2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

kıyamam ya süt iznini bi şekilde mücadele et ve al mutlaka.. hakkın olan şeyi engelleyemezler.. evet biraz zor olabilir malum özel sektör ama yine de şansını dene canım.. hem belki dediğim gibi kuzucuğun uğurlu gelir sana işler değişir

ben de baktım bu ikisine ama karar veremedim
bir ara eczaneye gider ordan alırım dedim sonra
güle güle kullanın canım
dün yeni doğan arkadaşım 1,5 satte bir emiyor dedi
yalancı meme acil ihtiyaçlar arasına giirdi böylece

hiç takma canım kafana birçoğumuzda çıktı malesef
dr dediği gibi hamur işi ve tatlılardan uzak durman yeterli benimde 165 çıkmıştı
5 gün dikkat ettim yediklerime 100 lük sınırda çıktı dr aynı şekilde rejime devam dedi...
benim sana tavsiyem beyaz ekmek yerine tam buğday yada tam tahıllı ekmek tüket
şeker esmer şeker al pilav ve makrnayı kesme benim doktorum özellikle söylüyor kesmek yok bunları sadece az olsun porsiyonların diyor...
sık sık ve az az yemeye çalış
daha çok sebze et ve kuru bakliyat tüketmeye çalış..
birde meyve yedikten sonra portakal mandalina gibi bunun arkasından 2-3 kaşık yoğurt ye canım şekeri dengelemesi için
çok sıkma kendini ben arada değil nerseyse her gün ufak da olsa kaçamak yapıyorum çok şükür salı günü açlık şekerim 90 çıktı çok mutlu oldummm

Yok olmaz iste,
Geceden beri yogun bakimdaymis sabah 9 damı ne olmuş
Sende hallaa oglu mü bilecek ben mı sus

tamam tamam sustum keşke ölmemiş olaydı ya.. Allah rahmet eylesin.. bizim burda da şehit var dün akşam olmuş, allak bullak oldum.. burda hiç olmazdı merkez temizdi en azından, buraya da bulaştılar

Umutege kesinlikle doğru yapmışsınız
Benim esim alır genelde ama iyi arastirir.herseyimiz aventti avent olmazsa nuk.
Emziklerin ağız kısmını görmedim ama yenidogan diye aldıysan doğrudur merak etme.
Ben oğluma emzik tutturmamistim amanın dısı eğri olur damağı bugru olur can can ettiler.
Kızımda hemen doğar doğmaz
Erkende bıraktırdık kesin bir yöntemle
Koltuklar geldi mı kıs,benim eşimde cok beğendi istikbalin siiteden gösterdim birde reklamda da çıkıyor seninkiler
Bakalım.

cnm nolur umursama böle şeyleri senin sağlığın herşeyden öenmli emin ol sana bişey olursa ananandan babandan başka kimse üzülmez canınının kıymetini bil

sağol canım yenidoğan yazdığı için bende aldım inşallah doğrudur
sonrasında kocanın çenesini çekmek zorunda kalmam inşallahhh
bende vermeyi düşünmüyordum senin gibi çevremde gördüğüm kadarıyla bunu ilk doğduğunda yapmak daha doğru olduğuna karar verdim başka türlü başetmek zor olabilir...
koltuklarım şubat ortası gelecek canım özellikle öyle istedim ben izne çıktıktan sonra gelsin diye temizliğimi yaparım öyle gelir...hemde farklı kumaş rengi seçtiğim içinde 3 hafta sonra geliyormuş zaten...:26::26:
inşallah eşin sana süpriz yapar canım alır koltukları

Egomego
Keleş'im hazır bekliyorum bak
Gülüşünü na burdan göreceğim nerdeyse

canım senin o 175 dediğin süt parası olmasın?..ben 2005 yılında doğum yapmıştım sgk nın 4 ay için .bana ödediği para 2 480 filandı..süt parası vardı 1 kez ödeniyor ufak bir mevla o ayrı..

Bende şimdiden hayal ediyorum onu elbisenin içinde..akşam kaçkere gittim baktım.

Canım geçmiş olsun,inşallah iyi çıkar sonucun,insüline gerek kalmaz..

Güle güle kullansın bebeişin..

Canım çok iyi düşünmüşsünüz,zamanlama süper...

