2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
umutege tatlım Hanipeksin alıntısında gördüm oğluşumuzu görmüşsün ve 41 kere maşallah herşey yolundaymış

ne güzel kilo da almamışsın fıstığım darısı diğer ayların başına inşallah :))

Rabbim vaktinde ve hayırlı bir doğumla yavruna sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah (amin)

Canım şimdi nasıl oldun? Düştü mü tansiyonun?

sağol canımmm
bu ay dikkat ettim ondan çok almadım
tabi dr yine memnun değil ertık ben değil sadece oğlumun alamsı gerekiyormuşşş
amin inşallah canım hepimize kolay hayırlı doğumlar nasip etsinnn

ahh cnm ellerine sağlık

bnm kociş Karaca ismine taktı Kabadayı filmini hatırlarsan canım,Şener Şen , Kenan İmirzalioğlu başroldeydi orda genç bir kadının ismiydi bayılıo bu isme

​Ben de filmi izlerken ne değişik hoş bir isim demiştim. Neden olmasın?

Çok geçmiş olsun tatlım, çok üzüldüm, benim eşim de hep böyle zamanlarda sinir eder beni, o da geriliyor bir şey olacak diye korkuyor, bu yüzden laf savaşı yapıyoruz. bu ara ciddi salgın var. oğlunu eşinle eve göndermen çok iyi olmuş

sağol canımmm

bizim istediğimizde o, biz değil bebeklerimiz kilo alsın istiyoruz. varsa onun bri formülü söylesinlerde yapalım.
12 kilo almış biri olarak kanıma dokundu

bende bugün aldıklarım için aradım canım yanlış ürün almışım değişim yapabilirmiyiz diye müdahale edemiyorlarmış öyle olunca:26::26::26:
birde yanlışlıkla iptal ete bastım sonra geri aldım onu dedim böyle böyle yaptım diye o zaman iptal edelim yeniden alın dedi...ne bilim bir daha çekmeyeceklerini karttan yok dedim aldıklarımı onlaylıyorum onları gönderin bana
ne kadar sürede geliyor canım ordan ürünler biraz geç gibi geldi bana:26:

bende sevmiyorum o kılasikleri ya böyle bişey alacağım yada annem dikecek

kaynanan varmı derdin var bende nasıl olacak diye düşünüyorum ama sonuç belli annem kalacak kaynana gidecek galip zapzup oley oley
tey tey teyyy

bu doğum raporları işyerine mi yoksa sgk yamı veriliyor nasıl oluyor ya kafam karıştı iyice

allah yardımcın olsun böyle huysuz insanlar yüzünden en güzel anların zehir oluyor sadece senin değil bir çoğumuzun öyle off off

Teyzeleri bugün kızımın cicişlerini yıkayacağım.Yıkamadan önce resimlerini çektim bakalım beğenecekmisiniz :)
çok güzel bunlar ya harika özellikle bu çok güzel ne kadara aldın nerden aldın bayıldım ben buna hangi marka acaba izmirde bulabilir miyim bende bundan
Eki Görüntüle 607987

sağol canımmm

ya bu kilo almama nasıl olacak ben anlamadım ben çok çok fazla yemiyorum acıktıkça hafif atıştırıyorum önceden de öyle yapardım kilo almazdım bazılarının hamilelikte iştahı çok açılıyor doymak bilmiyor o da yok bende bebiş mideme baskı yapıyor az yiyorum kesin bu vitaminler demir hapı ve balık hapı suçlu hareket ediyorum ama yine kilo oluyor arkadaşım 30 haftalık gebe 4 kilo almış ben 9,5 kilo aldım 28 haftada benden çokta fazla yemek yer az hareket eder sırrı ne çözemiyorum:52

haplardan tabiyki canım bende çok yemiyorum ama alıyoruz işte
tabi ben çok hareketsizim o ayrı ama yinede çok yemiyorum yani
az az sık yiyorum geçen ay 4 kilo aldım dr eleviti iki günde bir düşürdü bu ay sanırım ondan az aldım 1,5 kilo
kesinlikle ilaçların etkisi var

çok geçmiş olsun üzülme stres de etkileryoksa sen diyetini uygula emin ol bak geçecek inşallah =)

bizim istediğimizde o, biz değil bebeklerimiz kilo alsın istiyoruz. varsa onun bri formülü söylesinlerde yapalım.
12 kilo almış biri olarak kanıma dokundu

ya evet ya ben de bunu anlamıyorum yaaa bi de etraftakiler de diyolar sürekli 13 kilo aldım aaa dur artık diye nası durcam ben yaaa !!!! allah allahh bi yandan al bunu da ye bebeğe faydalı gerekli diye dayıyolar önüme bi yandan da dur artık yetti be!!! bugun gene bana aaa iyice kocaman oldun sen sığmıyosun öğretmenler odasına diye bişi diyince allah yarattı demeyip dalacaktım ki boyum uzun 1.78 ve 76 kiloyum yani abes de durmuyoki istersem 100 kilo olayım da sağlıklı olsun diyorum ben ama delirtiyolar insanı

kısssslar hamilelik günlüğüme bakın

bacınız resmen yedi aylık oldu bugün

30+0'ım gece 12 itibariyle
ama göbüşüm de yeni aya girdiğimizi ağzıma girmeye çalışarak gösteriyor

ahah yesinler göbüşünü ya maaşallah canım yaa o göbek için herşeyini verenler var çok şükür göbek sebebimiz bebişlerimiz =) allahım isteyen herkese nasip etsin böyle tatlı göbüşler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…