ay yok alamam artık canım ya, aldım iki kere ofistekiler izin almamdan koktukları için olsa gerek hastaneye gidiyorum geliyorum sormuyolar bile hayırdır noldu, ne çıktı test sonucu falan diye, bozuğum onlara da , zaten 3 kişiydik biri raporlu şimdi, ben de gidemem ki, bu sefer böle olucak, bi de müdürler de habire ne zmn dönüceksin bize kesin tarih ver diyip duruyolar, onlar da bi uyuz, ben süt iznimi de biraz da olsa birliştiriğp kullanmak istiyodum ona da izin vermiycekler muhtemelen sonra da yalan olucak benim süt iznim
Doğal Biberon Yenidoğan Akışlı Emzik-125 mlx2 - SCF680/62
Eki Görüntüle 607663
Gece Emzikleri-0-3 Ay - SCF176/60
Eki Görüntüle 607664
kızlar bunları aldım ben ama doğrumu aldım acaba
butik bebede indirim vardı
biberon 2 tanesi 27,9
emziğinde iki tanesi 18,9
Merhaba anneler ;
Dün Şeker Yüklemesi için hastanedeydim ve testi yaptırdım biraz tokluk şekerim yüksek en az sınır 145 olması gerekirken 154 çıktı benim doktorumda bı hafta 3 beyazdan biraz uzak durmamı ve bir hafta sonra 100grlık şeker yükleme testini tekrar yaptırmam gerktiğini söyledi eğer oda yüksek çıkarsa ( allah korusun ) insülin kullanmaya başlayacakmışımdünden beri kafamı inanılmaz takıldı bu sizlerdede böyl bir sorun yaşandımı ?
Yok olmaz iste,
Geceden beri yogun bakimdaymis sabah 9 damı ne olmuş
Sende hallaa oglu mü bilecek ben mı sus
amin canım. isim konusu da muallakta sedacım. daha bir kez bile şu isim olsun mu diye oturup konuşmadık. arada osman falan diye seviyor karnımı. eğer benden habersiz bir isim koy hakkımı helal etmem sana, senin koyduğun ismide asla kullanmam herkese başka isim söylerim diyorum. benim çektiğim sıkıntıları görüyorsun benden başka kimin umrunda diyorum. 2 hafta sonra ürolojide kontrolüm var. genişleme devam etmişse kesin tel takılacak. ben hergün onun stresiyle yaşıyorum. kimin umrunda ki...
Umutege kesinlikle doğru yapmışsınız
Benim esim alır genelde ama iyi arastirir.herseyimiz aventti avent olmazsa nuk.
Emziklerin ağız kısmını görmedim ama yenidogan diye aldıysan doğrudur merak etme.
Ben oğluma emzik tutturmamistim amanın dısı eğri olur damağı bugru olur can can ettiler.
Kızımda hemen doğar doğmaz
Erkende bıraktırdık kesin bir yöntemle
Koltuklar geldi mı kıs,benim eşimde cok beğendi istikbalin siiteden gösterdim birde reklamda da çıkıyor seninkiler
Bakalım.
ben bu işten hiçbirşey anlamadım.. bende kurumun özlük birimine sordum.. 657 dmk ya göre biraz farklı sanırım. bizim maaş doğum izni boyunca devam edecek aynen ama doğum parası devlet 175 TL gibi bi rakam veriyormuşniye verdiklerini bende anlamadım . bi çeyrek takalım diye sanırım :)
çok güzel elbise, totolarında kocaman bezlerle böyle etekler çok güzel olur. kızımın böyle elbiseler giydiğini hayal edince bile ağlamaya başlıyorum. öyle görmek kucağına almak ne büyük mutluluktur.
Merhaba anneler ;
Dün Şeker Yüklemesi için hastanedeydim ve testi yaptırdım biraz tokluk şekerim yüksek en az sınır 145 olması gerekirken 154 çıktı benim doktorumda bı hafta 3 beyazdan biraz uzak durmamı ve bir hafta sonra 100grlık şeker yükleme testini tekrar yaptırmam gerktiğini söyledi eğer oda yüksek çıkarsa ( allah korusun ) insülin kullanmaya başlayacakmışımdünden beri kafamı inanılmaz takıldı bu sizlerdede böyl bir sorun yaşandımı ?
ben de baktım bu ikisine ama karar veremedim
bir ara eczaneye gider ordan alırım dedim sonra
güle güle kullanın canım
dün yeni doğan arkadaşım 1,5 satte bir emiyor dedi
yalancı meme acil ihtiyaçlar arasına giirdi böylece
sağol canım yenidoğan yazdığı için bende aldım inşallah doğrudur
sonrasında kocanın çenesini çekmek zorunda kalmam inşallahhh
bende vermeyi düşünmüyordum senin gibi çevremde gördüğüm kadarıyla bunu ilk doğduğunda yapmak daha doğru olduğuna karar verdim başka türlü başetmek zor olabilir...
