2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

bizim işyerinin wc leri çok dar. iki gündür kapıyı kapatıp açarken göbeğimi çarpıyorum
ama yapacka birşeyim yok, kızım büyüyecek kendine yer açacak göbek büyüyecek. artık bebekler doğduktan sonra peşlerinden koşarken eritiriz göbeklerimizi

Son düzenleme:
canım tabi siz tanımadığınız öyle diyorsunuz ama eşim siz doğumda gelmeyin daha sonra gelin dese kıyamet kopar. gelir ve aylarca kalırlar bizde.

evimiz küçük değil öyle bişey söyleyemem canım. 2 tane de koltuk takımım var. 2 aileyide rahatlıkla yatırabilirim. tabi bi de bonus kaynım var.

annemlerde doğum yapamam voltajım ya. o zaman eşim gelemicek izin problemimiz var tatlım.

cnm nolur umursama böle şeyleri senin sağlığın herşeyden öenmli emin ol sana bişey olursa ananandan babandan başka kimse üzülmez canınının kıymetini bil
haklısın canım. ama ister istemez kafama takıyorum işte.

ay seninkilerde bir alem. ama eşin herşeyin farkında. benim eşim bişey söylese kadın acillik oluyor. duygu sömürü hat safhada. hadi gelde bişey söyle.

canım yukarıdada yazdım eşim öyle dese kıyamet kopar. bizimkiler bildiğiniz gibi değil.

canım bunu benim annem için söylediysen ASLA kabul etmem. benim ailem her zaman arkamda. "ağzıyla kuş tutsa senin kızın bana yaranamaz" cümlesini bana söylemediyse sırf ben daha fazla kinlenmiyeyim diye. bu lafın ardından babam beni doğuya 23 saatlik yola götürmeye gelmiş. bu iş olmaz kızım diye. ama ben inat ettim. inat edince babamlarda bişey söylemediler. ne derse desin umrumda değil diyordum. çünkü eşimle 7 yıl flört ettik. 3 yıllık evliydim o zaman. onlar hayatımıza müdahale etmediği sürece eşimle hiçbir problemim yokki benim. ama kayınvalidem için söylediysen çok rahat geliyor hatta benim evim diyor.

Son düzenleme:

aamut sanırım kayınvaliden için söledi canım ama gerçekten nası yapabiliyolar bunu anlayamıyorum :S halbuki kendi evladı işin içinde kendi egoları bencillikleri yüzünden herkesihuzursuz edebiliyolar...kandilde dua edelim de allah ıslah etsin canım :* sen germe kendini sakın senden yavrundan kıyametli değil kimse

bugün iş yerinde canım sıkıldı ben resmi bir kuruluşta taşeron firma üzerinden çalışıyorum işimde sekreterlik ve bildiğiniz gibi hastaydım geçen hafta kafam kalkmadı yine de işe geldim cuma öğleden sonra iyice kötüleştim yine de çıkış saatini bekledim öyle gittim acile serum taktılar 2 saat uyuyup kalmışım acilde eşimi de yanıma almadılar tek başıma uyumuşum neyse hafta sonu da iyileşemeyince pazartesi rapo aldım 2 günlük evde yattım iyileşeyim diye ama bugün uyarı aldım neymiş rapor almışım hafta sonuyla birleşmiş yahu bu kız hasta ondan rapor aldı ilaç kullanamaz diye düşünen yok çok üzüldüm gerçekten ben kendimi düşünmedim işe geldim daha kötü hasta oldum
kötü olanda ben oldum ee taşeron olmanın kötü yani yönetici asistanı olsan bile fark etmiyor taşeronsun hakkın yok işallah doğumdan sonra işten falan çıkarmazlar beklerim ben bu devirde herşey olur ama öyle olursa maddi olarak çok zor döneme gireceğiz off off

ayrıca teyzoşları kızım bugün döndü artık ters duruyor tekmelerinden hissediyorum önceden ayakları sol leğen kemiğime değiyordu şimdi karımın üstünde tekme atıyor ve 2 gündür feci midem yanıyor bebek döndüğünde miğdeye baskı yapar miğde yanması oluşurmuş umarım bu yanma sürekli olmaz sıkıcı bir durum ama kızımın dönmüş olması güzel kötü bir günde yine beni meleğim sevindirdi

vitaminleri bırakmak istemem ben bebişim onlarla daha iyi gelişiyor içmezsem gelişim geriler gibi geliyor demir hapım bitmişti 2 kutu birden yazdırdım doktora varsın kilo alalım onlar iyi olsun

dehşet bi şekilde grip oldummmm sümüklü böceğe döndümmmm (( okulda tüm çocuklar hasta onlardan bulaşmaması imkansız zatenn