Köklü bir doğum temizliği olacak,yeni ciciler vs.İçine sine sine,tertemiz,oğluşunuzla birlikte güle güle kullanın inş.

Darısı Voltajımın başına inş.Doğtaş'da iyi indirim yapmış buarada ...

kuzumm boşver annenle baban gelsin sizde kalsın kaynananlar rahatsız oluyorlarsa gidebilirler ben geçen eşimede söyledim isim vermeden benim bu zor zamanlarımda kimler varsa yanımda bebeğim doğuncada onlar olsun başkasını istemiyorum sonradan eklenmesinler gerek yok dedim
benim kayınvalidemde bi kez aramadı dün gelmez gelmez dedik geldi ama hürremden önce gitti ya ohh şükür
oğlumun odasına baktı şu çok güzel nerden aldınız dio ben annem aldı diorum suna ne kadar verdiniz dio babam ödedi bilmiyorum diyorum kudurdu
sonra da iyi kadını oynayacak ya kızım bak işten yorgun geliyorsunuz bize gelin yemeğinizi yiyin geri gidin( bi yarım saatlik yol bu kış günü yemek için gelin dediği) kendisi bebek bakıyor ordan evine zaten 6,30 7 gibi geliyor aksam oraya çıkışta gitsek ya yine mecbur ben yemek yapacam yada onu bekleyeceğim 8e 9 a kadar aç bende yok benim hergün yemeğim var dedim bi gün önceden de yemeğim vardı eve gider gitmezde yemek pilav salata çorba makarna yapmıştım turşu çıkarttım tatlım ve poğaçam da vardı eşimin kardesi var liseye giden o iyidir anasılar gibi değildir dedi ki anne ben her aksam buraya gelirim sen hiç yemek yapmıon ki ablama bak neler yapmış tatlısına varana kadar ve hamile dedi bu bönnn bi bozuldu bende sen işten çıkışta buraya gel ye git anne benim yemeğim kesin oluyor dedim =))))
sallama kuzum koy g*tüne gitsin sevgili cm ylmzın ünlü sözlerinden =)

Teyzeleri bugün kızımın cicişlerini yıkayacağım.Yıkamadan önce resimlerini çektim bakalım beğenecekmisiniz :)

Çok güzel canım cicileriniz..Kız çocuğu için hazırlık yapmak daha mı zevkli ne,ben oğlumda da çok severek alışveriş yapmıştım ama elbise almanın tadı bambaşkaymış..

deneyimli anne, bize yardımcı olur musun? emziğe alıştırmazsan parmak emer onu bıraktırmak daha zor diyorlar. emzik emdiğindede dişleri- damakları olumsuz etkiliyor. nasıl yapalım. sen zehraya ne kadar süre kullandın emziği

tamam tamam sustum keşke ölmemiş olaydı ya.. Allah rahmet eylesin.. bizim burda da şehit var dün akşam olmuş, allak bullak oldum.. burda hiç olmazdı merkez temizdi en azından, buraya da bulaştılar
Allah rahmet eylesin canım, dayanamıyorum şehit haberlerine

senin rahatlığın önemli.. kayınvaliden kalmasın o zaman, senin annene herkesten çok ihtiyacın olacak..

Dertsiz;

Bence de eşinle konuş ailesini ikna etsin..önce senin ailen gelsin yanına,onlar gidince de kayınvalideler gelsin.."Küsler nasılsa,karışıklık çıkmasın " diye bahane et...
Gerçekten de senin psikolojinin hassas olduğu o durumda onlar arasında gerginlik seni çok fena etkiler,anlat bunu eşine iyice..
Sırayla gelmelerinden başka çözüm yok..Hem ilk zamanlar kız annesi kalır kızının yanında,kayınvalideler sonra..

Evet kesinlikle verin emzik.
Güle güle kullan canım ,esim acayip sürprizci.
Dün aksam cocuklara ozmonun lolipop çikolatasını almış ceketinin iç cebine elini soktu sultanım Buda senin dedi merakla bekliyorum aynı lolipopun sapını görünce 32 dişimi yerine geri koydum.
Topugumla çenesine vurmak istedim.

Aamut canım ben oğluma hiç emzik vermedim damak yapısı boulmasın diye,hiç de parmak emmedi...yalancı emzik emen arkadaşların çocukları emdi parmaklarını..

aynen canım öyle düşündüm bende işte ev hazır olunca beşiği falan herşeyi gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…