koltuklarım şubat ortası gelecek canım özellikle öyle istedim ben izne çıktıktan sonra gelsin diye temizliğimi yaparım öyle gelir...hemde farklı kumaş rengi seçtiğim içinde 3 hafta sonra geliyormuş zaten...:26::26:
inşallah eşin sana süpriz yapar canım alır koltukları
günaydın kızlar, burda kar yağmış. ev hapsi başladı yine.korkudan kendim çıkamam artık.
benim doğum ara ara aklıma geliyor ondan daha önemli bir sorun var.
doğumda hem annemler hem kayınvalidemler nasıl bir araya gelicek onu düşünüyorum.
iki aile yıllardır konuşmuyor bir araya gelmiyorlar. kayınvalidemler annenler nasıl demez bile.
annem benim yanımda kalsa babam eve gelip yatamaz. off benim için çok büyük sorun.
annem biz duramayız geliriz diyor. kayınvalidemlerde şimdi aramıyorlar ama o zaman kıymetli olur oğlum.
napıcaz bilmiyorum valla.
Teyzeleri bugün kızımın cicişlerini yıkayacağım.Yıkamadan önce resimlerini çektim bakalım beğenecekmisiniz :)
Umutege kesinlikle doğru yapmışsınız
Benim esim alır genelde ama iyi arastirir.herseyimiz aventti avent olmazsa nuk.
Emziklerin ağız kısmını görmedim ama yenidogan diye aldıysan doğrudur merak etme.
Ben oğluma emzik tutturmamistim amanın dısı eğri olur damağı bugru olur can can ettiler.
Kızımda hemen doğar doğmaz
Erkende bıraktırdık kesin bir yöntemle
Koltuklar geldi mı kıs,benim eşimde cok beğendi istikbalin siiteden gösterdim birde reklamda da çıkıyor seninkiler
Bakalım.
Allah rahmet eylesin canım, dayanamıyorum şehit haberlerinetamam tamam sustumkeşke ölmemiş olaydı ya.. Allah rahmet eylesin.. bizim burda da şehit var dün akşam olmuş, allak bullak oldum.. burda hiç olmazdı merkez temizdi en azından, buraya da bulaştılar
günaydın kızlar, burda kar yağmış. ev hapsi başladı yine.korkudan kendim çıkamam artık.
benim doğum ara ara aklıma geliyor ondan daha önemli bir sorun var.
doğumda hem annemler hem kayınvalidemler nasıl bir araya gelicek onu düşünüyorum.
iki aile yıllardır konuşmuyor bir araya gelmiyorlar. kayınvalidemler annenler nasıl demez bile.
annem benim yanımda kalsa babam eve gelip yatamaz. off benim için çok büyük sorun.
annem biz duramayız geliriz diyor. kayınvalidemlerde şimdi aramıyorlar ama o zaman kıymetli olur oğlum.
napıcaz bilmiyorum valla.
sağol canım yenidoğan yazdığı için bende aldım inşallah doğrudur
sonrasında kocanın çenesini çekmek zorunda kalmam inşallahhh
bende vermeyi düşünmüyordum senin gibi çevremde gördüğüm kadarıyla bunu ilk doğduğunda yapmak daha doğru olduğuna karar verdim başka türlü başetmek zor olabilir...
koltuklarım şubat ortası gelecek canım özellikle öyle istedim ben izne çıktıktan sonra gelsin diye temizliğimi yaparım öyle gelir...hemde farklı kumaş rengi seçtiğim içinde 3 hafta sonra geliyormuş zaten...:26::26:
inşallah eşin sana süpriz yapar canım alır koltukları
Canım çok iyi düşünmüşsünüz,zamanlama süper...
Köklü bir doğum temizliği olacak,yeni ciciler vs.İçine sine sine,tertemiz,oğluşunuzla birlikte güle güle kullanın inş.
Darısı Voltajımın başına inş.Doğtaş'da iyi indirim yapmış buarada ...
Doğal Biberon Yenidoğan Akışlı Emzik-125 mlx2 - SCF680/62
Eki Görüntüle 607663
Gece Emzikleri-0-3 Ay - SCF176/60
Eki Görüntüle 607664
kızlar bunları aldım ben ama doğrumu aldım acaba
butik bebede indirim vardı
biberon 2 tanesi 27,9
emziğinde iki tanesi 18,9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?