Kızım yeni tutunarak yürümeye çalışırken bıraktırdık çünkü yere falan sürünüyordu taşlı kokos bir emzik zinciri vardı.balkonda otururken herseyi aşağı atardı mandal terlik vs.emzigin sapını çıkardım elindeydi attı
Kırıldı egg oldu vs bir iki ağladı unuttu.
bebişler doğduktan sonra bu uykularımızı bile arayacağız
mart annelerinde de doğum haberi var;çok tırstım ne yalan söyleyeyim :18:
kızlar bugün çok buruğum 1 aydır babam bendeydi Allah razı olsun elim ayağım olmuştu resmen az önce gitti babam o kadar kötü hissediyorumki kendimi
benim iki yiğenim var biri parmağını emdi 2 yaşına kadar. sonra arnavut biberi ile ancak bırakabildi. diğeri emzik emdi 3 yaşına kadar dişler balina gibi oldu
bizim bir ultrasonda kızımın parmağı ağzındaydı, daha şimdiden başlamış çirkin kızım
parmaktansa emziği bıraktırmak daha kolay olurmuş gibi geliyor. önce gidişata bakarım. ellerin ağza girmeye eğilimi varsa dayarım emziği :)
kızlar bugün çok buruğum 1 aydır babam bendeydi Allah razı olsun elim ayağım olmuştu resmen az önce gitti babam o kadar kötü hissediyorumki kendimi
Allah kavuştursun canım, bir dahakine torun sevmeye gelecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?