Kızlar anammm
Yoruldum koltukları perdeleri yıkadım nihayet halilarimda geldi bir kac günlük isim olabilir
Ev bildigin dandini köpek atsan kaybolur
Neyse...
Zapzup işverenlerine Rabbim merhamet versin bir günlük izne öyle yapan dogum izninde de elinden geleni yapacaktır.
Ben anlamıyorum insanları yani,biz bir eleman bulmak için nete reele heryere reklam veriyoruz bulamıyoruz
Elamanlarda zirt pirt izin ister hemde öyle ayda bir iki değil haftada 2 sefer
Hele bugun benim tepem dondü resmen kaza yapan elemanı sehir dısına da ise yolluyorduk
Tahsilatları vardı toplamak için gidecek uçağı kaçırmış aklieksik
Ya küfür etse bu kadar nevrim dönmez dangalak son dk mı gidilir yani Allah vicdan versin.

kizlar size bisey danisayim, biliyosunuz yurtdisinda yasiyorum annem dogumda yanima gelcek insallah simdi ona bilet bakiyoruz dogumdan kac gun oncesine alsak biletini?

muhtemel tarihim 16 nisan, annemde nisan 1 gibi al diyo, liseye yeni baslayan erkek kardesim var onu cok yanliz birakmak istemiyo okul doneminde, zaten geldikten sonra 3 ay kalacak, ben de zorlamak istemiyorum pek

ama ben de bi yandan bi iki hafta daha mi once alsak diyorum, bide bizim bebisin herseyi annemde nerdeyse hastane cikislari diger kiyafetler battaniyeler falan, annem geldikten sonra hazirlancak yani benim hastane cantam, ya erken gelirse napcam diye korkuyorum ama annem erkek bebekler gununu bekler merak etme diyo napsam ya:26::26:

noktalama işaretlerini kullanmamanın acı sonu
gidip annene, senin için olumsuz konuşmasını söylemek istemiştim. yoksa kesinlikle annen için birşey söylemem canım. yanlış anlaşılma benden kaynaklanıyor, özür dilerim:26:

​Adanaya gel bitanem, ben ağırlayayım seni, 1 ay sonra da ben doğururum :)

Dertsiz kaynanangil ıslah olmaz hayatım o tür insanlar olmaz.
Hani şeytana kıyamete kadar müsaade varya bunlarda o yapıda mantık aynı
Tövbe allahım tanımadığım insanların günahına giriyorum

Benimkiler gecen aramış zirt pirt gelen kaynim için maddi yardım istemişler :)
Bir kac kez gondermisti.
Geldi eski günler aklıma.bizim düğünde esim tartıştı kolu dikisliydi,Dr götürmüşler falan o aksam ilaçlarını bu kaynim almış ,
Pazar düğün bitti pzts saat 9.10 geçiyor kapı çaldı mih gibi aklımda
"parayı ver" dedi.
Ne bir günaydın ne başka birsey insan evladiiiii,kınada elime konan çeyrek vardı onu götürüp verdi.
Dugunu herseyi kendimiz yapmistik.Gün oldu devran dondü iste Allah korkusu taşımasam bir sigara yakıp ne kadar lazım diyerek ağır ağır sayarak verirdim.
Utanip ezilme yokta yinede icim erisin.

mahrem olmayan biri seçeneğini alayım ben :) kimmiş kimmiş bana acil lazım da :)

evet canım ya, çok mahçup oldum dertsize karşı

Çok sevindim canım, geçmişi anca okuyabiliyorum. Mutlu sonlara bayılırım...

Oh oh iyi haberlerine sevindim arkadaşım. Biz sana demiştik

bugünde geçmişiş okuma mesaimi bitirdim
bizim adamda gelmedi, işi çıktı, yemekte salatada bana kaldı
bana sen ye yemeği bekleme beni dio,
biliorum derdini, dışarda yiyip gelicek
dayanamaz aç kalmaya:))

Geçmiş olsun canım, annişin iyi bakmıyor mu sana bakiyim

kızlar bebeğime biberon alacağım bugün ama nasıl birşey almalıyım? hangi marka daha iyi sizce ? bu akış düzeyleri farklı olanlar var ben nasıl birşey almalıyım?

Canım ben chicco aldım. Yenidoğan olanı anne göğsüne en yakın olanı. Eşimin bir müşterisiydi gittiğimiz mağaza. 23 yıllık bir yer. 2 ayda bir eğitim alıyorlarmış. biberon olarak chicco yu emzik olarak da nuk u önerdi. Keyifle dinledim anlattıklarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…